GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση Ρουσόπουλου για τα σπίτια του...

. Γράφει ο Βοιωτός viotia.blogspot.com . Ανεξαρτήτως των επί της διαδικασίας αντιρρήσεων , η επιστολή Ρουσόπουλου ( Το πραγματικό "πόθ...

.
Γράφει ο Βοιωτός
.
Ανεξαρτήτως των επί της διαδικασίας αντιρρήσεων, η επιστολή Ρουσόπουλου (Το πραγματικό "πόθεν έσχες" από τον Θόδωρο Ρουσόπουλο) προς ΤΑ ΝΕΑ, με την οποία ο υπουργός Επικρατείας δίδει στη δημοσιότητα και αναλύει διεξοδικά την οικογενειακή οικονομική κατάσταση του ιδίου και της συζύγου του είναι πειστική και αποτελεί μια βορειοευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού χειρονομία. Επιπλέον δημιουργεί ένα προηγούμενο που δύσκολα θα είναι δυνατόν να αγνοήσουν άλλοι πολιτικοί, που βρίσκονται ή θα βρεθούν στο στόχαστρο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, καθώς όλοι θα τους πιέζουν:"Μα, δώσε στη δημοσιότητα το πραγαματικό "πόθεν έσχες" σου ώστε να αποσείσεις τις κατηγορίες/υποψίες".
Ομως, δεν μπορεί να περάσει χωρίς σχολιασμό ότι ο κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος δεν φαίνεται να συμμερίζεται τις απόψεις άλλων συναδέλφων του, τέως και νυν, περί πως ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό. Κι αυτό γιατί στην ίδια της επιστολή του ο υπουργός Επικρατείας αναφέρει σε δύο περιπτώσεις:
1. 2006: Το 50% ισογείου διαμερίσματος 183,10 τ.μ. (με υπόγειο 66,8 τ.μ.) σε πολυκατοικία κατασκευής του 1970 στο Ψυχικό με αντικειμενική αξία κτήσης 474.287 ευρώ αλλά πραγματική και δηλωθείσα στο πόθεν έσχες και στην εφορία αξία αγοράς 720.000 ευρώ. Η σημερινή αντικειμενική του αξία είναι 595.779 ευρώ.
2. 2007: Ισόγειο διαμέρισμα 63,77 τ.μ. (με υπόγειο 59,10 τ.μ.) στο Υστέρνι Πάρου με αντικειμενική αξία κατά την ημερομηνία αγοράς 93.775,68 ευρώ αλλά πραγματική και δηλωθείσα στην εφορία αξία 275.000 ευρώ. Η σημερινή αντικειμενική του αξία είναι 101.411 ευρώ. Η αγορά έγινε με δάνειο 275.000 ευρώ (ΑLΡΗΑ ΒΑΝΚ).
Δηλαδή, κατά την αγορά των ακινήτων στο Ψυχικό και στην Πάρο ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε στην Εφορία την πολύ μεγαλύτερη αξία αγοράς και επιβαρύνθηκε με πολύ μεγαλύτερους φόρους και όχι την αντικειμενική αξία όπως είχε κάθε νόμιμο δικαίωμα να κάνει και η οποία είναι πολύ μικρότερη και αντιστοιχεί σε μικρότερη επιβάρυνση. Το ίδιο και με την αγορά ακινήτου στην Πάρο.
Είναι προφανές από τα προεκτεθέντα ότι ο κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος διαχωρίζει σαφώς το ηθικό από το νόμιμο: προκρίνει ως ηθική στάση την δήλωση της πραγματικής αξίας των ακινήτων που απέκτησε παρότι θα μπορούσε νόμιμα, όπως πράττουν όλοι οι Ελληνες, να αποφύγει ένα σεβαστό ποσό φόρων.
Πραγματικά εύγε του, δίδει ένα λαμπρό παράδειγμα πολιτικής ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας. Ομως, ταυτοχρόνως εκθέτει άλλους συναδέλφους του καθώς και μια επικοινωνιακή γραμμή που αποδεικνύεται -το λιγότερο- ατυχής...
----------------------------------------------

25 σχόλια

  1. Βλεποντας σημερα τον Καραμανλη στη τραπεζα χωρις τον ρουσσοπουλο ,αλλα με συνοδεια αλογοσκουφη,συμπερανα οτι τελικα ειναι για "φαγωμα"..

    Τον εφαγε ο καρα-τζαφερ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΒΟΙΩΤΕ ΠΟΥ ΔΙΕΚΡΙΝΕΣ ΑΥΤΗΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΤΟΥ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.
    ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΧΟΝΤΖΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ Η Ν.Δ.
    ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΛΟΓΟΔΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΑΠΑΝΩΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΗ Η ΚΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι άλλο είναι το νόμιμο και άλλο το ηθικό, ο λαός το ξέρει...ο προθυπουργός έχει άλλη γνώμη! Ας το πει σε αυτόν λοιπον!! Και κάτι ακόμα, αν θες να γλύψεις πάρε κανένα παγωτό καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω γράψει καί αλλού,οί δικηγορίνες
    γυνές, έγιναν συμβολαιογράφοι μετά
    τήν ανάληψη εξουσίας από τούς συζήγους?δηλ.υπάρχει δόλος?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9:43
    Στα δελτία ειδήσεων απόψε κυριάρχησαν δύο θέματα :

    - ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΚΙΝΙΣΗΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ''ΑΓΙΟ'' ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΒΡ.
    - ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΒΡ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
    ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 8.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!!!!
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΥΡΟ". ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΩΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΔΕ ΔΗΛΩΝΟΤΑΝ Η ΑΞΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ.
    ΓΕΝΙΚΑ ΑΣΤΟΧΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:44 μμ
    ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΚΛΗΡΑ Ο ΑΝΑΡΤΗΣΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ, ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΣΑ, ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΡΕ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. thodore eisai palikari
    makari na plirones esy ta spitia vevaia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

    ΒΡΕ ΣΠΥΡΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ BLUESKY ME TON ΔΗΘΕΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ, ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ,ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΑΡΧΙΚΟΠΑΝΟ,ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ,ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΥΦΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΤΕΡ-ΑΣ(ΕΝΣ) ΚΟΥΙΚ(ΛΙ).

    ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!
    ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ (ΒΛ.ΚΙΣΣΟΥΔΗ,ΑΛΕΞΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ)ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ??
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ!!!
    ΚΟΥΙΚΑΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!
    ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,Ε ΝΤΑΒΑΤΖΗ!!!

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ??
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΦΑΡΑ ΣΟΥ ,ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΑΚΙ ΣΟΥ???
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!
    ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΑΛΙΟΔΕΞΙΕ!!!
    Ε ΠΑΛΙΟΔΕΞΙΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ 990000,00 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ....Τ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ!!!
    ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ...ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΙΜΑ!!!
    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΣΟΥΠΙΑ ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΕ!!!
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ 10ΠΛΑΣΙΑ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΑΧΑΜΟΥ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ!!!
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο γιώργος κύρτσος, απόψε, άφησε να εννοηθεί ότι όποιος θέλει να "κρύψει χρήμα", αγοράζει ακίνητα με τραπεζικά δάνεια.

    Και ποια τιμή δηλώνει, λεβέντες μου;

    Να χαρώ εγώ αναλύσεις!

    Τhe Vomiting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TA DANIA POS THA TA KSOFLISI ME EPIXORIGISIS H ME KRYFA KONDILIA:ALLA MALON ME EPIXORIGISIS POU EDONE STA MME KAI AFTOI TA DINANE STIN MARA SE DIDEN MISTHO ;SAN DEN NTREPETE OKLEFTIS:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ----------------------------

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ, ΣΟΥΦΛΙΑ;

    Έχει σκεφτεί κανείς ότι στο λεκανοπέδιο αττικής πολλοί είναι οι νεοδημοκράτες που, από τσαντίλα, απάντησαν "ανάποδα" στη δημοσκόπηση;


    Δηλαδή, τι νομίζετε ότι απάντησαν όσοι ταλαιπωρήθηκαν, μέσα στο κατακαλόκαιρο, με τις δηλώσεις του κτηματολογίου;

    Ο Σουφλιάς μπορούσε να είχε κάνει πολύ πιο απλές τις διαδικασίες του κτηματολογίου και με αισθητά πιο άνετες "προθεσμίες".

    Η επιλογή του να καταστρέψει "τα μπάνια του λαού", ίσως να ήταν και εκ του πονηρού, προκειμένου να παίξει τα εσωκομματικά του παιχνιδάκια με τις φθινοπωρινές συγμομετρήσεις. Απλά, δεν περίμενε ότι θα έσκαγε η υπόθεση του Βατοπεδίου που θα δημιουργούσε πολύ πιο σοβαρές περιπλοκές από ότι μπορούσε να φανταστεί.

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και καλα ρε Μ....... που τα βρηκε 1.000.000 ευρω εσυ τοσα βγαζεις λυγουρι και γλειφεις γιατι λογαριασες ποσα χρονια χρειαζεται ο λαος των 700ευρω ανα μηνα χωρις να ξοδευει δραχμη θελει 110 χρονια αντε χαθητε γλειφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπραβο στο ρουσσοπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ που τον σιχαίνομαι και θέλω να "τον φάω ζωντανό", ρωτάω το εξής απλό πραγματάκι:
    Πως διάολο, αποπληρώνει τα δάνειά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "πλατς-πλούτς!πλατς-πλούτς!πλατς-πλούτς!πλατς-πλούτς!πλατς-πλούτς!"

    (Αυτό που μόλις ακούσατε είναι ήχος πλυντηρίου, στο πρώτο μούλιασμα)

    "σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ"

    (Αυτό που μόλις ακούσατε είναι γλύψιμο στην πονηρή, προκομμένη και χουβαρντού πλύστρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "πλατς-πλούτς!πλατς-πλούτς!πλατς-πλούτς!πλατς-πλούτς!πλατς-πλούτς!"

    (Αυτό που μόλις ακούσατε είναι ήχος πλυντηρίου, στο πρώτο μούλιασμα)

    "σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ,σλούρπ"

    (Αυτό που μόλις ακούσατε είναι γλύψιμο στην πονηρή, προκομμένη και χουβαρντού πλύστρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γραφική σε όλη την Ελλάδα έχει γίνει η εμπάθειά σας απέναντι στο Ρουσόπουλο. Τον κατηγορείτε ότι πήρε δάνεια για τα ακίνητά του (όπως και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες), τον κατηγορείτε ότι πήγε στο Άγιο Όρος (όπως και χιλιάδες άλλοι πολιτικοί όλων των κομμάτων), τον κατηγορείτε ακόμη και ότι η γυναίκα του θέλει να εργάζεται σαν δημοσιογράφος (τι να κάνουμε αυτό το επάγγελμα έκανε και πριν τον γνωρίσει, να μείνει υποχρεωτικά στο σπίτι να πλένει πιάτα;).
    Όταν η Ζαχαρέα όμως δούλευε στο Mega και στον Alpha ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ κ.κ. Πρετεντέρη, Τσίμα, Τρέμη, Καψή, Σπυράκου, Ευαγγελάτε, Βερύκιε, Κύρτσο, Δελατόλα; Τότε δεν ήταν Υπουργός Επικρατείας ο Ρουσόπουλος;
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ γελάει με τις ανακολουθίες σας, συνάρτηση των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ των αφεντικών σας, Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού και Κοντομηνά.
    "Πουλημένοι τηλε-ηθοποιοί στην υπηρεσία αδίστακτων επιχειρηματιών" και οι χαζοχαρούμενοι φανατικοί πασόκοι επιχαίρουν για τις δημοσκοπήσεις, τόσο μυαλό έχουν τόσο λένε.
    Όταν έλθει η ώρα να εκβιάσουν και το Γιωργάκη, όπως εκβιάζουν σήμερα τον Καραμανλή, οι καναλάρχες απλά θα αλλάξουν στόχο και θα τον ξεφτιλίσουν είτε με προσωπικές επιθέσεις είτε με μαιμού δημοσκοπήσεις.
    Εκτός βέβαια εάν έλθει σε συμφωνία μαζί τους, πράγμα σίγουρο εάν κρίνουμε από το παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10.36

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΕ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ?????

    ΠΕΡΙΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10.36
    ....ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ.....


    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ..... HELLO .... ! ! ! !

    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ??? ! ! ! ????
    Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ?????

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ... ΓΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΜΙΛΑΣ ????

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΣΤΟΜΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ?????? ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ ?????

    ΤΙ ΛΕΣ ???
    ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ????
    ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΦΊΛΕ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΥΝΤΗΞΟΥΜΕ ????

    ΚΑΛΑ, ΑΣΕ, ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΥΝΤΗΞΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΓΚΟΥΦΗΣ ....
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΜΠΡΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...

    ΑΥΤΟ ΤΟ 25% ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ .......ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ...
    Η
    Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, ΤΟΥ ΓΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ .....

    22 Σεπτέμβριος 2008 5:28 μμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ????

    ΑΥΤΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΗ ΠΙΤΑ, ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ?????
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ???

    ΑΝΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ...

    ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ....

    22 Σεπτέμβριος 2008 5:33 μμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ....... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ .........

    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ.....
    ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ .....

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΊΟ ....

    ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΗ Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση