GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν χρειαστεί, παραιτούμαι κι από βουλευτής...

. Ρελάνς Δαϊλάκη στις απειλές για διαγραφή! . Σε δηλώσεις του στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών, ο βουλευτής Δράμας Σταύρος Δ...

.
Ρελάνς Δαϊλάκη στις απειλές για διαγραφή!
.
Σε δηλώσεις του στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών, ο βουλευτής Δράμας Σταύρος Δαϊλάκης επανέλαβε την άποψη που διατύπωσε στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" υπέρ της απομάκρυνσης του Θ. Ρουσόπουλου και τυ Γ. Αγγέλου.
Σήμερα πάντως ο βουλευτής πρόσθεσε ότι δεν χρειάζεται να τον διαγράψουν καθώς εάν του ζητηθεί θα παραιτηθεί διευκολύνοντας τον πρωθυπουργό να διατηρήσει τις 152 έδρες στη Βουλή.«Δεν θέλω να είναι βουλευτής με νοηματική. Θα φύγω ως νίντζα, υπερασπιζόμενος τον αρχηγό μου».
Κατά τον κ. Δαϊλάκη και στις σημερινές δηλώσεις του «το περιβάλλον του Μαξίμου κρατά τα γκέμια του πρωθυπουργού ο οποίος είναι ένα πολιτικό άτι και πρέπει να αφεθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος, χωρίς σωματοφύλακες, και τότε θα δείτε που θα φθάσει η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορώ να βλέπω τον Καραμανλή δεύτερο».
----------------------------------

12 σχόλια

  1. Τώρα που καταλάγιασαν τα πράγματα και με τη βοήθεια των πρώτων δημοσκοπήσεων μετά την παρέμβαση Καραμανλή στην ΚΕ της ΝΔ, μπορούμε να δούμε πιο ψύχραιμα την κατάσταση.

    Ο Καραμανλής υπέστη προσωπικά μεγάλο πλήγμα από το ναυάγιο της ΔΕΘ. Για πρώτη φορά από το 2004 αμφισβητείται η εικόνα του πανίσχυρου πολιτικού και φαίνεται να έχει απολέσει τα ευρύτερα ερείσματα που τόσα χρόνια έχει οικοδομήσει στην κοινωνία.

    Το γεγονός ότι οι φωνές που έβαλε στην ΚΕ ήταν αρκετές για να μαζέψει λίγο το μαγαζί και να σουλουπώσει την εικόνα του, αποδεικνύουν ότι τα κομματόσκυλα τους κουμπαρους και τις συζύγους, πάνω από όλα τους ενδιαφέρει μην χάσουν την εξουσία και τα ... ρουσφέτια .

    Είναι βέβαιο, από όλη αυτή τη φασαρία είναι ότι η πολιτική ζωή απέκτησε μιαν αιφνίδια ρευστότητα και ότι οι βεβαιότητες του πρόσφατου παρελθόντος θα πρέπει να σταλούν στο «χρονοντούλαπο της Ιστορίας».

    Από μια άποψη, ευτυχώς! Ηταν κατάντια για τον τόπο να πορεύεται ανεμπόδιστη μια κακή κυβέρνηση.
    Και ήταν θλιβερό να χειροκροτείται ένας κακός Πρωθυπουργός .
    Ηταν επιτέλους καιρός να πάψει αυτή η προς τα κάτω συμπίεση του πολιτικού ανταγωνισμού και να διαγκωνιστούν όλοι όχι για το λιγότερο κακό αλλά για το καλύτερο.

    Αλλά η εποχή της απόλυτης αυτοδυναμίας τελείωσε. Και για τον Πρωθυπουργό αλλά (κυρίως) και για μερικούς από τους ισχυρότερους υπουργούς του. Η διακυβέρνηση της ΝΔ αμφισβητείται πλέον ανοιχτά, οι πολίτες βλέπουν όσα εμείς βλέπαμε τόσα χρόνια και είναι προφανές ότι αυτήν τη στιγμή βρίσκεται μπροστά σε ένα πιεστικό δίλημμα: ή θα αλλάξει ή θα πέσει.

    Μπορεί να αλλάξει;
    Ένας πρωθυπουργός που έχει την νοοτροπία να βάζει το κόμμα πάνω από το Έθνος , 'οπως έκανε με την ''απογραφή'',δεν αλλάζει εύκολα στα 52 του χρόνια.
    Υπάρχουν πολλές αμφοβολίες αν μπορεί, να κυβερνήσει διαφορετικά και με διαφορετικούς.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MR ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ!!!
    ΜΠΟΥΧΕΣΑ!!!
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ,ΨΩΜΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΨΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ???
    ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ MR ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της γαλάζιας Κεντρικής Επιτροπής κατέληξε σε καραφαρσάρα ελληνική. Και η καραφαρσάρα σε στριπτιζάδικο του εικοστού χιλιομέτρου της Εθνικής. Φάρσα γιατί ο αρχηγός εκ του ασφαλούς έκανε τον μάγκα. Και στριπτίζ γιατί γυμνοί όλοι οι αντάρτες επί σκηνής. Πώς λέμε ψηφίζεις πολιτικό και βγάζεις κτηματομεσίτη και εφοπλιστή των ακτοπλοϊκών διαδρομών; Έτσι ακριβώς. Η διαφωνία τελειώνει τη στιγμή που ο αρχηγός θα τους πιάσει από το αυτί όπως ο δάσκαλος με τον μαθητή του Δημοτικού. Ως εκ τούτου, συμφωνώ με τον Καραμανλή. Όποιος κάνει τον καμπόσο τα σκυλιά δεμένα και η πόρτα ανοιχτή. Έχεις κούτελο καθαρό; Ωραία. Να παραιτηθείς! Μ΄ αυτό τον απλό τρόπο ούτε την κυβέρνηση ρίχνεις και Εφιάλτης δεν θα γίνεις και την αξιοπρέπειά σου διατηρείς. Ρε φίλε, δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Δεν γίνεται και η πίτα ολάκερη και ο σκύλος χορτάτος. Καρέκλα και ανταρσία πράγματα ασυμβίβαστα εκ γενετής. Δηλαδή Πετροβύρωνα έχεις balls; Απόδειξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολιτικό άτι ο Καραμανλής; Εδώ γελάμε, μάλλόν για δαμάλα κάνει(πού είσαι αείμνηστη Μαλβίνα) .Πολλή φαντασία έχει ο κ. Δαϊλάκης.Για λαγό τον βάλανε;Πάλι άλλοι φταίνε και όχι ο κ.Καραμανλής;Ένα μεγάλο τίποτα είναι με μπόλικο καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά τον έθεσαν εκτός. ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ καταρέει η παγκόσμια οικονομία και σε λίγο θα τρώμε χαρούπια όπως στην κατοχη (αμα τα βρούμε),κι'εμεις ασχολούμαστε με το Ρουσόπουλο...

    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΥΤΟ!!!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΥΤΟ!!!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ?

    ΠΟΣΟ ΚΑΘΙΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?

    Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ" ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ (ΟΠΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ. ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε συ πασόκε με το ψωμί και το βούτυρο,σταμάτα το copypaste σε όλα τα θέματα!ΟΚ ο Καραμανλής δε μπορεί να αλείψει τη φέτα,πάρε τα εργαλεία και δώστα στο Γιωργάκη να σου φτιάξει breakfast. Αυτός ξέρει στα σίγουρα. Τούμαθε η μαμά στην Αμερική. Για το μπαμπά δε το συζητάμε.Αυτός δε χρησιμοποιούσε μαχαίρι για να αλείψει. Αυτός έχωνε και τις δυο παλάμες στο μέλι,γι αυτό ζούσε και στη βιλάρα της Εκάλης, που την "έχτισε με δανεικά".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διεγράφη ο Σταύρος Δαϊλάκης
    Τον έθεσε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας ο Καραμανλής. Αυτό αποδεικνύει τον ισχυρισμό της Μαρας ότι δηλαδή ο Καραμανλής είναι ανίκανος να πάει σε εκλογές χωρίς Ρουσσόπουλο.

    Πολύ σωστή λοιπόν η κίνηση και ενδεικτική του "ήθους" αυτής της κυβέρνησης αλλά κυρίως του ιδίου Καραμανλή. Προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία, την καράκλα, ην κουτάλα, διαγράφει αυτούς που μιλάνε για διαφθορά και διαπλοκή και φυσικά κρατάει τα ομοειδή υποπροϊόντα του κόμματος, τους διεφθαρμένους και διαπλεκόμενους.

    Μπράβο Καραμανλή, είσαι και ο πρώτος! Κρατήστε καλά την κουτάλα και τις καρέκλες. Τώρα μπορούμε να πούμε με αρκετή βεβαιότητα ότι οι πόρνες προήχθησαν σε ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    "Χέρι-χέρι" τώρα Καραμανλή, ξέρεις εσύ... Νεοδημοκράτες ξεβρακωθείτε, σκύψτε, βάλτε βαζελίνη, έρχεται το "χέρι-χέρι".

    Πάλι ρόμπα στα ξένα ΜΜΕ θα μας κάνουν οι αχρείοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ.....ΕΝΝΟΩ ΠΑΡΑΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *