GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρέξτε, κόσμε! Για περάστε, δώστε και σώστε...

. Από τον Παναγιώτη Μιχαλόπουλο . Πρέπει λοιπόν, να τα έχουν βρει πολύ σκούρα τα πράγματα, κάποιοι εκκλησιαστικοί - και όχι μόνο - παράγον...

.
Από τον Παναγιώτη Μιχαλόπουλο
.
Πρέπει λοιπόν, να τα έχουν βρει πολύ σκούρα τα πράγματα, κάποιοι εκκλησιαστικοί - και όχι μόνο - παράγοντες (καλόγεροι και οι διαπλεκόμενοι με αυτούς), μετά τα τελευταία σκάνδαλα…
Έτσι, σαν τον «πνιγμένο» (σε Βα(λ)τοπέδιο;) κοιτάνε πώς να κρατηθούν για να επιπλεύσουν, κοιτάνε (στην απελπισία τους) να κρατηθούν, ακόμα και από τα όποια τους τα μαλλιά, αλλά και από τα ίδια τους τα γένια όσοι διαθέτουν και από αυτά…
Τι να επιστρατεύσουν λοιπόν; Τον πεθαμένο καλόγερο του αγίου όρους τον Παΐσιο; Αυτόν τον ετοίμαζαν από χρόνια για να μας τον πασάρουν αλλά αποδείχτηκε καμένο χαρτί, τελικά!
Τον Βησσαρίωνα; Αυτόν που σε αντικατάσταση του Παΐσιου έσπευσαν, μετά, να ξεθάψουν; Πάει και αυτός!..
Τι κάνουν λοιπόν τώρα; Επιστρατεύουν που λέτε, τις… μεγάλες δυνάμεις! Την Ρωσία, στην περίπτωση αυτή, και κουβαλάνε λέει αυτές τις μέρες στην Αθήνα τα λείψανα του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ που θα συνοδεύει, λέει, 45μελής Ρωσική αντιπροσωπεία…
Και επειδή λέει βγαίνουν για πρώτη φορά από την Ρωσία, και επειδή (λέει ο μητροπολίτης στα Σπάτα, κ. Νικόλαος Χατζηνικολάου) απαιτήθηκε γι αυτό ειδική Πατριαρχική ευλογία (τα πιάσαμε τώρα τα λεφτά μας), έτσι ανάλογη λέει, αυτής της εξαιρετικής τιμής, πρέπει να υπάρξει και η ανταπόκριση του κόσμου. Τρέξτε, κόσμε! Για, περάστε! Δώστε, και σώστε!..
Μια (τοπική) «εκκλησία» λοιπόν, που έπεσε σε πλήρη απαξίωση και μόνο για τα πανηγύρια είναι πλέον κατάλληλη, δεν μπορεί παρά να το οργανώσει καλά το ζήτημα…
… Έτσι, θα γίνει λέει επίσημη υποδοχή των Λειψάνων (σαν αρχηγού κράτους;) παρουσία Μητροπολιτών της Ελλαδικής Εκκλησίας (θα πήξουμε στο χρυσάφι αυτοκρατορικών δεσποτικών στολών, και στα αδαμαντοστόλιστα καθίκια κεφαλής), εκπροσώπων Αυτοκέφαλων Εκκλησιών, όλων ανεξαιρέτως των Ιερέων της Ανατολικής Αττικής (παπαδο-μάζωμα, σωστό), κλιμακίου Υπουργών της Ελληνικής Κυβερνήσεως (αυτοί και αν δεν το έχουν ανάγκη ένα τέτοιο πανηγύρι, ε;), Πρέσβεων, τοπικών αρχών και πλήθους λέει (το προεξόφλησαν αυτό) πιστών!!!..
----------------------------------------

35 σχόλια

  1. Οσο ο Εφραίμ και οι ψευτομοναχοί του παραμένουν στο όρος ,η θρησκεία,το Ορος και ο μοναχισμός ξευτιλίζονται.
    Δεν είναι δυνατόν το Υπουργείο Εξωτερικών ,η Διοίκηση του Ορους,ο Πατριάρχης και οι Καρυές να μην παίρνουν επίσημη θέση ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο θλιβεροί ... Περιφέρουν ταριχευμένα ανθρώπινα υπολείμματα, προσκυνάνε και ηδονίζονται. Τι αρρώστια, τι διαστροφή, τι νεκροφιλία. Δε ντρέπονται λίγο; Περιμένω να δω τους πολιτικούς που αναφέρεις. Θα πέσει πολύ ξεφωνητό. Αυτός είναι ο χριστιανισμός όμως: η λατρεία του θανάτου, η επιβολή του φόβου, η τυφλή υποταγή. Αιδώς πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9:11: "... η αποστολή του μοναχού..." Ποια αποστολή ρε απίθανε, η απόλυτη απόσυρση είναι. Η διέξοδος για δειλά άτομα που δεν μπορούν να υπερασπιστούν την ιδιαιτερότητα τους (ομοφυλοφιλία) και την πλήρη τους αποτυχία να αντιμετωπίσουν την κοινωνία, όπως όλοι. Συμπλεγματικά άτομα, τυφλωμένα χωρίς ίχνος αντρισμού...Λυπάμαι μόνο τις οικογένειες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Μιχαλοπουλε πολυ σκατο απο το στομα σου βγαλε και λιγο σαλιο.Εισαι ασχετος γιατι μιλας και κρινεις ετσι με τοση ειρωνεια και βρισιμο? Δεν ξερεις βουλωσε το ριμαδι τουλαχιστον, σαν golden boy μιλας λαχανο ε! λαχανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρός τον 9:18.
    Ο δικός σου εγκέφαλος σίγουρα δεν είναι ταριχευμένος,με την έκριση μαλακίας που παρουσιάζει.
    Με φιλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νέα (ενδιαφέροντα) ιστολόγια

    ΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΜΑΤΑ
    http://ymnoiasmata.blogspot.com/

    Καλόγερος Παΐσιος
    http://kalogeropaisios.blogspot.com/

    Λείψανα
    http://leipsana.blogspot.com/

    Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
    http://p-michalopoulos.blogspot.com/

    Άγιο Φως
    http://agiofos.blogspot.com/

    Αγιογραφίες
    http://agiograffiti.blogspot.com/

    ΧΑΙΡΕΤΕ
    http://xairete.blogspot.com/

    ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    http://islamikathemata.blogspot.com/

    Στολές Δεσποτικές
    http://stolesdespotikes.blogspot.com/

    Αγία Γραφή
    http://agiografika.blogspot.com/

    Χιουμοριστικά
    http://humoristica.blogspot.com/

    ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
    http://ecclesiasthemata.blogspot.com/

    Ιερώνυμος, ο Βου.
    http://ieronymosb.blogspot.com/

    ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ
    http://bartholomaios.blogspot.com/

    Ρασοφόροι
    http://rasoforoi.blogspot.com/

    Παπική Εκκλησία
    http://papismos.blogspot.com/

    Παντελεήμονας: Ο Άγιος Κορυδαλλού!
    http://agios-korydallou.blogspot.com/

    Δεισιδαιμονίες
    http://deisidaimonies.blogspot.com/

    Δαρβινισμός
    http://darwinismos.blogspot.com/

    Νεο-Ειδωλολάτρες
    http://idololatres.blogspot.com/

    Νίκος Καζαντζάκης
    http://n-kazantzakis.blogspot.com/

    Οικογενειακός
    http://oikogeneiakos.blogspot.com/

    Άννα, μη κλαις! (Προς πονεμένους)
    http://pros-ponemenous.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θεός είναι η καλύτερη λύση για τα Άγια Όρη, για το Πατριαρχείο και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ δυναμή του, για τους Πουριτανούς των USA.

    Είναι η χειρότερη για τον άνθρωπο ο οποίος παλεύει με την καθημερινότητα.

    Όποιος λέει πως ο άνθρωπος περνάει καλά και βρίσκει τον Θεό μέσα απο τον πόνο, τότε είναι μάλλον ενας πολύ πολύ πολύ βολεμένος Ορθόδοξος Χριστιανός.
    ....
    Ο άθεος θέλει να ζήσει τη ζωή του όμορφα και ωραία. Δε θα δείς κανέναν άθεο να τα τσεπώνει για χάρη της ύπαρξης του ανύπαρκτου θεού του. Ούτε θα δείς άθεους καμικάζι. Ούτε θα δείς άθεους να σφάζουν κόσμο για χάρη της αθείας.
    .
    .
    .Copy paste from cosmosblogspot
    .
    .Chief engineer II

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ πάψε να μεταφέρεις τη χολερική ψυχή σου από blog σε blog.
    Από παντού σε κυνηγάνε. Άν και είσαι παλιός τρόφημος ψυχιατρείων μη νομίζεις οτι σε λυπόμαστε. Η απορία μας είναι μόνο το πουστη-ρίζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ
    .ΒΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΠΑΕΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΛΕΝΙΝ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ.ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΒΡΗΚΑΤΕ ΔΩ ΕΝΑ ΒΗΜΑ Κ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.
    ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΤΕΡΓΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΛΕΝΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φανταστείτε τι εχει να γίνει αν πετάξει κανένας παλαβός καμιά βόμβα
    ανάμεσα στα χρυσά άμφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πτωματολάγνοι, λειψανέμποροι, νεκρολάγνοι απατεώνες παπάδες, έμποροι του ναού, Ρασπούτιν, χριστιανέμποροι, αγύρτες, κλεφταράδες, ιερόσυλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Σαραντα σβερκοι βοδινοι , με λιγδωμενες μπούκλες
    Σκεμπεδες σταυροθόλωτοι, με βρωμιες ποδαρούκλες
    Ξετσιπωτοι , ακαματηδες , τσιμπουρια και κορεοι
    Ντυμενοι στα διαμαντικά, κι' επίσημοι, κι' ωραιοι
    ----
    Εξω φωναζει ο λαός"Πειναμε τετοιες μέρες"
    Γεροντοι και γερόντισσες, παιδακια και μητερες
    Και οι των επίγειων αγαθών πιστοί νοικοκυρεοι
    Ανοιξαν τα παραθυρα και κραξαν "Ειστε Αθέοι"
    ------------------
    Βάρναλης, "Η ΛΑΜΠΡΗ"
    Πιστοτερη εικόνα της Ιερας Συνοδου εχετε δει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9:36 μμ

    Ωραία τα λέει ο Μιχαλόπουλος, η μήπως πρέπει μήπως να παίρνουμε στα σοβαρά και να σεβόμαστε όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια επειδή βρίσκουν απήχηση σε τόσα πρόβατα
    σαν κι εσένα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο Κοσ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΛΕΙ ΣΩΣΤΑ. Ο ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΣΚΗΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΙΝΕΔΩΝ. ΤΑ ΛΕΩ ΕΝ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙ ΑΥΤΑ.ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μιχαλόπουλος:

    ο άνθρωπος που τον έχουν διώξει από όλα τα φορουμ στα οποία συμμετείχε καθώς κανείς δεν μπόρεσε να ανεχτεί την προβληματική φύση του.

    Έφτιαξε λοιπόν δικά του blog και μάλιστα πολλά, ώστε να έχουν λιγότερες ελπίδες να του τα κλείσουν όλα. Βεβαίως τέτοια υβριστικά σχόλια αξίζουν όλα flagάρισμα (δηλ. κλικ στην κορυφή του ιστολογίου, στο κουμπί "επισήμανση ιστολογίου με απαράδεκτο περιεχόμενο").

    Αν ήταν μία και δύο οι αποπομπές του, θα έφταιγαν ίσως οι διαχειριστές. Η περίπτωσή του όμως, ξεπερνά κάθε φαντασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το λείψανο του "μορίου" (κοινώς της πούτσας) θα το μεταφέρουν ή το κρατάνε οι άγιοι για ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Πρός τον 9:18. Ο δικός σου εγκέφαλος σίγουρα δεν είναι ταριχευμένος,με την έκριση μαλακίας που παρουσιάζει. Με φιλία. 22 Σεπτέμβριος 2008 9:53 μμ"

    Φυσικά δεν είναι ταριχευμένος. Ταριχευμένοι είναι οι εγκέφαλοι σας θρησκόπληκτα υπολείμματα, όπως ακριβώς θέλει η θρησκεία σας, όπως τα δίδαξε ο παύλος, ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ, αυτοί είστε...
    Μαλακία όπως ξέρεις πολύ καλά εκκρίνουν (και όχι "εκρίνουν" αγράμματε, ε αγράμματε) οι γεννητικοί αδένες (όρχεις, προστάτης) και αποχετεύεται από το πέος όπως το ξέρουν τόσο καλά οι δεσποτάδες και οι μοναχοί σου (μην κάνεις πονηρές σκέψεις, ο θεός τα ακούει όλα και θα πρέπει να πας να εξομολογηθείς μετά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε παιδάκια, άμα δεν γουστάρετε παπάδες και λέιψανα, τότε τι ασχολείστε; Σχολιάζετε κάτι που δεν γουστάρετε; Άντε παίξτε με τίποτα άλλο. Όσο για τον Μιχαλόπουλο, πρέπει να είναι πολύ στην "απ'όξω" και έχει λυσσάξει τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ ,ΑΦΟΡΜΗ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ,ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΔΡΟΣ (ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ).

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ,ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ?

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΘΕΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ .
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δηλαδή αν οι 80 επίσκοποι δεν φοράνε άμφια με πολύτιμες πέτρες θα χορτάσουν οι πεινασμένοι της Ελλάδος? Τι λέτε ωρέ υποκριτές? Ο λαϊκισμός έχει και τα όρια του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άντε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας θρησκόληπτα λείψανα, ε λείψανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρός τον 11:23 πμ

    Είτε χορτάσουν είτε όχι είναι ιδιαιτερα ειδεχθές και προκλητικό τα ρασοφόρα κοπρόσκυλα γνωρίζοντας ότι υπάρχει φτώχεια να κάνουν επίδειξη του πλούτου τους. Αλλα όσο υπάρχουν πρόβατα με πνευματικές ανησυχίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 10:15 πμ Σωστός!!!!!

    είναι δυνατόν να υπάρξει
    "ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ"
    χωρίς πιστη σε θαύματα, σε ιερά λείψανα, σε θαυματουργές εικόνες, σε ιερές ζώνες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ποπο κάτι νεκρόφιλοι που μαζεύτηκαν εδώ μέσα...
    Γιατί οι διαστροφές ανάλογα με το ποιος τις γουστάρει παίρνουν άλλο όνομα;
    Σας λένε τίποτα οι λέξεις παιδοφιλία, ομοφυλοφιλία, νεκροφιλία ή μήπως προτιμάτε τις αντίστοιχες κατηχητικό, μοναχισμός, λατρεία λειψάνων;

    Ουστ ρε ανώμαλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ

    ==============

    ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ,

    ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΕΔΩ !

    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΠΑΙΝΟΥΝ;

    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ, Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" ΣΟΥ;

    =================

    "ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ,

    ΑΦΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΕΙΚΟΝΕΣ...

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΗ ΑΛΕΠΟΥ, ΠΕΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..

    ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΕΧΕΙΣ "ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;"

    ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ, Η ΥΠΑΓΕΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ "ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;"

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΡΩΤΑΩ, ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΠΕΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΩΣ ΤΑΧΑΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ...

    ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΗΧΗΤΗ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ;

    Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ;


    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ;

    ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ...

    ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ;

    Η ΣΕ ΕΔΕΙΡΕ ΠΑΛΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ΄ ΑΦΗΣΑΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ( ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΣ), ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...

    ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΟΥ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ώπα τι έχουμε; Συζυγικό καβγαδάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
    http://p-michalopoulos.blogspot.com/
    Οικογενειακός
    http://oikogeneiakos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. προς 11:38

    δηλαδή κι ο Ιησούς Χριστός έκανε επιδειξη πλούτου όταν δέχτηκε να μυρωθεί από το "βαρύτιμο μύρο" που προερχόταν από αλαβάστρινο δοχείο? Υπήρχαν και τότε κάποιοι που έλεγαν. "Προς τι αυτή η σπατάλη? Θα μπορούσε αυτό το μύρο να πωληθεί και να δωθεί το αντίτιμο στους φτωχούς". Μήπως αυτοί που μιλάν για πρόκληση και τα σχετικά μοιάζουν με τους τότε Γραμματείς και Φαρισαίους ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ? Λέω μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. προς 2:18 μμ

    Το τι έκανε η πίστευε ένας που νόμιζε ότι ήταν το εξώγαμο του θεού του δεν με ενδιαφέρει. Υπάρχουν πολλά πιο αξιόλογα πρόσωπα να ασχοληθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ξαφνικά ολοι όσοι φωναζαν για τον ρατσιστη Μιχαλοπουλο τώρα τον εκθειάζουν? ποση υποκρισία πια από το αθειστικό κοπάδι
    και εφοσον δεν πιστεύουν σε χριστιανική λατρεία γιατί καθυβρίζουν την λατρεία του διπλανού?
    προφανώς απο κομπλεξ ρατσισμού, φθόνου και ανθρώπινης ματαιοδοξίας
    και η λατρεία Αγίων αφορά χιλιάδς πιστούς και όχι 80 επισκόπους και 10 υπουργούς
    αλλά από παραπληροφόρηση τίποτε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 23 Σεπτέμβριος 2008 11:53 πμ

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

    ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 23 Σεπτέμβριος 2008 3:43 μμ

    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ , ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 24 Σεπτέμβριος 2008 8:39 πμ

    Είναι μεγάλο χαλι σε αντίθεση με τόσα πρόβατα να μην πιστεύει κάποιος σε παρθενογέννηση και αλλα θαύματα, τίμιο ξύλο, ιερή ζώνη, θαυματουργές εικόνες, ........;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγκεφαλικές δυσλειτουργίες έχουν όσοι βλέπουν οράματα, ακούν φωνές κλπ, όπως ο κύριος σας Ιησούς Χρηστος, οι χριστιανοί άγιοι και τα πρόβατα που παίρνουν αυτές τους τύπους στα σοβαρά.
    Γιατί να σέβομαι το πιστεύω κάποιου όταν αυτά πω πιστεύει είναι παραμυθια για μικρά χαζά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 24 Σεπτέμβριος 2008 2:19 μμ

    ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΣΟΥ ΑΚΑΜΨΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση