GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος στη γενιά των 700 ευρώ!

. Από το http://www.olympia.gr . Χαράς ευαγγελία στους χαμηλοσυνταξιούχους, μικρομεσαίους, βιοπαλαιστές και ανέργους. Τώρα, χάρις την Κ.Ε. ...

.
Από το http://www.olympia.gr
.
Χαράς ευαγγελία στους χαμηλοσυνταξιούχους, μικρομεσαίους, βιοπαλαιστές και ανέργους. Τώρα, χάρις την Κ.Ε. και το on-off, το μυστικό φανερώθηκε. Ναι άρρωστε αλογομούρη, μπούκη, τζογαδόρε. Με τη βοήθεια του πράσινου κρυστάλλου τινάζεις τη ρουλέτα και κάνεις κομπόστα τα φρουτάκια. Μιλάς πλέον άφοβα με την αγαπημένη σου καφετζού, τον ταρορίχτη και την υγρή φοιτήτρια στο 090, αφού με τον πράσινο κρύσταλλο το χρήμα θα ρέει άφθονο. Γίνε Εφραίμ στη θέση του Εφραίμ. Ζήσε το μύθο του Βουλγαράκη και της Πόπης Τσουκάτου. Ξέχνα τα Νεφελίμ, τα χερουβείμ και ακολούθησε το σίγουρο δρόμο των… Σεραφείμ!
Και όλα αυτά μόνο με 30 Ευρώ και την εγγύηση του πράσινου κρυστάλλου, τη δυναμική του πράσινου ηλίου, την ειλικρίνια του πράσινου οικολόγου και τη σπάνια ομορφιά του πράσινου αλόγου.
Εντέλει κύριε Κώστα, δεν ήταν νταβατζήδες. Τσαρλατάνοι ήταν και μας δούλευες.
-------------------------------

6 σχόλια

  1. 11:10

    Καλά, τέτοια καθάρματα πρέπει να τα δένουν στο σύνταγμα να τα φτύνουμε. Ακούς εκεί να φτιάξει ψευτο-σάιτ στο όνομα κάποιου ανύποπτου, ο μπαγάσας. Πνίξου στον βόθρο σου, αλήτη!
    Και όμως, σε λίγο καιρό θα τον ξαναδεις να βγαίνει στην επιφάνεια άσπιλος (τάχαμου) και απόλυντος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο περιβόητος Πράσινος Κρύσταλλος εγγυάται άμεσο πλουτισμό και εισόδημα μεγάλο. Ανακαλύφθηκε το 1981 και λεγόταν "δωράκι στον εαυτό σου". Εδώ και λίγα χρόνια, άρχισε να υποχωρεί η εκπομπή στο ερυθρό φάσμα (και τα γειτονικά του) και για αυτό το χρώμα του άρχισε να παίρνει μία γαλάζια απόχρωση, κυρίως εξαιτίας της περιοκτικότητας στο ορυκτό "σεμνοταπεινίτης".
    Ο κρύσταλλος αυτός, από την ανακάλυψή του μέχρι τώρα, ευδοκιμεί στο ελληνικό δημόσιο και συγκεκριμένα στον χώρο εξόρυξης Κράτος Τρόπαιο.

    Ο Καρβουνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράσινος Κρύσταλλος.

    Ο αποκαλούμενος και "θοδωρόλιθος".

    Απαντάται στις όχθες της βιστωνίδας και στο υπέδαφος του ολυμπιακού χωριού στο μενίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11.10
    δεν κατάλαβα ποια η σχέση Μίχου και Λαλιώτη;Ισως γιατί πρώτη φορά ακολούθησα το λινκ και δε ξέρω το ιστορικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΤΩΝ 700 Ε. ... ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΊΤΑΙ

    ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ...
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΕΡΙΑ ....

    ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *