GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 75.000 της Μαντόνα και οι άλλοι...

. Από τον ΣΤΕΛΙΟ ΔΕΒΕΡΑΚΗ . Σίγουρα στην Ελλάδα υπάρχουν σήμερα 75.000 θλιβερά ανθρωπάκια. Τα είδαμε να παρακολουθούν την συναυλία της Μα...

.
Από τον ΣΤΕΛΙΟ ΔΕΒΕΡΑΚΗ
.
Σίγουρα στην Ελλάδα υπάρχουν σήμερα 75.000 θλιβερά ανθρωπάκια. Τα είδαμε να παρακολουθούν την συναυλία της Μαντόνα στο ολυμπιακό στάδιο, και μάλιστα να νοιώθουν περήφανα και ευτυχισμένα, κατά δήλωση τους, γι΄ αυτή την συμμετοχή τους. Πολλοί μάλιστα έφυγαν άρον – άρον από την εκδήλωση της κεντρικής επιτροπής της Ν.Δ., ώστε να είναι φρέσκοι και περιποιημένοι στο κοσμικό γεγονός του Σαββάτου.
Στην άλλη όχθη είμαστε όλοι εμείς που βολευόμαστε με τα τραγούδια του Καζαντζίδη, του Χατζιδάκι, του Θεοδωράκη, του Νικολόπουλου, του Ξυλούρη, που θα χορτάσουμε «με μια μπουκιά και ένα ποτήρι», και θα ονειρευτούμε μια καλύτερη Ελλάδα για όλους, ακόμα και γι΄ αυτά τα75.000 θλιβερά ανθρωπάκια.
Στην άλλη πλευρά είμαστε εμείς που προτιμάμε την χρηματοδότηση από το υπουργείο Πολιτισμού, της ορχήστρας των Χρωμάτων, της ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», των περιφερειακών δημοτικών θεάτρων, την ορχήστρα του Σταύρου Ξαρχάκου, και όχι το φεστιβάλ της Γιουροβίζιον, που είναι το πρώτο μέλημα της σημερινής κυβέρνησης.
Ο καταλληλότερος πρωθυπουργός δεν είδε ποτε οικονομικό σκάνδαλο Ζαχόπουλου. Εσείς;
-----------------------------------------

64 σχόλια

  1. Ναι τη...κουλτούρα του ΠΑΣΟΚ και των πασόκων τη ζήσαμε 20 χρόνια,κάθε βράδυ όλη η κυβέρνηση στα σκυλάδικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιότιμε κύριε Δεβεράκη αν και συγκινούμαι ειλικρινώς ακούγοντας όσους αναφέρατε στο άρθρο σας-γιατί είναι απλά ΕΛΛΑΔΑ...και συνάμα αηδιάζω ακούγοντας τους ομοίους της κυρά Μαντόνας!...παρόλο αυτά...

    Με πολλή ευγένεια θα σας το πω-και επιτρέψτε μου το θάρρος της γνώμης μου- αλλά το άρθρο σας είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ στο μεγαλείο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανεις ομως δεν ανεφερε οτι ο η συναυλια της Μαντονα ειχε κατι κοινο με την οικολογικη συναυλια της Τριτης στο καλλιμαρμαρο. Και στις δυο απαγορευτηκε η βιντεοσκοπηση. Η πρωτη γιατι θα την προβαλλει αποκλειστικα ο Αντεννα και η δευτερη γιατι δεν θα την προβαλει ο Αντεννα, αρα δεν θα την προβαλει κανεις... Ετσι σκεφτηκε οπως φαινεται ο Μινωας Κυριακου προεδρος της Ολυμπιακης Επιτροπης και υπεθυνος για τη διαχειτηση του Καλλιμαρμαρου και συναμα προεδρος του Αντεννα. Αυτο κι αν ειναι φασισμος..

    Να σημειωθει οτι τα λεφτα απο τις διφημισεις του ΣΚΑΙ, που ηταν ο διοργανωτης της οικολογικης συναυλιας, οταν θα την προβαλλε, θα πηγαιναν στο ταμειο δασων, αλλα οτι δεν παει στην τσεπη του κυριου Κυριακου, απαγορευεται...
    Αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανεις ομως δεν ανεφερε οτι ο η συναυλια της Μαντονα ειχε κατι κοινο με την οικολογικη συναυλια της Τριτης στο καλλιμαρμαρο. Και στις δυο απαγορευτηκε η βιντεοσκοπηση. Η πρωτη γιατι θα την προβαλλει αποκλειστικα ο Αντεννα και η δευτερη γιατι δεν θα την προβαλει ο Αντεννα, αρα δεν θα την προβαλει κανεις... Ετσι σκεφτηκε οπως φαινεται ο Μινωας Κυριακου προεδρος της Ολυμπιακης Επιτροπης και υπεθυνος για τη διαχειτηση του Καλλιμαρμαρου και συναμα προεδρος του Αντεννα. Αυτο κι αν ειναι φασισμος..

    Να σημειωθει οτι τα λεφτα απο τις διφημισεις του ΣΚΑΙ, που ηταν ο διοργανωτης της οικολογικης συναυλιας, οταν θα την προβαλλε, θα πηγαιναν στο ταμειο δασων, αλλα οτι δεν παει στην τσεπη του κυριου Κυριακου, απαγορευεται...
    Αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ πρέπει να είσαι μεγάλο ψώνιο
    Αν το ΠΑΣΟΚ στηρίζεται σε τυπους σαν και σενα τη γαμησαμε άσχημα.
    Τώρα μαλλόν θα είσαι σε κανενα κουτούκι θα ακούς ρεμπέτικα και θα σκεφτεσαι τη πνευματική ανάταση της χώρας
    Ευτυχώς πέθανε ο αειμνηστος Γιαννόπουλος που θεωρούσε τα μπουζούκια πνευματικά κεντρα ή ο ΑΝΤΡΕΑΣ που ακουγε τη Ριτα, γιατί θα σε διαγράφανε.
    Πάντως σοβαρά τωρα οι παρωπίδες και ο κομματικός φανατισμός πρέπει να εχουν όρια.
    Εισαι το τυπικό δείγμα πρασινοφρουρού που ο κόσμος προσπαθεί να ξεχάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν η παρέα μου και γω συλλάβαμε την ιδέα του Π. Φ. Δ. αισθάνθηκα ότι ανοίγεται μια πνευματική διέξοδος στον άνθρωπο.

    Η απειλή της εξαφάνισης του ανθρώπινου πνεύματος, ότι υποχωρεί. Ένιωσα την πραγματική διάσταση της ανθρώπινης φύσης, που δεν περιορίζεται μόνο σε υλικές αξίες – και που εκεί παύει να υπάρχει – αλλά αναδυκνείεται με ότι η φύση της έταξε, το πνεύμα !

    Συζητώντας, αντιμετωπίσαμε το αφελές ερώτημα, « και εμείς τι θα κερδίσουμε » Αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολο να συλλάβει κανείς την έννοια του πνευματικού κέρδους. Αυτό το κέρδος είναι ανεκτίμητο. Προσδίδει το νόημα της ύπαρξης.

    Και η απάντησή μας ήταν: τον αυτοσεβασμό μας.

    Στην διαδρομή μας μέχρι τώρα, πολλοί μας πλαισίωσαν με αγάπη.

    Συγκινηθήκαμε. Εκ μέρους όλων τους ευχαριστώ βαθειά.

    www.wif.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τους είδα να τρέχουν σαν κοπάδι μόλις άνοιξαν οι πόρτες του σταδίου για να προλάβουν θέση στη Μαντόνα.

    Αυτοί είμαστε λοιπόν;

    Τότέ μας αξίζει ο Ρουσόπουλος. Βάρα και άλλο Αλογοσκούφη. Είμαστε μαλάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς που "βολευόμαστε με τα τραγούδια του Καζαντζίδη, του Χατζιδάκι, του Θεοδωράκη, του Νικολόπουλου, του Ξυλούρη..."

    είσατε οι ΠΑΣΟΚΟΙ που βρίζουν σαν βόθροι στο PRESS-GR??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "που θα χορτάσουμε «με μια μπουκιά και ένα ποτήρι»,"

    Α,μπά,θα χωρτάσετε με μιά μπουκιά τώρα?

    Γιατί 20 χρόνια που έισαταν εξουσία...ΦΑΓΑΤΕ,ΦΑΓΑΤΕ,ΦΑΓΑΤΕ...







    "που θα χορτάσουμε «με μια μπουκιά και ένα ποτήρι»,"

    Α,μπά,θα χωρτάσετε με μιά μπουκιά τώρα?

    Γιατί 20 χρόνια που έισαταν εξουσία...ΦΑΓΑΤΕ,ΦΑΓΑΤΕ,ΦΑΓΑΤΕ...







    "που θα χορτάσουμε «με μια μπουκιά και ένα ποτήρι»,"

    Α,μπά,θα χωρτάσετε με μιά μπουκιά τώρα?

    Γιατί 20 χρόνια που έισαταν εξουσία...ΦΑΓΑΤΕ,ΦΑΓΑΤΕ,ΦΑΓΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά βλέπει ο Αλογοφοράδας και πιστεύει οτι έχουν χρήματα οι Ελληνες και βάζει φόρους.Οπωσδήποτε
    πιστεύω οτι ο καθένας κάνει τα χρήματα του ότι θέλει αλλά αυτός που πήγε στην Μαντόνα να διαμαρτύρεται οτι δεν έχει χρήματα κ.λ.π. θέλει οχι σκότωμα αλλά γαμησι και πρόστιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος είναι αυτός ο πανίβλακας που γράφει τέτοιες αναρτήσεις ? Δεν υπάρχει κανένας να ελέγχει λιγάκι και των επίπεδο των αναρτήσεων εδώ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΗ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ DVD ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ .
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΤΗΡΟΚΟΛΗ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΝΟΩ !!!!
    . . . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ Ο ΛΑΟΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΗ ΝΑ ΨΙΦΗΖΗ .
    . . . . ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
    ΗΤΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δηλαδή όποιος ήθελε να δει και να ακούσει μια καλλιτέχνιδα που κατά κοινή ομολογία είναι μια παγκόσμια μουσική φυσιογνωμία των τελευταίων 20 χρόνων, είναι (υποτιμητικά) ανθρωπάκι, άβουλο και παρασιτικό και δεν ακούει χατζιδάκη ή θοδωράκη. Μήπως είναι το ίδιο και άλλοι άνθρωποι που ακούν άλλα είδη μουσικής; Όποιος ακούει δηλαδή, πανκ, heavy, new wave, latin ή σκυλαϊκά; Λυπάμαι φίλε αλλά είσαι κακομοίρης όχι στο τρόπο ζωής σου αλλά στο τρόπο σκέψης και δυστυχώς αυτή τη κακομοιριά δεν μπορείς να την διώξεις εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παλιοφασίστες,πως τολμάτε να προσβάλετε τη Madona, μιά ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ και συμπατριότησα του Προέδροθ μας George Papandreou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σκατα στα χατζιδακια/θεοδωρακια , σκατα και στη μαντονα
    μονο το πανκ υπαρχει
    θλιβεροι ειστε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τελικα εσυ και ορισμενοι αλλοι εισαστε τα...ανθρωπακια...γκρινιαζεται για να γκρινιαζεται!
    Η Μαντονα βρε σας πειραξε ανοργασμικα ανθρωπακια ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ γυρο σας? αλλα θα μου πεις...πουλαει η Μαντονα...ας ασχοληθω να γεινω και εγω διασημος ~
    Μαλακες ε μαλακες ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι μαλακια ρεπορταζ και αυτο...!!
    Τι σχεση εχει η Μαντονα με τον Ξαρχακο κ τους αλλους...!
    Τι συγκριση κανετε και για ποιο λογο??
    Δηλαδη οσοι ακουνε καποια τραγουδια της Μαντονα ειναι σε αλλο επιπεδο απο αυτους που ακουνε Καζατζιδη....??
    Εγω ειμαι της αποψης οτι καθε πραγμα εχει την ωρα του τωρα αν μερικοι προσπαθουν να κανουν Εθνικους ηρωες μερικους - μερικους (το σπιτι του Καζατζιδη ενα μετρο απο το κυμα ηταν νομιμο για την προσφορα του στο ελληνικο εθνος....για να μην πω και για τους αλλους...).
    Μαθετε να ξεχωριζετε ορισμενα πραγματα και ΟΧΙ να ψαχνετε την ευκαιρια να ισοπεδωνετε τα παντα.....ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ και κανενας απο αυτους που εσεις αναφερεις δεν ηταν αγιος αλλα ειναι και γελοιο να ζητας απο νεους ανθρωπους να ακουνε τα τραγουδια των συγκεκριμενων ολη μερα(καποιες στιγμες ναι...).
    ΑΘΛΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ και οποιος το εγραψε πολυ ξενερα πρεπει ναναι(οχι δεν πηγα στην συναυλια αλλα δεν μπορω να διαβαζω μαλακιες...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΛΙΟ, ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ...
    ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
    ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΟΝΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ
    ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ J.LO.

    ΖΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΛΒΙΣ, ΟΙ ΜΠΗΤΛΣ, ΟΙ
    ΡΟΛΙΝΓΣ,Ο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ, Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ,
    Ο ΝΤΕΜΗΣ ΡΟΥΣΟΣ, Η ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ, Ο ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΩΣΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ???
    ΕΙΜΑΙ 65 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟΥ.
    ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν θα τους αποκαλούσα "ανθρωπάκια". Είναι βαρύ. Αρκεί το "εμπροσθοφυλακή των παράγωγων της ανυπαρξίας παιδείας στη χώρα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αντιγράφω ένα μικρό χωρίο από το κεφάλειο πολιτισμός ενός από τα αγαπημένα μου (δύσκολα) βιβλία "Σκέψεις για την Ιστορία" του Γιάκομπ Μπούρκχαρτ. (Weltgeschichtliche Betrachtungen, Jacob Burckhardt)

    Με κεφαλαία τα σημεία που αναφέρονται κατά την άποψη μου στο άρθρο.

    "Πολιτισμό ονομάζουμε το γενικό σύνολο όσων ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ συντελούνται αυθορμήτως ΧΩΡΙΣ να διεκδικούν καθολική ή υποχρεωτική ισχύ.

    Ο πολιτισμός επιδρά πάντοτε τροποποιώντας και ανατρέποντας τις άλλες δύο σταθερές του βίου (ΚΡΑΤΟΣ , ΘΡΗΣΚΕΙΑ)- αναλόγως φυσικά, του βαθμού εντάξεώς του στις επιδιώξεις τους και της ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ από αυτές.

    Κατά τα άλλα ο πολιτισμός είναι ο ΚΡΙΤΗΣ και των δύο, το ρολόι που σημαίνει την ώρα κατά την οποία έχουν πάψει να συμπίπτουν η μορφή και το περιεχόμενο τους.

    Συνολικά, πάντως, η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ είναι, κατ' αντιδιαστολή προς το κράτος και την θρησκεία, η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, με την ευρύτερη δυνατή έννοια του όρου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΙΣ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΑΝΤΟΝΑ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε φίλε, ποτέ δε θα έβαζα Μαντόνα στο πικάπ - CD player μου, αλλά το άρθρο σου είναι απαράδεκτο.

    Αποκαλείς "θλιβερούς" τους ανθρώπους κρίνοντας από τη μουσική που ακούν; Τι υφέρπων φασισμός είναι αυτός;

    Δηλαδή, όποιος ακούει Θοδωράκη, Χατζηδάκη, Καζαντζίδη έχει εξασφαλίσει αυτομάτως την ευτυχία και την πνευματική εξύψωση;

    Μήπως θα έπρεπε το ΥΠΠΟ να υπαγορεύει στο εξής δια νόμου τι πρέπει να ακούμε; Θα κάνεις έναν κόπο (εσύ που το κατέχεις το θέμα) να συντάξεις τον κατάλογο "της ποιότητας", ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν θα τους αποκαλούσα "ανθρωπάκια". Είναι βαρύ. Αρκεί το "εμπροσθοφυλακή των παράγωγων της ανυπαρξίας παιδείας στη χώρα".
    Ευτυχ'ως υπάρχει και ο Καζαντζίδης με τη Μαντουβάλα του και το Σιανανάι-νάι και σώζει τα προσχήματα ... Η εμπροσθοφυλακή της παιδείας και της καλλιέργειας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ που κρινεις ανθρωπους απο τη μουσικη που ακουνε και τους χωριζεις σε κατηγοριες.

    ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ...Ο ΠΑΣΟΚΟΦΑΣΙΣΤΑς ΜΙΛΗΣΕ ...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ..ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΕΡ, ΣΤΑΝΙΣΗ, ΠΙΝΚ ΦΛΟΙΝΤ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ...ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑΠΕΙ...Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ...Ο ΠΑΣΟΚΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ..ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΕΡ, ΣΤΑΝΙΣΗ, ΠΙΝΚ ΦΛΟΙΝΤ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ...ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑΠΕΙ...Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ρε μαλάκα, πόσους δίσκους του Χατζηδάκι έχεις αγοράσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 75.000 θλιβεροί, ανόητοι,ξεπεσμένοι, αμόρφωτοι έλληνες, παράσιτα της ζωής, της μουσικής και της τέχνης, κοπάδι διανοητικών πούστηδων, συνυπεύθυνοι για την παρακμή που μας κατακλύζει και που εκφράζει η αποκρουστική Τσικόνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΕΔΩ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε ... λεβέντη (!) Δεβεράκη, σκέφθηκες πολλή ώρα για να γράψεις αυτές τις βλακείες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Aνθρωπάκι θα πρέπει να είναι και να αισθάνεται πράγματι κανεις για να την βρίσκει με την κακομοιριά του Καζαντζίδη. Νοιώθω πολύ πιο άνετα ανέμεσα στους fun της Madona οπό ότι ανάμεσα σε ντόπιους και εισαγόμενους γύφτους που τους εκφράζει ο Στελάρας και οι άλλοι
    βάρδοι της ινδικής /ιρανικής κουλτούρας.
    Που κολλάει πάλι Χατζιδάκης με Καζαντζίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παράκληση: Κάποιος από το ΠΑΣΟΚ να μαζέψει αμέσως αυτό το φασιστοειδές. Τίνος απόψεις εκφράζει -εκτός από τις δικές του- ποιός του παραχώρησε το δικαίωμα να γράφει αυτές τις μπούρδες; Η εποχή της ταμπέλας ανάλογα με το τι ακούει, κάνει, γουστάρει στο φινάλε ο καθένας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Σαν ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΡΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ και ειδικά μέσα από τον χώρο αυτό. Ας πάει σε καμιά ταβέρνα, κανένα καφενείο να επικοινωνήσει τις απόψεις του στους ομοίους του. Δεν είναι κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θλιβερό ανθρωπάκι είσαι συ ρε γύφτο και οι άλλοι σαν και σένα που βολεύονται με την ξεφτίλα του Καζαντζίδη. Το να αναφέρεις Καζαντζίδη με Χατζιδάκι και Θεοδωράκη είναι ιδιαιτερα ειδεχθές.

    Kολογυφτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ.ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΜΑΝΤΟΝΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΥΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ;Ε...ΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΚΑΛΟ.ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΤΟΝΑ Σ'ΕΣΑΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΕΣ.ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 2,59 πρέπει πρώτα νά τελειώσεις τό
    Δημοτικό καί μετά νά
    "ψιφήσεις"!!! ΠΑΣΟΚ.
    Μέ τά προσόντα σου, θά σέ βάλουν
    στήν γραμματεία νεολαίας.
    Άντε τώρα νά δονήσεις τόν πισινό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θα μου πειτε ποιος ειναι ο Κ.Δεβερακης??
    ΟΤΑΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΣΑΤΗ(ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ...ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΒΡΕ ΓΑΤΟΥΛΑ ....).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεβεράκη επανόρθωσε άμεσα το σκουπιδοάρθρο σου. Τί κόμπλεξ είναι αυτό που έχεις ρε άνθρωπε;
    Θα μας κάνεις να ντρεπόμαστε που ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. .... Στην άλλη πλευρά είσαστε εσείς -άλλα θλιβερά ανθρωπάκια -που προτιμάτε τον επιδοτούμενο χρηματοδοτούμενο υπο-πολιτισμό από το υποτιθέμενο υπουργείο Πολιτισμού ... της θολοκουλτούρας ... του δήθεν ... και πάλι ΠΑΣΟΚ ΓΕΡΑ !!! ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ως ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, που σιχαίνομαι τον Καραμανλή, τον Καζαντζίδη και την "επιδοτούμενη" τέχνη, ως ένας από τους 75000 θεατές της χτεσινής συναυλίας (που την καταχάρηκα, όπως και τις αμέτρητες συναυλίες του Χατζηδάκι που έχω παρακολουθήσει στη ζωή μου) αμφισβητώ την διανοητική ισορροπία του κυρίου τάδε που τα γράφει αυτά. Αν ο κύριος "είστε όλοι ανθρωπάκια" είναι ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ (δεν το λέει ο ίδιος πουθενά), τόσο το χειρότερο για το ΠΑΣΟΚ. Η Madonna χτες ξέσκισε τις μουζουκοθεές που προσκυνάτε, όσο και τις ατάλαντες έντεχνες που λιβανίζετε. Λιγούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στελλάκη,

    θα σου το πω τραγουδιστά γιατί είσαι και ...τσαχπίνης, σα κλασσικός πασόκος αιώνιος μαλάκας όρθια ταλιμπανοκουράδα



    Στελλάκη, Στελλάκη, Στελλάκη
    έχεις μπερδέψει την ψωλή (που τρως)με το βουρτσάκι (που χτενίζεις το φερετζέ του πούστη)



    Κάτσε στην άλλη όχθη γιατί στην από εδώ όχθη σηκώνεις σκόνη που γαμιέσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 2008 4:19 μμ

    Ηλίθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Βρε μην να ρίχνετε όλα στις Κυβερνήσεις. Εσείς οι νεοέλληνες φταίτε γιατί σαν έχει φάει η μαλακία. Άκου, λέει, 75000 στη Μαντόνα! Ρε ούστ χοντρο-βρωμο-μαλάκες. Δεν πάτε, λέω εγώ, να πλύνετε τις μασχάλες σας, που βρωμάτε ολόκληρο το λεωφορείο και το μετρό. Άντε, καθαρίστε και την Αθήνα, που την κάνατε σαν τα μούτρα σας. Καθαρίστε και τα σκεπάσματα στα φρεάτια και τους δρόμους απ' τα κωλόπανά σας.Θα πνιγήτε όλοι με την πρώτη βροχή, και μετά θα φωνάζετε για αποζημιώσεις απ' την ψωροκώσταινα και τον Χοντροκώστα. Ό, τι σπέρνετε θα θερίσετε. Μην το ξεχνάτε. Απ' το Εξωτερικό με Αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο πιο θλιβερός και μίζερος και κατακαημένος στην όλη υπόθεση είναι σίγουρα ο Δερβενάκης που μιξοκλαίγεται που δεν ακούμε πιο πολύ Θοδωράκη.
    Αν κοιτάξει κάτω δεξιά στον υπολογιστή του ίσως δει ότι έχουμε 2008. Εκτός από την Madonna και τον Ξυλούρη πλέον υπάρχουν και άλλες επιλογές. Επίσης αν βγει καμιά βόλτα ίσως διαπιστώσει ότι υπάρχουν και άνθρωποι κάτω των 60 στην κοινωνία.

    Καλό κλάμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οἰ 75.000,ἀν ὀχι ὀλοι,σἰγουρα οἰ περισσὀτεροι ψηφἰζουν Τσἰπρα.Βοἠθειἀ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Είσαι θλιβερός με τα άρθρα που γράφεις. Μπλέκεις την βούρτσα με την ....οδοντόβουρτσα. Καραγκιοζιλίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλα μιλαμε για ανεγκεφαλο ανθρωπο....!!
    Ποσο ετων ειναι 70??
    Εκανε γκαλλοπ στο ΟΑΚΑ και ειδε οτι ηταν μονο ΝΔκρατες κατι τετοιους μαλακες εχει το ΠΑΣΟΚ και δεν προκειτε να δει αυτοδυναμια ποτε ξανα....πολυ φασιστικο κειμενο και πραγματικα δεν ξερω γιατι γραφτηκε...να μας πει οτι αυτος ακουει Καζατζιδη??ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. istologe gamhseta 75000 blhmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑ


    ΚΑΛΩΣ ΠΗΓΑΝ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΤΟΝΑ

    ΚΑΛΩΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ

    ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΣΟΙ ΧΟΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ

    ΑΛΛΑ....

    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 75,000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ
    ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΝΟΙΩΣΑ ΒΑΘΙΑ ΘΛΙΨΗ.
    ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ HAROLDS ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΟΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΕΣ ΟΡΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ .
    ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑΣ .
    ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ, ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΠΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ,ΟΡΜΗΣΑΝ ΣΑΝ ΟΡΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ ΠΟΘΟΥ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΞΙΛΕΩΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΟΦΡΟΣΥΝΗΣ , ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΥΜΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΡΗΧΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΟΤΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΜΙΜΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΩΣ ΛΑΟ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ 80% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΩΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΚΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑ. ΑΠΛΑ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΕΦΤΑΝΕ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ.
    ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΥΑΚΟΥΝΕ ΞΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΛΑΔΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΡΚΟΑΡΑΒΟ ΜΠΑΡΟΚ,ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ.
    ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΦΘΟΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ¬ΤΟΝ ΑΟΙΔΟ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΜΕ .
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΕΝΑΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΗΘΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΑΦΡΩΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.
    ΕΝΑ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΕΙΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΩΝΗ ΒΟΟΥΣΑ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΕΚΤΥΠΟΣ ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΑΦΡΕΠΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑ.
    ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ , ΑΘΛΟΥΜΑΣΤΕ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ , ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ(ΑΓΓΕΛΗΣ)
    ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΑΓΚΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ.
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ, ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΤΙ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΕΠΙΠΟΝΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ

    ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΑΕΙ ΕΣΤΑΙ

    ΕΙΘΕ.......


    ΗΛΕΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ GOLDEN BOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ Ο 09.45 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ή ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;
    ΚΥΡΙΕ ΔΕΒΕΡΑΚΗ , ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ (ΠΑΡΑ)ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τη θεωρία περί Αρείας Φυλής και την εφαρμογή της στον πολιτισμό μας παρουσιάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πόσο κομπλεξικός είσαι ρε τιποτένιε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κύριε η κυρία ΠΑΠΑΡΑ 2.55

    Εγώ δεν αντιλέγω σε αυτά που γράφεις αν και ο καθένας μπορεί να τα δει από την δική του πλευρά . Εγώ όμως τώρα από τη δική μου πλευρά μπορώ για τα 5 χρόνια της Ν.Δ. να σου γράψω ότι όποιος τρώει δεν μιλάει . Μακάρι αν μπορείς σε πέντε χρόνια να διαβάσεις μόνο 1) Βατοπαί(ε)δι , Ρουσσόπουλο , Βουλγαράκη , Παυλίδη , Μαγγινέϊκα , ομόλογα , Πυρκαγιές και το φάγωμα των χρημάτων για τις αποζημιώσεις , που δεν τις έδωσαν πέρσι γιατί ήξεραν για το σεισμό και απλά έκαναν τη σκέψη ΄΄ Να τα δώσουμε τώρα και μετά το σεισμό να ξαναδώσουμε ??
    Πριτς …. Ας τους αφήσουμε ακόμα λίγα χρόνια να τους αυγατίσουμε τα λεφτά και άμα γίνει κανένα τσουνάμι και δεν μείνει κανένας τους τους τα δίνουμε . Α ρε ΧΑΡΧΑΛΟ . Σεμνά και ταπεινά ο ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ θα σας τα πάρει . ΧΑΡΧΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Ο λαός μπορεί μερικές φορές να ξεχνά , αλλά μόλις φάει τη σφαλιάρα ξαναθυμάται . Μόλις τώρα ο ΑΥΤΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΥΞΉΣΕΙΣ . Μέχρι του χρόνου τον Μάρτη θα μας ανακοινώνετε συνέχεια τις αυξήσεις για στάχτη στα μάτια ΧΑΡΧΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Βρε κλαψομούνη Δεβεράκη, δηλαδή εγώ που πήγα στην Μαντόννα, όπως είχα πάει και πιο παλιά στον Φρανκ Σινάτρα, είμαι θλιβερό ανθρωπάκι; Ή δεν μπορώ να ακούω τραγούδια του Χατζιδάκι και του Θεοδωράκη; Και τα ακούω επειδή μου αρέσουν. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ τα ακούω επειδή μου αρέσουν, ενώ εσύ τα ακούς περιμένοντας "μια καλύτερη Ελλάδα για όλους". Κλασικό παράδειγμα έλληνα, που δεν κάνει τίποτα για να καλυτερέψουν τα πράγματα, αλλά μοιρολατρικά κάθεται "με μια μουκιά κι ένα ποτήρι". Αλλά κρητικός δεν είσαι ρε φίλε; Περιμένω να έχεις κρίση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. egw eimai ena apo ta 75000 anthrwpakia pou lete kyrie kai prepei na sas dilwsw oti ontws niwthw perifanos!kai an thelete na kserete imoun kai ena apo ta 50000 anthrwpakia pou itan tin triti sto kallimarmaro!kai aporw me to poso fasistika mporei na skeftetai kapoios o opoios einai kai aristeros(to katalava apo to sxolio peri prwthypourgou!)!fasistikos epeidi den dexeste kamia alli apopsi peri mousikis kai tragoudiou!gousta einai ayta kyrie!kai den prepei na prosvalete etsi 75000 anthrwpous olws twn ilikiwn pou apolaysan ena show pou den prokeitai pote ellinas kallitexnis na kanei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τόσους μαλακισμένους συσχετισμούς σε ενα αρθρακι 10 γραμμών δεν έχω ξναδεί!!όλο άσχετες συγκρίσεις!Μή πω τώρα τι μπέρδεψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. θλιβερος είσαι εσύ που με τις ηλίθιες απόψεις σου και τον τρόπο που τις εκφράζεις κάνεις τον κόσμο να επιτίθεται σε όλο το ΠΑΣΟΚ.Και εις ανώτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αν και ΧατζηδοΘοδωρακια και οχι Μαντονα και δεν πηγαν νομιζω οτι ακομα και ο Μανος και ο Μικης θα συχαινοταν τον τροπο που σκεπτεστε και τον χαρακτηρισμο "ανθρωπακια"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. αυτο το ψωνιο των κουλτουριαρηδων θα μας φαει, οποιος ακουει το χατζιδακι κλπ ειναι προοδευτικος, οποιος ακουει μαντονα ειναι η καταντια...
    τελικα μηπως ειναι αυτη η "αλλη οχθη" που κραταει τη χωρα πισω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Λοιπόν είμαι και γω ένας από τους 75.000 της Μαντόνα!!! ε λοιπόν το καταχάρικα, κι αν έλθει πάλι, θα είμαι εκεί από τους πρώτους.
    Είσαι για λύπηση που κρίνεις τους ανθρώπους απο το τη μουσική ακούνε
    Και όσο για το χαρακτηρισμό ''θλιβερό ανθρωπάκι'' στον επιστρέφω ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γιατί 20 χρόνια που έισαταν εξουσία...ΦΑΓΑΤΕ,ΦΑΓΑΤΕ,ΦΑΓΑΤΕ...

    28 Σεπτέμβριος 2008 2:55 μμ





    ΠΑΛΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ???????????????????????

    ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΕ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *