GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Απλώνεται" το σκάνδαλο με το γάλα στην Κίνα!

.. Από την Καίτη Σγουρού . Ο αριθμός των βρεφών που ασθενούν στην Κίνα εξαιτίας του μολυσμένου γάλακτος σε σκόνη έχει φθάσει περίπου τα 13....

..
Από την Καίτη Σγουρού
.

Ο αριθμός των βρεφών που ασθενούν στην Κίνα εξαιτίας του μολυσμένου γάλακτος σε σκόνη έχει φθάσει περίπου τα 13.000.
Η τοξική ουσία που περιέχεται στο παιδικό γάλα ονομάζεται melamine. Έχει βρεθεί και σε τροφές για κατοικίδια και είναι υπεύθυνη για τον θάνατο σε γάτες και σε σκύλους τον περασμένο χρόνο στην Αμερική.
Ο διευθυντής Ποιότητας Ελέγχου των τροφίμων παραιτήθηκε σήμερα λόγω του σκανδάλου.
Το μολυσμένο γάλα σε σκόνη προκαλεί σοβαρές επιπλοκές, όπως νεφρικές διαταραχές. Για αυτό, πολλές ασιατικές χώρες έχουν απαγορεύσει την κατανάλωση κινεζικού γάλακτος.
Τα παράπονα για το μολυσμένο γάλα είχαν αρχίσε από τον περασμένο Δεκέμβρη.
O υπουργός υγείας της Κίνας ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νοσηλευθέντων παιδιών έχει φθάσει τα 12.892 εκ των οποίων τα 104 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
----------------

3 σχόλια

  1. Γάλα, ηλιέλαιο, παντού τα ίδια χάλια.
    Όταν η ιδιωτική "πρωτοβουλία" καταντά καθαρή απληστία...
    Που επίσης προβάλει και την κρατική-ελεγκτική αδράνεια (με την ανάλογη παραίτηση αν και εδώ κάποιος θα έλεγε ότι πίνει πολύ γάλα).
    (Υπάρχει κάποιος αρμόδιος να μας ενημερώσει μήπως το σκάνδαλο φτάσει μέχρι εδώ; Για ενημέρωση βρε αδερφέ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή! Ισως το σκάνδαλο δεν είναι τόσο μακριά.
    Κυκλοφόρησαν φήμες για μεγάλη, (πολύ μεγάλη), εταιρία που χρησιμοποιεί στα προιόντα της γάλα απο Κίνα και κατασκευάζει παιδικές τροφές αλλα και πολύ γνωστό γάλα σε κονσέρβα.
    ψάξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση