GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η προσπάθεια του παπά Αντώνη...

. Γράφει ο Ιωάννης Εμμ. Νομικός . Εδώ σας θέλω όλους. Κάθε ένας από την σκοπιά του,να προβάλλουμε αυτή την προσπάθεια του παπά Αντώνη (δια...

.
Γράφει ο Ιωάννης Εμμ. Νομικός
.
Εδώ σας θέλω όλους. Κάθε ένας από την σκοπιά του,να προβάλλουμε αυτή την προσπάθεια του παπά Αντώνη (διαβάστε εδώ) και με σκοπό την ενίσχυση του έργου του.
Προσωπικά, έχω επισκεφθεί το πρώτο τους σπίτι – καφενείο, δύο φορές. [Την προσφορά μου την κρατώ για τον εαυτόν μου].
Επισκεφθείτε τον για να πειστείτε για το έργο του!!!! Σώζει ψυχές!!! Ταϊζει πεινασμένα παιδιά!!!! Σπουδάζει παιδιά!!!! Τρομερό το έργο του!!!!
Προβάλλετε την προσπάθειά του αυτή, μήπως συγκινηθεί κάποιος από αυτούς που μπορούν και που αρέσκονται στην αυτοπροβολή (ΧΟΡΗΓΟΥΣ τους ονομάζουν) και τον βοηθήσουν. Καλέστε αυτούς που μπορούν, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ – ΛΑΤΣΗ – ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ και λοιπούς που μπορούν και που προσφέρουν τον οβολόν τους, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
Κάνετε κάτι Κύριοι κατέχοντες και γι’αυτά τα παιδάκια. Μια προσφορά,στην «ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ» που σίγουρα θα πιάσει τόπο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ευαισθησία όλων σας.
-----------------------------------------

19 σχόλια

  1. Ούτε το σκατό μου σε παπάδες!
    Η εκλέζια ΑΕ έχει τα άντερά της και τρώει ακόμα περισσότερα. Ούτε τα σκατά μου δεν τους χαρίζω στους πούστηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΟΛΟΙΣΑΣ.ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΖΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΟΛΑΟΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΟΣ BLOOPERS TEAM
    ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΠΡΩΚΤΟΛΑΓΝΕ.ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ.ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώπω οχετός, λάθος ανάρτηση παιδιά, φεύγω, φεύγω μην ενοχλείστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. n ekklnsia exei mpolika giati den divei kati?isos o avthropos va eivai entaksei alla opos exouv givei ta pragmata tora kai movo poy eivai papas eivai arketo va pavikobalei tov kosmo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παραβλέποντας τον οχετό πράγματι αυτών που ισοπεδώνουν τα πάντα και προσπαθούν πονηρά να κάνουν φαινομένικά αντίθετες ...συγκρίσεις, θα πω οτι ο Παπα Αντώνης είναι ένας αξιέπαινος παπας, ΑΝΘΡΩΠΟΣ που βρήκε νόημα και σκοπό προσφοράς στο Θεό δια της προσφοράς στον Ανθρωπο.

    Γιατί όμως ενώ υπάγεται στην δικαιοδοσία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Δεν βοηθιέται από τις υπηρεσίες της Αρχιεπισκοπής και τον Μακαριώτατο να συνεχίσει και να ενισχύσει την προσφορά του στα παιδιά?

    Εξ όσων έχω διαβάσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει τα ίδια φιλάνθρωπα αισθήματα και πολύ καλή σχέση συνεργασίας με την κυβέρνηση αφού απο τις πρώτες του συναντήσεις ήταν με τον Αλογοσκούφη για επιδοτήσεις της Εκκλησίας και διάθεση των χρημάτων στην ενίσχυση της φιλανθρωπίας και της παροχής φροτνίδας και στην νεολαία.

    Γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην είστε καραγκιόζηδες Ρωμιοί και βρίζετε τους παπάδες.
    Ούτε εγώ πιστεύω στα παραμύθια της Χαλιμάς που έγραψαν μερικοί ερημόβιοι πριν 2.000 χρόνια.
    ΟΜΩΣ, η εκκλησία (οχι η θρησκεία) μπορεί να παίξει σπουδάιο ρόλο.
    Ριξτε μια ματια να δείτε τι έχει κάνει η καθολική εκκλησία τόσο στην Φραγκιά όσο και στον Νέο Κόσμο από Αμερική μέχρι Αυστραλία. Νοσοκομεία, σχολεία, καταφύγια κλπ.
    Ή μας αρέσει ή δεν μας αρέσει η εκκλησία είναι ένας θεσμός, μια δομή που έχει την δυνατότητα να ενώσει τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο. Και στην πιο απόμακρη χώρα να πας θα βρεις Ορθόδοξη εκκλησία (πολλές φορές και Ελληνική) και εκεί θα συναντήσεις άλλους συνέλληνες. Τώρα, αν αυτοί που θα συναντήσεις εκεί πιστέυουν στα γεογονότα περί Μεσσία και τις άλλες λεπτομέρεις δεν θα πρέπει να σε προβληματίζει.
    Εν κατακλείδι και για να ευμενήσω τους άγριους παρασυρθέντες θα προσθέσω ότι σαν Ελληνισμός μπορούμε και πρέπει να χρησιμοποιούμε όλες μας τις δυνάμεις και αυτές συμπεριλαμβάνουν τους 12 των προγόνων μας ή τέλος πάντων αυτών που μιλούσαν τη γλώσσα που μιλάμε εμείς σήμερα και ζούσαν τον τόπο αυτό, αλλά και την σημερινή εκκλησία.
    Ναι στην βοήθεια στον Παπα Αντώνη.
    Είναι μια καλή αρχή.
    Χ. Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ (ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ), ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ (ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ....

    ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ....

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ........ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΙΣΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ....

    ΟΣΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΜΑΛΛΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η παπαδες η ειναι η χολερα της ελλαδος.Επιτελους σιγα σιγα ο κοσμος καταλαβαινει και του κανει παντα.
    Κλωτσιες και μπουνιες θα δωσω στον πουστραντωνη.Δεν πατε να γαμειθητε ρε κολο παπαδεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ.
    ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ "ΔΗΘΕΝ" ΚΑΙ ΦΤΥΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑ ΑΝΤΩΝΗΣ.
    ΥΠΗΡΞΕ Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ ΤΟΥ , ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε περίοδο που προσπαθούμε να αποδείξουμε τον σκοτεινό ρόλο της εκκλησίας, να αποτινάξουμε απο πάνω μας τον ζυγό της εδώ και 2000 χρόνια τυραννίας,

    τί προσπαθείτε κ. Νομικέ;

    να μας πείσετε πως υπάρχουν και καλοί παπάδες;

    και βέβαια υπάρχουν, όπως υπάρχουν και καλοί πολιτικοί, βουλευτές, υπουργοί, δημόσιοι λειτουργοί,

    αλλά το πρόβλημα είναι πως η άρχουσα κάστα, αυτοί που καθοδηγούν και κατευθύνουν τις εξελίξεις στην εκκλησία και στον δημόσιο βίο είναι οι "Ρασπούτιν", και συνεπώς μας βλάπτουν και συνεπώς,

    δεν θα δούμε Θεού πρόσωπον εάν δεν τους ξεφορτωθούμε.

    Και στο τέλος τέλος

    εάν δεν εχουμε μια συγκροτημένη Πολιτεία να αναλάβει σοβαρά την Υγεία, την Παιδεία,
    εάν δεν φροντίσει τα της Οικονομίας,

    δεν μας σώζει κανένας Θεός και φυσικά,

    ούτε η φιλανθρωπία των παπάδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οταν ειμουν πιτσιρικας,οι γονεις μου με εστελναν καθε κυριακη στην εκκλησια.εκτος απο το λιβανι που μου εφερνε λιποθυμια,ειταν και τα λογια του παπα γιαννη ,αρχιερεα του ναου και οχι μονο.
    λιγο πριν την θεια κοινωνια επαναλανβανε τα ιδια παντα λογια....
    ο ναος για την αποπερατωση του χρειαζετε τον οβολο σας αγαπητοι χριστιανοι.τα ιδια λογια τα ακουγα μεχρι που εγινα ανδρας...μερικες φορες σκεφτηκα να συνεισφερω κα γω αλλα τα λογια του αγιου πατερ ενα απογευμα στο προαυλιο με σταματουσαν...Πατερ να δωσουμε μια καρεκλα να κατσει η εγκυος γυναικα?
    Απαντηση πατερ,,, και τι με νοιαζει εμενα,,εγω την γκαστρωσα???
    μια φραση απο την τραγωδια του Ευριπιδη Ιππολυτος τους ταιριαζει....μακρια,,,μακρια φωναζω απο δαυτους,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ.ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΖΩΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΠΑΠΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ "ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ" ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΝΤΩΝΗ ;;;; ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΔΙ, ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ !!! ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟ, Ή ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ 4-10 ΕΤΩΝ Η ΘΑΛΠΩΡΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ; ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΕΣΩΣΕ ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΜΕΝΗ ΘΕΣΙ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ, Ή ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ;;
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΗ, ΤΙ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ; ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΡΑΣΣΟΦΟΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ, ΑΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΠΟΙΜΝΙΟΜΕΝΩΝ ! ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΩΣΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ (ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένα αγγούρι, κανένα καρότο, καμιά μελιτζάνα, όλο και κάπου θα τα βολέψει ο πάτερ. Α και καμιά μπανάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 28 Σεπτέμβριος 2008 11:20 μμ


    ΔΕ ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ....


    ΟΤΑΝ ΠΗΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ, ΗΤΑΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *