GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδώ καράβια χάνονται....

. Ο αρχιεπίσκοπος καλεί τους νέους στα κατηχητικά την ώρα που η σήψη κυριαρχεί στην Εκκλησία και ο ίδιος αντί να θέτει τον δάκτυλον επί των...

.
Ο αρχιεπίσκοπος καλεί τους νέους στα κατηχητικά την ώρα που η σήψη κυριαρχεί στην Εκκλησία και ο ίδιος αντί να θέτει τον δάκτυλον επί των τύπων των ήλων, συμπεριφερεται ως Πόντιος Πιλάτος. Κρίμα...
.

Γράφει η Μακρίνα Παναγιωτίδου
.
Με Μήνυμα του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που διαβάστηκε την προηγούμενη Κυριακή στις Εκκλησίες προσκαλούσε τους νέους να συμμετέχουν στα κατηχητικά σχολεία.
Συγκεκριμένα τόνιζε ότι "αν και ζούμε σε μία εποχή δυσπιστίας, οι νέοι πρέπει να παρακολουθούν τα κατηχητικά".
Σωστά το ομολογήσατε Μακαριώτατε. Μόνο που ιδίως οι νέοι θέλουν να βλέπουν για να πιστεύουν, θέλουν απτά παραδείγματα.. Τι καλό όμως βλέπουν σήμερον από μερίδα του κλήρου; Παρά μόνο σκάνδαλα, όπως να μεταβάλλονται σε κτηματομεσίτες, να χρειάζεται μέσον για να επισκεφθούν μοναστήρια όπως Άθω και Σινά, να βλέπουν ότι ακόμη και στην Εκκλησία υπάρχουν κλίκες και οι ημέτεροι είναι και πολυθεσίτες , ενώ άλλα νέα παιδιά επιστήμονες είναι άνεργοι; Να βλέπουν να κυκλοφορούν στους δρόμους οι κληρικοί με πολυτελή αυτοκίνητα!
Εξ άλλου οι κληρικοί παλαιότερα δεν είχαν μισθό, για αυτό τους παραχωρούσαν ένα τμήμα κλήρου, δηλ. γης, για να ζουν. Γι' αυτό και ονομάστηκαν κληρικοί.
Δυστυχώς σήμερα έχουν αλλάξει τα πράγματα, γι αυτό η νεολαία θέλει να βάλει "επί των τύπων τον ήλων" τον δάκτυλον για να πιστεύσει!
Επίσης μακαριώτατε, η νεολαία δεν θέλει να βλέπει τους ταγούς να συμπεριφέρονται ως Πόντιοι Πιλάτοι. Όπως δυστυχώς κάνετε εσείς με τη στάση σας στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου που τείνει να γίνει η χαριστική βολή για την πίστη σε θρησκευτικά ιδανικά και αξίες...
--------------------------------------

40 σχόλια

  1. Επιτέλους πήρε μέτρα η κυβέρνηση για να ενισχύσει τα κατώτερα οικονομικά εισοδήματα και όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Τρίτο και τέταρτο ΚΠΣ στην εκκλησία.


    Πούστηδες! Ξεκωλιάρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπάς στη φωτό!
    Πιάστε τ' αρχίδια σας για γείωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα φίδια στη χρυσή μαγκούρα του πάπαρου τα βλέπετε;

    Συμβολίζουν τους συναδέλφους του αγιογδύτες και θεομπαίχτες. Τα παράσιτα της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oute theos uparxei kai oute ekklisia tha eprepe na uparxei.

    kai einai sosto to gnosto rito gia to opio tou laou.

    Alla autos einai o mono axiologos anthropos ekei mesa kai kamia sxesi den exei me ton proigoumeno karagiozi.

    Opote ligo sevasmos se auton den blaptei.

    Tous allous skiste tous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο παλιός φώναζε με κάθε ευκαιρία και ξεφτελιζόταν (μόνο τους βλαμμένους ξεσήκωνε), ο τωρινός είναι μουλωχτός και κάνει τις δουλειές του αθόρυβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα πως γινεται να καλει τους νεους αφου οι νεοι εχουν σχεσεις μεταξυ τους δηλαδη κατα αυτον ειναι "πορνοι". Προφανως τους καλει για να τους σωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εεεε ντροπη σας.... Αν ειναι δυνατον να υβριζετε αυτον τον ανθρωπο. Ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ στην κυριολεξια. Τουλαχιστον δειξτε σεβασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλους στο ίδιο τσουβάλι τους βάζετε, δεν γνωρίζετε, δεν ξέρετε, τουλάχιστο ρωτήστε. Ντροπή σας.
    Λίγος σεβασμός δεν κάνει κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος μαλάκας γονιός θα στείλει το παιδί του στο κατηχητικό για να το γαμάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Dhladh to problhma einai ta kathxhtika? Eipame... alla eseis to kseftylisate!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μαζι με αλλα πολλα καυτα θεματα που σχολιασε ο λακης ειπε και το εξεις σωστο να πληρωνουν τους φορους των ανθρωπων που δεν μπορουν να τους πληρωσουν η εκκλησια. τι κανει ο βαρθολοπεος? γιατι ειναι αφαντος?ουτε λεπτο μην αφηνεται στα παγκαρια τους.ουστ απ εδω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά να κάνουμε και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου?
    Μήπως ... λέμε μήπως η αποπομπή Δαϊλάκη ήταν ένα προσχεδιασμένο κόλπο ώστε να επισπευσθούν οι εκλογές καθώς όσο περνάει ο καιρός και η εσωστρέφεια μεγαλώνει μέσα στην ΝΔ και τα σκάνδαλα βρίσκονται συνεχώς στην επικαιρότητα, τόσο τα ποσοστά της θα μειώνονται ενώ προκηρύσσοντας άμεσα εκλογές και το ΠΑΣΟΚ το πιάνει απροετοίμαστο και την σκανδαλολογία σταματά και την δική της δύναμη συντηρεί συσπειρώνοντας τους ψηφοφόρους της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οσος σωστος ανθρωπος κι αν λετε οι προηγουμενοι ανωνυμοι οτι ειναι ο Ιερωνυμος δεν παυει αφενος να κανει την βατοπαπια και αφετερου να προωθει εναν απο τους πιο οπισθοδρομικους και φαιδρους παραλληλα θεσμους, την εκκλησια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. για το φαγοποτι του βατοπεδιου αρμοδιος ειναι ο βαρθολοπεος.οχι η σιγανοπαπαδιτσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ

    ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ
    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΑΝ:

    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΑΙΛΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓMΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΥΠΑ!!

    ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!
    ΛΕΤΕ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ENTIMOY ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ??

    Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε καραγκιοζακια,εχετε πατησει ποτε το ποδι σας σε κατηχητικο για να το κρινετε;;;Λακη-λαλακη,αν θες να βοηθησεις τους φτωχους καντο εσυ ο ιδιος ρε ΥΠΟΚΡΙΤΗ και μη μας τα ζαλιζεις με τις βιλες στην Εκαλη και τις παρανομα παρκαρισμενες BMW στο Κολωνακι!Αντε γιατι αρκετα τραβηξε το παραμυθακι του...προστατη των φτωχων.Βρε ουστ απο δω!

    Και κατι ακομα...η Μονή Βατοπαιδίου δώρισε μόνο στην περιοχή της Ουρανουπόλεως 25.000 στρέμματα γης στο Ελληνικό Δημόσιο για εγκατάσταση προσφύγων!Κάθε χρόνο διαθέτει 2.000.000 ευρώ για υποτροφίες, βοήθεια σε φτωχούς κ.α. Διαθέτει σήμερα 5.000.000€ για ανέγερση γηροκομείου στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτά που γράφονται εναντίον της Εκκλησίας είναι ύβρεις και ανευθυνότητα.

    Η περιουσία της Εκκλησίας είναι δημόσια περιουσία.
    Ή μήπως δήθεν οι πολιτικοί θα την προστάτευαν καλύτερα.
    Τα είδαμε τα κεσάτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλα τωρα σοβαρολογειτε; Ενας που σεβεται την πιστη του στον Θεο και ειναι αρχιεπισκοπος δεν θα εκρινε ποτε κάποιον. Ειστε ανιδεοι παλικαρια. Ο αρχιεπισκοπος ειναι σωστος. Και δεν εχει καμια δουλεια με το αγιο ορος, που οσο και να το χτυπατε ειναι ΑΓΙΟ. Απλως καποιοι φορεσαν το ρασο και πηγαν να κανουν μπιζνες. Αλλα το ρασο δεν κανει τον παπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλοι/ες,
    ο Ιερώνυμος είναι ένας ήπιος και λιγόλογος -τουλάχιστο με τα ΜΜΕ- άνθρωπος που καμιά σχέση δεν έχει με τον πρώην. Αυτός δεν ειρωνεύεται, δεν είναι ξερόλας και δεν προκαλεί. Παπάς είναι τα δικά του θα πει.
    Όσο για τα κατηχητικά, σωστά, τώρα δεν χρειάζονται με τη μορφή που είχαν παλιά. Ας βρουν έναν άλλο τρόπο πιο μοντέρνο αν θέλουν να κρατούν τα παιδιά κοντά. Εξάλλου κανένας δεν πηγαίνει με το ζόρι εκεί. (Μήπως το ίδιο ή αντίστοιχο δεν κάνουν όλοι οι οργανισμοί είτε λέγονται κόμματα, εκκλησία, οργάνωση;)
    Σημ. Ας μην χυδαιολογούμε . Ρίχνουμε το όποιο επίπεδο έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O Ιερώνυμος είναι μεγάλη μάρκα. Κρατάει χαμηλούς τόνους γιατί δεν θέλει να ανοίξει συζήτηση για τα άπλυτα των δεσποτάδων. Δεν προκαλεί σαν κάποια άλλη (ψυχή) γιατί είναι μορφωμένος άνθρωπος και ξέρει πως δεν συμφέρουν οι υποκρισίες. Όλοι ξέρουν τι τρέχει στην Ιεραρχία. Σαπίλα απίστευτη που αν ξεσπάσει θα πνίξει από τη μπόχα όλη την Εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λίγοι γνωρίζουν για τον βίο και πολιτεία του Ιερώνυμου ( γνωστού και ως ‘Jeronimo’) έξω από την Βοιωτία, και οι Βοιωτοί φοβούνται να μιλήσουν. Χωρίς υπερβολή, τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τον γνωστό σε όλους μας Don Corleone. Μια από τις ευθύνες που καταλογίζω στον έγκλειστο του Μέγαρου Μαξίμου είναι πως δεν συνειδητοποίησε την ανάγκη, και δεν έριξε το πολιτικό του βάρος για την επιλογή ενός άξιου και καλλιεργημένου ιεράρχη που θα μπορούσε να βοηθήσει την εκκλησία της Ελλάδας να επανακτήσει κάποιες ηθικές αξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας για τις διεκδικήσεις της Εκκλησίας
    Δείτε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Εκκλησιαστικές διεκδικήσεις δημόσιας γης στην Βοιωτία
    Με αφορμή την κρίση που έχει ξεσπάσει με τις αποκαλύψεις για τις «ιερές» αυθαιρεσίες στο Άγιο Όρος αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, καταγγέλλουμε ότι τα Μοναστήρια και η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας:
    - διεκδικούν εδώ και χρόνια δεκάδες χιλιάδες στρέμματα σε ολόκληρο το νομό και συγκεκριμένα στις περιοχές Λιβαδειάς- Χαιρώνειας (Βόσκημα Λυκούρεσι), στην κοιλάδα των Μουσών (Βόσκημα Ελικώνος), στον Παρνασσό (Τσέρεσι, Ακρινό Νερό, Καμάρα, Λούγαρη-Διχάλα), σε παραλίες (Ζάλτσα, Σκροπονέρι) κλπ.
    - έχουν περιφράξει και έχουν δημιουργήσει τεράστια οικοδομικά συγκροτήματα μέσα σε δάση - χαρακτηριστικά παραδείγματα οι Μονές Ευαγγελίστριας και Λυκούρεσι - σε πολλές περιπτώσεις με την ανοχή των αρμόδιων φορέων και της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης
    Ζητάμε από την εκκλησιαστική κοινότητα να ανακαλέσει τις όποιες μέχρι σήμερα διεκδικήσεις ή άλλες δραστηριότητες που περιορίζουν την πρόσβαση των πολιτών στη δημόσια γη, σε δάση και περιοχές φυσικού κάλλους.
    Ζητάμε από όλους τους αιρετούς του νομού να υπερασπίσουν τη δημόσια περιουσία. Ταυτόχρονα με δεδομένο την ισχυρή επιρροή που η εκκλησία ασκεί στους τοπικούς πολιτειακούς παράγοντες διεκδικούμε άμεσα από την κυβέρνηση
    α. τη λεπτομερή καταγραφή των καταπατήσεων και διεκδικήσεων σε όλες τις περιοχές και
    β. τη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.
    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
    29/9/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και τι να κάνουμε κυρία Παναγιωτίδου;

    Επειδή ΙΣΩΣ έγιναν κανα δυό οικονομικές ατασθαλίες σε ένα μοναστήρι (δεν έχει αποδειχθεί ακόμα δικαστικά τίποτα για να μην ξεχνιόμαστε) πρέπει ο Αρχιεπίσκοπος να πει στους νέους να πάνε στη συναυλία της Μαντόνα αντί στα κατηχητικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Akribws dioti uparxei shpsh oi neoi kai oloi mas prepei na pame kathxhtiko na paroume arxes kai na stirixtoume, en mesw enws kosmou pou murizei mouxla. Einai logos na pame, kai oxi na min pame. Oso gia ton arxiepiskopo den einai pontios pilatos opws lete. Tha eprepe kalutera na diabasete tis dhlwseis tou olo auton ton kairo alla kai shmera. Einai polu dhktikos malista. Kai an uparxoun anthrwpoi pou den timoun ta rasa tous den shmainei oti o logos ths ekklhsias pethane h den einai sugxronos. An diathreite thn idia antidrash pou thelete na perasete me auto to arthro sthn upoloiph zwh sas, tote that eprepe p.x. na min psifizete kai na apexete apo ta politika kai eseis kai ta paidia sas giati apodedeigmena upirksan kai uparxoun dieftharmenoi politikoi. Kai fusika mporw na sas pw kai polla alla paromoia paradeigmata diafthoras pou tha eprepe na sas eixan apomakrunei apo oles tis morfes koinwnikhs zwhs giati aploustata h diafthora einai pantou. Alla h stash sas auth enanti tou arxiepiskopou kai ths ekklhsias den pisteuw oti einai ena eilikrines parapono oso mallon mia edraiwmenh empatheia sas me ta rasa. Giauto pisteuw kai oti exetai mia megalh euaisthsia na parermhneuetai h na min diabazete tis dhlwseis tou arxiepiskopou, enw mallon na sugxwreitai thn supsh se oles tis alles morfes tis koinwnikhs mas zwhs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΩΧΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ'ΛΙΓΟΣ'.ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΛΗ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. H epithesi pou ginetai ston torino arxiepiskopo einai epi tou ponirou kai mallon kateutheinetai apo leres papades pou theloun allo kathestos kai afiste ta sapia sas tora.

    o anthropos gia papas einai oso modernos ginetai.

    Ti allo na pei diladi: den uparxei theos pisteuo mono stin epistimi kai h ekklisia prepei na katargithei.

    den einai kai o CHE, papas einai o anthropos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Oraia ta eipe o LAKIS simera.

    Ekane kritiki se ΓΑΠ!!!!!!!!!!!

    Analogia kritikis ΓΑΠ-ND 3:1

    Autoi tha mas trelanoun teleios.

    Egine olo to kalokairi xamos kai autos ta vale me ton ΓΑΠ.

    Oxi gia ti ekane alla giati tha kanei.

    Autos xerei apo tora oti tha einai kakos o giorgos.

    OK.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΛΑΚΗ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΓΑΠ!

    ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΒΛΕΠΩ ΜΑΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ .

    "ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ " ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ .

    ΕΥΓΕ!

    ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΛΛΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ .

    ΜΑΚΡΙΝΑ ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ?
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΠΕΡΑΣΕΙ" ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κληρικοί ονομάστηκαν επειδή οι εβραιοχριστιανοί προσπάθησαν να ξεγελάσουν-προσηλυτίσουν τους Έλληνες, διαλέγοντας μεταξύ των φανατικών μισελλήνων με κλήρο τους ιεροεξεταστές τους, μιμούμενοι δήθεν τους αρχαίους κληρωτούς βουλευτές, μόνο που στην Άμεση Δημοκρατία οι βουλευτές είχαν ήδη προκριθεί από το λαό σε τοπικές εκλογές με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, δεν αποφάσιζαν, αλλά μόνο πρότειναν τη διατύπωση των αποφάσεων της Εκκλησίας τού Δήμου και ήταν πρωταρχικά ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ της Εθνικής Άμυνας και όχι θρασύδειλα παράσιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. η γνωστή πολέμια της ορθοδοξίας Μακρίνα Παναγιωτίδου
    ο ένας αρχιεπίσκοπος σας ενοχλούσε γιατί δεν έμενε στα της εκκλησίας
    ο άλλος ενοχλεί επειδή μένει μόνο στα εκκλησιαστικά?
    α ρε υποκριτικά κοράκια
    η γύμνια σας είναι ολοφάνερη
    για τον ευρωθεό σας που κατέρρευσε και θα σας ρουφήξει το αίμα τώρα κουβέντα έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. [ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΟΛΗ Η ΓΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΗ.]ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είστε άσχετοι όσοι έχετε να πείτε κάτι κακό για το συγκεκριμένο άνθρωπο και προπαντώς ηλίθια και ανίδεη είναι η συγκεκριμένη αρθρογράφος που στρέφεται για πολλοστή φορά εναντίον του Αρχιεπισκόπου με κενού περιεχομένου άρθρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΥΚΑ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΑΝΤΟΝΑΣ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΕΞΑΠΟΛΥΣΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μαλλον εχουμε χασει το δρομο που οδηγεί στο δασος και ψαχνουμε να βρούμε το δενδρο!!!! Αλίμονο αν ακούσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και την παρεα του Γιωργάκη (βλ. Παπανδρέου). Τώρα θυμήθηκαν τη φορολογία των Ναών??? Αν θυμάστε καλα, ο κ. Σημίτης κατήργησε την φορολογία των παγκαριών. Όσο για την φορολόγηση των κτισμάτων και των κτημάτων αυτή γίνεται κανονικότατα! ΄Κτηματολόγιο, ΕΤΑΚ κ.τλ. Ενας λογιστής που εχει πελάτες πολλούς Ενοριακούς Ναούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΕΝΑ EMAIL ΠΗΡΑΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝΕ, ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ, ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 5 ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ 3 ΕΙΝΑΙ ΟΧΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ..

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ ΠΑΘΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ...

    ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΔΕ ΛΕΞΕΙΣ ΜΑ##### ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ PRESS BLOG ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...

    ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @7:35
    Οι μέρες που νοσταλγείς περάσανε και δεν ξαναγυρίζουνε. Μάθε να ακούς τη φωνή, και ναί και την οργή του λαού.
    Δεν φαίνεται να σε ενοχλεί τόσο η σαπίλα μέσα στην οποία ζούμε όσο η μυρουδιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φίλε/η,
    πες ό,τι θες, αλλά όχι χυδαίες φράσεις και λέξεις. Τις ιδέες σου, τη φωνή σου θέλουμε να ακούσουμε. Τις βωμολοχίες τις ξέρουμε -έτσι κι αλλιώς- όλοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG?
    ΜΙΛΑΜΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...
    ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ?
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΘΕ...
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΛΑΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ:ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΓΕΥΣΑΣΘΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΥΘΕΙΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ...
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. ΟΧΙ ΕΓΩ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑ...
    ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ? ΕΓΩ ΧΕΤΣΗΚΑ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΥΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ. ΑΥΤΑ ΠΟΤ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ, ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΜΠΤΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΜΠΤΟΣ?
    ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ?
    ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΟΙ?
    ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ?Ή ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ BLOGER ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΣΥΤΟΥΣ?Η ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
    ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.
    ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΟΗΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΕΚΚΛΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ(ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΑΝΟΗΤΕ)ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΖΟΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ...
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟΙ:ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ...Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΩΝ...ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΕΙΣ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ....ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΓΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ ΜΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗς ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕ ....ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ. ΚΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΑ ΣΥΓΧΕΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΓΙΟΙ.....
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
    ΠΑΤΡΑ 20/10/2008
    ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΚΗΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ Α Φ Θ Ο Ρ Ο Ν ΣΚΗΝΩΜΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ...ΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ....
    ΟΠΩΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΙΑΤΡΟ, ΟΠΩΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΤΣΙ ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ...
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ:ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG...
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΝΕΣΘΑΙ...
    ΠΑΤΡΑ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *