GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς τι τα πανηγύρια;

. . Σχολιάζει ο Γιώργος Αμβροσίου Εκδότης της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , . Έρευνα της "Public issue" που δημοσιεύει η ΚΑΘ...

. .
Σχολιάζει ο Γιώργος Αμβροσίου
Εκδότης της εφημερίδας
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

, .
Έρευνα της "Public issue" που δημοσιεύει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, αναφέρει ότι ο κ. Καραμανλής διατηρεί στον τομέα της «ηγετικότητας» σαφέστατο προβάδισμα, 45%, έναντι του κ. Παπανδρέου, 18%."
Την είδηση δημοσιεύει το blog
http://www.jimmy278.blogspot.com/ και πανηγυρίζει ότι ο Καραμανλής έχει ακόμη το πάνω χέρι.Όμως, στα σχόλια βρίσκει κανείς αναρτημένη και ανάλυση Γιάννη Μαυρή / www.mavris.gr - www.publicissue.gr όπου αναφέρει και άλλα στοιχεία της δημοσκόπησης.
Αυτά που γράφει ο Γιάννης Μαυρής δείχνουν καθαρά ότι επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Διότι ο κόσμος δεν ψηφίζει παιδονόμους, αλλά πολιτικούς να του λύσουν τα προβλήματα. Υπάρχουν τα εξής σημεία στηνανάλυση του κ. Μαυρή.
Γράφει τα εξής:
1ον "Ο σημερινός πρωθυπουργός: α) Δεν θεωρείται πλέον ικανότερος, από τον Γ. Παπανδρέου, να αντιμετωπίσει τη διαφθορά, β) ταυτίζεται σε μεγαλύτερο βαθμό με τα «οικονομικά συμφέροντα»
2ον Αντιθέτως, ο Γ. Παπανδρέου: Πρώτον, αρχίζει να επωφελείται από την ιστορικά στενή σχέση του ΠΑΣΟΚ, με τα λαϊκά στρώματα («είναι κοντά στους απλούς ανθρώπους»), δεύτερον, ενισχύεται στον προγραμματικό του λόγο («Εχει τις καλύτερες απόψεις και θέσεις») και τρίτο και σημαντικότερο, οι κοινωνικές προσδοκίες και το αίτημα πολιτικής αλλαγής («μπορεί να ανανεώσει την πολιτική ζωή του τόπου»), που επενδύονται σήμερα στο πρόσωπό του, προσεγγίζουν, εκ νέου τα επίπεδα του 2004.
Μετά από όλα αυτά απορώ γιατί πανηγυρίζεται ότι ο Καραμανλής έχει ηγετικό προβάδισμα. Ναι. Μπορεί να βάλει τις φωνές στους δικούς του. Στους κρατικοδίετους και να τους μπει ότι "αν χάσουμε θα χάσετε τις καρέκλες σας". Όμως στις εκλογές ψηφίζουν όλοι οι πολίτες και όχι οι 650 βολεμένοι της Κ.Ε.
Προς τι λοιπόν τα πανηγύρια;
----------------------------------

26 σχόλια

  1. ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poyse megale glipse ton roblia pio poli grapse oti soy lei kai poy xeris mpori na pari kanena eyro i efimeridasoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ PLAYSTATION..

    ENA MEΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΥΛΙΚΟ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ..ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακούω την λέξη ικανότερος ο Γεωργάκης και το εκλαμβάνω σαν κομικό σαν πόλύ αστείο.Θεωρώ και μόνο το ερώτημα ποιός είναι ικανότερος ,πολύ προσβλητικό ακόμη και για την έννοια της λέξης ,όταν το προς σύγκριση πρόσωπο είναι ο Γεωργάκης.Δεν χρειάζεται να το πώ εγώ ακόμη και ο πατέρας του δεν του εμπιστευόταν ακόμη και τσιγάρα να του πάρει από το περίπτερο.Αν δεν ήταν γυιός του Ανδρέα ούτε για δημόσιος υπάλληλος δεν θα έκανε. Ο άνθρωπος είναι κουτός .Ανεβασμένος στο ποδήλατο πήγε να διορθώσει την αλυσίδα.Μπορεί κάποιος να πει ότι και ο Καραμανλής αν δεν ήταν ανηψιός του μεγάλου ,δεν θα είχε μέλλον .Ισως έχει δίκιο ότι δεν θα έφθανε εκεί ,άλλά όταν έφθασε έδειξε απειρες ικανότητες.Γνώση -συγκροτημένο λόγο -πυγμή -δυναμισμό - στόμφο ηγέτη. Ας μας πει κάποιος ειλικρινά ,φαίνεται ο Γεωργάκης να έχει κάποια απ'αυτές τις ικανότητες;;; Δεν ξέρω μακάρι να διαψευσθώ γιατί αλλιώς αλοίμονο στην Πατρίδα μας , που θα την πληρώσει από την κληρονομούμενη ηγεσία-Ylenthia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΆΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΊΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ), ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ, Ο "ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΛΑΟΣ", ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΚΑΚΙΑ.

    Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ.

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο/Η Ylenthia είπε...
    Γνώση -συγκροτημένο λόγο -πυγμή -δυναμισμό - στόμφο ηγέτη.

    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΑΣΑΙ Η (ΣΥΓΝΩΜΗ) ΒΛΑΚΑΣ.
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΟ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΠΟΞΕΡ Κ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ Σ ΑΓΓΙΖΟΥΝ;
    ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ Η ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΤΟ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαλαρώστε, αδέρφια.

    Το ποιός θα είναι, κάθε φορά, ο επόμενος προθυπουργός το αποφασίζουν πέρα από τον αντλαντικό, σύμφωνα με εισήγηση ενός ευήλιου μαγαζιού κοντά στην πλατεία μαβίλη.

    Εσείς, απλά, καλείστε να χειραγωγηθείτε έτσι ώστε όποιον και αν σας φορέσουν, να το πανηγυρίσετε.

    Δεν είναι κι άσχημο να φροντίζουν άλλοι για μας από τη στιγμή ου ξέρουμε τι χαβαλέδες είμαστε οι ίδιοι -και πόσο ανίκανοι είμαστε να μην σφαχτούμε μεταξύ μας, έτσι και μας αφήσουν λυτούς.

    Αλλά από αυτό το σημείο, μέχρι να αναλύουμε και "δημοσκοπίσεις περί καταλληλότερου" υπάρχει μεγάλη απόσταση. Όση μεταξύ κωμωδίας και δράματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 27 Σεπτέμβριος 2008 10:46 μμ

    και χρωστάμε και κάποιες δόσεις (δωρεές το λένε τώρα) στο Τάφτ Γιουνιβέρσιτι, για τα μεταπτυχιακά.
    Άντε θοδωρή, καλό πτυχίο και στα δικά σου (Τάφτ, ως είθισται...) μια και μάθαμε πως δουλεύει η μηχανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. DEXIOI KANTE ISYXIA KANTE TOUMPEKI AIONIA SAS GAMANE OI PRASINOFROUROI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. DEXIOI KANTE ISYXIA KANTE TOUMPEKI AIONIA SAS GAMANE OI PRASINOFROUROI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο κόσμος ανέχεται χαρακτήρα που γνωρίζει, ου συναναστρέφεται καθημερινά, τον μαλάκα, ένα συνηθισμένο φαινόμενο στην Ελλάδα.

    Πόσους είδατε να διαμαρτύρονται για τί ο "Χ" δημόσιος υπάλληλος είναι μαλάκας ή ηλίθιος; Κανείς! Αν όμως πουλήσει αγριάδα, μαύρο φίδι τον έφαγε. Φεύγουν γραφεία από τα παράθυρα.

    Ο τσαμπουκάς μαλάκας, όχι μόνο δεν είναι ανεκτός στη χώρα μας αλλά τρώει και ξύλο αποπάνω.

    Οποιαδήποτε σχέση του παραδείγματος με πρόσωπα στην εξουσία μπορεί να είναι συμπτωματική. Μπορεί και όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1:41

    ρε μπλούπερς, τι περιμένατε να γίνει, δηλαδή;

    Από τη στιγμή που έχουμε "αντιπροσωπευτική δημοκρατία", εξυπακούεται ότι ένας λαός ραγιάδων θα έχει και ραγιάδες εκπροσώπους. Τι το ψάχνεις;

    Αν είχαν στοιχειώδη αξιοπρέπεια, πάλι θα βαράγανε παλαμάκια αλλά όχι και με τέτοιο δουλοπρεπή "ενθουσιασμό"! Δεν τους έβλεπες που κόντευαν να λιώσουν τα χέρια τους στο παλαμάκι μόλις έβλεπαν να τους παίρνει η κάμερα; Δεν ήταν από τη χαρά τους αλλά από τον τρόμο τους (λες και ήταν σε παλαιοσοβιετικό καθεστώς) μην τυχόν δεν τους δει "ενθουσιασμένους" ο ρουσόπουλος και τους ζητήσει εξηγήσεις.

    Η απόλυτη ξεφτίλα - αλλά την έχουμε δει, για χρόνια, κι από "πράσινη" μεριά, οπότε δεν μας προκαλεί έκπληξη.

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ?

    ΣΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ ΧΟΡΕΥΑΝ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ακούω την λέξη ικανότερος ο Γεωργάκης και το εκλαμβάνω σαν κομικό σαν πόλύ αστείο.Θεωρώ και μόνο το ερώτημα ποιός είναι ικανότερος ,πολύ προσβλητικό ακόμη και για την έννοια της λέξης ,όταν το προς σύγκριση πρόσωπο είναι ο Γεωργάκης.Δεν χρειάζεται να το πώ εγώ ακόμη και ο πατέρας του δεν του εμπιστευόταν ακόμη και τσιγάρα να του πάρει από το περίπτερο.Αν δεν ήταν γυιός του Ανδρέα ούτε για δημόσιος υπάλληλος δεν θα έκανε. Ο άνθρωπος είναι κουτός .Ανεβασμένος στο ποδήλατο πήγε να διορθώσει την αλυσίδα.Μπορεί κάποιος να πει ότι και ο Καραμανλής αν δεν ήταν ανηψιός του μεγάλου ,δεν θα είχε μέλλον .Ισως έχει δίκιο ότι δεν θα έφθανε εκεί ,άλλά όταν έφθασε έδειξε απειρες ικανότητες.Γνώση -συγκροτημένο λόγο -πυγμή -δυναμισμό - στόμφο ηγέτη. Ας μας πει κάποιος ειλικρινά ,φαίνεται ο Γεωργάκης να έχει κάποια απ'αυτές τις ικανότητες;;; Δεν ξέρω μακάρι να διαψευσθώ γιατί αλλιώς αλοίμονο στην Πατρίδα μας , που θα την πληρώσει από την κληρονομούμενη ηγεσία-Ylenthia

    27 Σεπτέμβριος 2008 10:57 μμ


    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ .......
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ .....
    ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ???????

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ....
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ...
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ....

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ....

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .... ΑΚΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΡΕ ......
    "Γνώση -συγκροτημένο λόγο -πυγμή -δυναμισμό - στόμφο ηγέτη."

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΠΑΖΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ..... ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ .....

    ΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ....
    ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 27 Σεπτέμβριος 2008 10:57 μμ

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ...

    "ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ" !!!!!!!

    ΤΙ ΒΟΥΡΛΑ ΕΙΣΤΕ ?????
    ΣΕ ΛΙΓΟ ... ΚΑΜΜΕΝΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παλι θεατρο εκανε ο καραμανλης για να τον δουν οι ψηφοφοροι του !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. den eniotha perifanos pou eimai politis autis tis horas ta teleutaia 5 hronia den mporousa na honepso me tipota oti apovlakotike toso poli o mesos ellinas oste na stirizei fanatika kai stathera to idio koma me ta afentika tou kai tous ploutokrates kai pano pou epsaxna , diavatirio kai loipa eggrafa skaei to trelo gallup kai alazoun ola.
    Min katigorite autous pou epesan stin plani tis dexias oloi mas kanoume lathoi
    oloi mas tin ehoume patisei i tha tin patisoume , apo ton pio exypno mehri ton pio poniro.
    eutyhos o efialtis teleionei
    gia olous tous ellines akoma kai gia autous pou oneireuontai igetes me pygmi kai stomfo me aulokolakes vrykolakes tou real estate kai tou image making, les kai i hora einai kapoiou allou kai ohi kai dikia tous,milao gia autous pou epidi evalan tzaki sto spiti tous pistepsan oti einai apo tzaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. pame gera karditsa kardia tis Elladas,dimokratia socialismos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. o hontros einai kataliloteros mono gia diagonismous kebab.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. poso hazos prepei na eisai gia na eisai nea dimokratia ean ,1on den exeis ameso i emeso symferon
    2on den eisai plousios.
    3on den exeis kanei lovotomi.
    ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. poso hazos prepei na eisai gia na eisai nea dimokratia ean ,1on den exeis ameso i emeso symferon
    2on den eisai plousios.
    3on den exeis kanei lovotomi.
    ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΧΟΝΔΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 29 Σεπτέμβριος 2008 4:02 πμ

    ΒΛΕΠΕ,
    ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ
    ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ....

    ... ΤΑ'ΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3

    ....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ .....
    ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ......

    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ .......
    ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ .....
    ... ΧΩΡΙΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ????

    ΤΣ
    ΤΣ
    ΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *