GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος θα κάνει την αρχή;

. Κάποια στιγμή να μιλήσουμε με ονόματα... . . Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . . Aναρωτιέμαι αν κάθε κίνηση του πρωθυπουργού που εμπεριέχει...

.
Κάποια στιγμή να μιλήσουμε με ονόματα...
. .
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
. .
Aναρωτιέμαι αν κάθε κίνηση του πρωθυπουργού που εμπεριέχει θεατρινισμό, ψευτο-τραμπουκισμό και ρητορική δεινότητα θα χαρακτηρίζεται ως επίδειξη πολιτικού θάρρους και πυγμής ειδικά αν μετά ανατρέπεται, λίγες ώρες μετά, απο τον κάθε κ. Γιαννόπουλο. Αναρωτιέμαι μέχρι πότε τα παπαγαλάκια της ενημερώσης, με την ίδια τακτική που μυθοποιήσαν τους κουραμπιέδες του Γιώργου, θα προσπαθούν να διασώζουν τον Πρωθυπουργό απο την πολιτική αυτοκτονία και με ποιά ανταλλάγματα γιατί αν ειναι λόγω ιδεοληψιας τότε τα πράγματα ειναι ακόμα πιο σοβαρά αν και πολύ αμφιβάλλω. Μπορεί ενας δημοσιογράφος που έχει ως οραμα ζωής την είσοδο στην Αθηναϊκή Λέσχη να διακατέχεται απο ιδεολογία και αξίες στη ζωή του;
Η Κυριακή που μας πέρασε αλλά και η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα δείχνει με περίτρανο τρόπο τον έλεγχο που ασκεί ενα παρα-κρατικό και παρα-μιντιακό σύστημα εξουσίας πάνω στον μέσο πολίτη. Ένα σύστημα που αγωνια κάθε Κυριακή για το μέλλον της πατρίδας μας την ίδια στιγμή που παίζει στις πλάτες μας με καταλληλότητες στις δημοσκοπήσεις και αγιοποιήσεις προσώπων.
Ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσουμε και για τους δημοσιογράφους που εντάσσονται σε αυτό το παρασιτικό και νεοπλουτο συστημα εξουσιας εξαγοράς συνειδήσεων. Ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει οι ιδιοι οι δημοσιογράφοι να απομονώσουν τα στοιχεία αυτά που με τις πράξεις και την συμπεριφορά τους σπιλώνουν το δημοσιογραφικό λειτουργημα. Ίσως κάποια στιγμή οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι πρέπει να μιλήσουν ανοιχτά για τις κατευθυνόμενες ερωτήσεις απο συγκεκριμένες εκπροσώπους του ασθενούς φυλου στο press-room ή για δημοσιογράφους που όταν δεν προσπαθούν να ενταχθούν σε οσο το δυνατόν περισσότερα Δ.Σ. δημόσιων οργανισμών αναζητούν διέξοδο στη ματαιοδοξία τους είτε καταθέτοντας αγωγές εναντιον συναδέλφων τους είτε ως γιουσουφάκια μεγαλο-εκδοτώνκαι πολιτικών παραγόντων. Παραδείγματα πολλά, απο δημοσιογράφους-αγιογράφους μέχρι δημοσιογράφους-κονδυλοφόρους συγκεκριμένων πολιτικών.
Δεν ειναι ζήτημα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών αλλά δημοκρατίας. Γιατί χθες στήθηκε στο τοίχο και αμφισβητηθηκε το δικαιωμα του Λόγου για τον διπλανό σου. Αυριο μπορεί και για σένα.
----------------------------

32 σχόλια

  1. Ρε Λουτράδη ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ:
    κάθε μέρα μας αραδιάζεις (τουλάχιστον) ένα άρθρο όπου χτυπάς τη ΝΔ, τεχνηέντως το παίζεις αμερόληπτος και στην ουσία αβαντάρεις το ΠΑΣΟΚ (ναι, αυτό το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ για το οποίο δούλευες ως στενός συνεργάτης γνωστού στελέχους του Κινήματος).
    Με όλο το χρόνο που χρειάζεται για να γράψεις όλες αυτές τις αμπελοφιλοσοφίες, γεννάται το ΕΥΛΟΓΟ ερώτημα:
    Μα καλά, εσύ από τι ζεις; Εργάζεσαι; Πληρώνεσαι για τα άρθρα (;;;) αυτά που καθημερινά παράγεις;
    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να γράφεις αυτά που γράφεις;


    Γιατί δεν υπογράφεις έντιμα ως "Λουτράδης-ΠΑΣΟΚος" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΙΓΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ . ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΚΑΘΕ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ" ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ. ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΚΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΜΙΑΝ ΑΡΧΗ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΘΕΑΤΡΑ". ΑΛΤΕΡ, ΤΡΑΓΚΑΣ = Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ, Ο ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ= Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ, ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ Κ.Λ.Π. "ΘΕΑΤΡΟ Νο 2. ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ = 28 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΘΡΟΣ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΙΔΑΣ. ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΥΡΤΣΟΣ , ΒΕΡΥΚΙΟΣ Κ.Λ.Π. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΨΥΧΑΡΗ Κ.Λ.Π. ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΑΤΡΑ. Υ.Γ. ΑΥΡΙΟ ΒΑΔΥ ΘΑ ΣΑΤΥΡΙΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΣΑΤΣΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΑΝ ΤΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!ΣΑΝ ΠΟΛΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ??ΕΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΑΝ ΑΜΕΡΡΙΚΑΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ"ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου, τα ιδεολογικά σου αδιέξοδα δυστυχώς είναι ξεκάθαρα.
    Εάν το θέλεις τόσο πολύ παλληκάρι μου να συμφωνήσω μαζί σου, η Ν.Δ. δεν κάνει για κυβέρνηση.
    Λέω να φέρουμε το Γιώργο που δεν έχει εξαρτήσεις ΟΥΤΕ από τους καναλο-εκβιαστές ΟΥΤΕ από τους Αμερικανούς, για να εξαλείψει από την Ελλάδα τη φτώχεια και την υποκρισία.
    Έχει επίσης ο Γιώργος και πολλά στελέχη με ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (πάνω από 20 χρόνια) στην πάταξη της διαφθοράς, όπως όλοι θυμόμαστε.
    Τί λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γραφική σε όλη την Ελλάδα έχει γίνει η πράσινη εμπάθεια απέναντι στο Ρουσόπουλο.
    Τον κατηγορούν ότι πήρε δάνεια για τα ακίνητά του (όπως και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες), τον κατηγορούν ότι πήγε στο Άγιο Όρος (όπως και χιλιάδες άλλοι πολιτικοί όλων των κομμάτων), τον κατηγορούν ακόμη και ότι η γυναίκα του θέλει να εργάζεται σαν δημοσιογράφος (τι να κάνουμε αυτό το επάγγελμα έκανε και πριν τον γνωρίσει, να μείνει υποχρεωτικά στο σπίτι να πλένει πιάτα;).
    Όταν η Ζαχαρέα όμως δούλευε στο Mega και στον Alpha ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ κ.κ. Πρετεντέρη, Τσίμα, Τρέμη, Καψή, Σπυράκου, Ευαγγελάτε, Βερύκιε, Κύρτσο, Δελατόλα; Τότε δεν ήταν Υπουργός Επικρατείας ο Ρουσόπουλος;
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ γελάει με τις ανακολουθίες σας, συνάρτηση των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ των αφεντικών σας, Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού και Κοντομηνά.
    "Πουλημένοι τηλε-ηθοποιοί στην υπηρεσία αδίστακτων επιχειρηματιών" και οι χαζοχαρούμενοι φανατικοί πασόκοι επιχαίρουν για τις δημοσκοπήσεις, τόσο μυαλό έχουν τόσο λένε.
    Όταν έλθει η ώρα να εκβιάσουν και το Γιωργάκη, όπως εκβιάζουν σήμερα τον Καραμανλή, οι καναλάρχες απλά θα αλλάξουν στόχο και θα τον ξεφτιλίσουν είτε με προσωπικές επιθέσεις είτε με μαιμού δημοσκοπήσεις.
    Εκτός βέβαια εάν έλθει σε συμφωνία μαζί τους, πράγμα σίγουρο εάν κρίνουμε από το παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o Λουτράδης αναφέρεται σε τρια ονόματα ας τα πούμε εμεις

    1) Καλογεροπουλου

    2) Κοττάκης

    3) Χιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ τα προβλήματα του Κώστα Καραμανλή; Το Βατοπαίδι. Και η οικονομία. Τι έκανε την Παρασκευή στην Κεντρική Επιτροπή για να τα αντιμετωπίσει; Τίποτε. Απλώς, αναγνώρισε την ύπαρξή τους. Αντ΄ αυτού, ο Πρωθυπουργός τα ΄βαλε με δύο-τρεις-τέσσερις βουλευτές του κόμματός του που λένε αυτά που ο κόσμος έχει τούμπανο. ΠΙΘΑΝΟΝ, Ο Πρωθυπουργός να μην είναι αδαής ή απληροφόρητος- παρ΄ ότι έχουν πολλαπλασιαστεί εντός Ν.Δ. όσοι διερωτώνται τι από τα δύο συμβαίνει. Απλώς, προτίμησε να ξεκινήσει έναν μικρό γρήγορο πόλεμο που εκτίμησε ότι θα ήταν περίπατος. Τον Τατούλη, ούτως ή άλλως, τα ηνωμένα κεντρικά συστήματα Μαξίμου, Ρηγίλλης, Βουλής και κυβέρνησης τον έχουν προγράψει. Αν αυτός διαγραφεί και η Ν.Δ. μείνει με 151 βουλευτές, ποιος θα τολμήσει να γίνει ο νέος Συμπιλίδης; ΜΕ ΤΗ λογική αυτή ο Καραμανλής έριξε την Παρασκευή την πρώτη βολή- όπως ο Μπους εισέβαλε στο Ιράκ. Φυσικά, όπως απεδείχθη σε διεθνή κλίμακα, οι μικροί γρήγοροι πόλεμοι μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες διαρκείς φασαρίες. Ο μεν Τατούλης εκφράστηκε με φωνήεντα στην Κεντρική Επιτροπή. Η δε δημοσιογραφική ύλη του Σαββατοκύριακου είχε το σύνηθες απάνθισμα συνεντεύξεων από τους συνήθεις υπόπτους- που, απλώς, προσέχουν περισσότερο τις διατυπώσεις τους και αναζητούν άλλοθι. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ βρίσκεται λοιπόν μπλεγμένος σε έναν εσωκομματικό κλεφτοπόλεμο. Θα απαντήσει με κανονιά στα λιανοντούφεκα; Κινδυνεύει να διαλύσει το μαγαζί! Την ίδια ώρα, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος παραμένει στο στόχαστρο των πάντων. Όσο υποχρεούται να μεριμνά για την προσωπική του διάσωση τόσο θα δυσκολεύεται να υπηρετήσει επικοινωνιακά την κυβέρνηση. Στην ομίχλη παραμένει και η οικονομική πολιτική Αλογοσκούφη, κάπου μεταξύ τεκμηρίων, επιτήρησης και κακών οιωνών.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ τα ΄βαλε με τους αντάρτες-βουλευτές. Ωστόσο, το πραγματικό μέτωπο είναι οι δημοσκοπήσεις, όπου οι δείκτες γύρισαν κάτω. Είναι η «Μαύρη Δευτέρα» της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12:43

    Εγώ όμως για πρώτη φορά, Ρουσσοπουλάκι μου, σε πληροφορώ ότι αυτά που ήξεραν πριν τον Οκτώβρη του'81 ,όλα τα ρουφιανοκαρφιά της Χωροφυλακής , τα κόλπα εκείνα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    Ο Λουτράδης και οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης είναι ότι γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα σκατο-δεξιό ρουφιανάκι .
    Τούς φακέλλους ''κοινωνικών φρονημάτων'' τους χώσαμε στον κ.... των Καρφιών Ρουφιάνων της Χωροφυλακής,τον Οκτώβρη του 1981.
    Ο εργοδότης σου ,ο αμόρφωτος ΘΒΡ , δεν σου το είπε .Σε έχει αιχμάλωτο για ένα μεροκάματο stage που σου εξασφαλισε.
    Εσύ φαίνεται από τα γραφόμενά σου είσαι νεαρός .
    Λόγω άγνοιας δεν σε κατηγορώ προσωπικά.
    Φτύσε τους και έλα μαζί μας στην Κεντροαριστερά να δεις το φως το αληθινό.

    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1:05
    Γραφεις ανακρίβειες.
    Στο Μεγκα η Μαρα δούλευε σωστά γιατί εκεί είχε από πάνω της τον βούρδουλα του Μπόμπολα.
    Στιν Αλφα άρχησε τα κόλπα αλλά στο Αλτερ ξεσάλωσε και εμφανιζόταν σαν κυβερνητική εκπρόσωπος.

    Παληκάρι απο τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MR ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ!!!
    ΜΠΟΥΧΕΣΑ!!!
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ,ΨΩΜΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΨΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ???
    ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ MR ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλημερα,μου αρεσε το αρθρο σας,απλα να σας υπενθυμισω οτι,τις διαπιστωσεις σας,δεν ειναι δυσκολο να τις υιοθετησει καποιος στοιχειωδως ενημερωμενος για την ελληνικη δημο-κρατια μας,το ζητημα ειναι οι δρασεις που προτεινονται -καν αν προτεινονται- καθως επισης και τα μεσα που προσφερονται στον πολιτη για να παρεμβει.επειδη λοιπον,αυτα αδρανουν,γιατι προφανως δεν εξυπηρετουν το προαναφερθεν συστημα,υπαρχει τεραστια αναγκη για να προαχθουν πολιτικα τα "εναλλακτικα" δικτυα,ενα εκ των οποιων ειναι κ τα blogs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12,43 RE MALAKA O LOUTRADIS MBORI NA EINAI PASOKOS ESI TI SKATA KANEIS POY BRISKIS TON XRONO ARA OYTE ESI DOYLEYEIS -ARA-H KOLONEADIMOKRATIA SE PLIRONEI GIA NA GRAFIS TIS MALAKIES SOY E ANOMALE:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοίτα τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος !!

    Λές στη μαλακισμένη γραμματέα σου: Στείλε μωρή καργιόλα το mail στις 12 ώρα.

    ..και αυτή αντί να στείλλει το mail αρχίζει να χαμουρεύεται μέχρι τις 4 με τον μποντιμπιλντερά του μεγάλου.

    και πάει η δουλειά σου πίσω και σε ξεπερνούν και οι εξελίξεις. Αλλά πού αυτή, το μυαλό της αλλού.

    Δεν είναι να εμπιστεύεσαι καμμία τελικά.

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ Κ. ΕΒΕΡΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ.ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΕΗ ΚΤΛ.ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ? ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΟΧΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΜΕΝΟΙ.ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. 1943.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. είχαμε την τελειωμένη αδερφή τη babis,

    μετά την άλλη τελειωμένη και ζηλιάρα την pasok pisinous


    μετά την chief engineer και το φιλιπιννέζο μάγειρα που την καπάκωνε


    ...και στα πλαίσια της ανανέωσης των προσώπων στο πασοκ


    χειροκροτήστε το ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΠ' ΤΑ ΣΚΑΤΑ


    (αυτός είναι που έλεγε "πονάν τα παληκάρια?")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε συ Λουτράδη,


    άμα βάλεις μία μπαταρία μπανιέρας στον κώλο σου, θα αναβαθμιστείς από Λουτραδοκαμπινές του πασοκ σε "αντικειμενικό μαλάκα"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κοίτα τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος !!

    Λές στη μαλακισμένη γραμματέα σου: Στείλε μωρή καργιόλα το mail στις 12 ώρα.

    ..και αυτή αντί να στείλλει το mail αρχίζει να χαμουρεύεται μέχρι τις 4 με τον μποντιμπιλντερά του μεγάλου.

    και πάει η δουλειά σου πίσω και σε ξεπερνούν και οι εξελίξεις. Αλλά πού αυτή, το μυαλό της αλλού.

    Δεν είναι να εμπιστεύεσαι καμμία τελικά.

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βεβαίως και κάποιος πρέπει να πει ονόματα "δημοσιογράφων" που εξυπηρετούν συμφέροντα. Κακαουνάκης,Μακρή, Βαρεμένος,Αναστασιάδης,Αφοί Καψή και πολλοί άλλοι πασόκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ELEOS ME TA XTIPAMATA SE OPOION TOLMAEI ...NA MILISEI...

    KAPSABELI

    LOUTRADI

    POULAKI

    PAPAZISI

    KONSNTANINOU

    EIMASTE MAZI SAS

    PS: --

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πως το είπες; Να μιλήσουμε με ονόματα;
    Πάρε δύο:

    1)"Βελανιδιά"

    2)Τοπλού.

    Σου κανουν, για αρχή;

    και το χειρότερο:

    κάποιοι που έχουν στοιχεία, θα το χρησιμοποιήσουν για να κάνουν συμψηφισμό για τα δικά τους.

    Ψιλοξεφτίλα, εκατέρωθεν, δεν νομίζεις;

    Οπότε τι το παλεβεις και προκαλείς αγόρι μου; Για να τα ακούς, εσύ και οι δικοί σου, και να φτάσουν οι οικολόγοι το 10%, όταν οι δικοί σας ψηφοφόροι πάρουν χαμπάρι ότι ο επόμενος πασόκος πρωθυπουργός έχει αποφασιστεί (αχ! από ποιούς;;;;;;) να μην είναι ο ΓΑΠ αλλά η αννούλα;

    Χατήρια δεν χαλάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!!

    "Δεν θα με φλομώσετε
    ξανά στα παραμύθια.
    Δεν γουστάρω ψέματα,
    δεν ξέρω την αλήθεια.

    Δεν θα με εκβιάσετε
    εμένανε με χάος
    γιαυτό και θα ψηφίζω
    κουκουέ ή λάος!"

    Γραικός


    (κατάντησε εξαρτημένο ανακλαστικό, όταν διαβάζω παπαριές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε ο Ρουσσοπουλος μπουκωσε τα παπαγαλακια της δημοσιογραφιας με ευρωπουλα μεσω οπαπ και κρατικων διαφημησεων !!!!!Τωρα τα περνουνε και δημοσκοποι βγααλανε και καινουργια ερωτηση ποιος ειναι ο ΗΓΕΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!
    ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ...ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ...
    ΑΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΛΙΓOΨΥΧΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ!!
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...
    ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ..ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ, ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ??

    ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ??
    ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ??

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΝΙΟΝΤΙΝΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΣΑΣ

    ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ...
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΝΕΟΠΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΞΕΠΙΔΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!!
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΙΞΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΥΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ;

    >>>>>>>ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βρε πασοκια , υπάρχει κανένας νορμάλ άνθρωπος που θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ? εάν αυτή την στιγμή ήμαστε στα χάλια που ήμαστε ο βασικός υπεύθυνος είναι ο ΑΝΔΡΕΑΣ , χώρισε τους έλληνες σε δυο κατηγορίες στους βολεμένους και στους μαλάκες , βολεμένοι είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και τα κοματοσκυλα και όλοι οι άλλοι είναι οι μαλάκες , τώρα θα μου πείτε ο Καραμανλής καλύτερος είναι ? δυστυχώς ναι , είναι σαν να σου βάζουν το δίλημμα να σου κόψουμε το κεφάλι η το ένα πόδι ε , ο Καραμανλής είναι το ένα πόδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άμεσα να δοθούν στην δημοσιότητα τα ονόματα και τα ανταλλάγματα των παπαγάλων, που οι περισσότεροι δεν κρατιόνται και αποκαλύπτονται όταν βγαίνουν στην τηλεόραση. Όλοι τους υποψιαζόμαστε, αλλά να μη αδικήσουμε και κάποιους που δεν είναι τελικά παπαγάλοι αλλά βλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ που δεν διήρκεσε ούτε ένα 24ωρο ο «τσαμπουκάς» του Πρωθυπουργού απέναντι στους αντάρτες του κόμματος- όποιος είναι μάγκας, ρε, ας έρθει να με ρίξει. Είναι ότι στην πρώτη αμφισβήτηση έψαξαν να βρουν του κόσμου τις δικαιολογίες προκειμένου να μας πείσουν ότι αυτό που όλοι καταλάβαμε, δεν είναι έτσι ακριβώς. Το γελοίο της ιστορίας είναι ότι στο τέλος τα χρέωσαν σε μια ιδιαιτέρα που, τάχα μου, άργησε να στείλει το φαξ με τις δηλώσεις Γιαννόπουλου, τις δηλώσεις που λογικά- και βάσει των απειλών Καραμανλή- θα επέσυραν τη διαγραφή του. Αγνοείται επί του παρόντος η τύχη της ιδιαιτέρας! Διότι αυτοί, πάνω στον πανικό τους να βαφτίσουν το κρέας ψάρι, σαν τους Αγιορείτες προγόνους του Εφραίμ, δεν το ΄χαν σε τίποτε να διαπομπεύσουν την καημένη την κοπέλα!..

    Αλλά είναι ήδη φανερή η τύχη του πρωθυπουργικού «τσαμπουκά». Θα γίνει τριμμένη κουρελού στα πόδια των «ανταρτών» της Ν.Δ., που έχουν καταλάβει το αυτονόητο: ότι το μόνο που έκανε την Παρασκευή ο Καραμανλής ήταν να οδηγήσει τα πράγματα στο αδιέξοδο. Και τώρα δεν υπάρχει επιστροφή...

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παλικαρι απο τα σφακια αντε γαμισου που γινατε νοματαιοι απο τα φραγκα που σας εδωσε ο κλεφτης ο Ανδρεας απο τα κονδυλια της εοκ και τωρα τα δινουμε πισω.Βουλωστο παλιο αδελφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *