GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουφό! Ανοδος στο Χρηματιστήριο...

Συμβαίνει κι αυτό! Υστερα από ένα πολύ αρνητικό άνοιγμα, το Χρηματιστήριο Αθηνών παρουσιάζει οριακή άνοδο. Αυτή την ώρα. Στη συνέχια βλέπο...


Συμβαίνει κι αυτό! Υστερα από ένα πολύ αρνητικό άνοιγμα, το Χρηματιστήριο Αθηνών παρουσιάζει οριακή άνοδο. Αυτή την ώρα. Στη συνέχια βλέπουμε...
------------------------------------------

22 σχόλια

  1. Λογικο ειναι ρε παπαρα...που το βρηκες το κουφο?Πεφτει η κυβερνηση Καραμανλη ,λογικο ειναι να ανεβει το χρηματιστηριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΝΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    Του αυτού Εξοχότατου Αυτοκράτορος Καρα Αμάν Αλλή και του εκλαμπροτάτου Πρίγκηπος και διαδόχου Καρα Τζαφέρημ.

    Ελληνικέ Λαέ,

    Προ του επερχομένου κομμουνιστικού κινδύνου δια της συμπράξεως των αντεθνικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, τα δύο εθνικά κόμματα της Ελλάδος απεφάσισαν την σύμπραξή των από τούδε και εις το μέλλον δια της ενώσεως αυτών εις σάρκαν μίαν αλλά πνεύμα διτόν.

    Είναι γνωστόν ότι η ΠΑΤΡΙΣ διέρχεται μεγάλον κίνδυνον τόσο δια της υπονομεύσεως των αναρχοκομμουνιστών, όσο και δια της υπονομεύσεως εσωτερικών εχθρών εις το μεγάλο αυτάδελφον κόμμα της Ν.Δ. Ούσα κυβέρνησις με ισχνήν πλειοψηφίαν κινδυνεύει να καταστεί μειοψηφία και να απολέσει την εξουσίαν. Προς τούτο αποφασίζομεν και διαττάσομεν.

    1. Την ενίσχυση της κοινοβουλευτικής δυνάμεως της ΝΔ δια των 10 βουλευτών του ανάδελφου κόμματος ΛΑΟΣ.
    2. Την ενίσχυση του κόμματος ΛΑΟΣ με τα πλέον εθνικά στελέχη-μη βουλευτές της ΝΔ.
    Πιο συγκεκριμένα:
    α. Η ΝΔ παραχωρεί για 10 χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης το λαμπρόν αυτής στέλεχος ΨΩΜΟΛΥΣΣΑ κοινώς ΨΩΛΙΑΔΗ μαζί με το βεσπάκι του, την πεθερά του και τους κουμπάρους του, αλλά και τον πνευματικό του.
    β. Η Η ΝΔ παραχωρεί για 30 χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης το λαμπρόν αυτής στέλεχος ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ μαζί με τις περούκες του και την ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ.
    γ.Το ΛΑΟΣ παραχωρεί μαζί με τους βουλευτές του και τα άπαντα του φωστήρος ΠΛΕΥΡΗ και μαζί σε 200.000 αντίτυπα το σύγγραμμα Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ του ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.
    δ. Το ΛΑΟΣ παραχωρεί στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα κάτωθι ΕΘΝΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ: Το τρίκυκλο του ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ, τη μασέλα του ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΓΚΑ, τα χασαπομάχαιρα του ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑ, τις αλυσίδες του ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ και το βαθύ λαρύγγι της ΕΦΗΣ ΣΑΡΡΗ.
    ε. Η ΝΔ παραχωρεί στο ΛΑΟΣ τα λείψανα από τις κουράδες του ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ και ένα μπουκαλάκι με ούρα-αγίασμα του ΜΕΤΑΞΑ.

    Κατόπιν τούτων των σημαντικών μεταρρυθμίσεων θα τονωθεί το εθνικόν φρόνημα του λαού μας και θα αποτραπεί ο κίνδυνος του κομμουνισμού.

    Δια τα εθνικά κόμματα NΔ-ΛΑΟΣ

    Καρά Αμάν Αλή - Καρά Τζαφέρημ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.
    SORT COVER ΚΑΝΟΥΝ.
    ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΑΥΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ 28.999,92 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MR ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ!!!
    ΜΠΟΥΧΕΣΑ!!!
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ,ΨΩΜΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΨΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ???
    ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ MR ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 150

    ΜΗΠΩΣ ΑΝΕΒΕΙ ΚΙ' ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MR ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ!!!
    ΜΠΟΥΧΕΣΑ!!!
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ,ΨΩΜΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΨΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ???
    ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ MR ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Ρουσόπουλος μπορεί να έχει στα χέρια του τα γκέμια, αλλά ο σκούφος του αχυράνθρωπου κρατάει τα γκέμια της οικονομίας. Τη στιγμή που, (βλέπε ΤΑ ΝΕΑ):
    «ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΩΝ ΗΠΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ»
    «6 ευρωπαϊκές τράπεζες κατέρρευσαν χθες»
    Να με τι ασχολείται ο υπουργός οικονομικών:

    «Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη, για τη συμμετοχή της Εκκλησίας της Ελλάδος στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς, (σσ: εννοεί τον κορβανά του Δ' ΚΠΣ) έχει την Τρίτη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Με «φόντο» το Βατοπαίδι, συνεδριάζει την Τετάρτη η ΔΙΣ. Στη συνάντηση θα μετέχουν και οι γενικοί γραμματείς των Περιφερειών όλης της χώρας.
    Σύμφωνα με το Βήμα, η Εκκλησία επιθυμεί να ενταχθεί σε προγράμματα πρόνοιας, πολιτισμού, υποδομών και περιβάλλοντος και ήδη εκπονούνται σχετικές μελέτες. Πληροφορίες, άλλωστε, αναφέρουν ότι στη συνάντηση που είχαν πριν από περίπου δύο μήνες, οι κ. Ιερώνυμος και Αλογοσκούφης επικύρωσαν την προγραμματική συμφωνία που είχε επιτευχθεί με τον μακαριστό Χριστόδουλο, ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΕΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ.
    ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΟΥΣΤ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να μιλάνε όλοι για το Χρηματιστήριο,εντάξει. Αλλα να μιλάνε και οι ΠΑΣΟΚΟΙ..ε θέλει πολύ ΘΡΑΣΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένδοξες μέρες '99 ζει το χρηματιστήριο. Λέτε να το στηρίζουν με λεφτά του δημοσίου? Για ρωτήστε τις πλύστρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι κακό πάθατε ρε δεξιά λαμόγια? Σας χάλασε τη μανέστρα ο Δαιλάκης?

    ΘΟΔΩΡΟΣ FOR PRESIDENT NOW!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οσοι δεν ζήσατε τα 20 χρόνια της δικτατορίας των Πρασινιφρουρών, διαβάστε το σχόλιο του 11:46 και φανταστήτε τον αυτόν ΕΞΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΑΥΤΟ ΤΟ «ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ», ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ;

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++




    Δομημένα ομόλογα, «τοξικά» προϊόντα, καραπουτσαριό κωλόχαρτα που αφήνουν καλές προμήθειες στους κομματικούς φίλους που τα διακινούν.

    Κι από δίπλα, να ακούς για το (υποτιθέμενο) τέλος του «καπιταλιστικού κράτους», την κατάρρευση του φιλελευθερισμού και πάει λέγοντας – με αποτέλεσμα, στο πηλίκο, να χάνονται τα λεφτά των επενδυτών (ή «επενδυτών») που καλούνται να πληρώσουν το τίμημα για την εμπλοκή τους με το χρηματιστηριακό κύκλωμα του παγκόσμιου τζόγου.

    Σκασίλα μου μεγάλη, σε πρώτη ανάγνωση, αν κάποιος επενδυτής πιάστηκε κόπανος και πήγε και ψώνισε από σβέρκο, ελπίζοντας να αυγατίσει το κομπόδεμά του με «αέρα». Στην ουσία, αυτό που επεδίωκε ήταν να χάσουν κάποιοι άλλοι τα λεφτά τους για να τα κερδίσει αυτός – αυτή, άλλωστε, είναι η έννοια του «αέρα», όταν οι επενδύσεις αυτές κινούνται στα όρια της... παραίσθησης, χωρίς, στην πράξη, να εκπροσωπούν κάποιο παραγόμενο προϊόν.

    Το μεγάλο πρόβλημα (εξ ου και η παρέμβασή μου) έχει να κάνει με την αθλιότητα της επένδυσης των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων σε τέτοιου είδους τοξικά προϊόντα – μία πράξη από τις οποίες οι μόνοι που οφελούνται είναι εκείνοι που τα διακινούν και εκείνοι που εγκρίνουν (ή και πιέζουν) την απόκτησή τους. (Μία πρακτική με βαθιές «πράσινες» ρίζες, έστω κι αν οι μπουνταλάδες που πιάστηκαν στα πράσα, ήταν γαλάζιοι)

    Και στο σημείο αυτό, κάνω μία απλή ερώτηση στους πρασινοβαρεμένους και τους γαλαζοχεσμένους ψηφοφόρους, ελπίζοντας ότι και αυτοί, με τη σειρά τους, θα κάνουν την ίδια ερώτηση στις ηγεσίες των δύο κομμάτων εξουσίας.

    Έχουμε μία ΔΕΗ η οποία, καλώς ή κακώς, έπρεπε να «ιδιωτικοποιηθεί» (σύμφωνα με τις επιταγές της ΕΕ) τη στιγμή που, έτσι κι αλλιώς, λειτουργούσε (διαχρονικά) σαν ιδιωτικό τσιφλίκι του κάθε Μωυσή, Αβραάμ και του λοιπού σογιού τους – ο νοών νοείτω. (Μόνο ο Ιησούς του Ναυή έλειπε, για να αναλάβει και την διεφθαρμένη ΓΕΝΟΠ, ώστε το σύστημα να είναι πανταχόθεν περίκλειστο!).

    Ποιός ο λόγος, λοιπόν (αρχής γενομένης από τον Σημίτη), να μην επενδυθούν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων σε μετοχές της ΔΕΗ (ώστε να διασφαλιστεί η όποια «ελληνικότητά» της και η χρηματιστηριακή της αξία) τη στιγμή που η απόδοσή των μετοχών αυτών θα ήταν διαχρονικά εξασφαλισμένη (και απόλυτα ελεγχόμενη) μέσω του κρατικού ελέγχου που ασκείται στην τιμή του ρεύματος; Ποιός ο λόγος να μην υπάρχει αντίστοιχη ρύθμιση και για τις μετοχές της ΕΥΔΑΠ έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι ο... Μαραθώνας (για την λίμνη μιλάω, η οποία είναι ενσωματωμένη στην μετοχή της ΕΥΔΑΠ, ως περιουσιακό της στοιχείο!) θα παραμείνει στους έλληνες ασφαλισμένους και δεν θα περάσει σε ξένα χέρια, για ένα κομμάτι ψωμί, σε περίπτωση ενός εγχώριου (και τεχνηέντως προκαλούμενου, στις μέρες μας) χρηματιστηριακού κραχ;

    Ποιός ο λόγος, αντί για την εγχώρια παραγωγή ενέργειας, οι κόποι των ασφαλισμένων να επενδύονται σε τζογαδόρικα «πρινιωτόχαρτα»; Μήπως είναι ο ίδιος λόγος που η υπόθεση των ομολόγων σέρνεται, αργά-αργά, μέσα σε υπόγεια λαγούμια, έτσι ώστε ποτέ να μην μαθευτούν τα ονόματα πολιτικών προσώπων που είχαν εμπλακεί (για ίδιον όφελος, προφανώς) στο κόλπο;

    Περιμένω απαντήσεις, έτσι ώστε να μου φύγει η υποψία ότι κάποια πράγματα είναι δρομολογημένα, προ πολλού, με συγκεκριμένη κατεύθυνση και προορισμό. Κάποιοι, κατά τα φαινόμενα,, ή θέλουν να δώσουν το «όλον μαγαζί» στα αφεντικά τους (υφαρπάζοντάς το από αυτούς που το κατοικούν) ή τα μάτια μου κάνουν «πουλάκια» και άλλα βλέπω κι άλλα καταλαβαίνω.

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12:42

    και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, στη σημερινή συνεδρίαση του ελληνικού χρηματιστήριου, κάποιοι αγοράζουν με μανία ΔΕΗ.

    Ποιοί είναι αυτοί, ρε μάγκες μου;

    Κινέζοι ή... Υξώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11:57

    Ωχ!!!!!!!

    θα καεί ο υμηττός για να κτιστεί μητροπολιτικό μέγαρο.

    Από την άλλη, πρέπει να παραδεχτούμε οτι ο τζερόνιμο κάνει φιλανθρωπικό έργο και δεν το διαφημίζει.

    Για τα σάπια κοτόπουλα όμως της "αλληλεγγύης" του χριστόδουλου ούτε φωνή ούυε ακρόαση.

    Είχαν ακουστεί, πέρσι, και κάτι ιστορίες σχετικές με μοναστηριακά οικόπεδα και απόπειρες δολοφονίας όσων διαφωνούσαν με την κομπίνα.

    Κι ο τζερόνιμο μάλλον τα κουκουλώνει όλα αυτά, έστω κι αν δεν το αγγίζει τον ίδιο αυτή η λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΛΑΝΑΡΟΧΑΡΤΑ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ
    ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΝ ΑΛΦΑ
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7/9/1999 όταν έγινε ο σεισμός στην Αθήνα με τους 168 νεκρούς,

    ο δείκτης του χρηματιστηρίου ανέβηκε την επόμενη ημέρα κατά 4.72 % ενώ τις τρείς επόμενες ανέβηκε συνολικά γύρω στο 7 %.

    Σε αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάς , ζούμε σαν σε ένα άλλο πλανήτη. Τον πλανήτη τον δικό μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Ε Ι Τ Ε

    Γ Ι Α

    Τ Ο

    Κ Α Λ Ο

    Τ Η Σ

    Χ Ω Ρ Α Σ

    Κ Α Ι Τ Ω Ν

    Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν .

    Κ Α Ι Β Α Λ Τ Ε Τ Α

    Κ Ω Λ Ο Δ Α Χ Τ Υ Λ Α

    Π Ο Υ Δ Ε Ι Χ Ν Α Τ Ε

    Σ Τ Ο Π Α Σ Ο Κ ,

    Σ Τ Ο Ν

    Κ Ω Λ Ο

    Σ Α Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *