GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπό την Madonna στο ΟΑΚΑ...

12 σχόλια

  1. Τέτοια παρακμή! Να τρέχουν δεκάδες χιλιάδες ψώνια, κυρίως νεαροί, στην κωλόγρια, χωρίς φωνή, χωρίς περιεχόμενο, μόνο για να δουν να κουνάει τα πισινά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΩΝΥΜΕ της 4:12μμ, συμφωνώ και επαυξάνω.Ξύπνησα πρωί-πρωί να ιδώ τα νέα του ΕΡΤ και είδα μια αγέλη από βόδια να τρέχουν να απολαύσουν την μαλακισμένη ξανθο-κωλό-γρια να κουυνιέται με τα μαλακισμένα της τραγούδια. Πού τα βρίσκουν τόσα λεφτά δεν το καταλαβαίνω, Κι ήταν και πολλοί άνδρες-μαλάκες πενηντάρηδες, που λέγανε πως ήταν η συναυλία του αιώνα, κι έπρεπε να την ιδούν. Τα κουτο-αμερικανάκια, όπως τα λένε, τους φλομώσανε με τις Μαντόνες, τις Λοπέζες και τα μακντόλντς και δεν τόχουνε πάρει χαμπάρι. Ρε Ουουουούστ ψευτο-μάγκες μαλάκες. Πότε θα ξυπνήστε. Ουουούστ όλοι σας. εκ Του Εξωτερικού με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai meta lete oti peinate bre alogosoufiii gamaaa oso mporeis gamaaa kai ase na klegonteeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΤΣΟ ΠΗΓΑΝ!ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ??ΠΗΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΚΕΙ ΜΗΠΩΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @6:50
    Ουστ εσύ ηλίθιε που επώνυμα το παίζεις ευαίσθητος ποιητής (του κώλου) και ανώνυμα (κάτι για το οποίο κατηγορείς τους άλλους) δείχνεις το αληθινό σου πρόσωπο.

    Και μιας και υπογράφεις εκ του εξωτερικού, γιατί δε λες ότι κατά σύμπτωση το εξωτερικό απ' όπου γράφεις είναι η χώρα της Μαντόνας και των ΜακΝτόναλτς; Αυτά τα κουτοαμερικανάκια όπως τα λες κατούρησαν τις ποδιές που φίλησες για σε βάλουν στη χώρα τους να λαδώσεις το άντερο και να έρχεσαι με ύφος να βρίζεις τους Έλληνες.

    ΗΛΙΘΙΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχαμε καιρό να δούμε τόσους πολλούς ανόητους και παρηκμασμένους νεοέλληνες, σε παράταξη αγέλης !
    Θλιβερό θέαμα πολιτών και ακόμη πιο θλιβερή η παρασιτική κοινωνική ομάδα των νεόπλουτων και αγραμμάτων ανθρώπων της λεγόμενης εγχώριας show business και των ΜΜΕ.
    Μπλιάξ! γι΄αυτούς και την αποκρουστική΄'καλλιτέχνιδα'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βγάλτε όλα σας τα κομπλεξ κουλτουριάρηδες ... είστε αξιολύπητοι ΟΛΟΙ σας.Εγώ προτιμώ να δίνω 90 € και να βλέπω τη Μadonnα παρά 30 € και βα δώ την αγγούρω τη Πρωτοψάλτη ή να πηγαίνω στο ΡΕΞ να δω Γαλάνη Αρβανιτάκη με 120 € το μπουκάλι.
    Και αξιοθρύνητος δεν είναι αυτος που πάει να δει ένα θέαμα αλλά αυτός που δεν σέβεται τις καλιτεχνικές προτιμήσεις του άλλου.
    Προτιμ΄να ακούσω το La isla Bonita μαλάκες κουλτουριάρηδες από το εξαίρετο άσμα "Προσοχή στο γορίλα"

    Και στο κάτω κάτω της γραφής σας ζήτησε κανένας δανεικά για τη Madonna?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 28 Σεπτέμβριος 2008 7:49 μμ

    Να σου πώ...δεν είναι θέμα κομπλέξ
    αλλά το θέμα είναι ότι ο κόσμος που
    βρήκε τόσα λεφτά?Εντάξει θα μου πείς
    ότι τα μάζεψε και καλά έκανε...και
    χαλάλι του.Αλλά το θέμα είναι ότι τα βλεπουμε εμείς και το σημαντίκότερο η Κυβέρνηση...σαν να σου λέει "Α ωραία έχουν λεφτά 80.000 κοσμος,ας κάνουμε μια μικρή αύξηση..."Και τώρα μου λές για τα νυκτέρινα κέντρα...την σχέση έχει με την συναύλια με τα κέντρα?Πάνε μια παρέα με 120ευρω το μπουκάλι...αλλα θα δίνει ΕΝΑΣ 120 ευρω...αλλα 20ευρω ο καθένας.Αλλά στην συναύλια όμως εδωσε ο ένας 50ευρω!!!!Κι άλλοι 80ευρω ο καθένας...για σκέψου το λίγο.Ποσο διαφορά έχει το κέντρο με την συναύλια....
    Εγω λέω το έξης:Μην ξανακουσω στους δρόμους να λένε ακριβεια και απεργίες...προς τους νέους και διάφορες ηλικίες το λέω.

    Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα,ακομα αναρωτιεστε που βρηκαν τα λεφτα ολα αυτα τα προβατα που πηγαν να δουν την 50αρα;;;Πηγαιντε στα μπουζουκια και γενικοτερα νυχτερινα κεντρα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ να δειτε πού τα βρισκουν...και προσοχη,δε μιλαμε για παμπλουτους...κηφισιωτες,αλλα και για "παιδια του λαου" απο δραπετσωνα,περαμα κλπ.Η εξηγηση;Μα η μαλακια που βαραει στο κεφαλι το νεοελληνα!Ειναι ζητημα απο τους 80.000 χτες να ειχαν παει οι 10.000 επειδη το ηθελαν πραγματικα,οντας θαυμαστες της 50αρας.Οι υπολοιποι,πηγαν επειδη η συναυλια ηταν τρεντυ,μας πιπλαγανε τα μυαλα μηνες τωρα στα μμε & ειδικα στα ραδια κι επρεπε να πανε,για να μη μπουρει να τους...κουνηθει η διπλανη κατινα ή κατινος!Κοινως,πηγαν για να εχουν να το λενε!Αν τελικα δεν επρασαν καλα & μυξοκλαιγονται,δεν πειραζει...ετσι ειναι ο νεοελληνας:επιδειξιας,κλαψομουνης & προβατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α και κατι αλλο,αφιερωμενο στους τσιπροαλαβανολαζοπουλους:η περιφημη "γενια των 700 ευρω" ηταν χτες στη συναυλια;Εμενα μου φανηκε πως ναι και μαλιστα μαζικα.Πού τα βρηκαν τα λεφτα;Τα γεννησαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ανωνυμε 7.49
    αν δινεις 90€ για την madonna τοτε να μην κλαίγεσε όταν σου βάζει κωλοδάχτυλο ο Αλογοσκούφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *