GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραπεζικές επενδύσεις της Κίνας στις ΗΠΑ...

. . Από τον Αχιλλέα Θεοδωρίδη .. Η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας ανακοίνωσε ότι είναι ανοιχτή σε αγορές αμερικανικών τραπεζών, με αφορμή την κ...

. .
Από τον Αχιλλέα Θεοδωρίδη
..
Η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας ανακοίνωσε ότι είναι ανοιχτή σε αγορές αμερικανικών τραπεζών, με αφορμή την κρίση που μαστίζει την οικονομία στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι ειδικοί δεν είναι σίγουροι αν οι επενδύσεις στην Αμερική αυτή την στιγμή είναι ρίσκο ή μία καλή ευκαιρία.
Ο Zhu Min, αντιπρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Κίνας, ανέφερε στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ που γίνεται στην πόλη Tianjin ότι: '' ψάχνουμε για κερδοφόρα deals οπουδήποτε".
Ο πρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας, Guo Shuqing, τόνισε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε επενδύσεις στηνΑμερική. Το ίδιο δήλωσε και ο Jiang Jianqing, ο πρόεδρος της εμπορικής τράπεζας της χώρας.
Άλλοι είναι πιο αισιόδοξοι. Ο Antony Leung,πρόεδρος της μεγαλύτερης αμερικανικής τράπεζας επενδύσεων στην Κίνα είπε ότι: ''τώρα παρουσιάζεται μία καλή ευκαιρία για τους Κινέζους επενδυτές, ενώ όταν η αγορά δεν έχει προβλήματα, είναι δύσκολο να βρει κανείς τέτοιες ευκαιρίες".
--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *