GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από πού παίρνουν το 4,5% οι Οικολόγοι...

. Αποσπούν δυνάμεις απ΄όλους τους χώρους εκτός του ΚΚΕ! . Στο νέο γκάλοπ της V.PRC οι Οικολόγοι - Πράσινοι είναι η έκπληξη αφού σγκεντρώνο...

.
Αποσπούν δυνάμεις απ΄όλους τους χώρους εκτός του ΚΚΕ!
.
Στο νέο γκάλοπ της V.PRC οι Οικολόγοι - Πράσινοι είναι η έκπληξη αφού σγκεντρώνουν 4,5%.
Με βάση τα στοιχεία της έρευνας η προέλευση των ψηφοφόρων των Οικολόγων - Πράσινων, που προστίθενται στην υπάρχουσα εκλογική τους δύναμη, είναι περίπου:
* Από ΝΔ το 0,8% (το 2% των ψηφοφόρων της)
* Από ΠΑΣΟΚ το 0,6%
* Από άκυρο-λευκό-αποχή το 0,5% (το 7% του συνόλου)
* Από ΛΑΟΣ το 0,3% (το 7% των ψηφοφόρων του)
* Από ΣΥΡΙΖΑ το 0,2%
* Από ΚΚΕ 0%
-----------------

27 σχόλια

  1. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ήδη ισχυρότατο προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, όπως είχαμε προαναγγείλει, και συντριπτική υπεροχή της ηγετικής ικανότητας ως Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου κάτι που έχει ήδη σταθεροποιηθεί και οδηγεί με βεβαιότητα σε μια σαρωτική ΝΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές !!!!

    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!!

    Επιτέλους τέλος∙ η Ελλάδα άλλαξε σελίδα!!!

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Έχω την πληροφορία ότι πάμε σε πρόωρες εκλογές με λίστα

    Αύριο Κυριακή εξωθούνται σε παραίτηση οι Τατουλης και Γιαννοπουλος και ρίχνουν την κυβέρνηση".

    Η πληροφορία είναι ΕΓΚΥΡΗ 100%

    ...και θα υπάρξουν και νεώτερα...."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to poly to taka-taka kavei to paidi oikologo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλυτερα ΣΦΥΡΙΖΑ,παρα Οικολογους,ειναι αυτοι που συμμετεχουν στους Πρασινους,το Ευρωπαϊκο Κομμα των Οικολογων,που βοηθησε στους βομβαδισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις δημοσκοπήσεις τις μαγειρεύουν πάντοτε για να δημιουργούν εντυπώσεις και να χειραγωγούν τον κόσμο. Το μόνο σίγουρο σ' αυτές είναι πως δείχνουν τις επιθυμίες των γκαλοπατζήδων και του μέσου που τις δημοσιεύει.
    Οι πράσινοι είναι συνήθως πράκτορες των αγγλοαμερικανοσιωνιστών σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, ακόμη κι όπου υπάρχει λαϊκό ρεύμα για το περιβάλον, πόσο μάλλον στην ελλάδα που είναι τεχνητή εμφύτευση των μμε, από την περασμένη δεκαετία. Ετσι οι "οικολόγοι" του Σφύριζα βγάζουν ανακοινώσεις στα "Μακεδονικά" και υπερασπίζονται τα δίκια των Σκοπίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις δημοσκοπήσεις τις μαγειρεύουν πάντοτε για να δημιουργούν εντυπώσεις και να χειραγωγούν τον κόσμο. Το μόνο σίγουρο σ' αυτές είναι πως δείχνουν τις επιθυμίες των γκαλοπατζήδων και του μέσου που τις δημοσιεύει.
    Οι πράσινοι είναι συνήθως πράκτορες των αγγλοαμερικανοσιωνιστών σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, ακόμη κι όπου υπάρχει λαϊκό ρεύμα για το περιβάλον, πόσο μάλλον στην ελλάδα που είναι τεχνητή εμφύτευση των μμε, από την περασμένη δεκαετία. Ετσι οι "οικολόγοι" του Σφύριζα βγάζουν ανακοινώσεις στα "Μακεδονικά" και υπερασπίζονται τα δίκια των Σκοπίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο περισσότερα κόμματα μπουν στη βουλή τόσο το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελπίζω μην κάνουν τα ίδια με τους Οικολόγους - Εναλλακτικούς, που προσχώρησε η βουλευτής τους σε μεγάλο κόμμα!

    Υ.Γ. Καλά μιλάμε για 14-18 χρόνια πίσω? Δεν θυμάμαι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλά, οι έλληνες έχουν απίστευτη πλάκα στις πολιτκές τους μετακινήσεις.

    Αν αληθεύουν οι δημοσκοπήσεις, το 7% των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ "την έκανε" για το "οικολογικό" κόμμα που υποστηρίζει στο μακεδονικό τους υπάλληλους του Σόρος, και που αποτελεί το εγχώριο "παράρτημα" του μαγαζιού του νεοταξίτη διανιήλ κον μπεντίτ.

    Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mono metalagmenoi oikologoi yparxoun
    oi alloi einai sti zoygla

    psifiste oikologous ke to xasisi tha dianemete tzampa

    ore xasisia pou exoun na moirasoun stis ekloges

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aν η αντίσταση στον λεγόμενο "άκρατο φιλελευθερισμό" αποτελεί, στις μέρες μας, πράξη πατριωτισμού, είναι προφανές ότι κανείς αντικειμενικός κριτής δεν θα μπορύσε, στις μέρες μας, να αμφισβητήση τον έμπρακτο πατριωτισμό (καιρός ήτανε, σε σχέση με το παρελθόν...) του ΚΚΕ.

    Από την άλλη όμως, δεν μπορεί κανείς να μην επισημάνει ότι το ποσοστό μετακίνησης ψηφοφόρων του ΚΚΕ προς τους Οικολόγους είναι ένα θριαμβευτικό...μηδέν!

    Σε σχέση με τα προαναφερθέντα, θα μπορούσε κανείς να αποδώσει κάτι τέτοιο στο γεγονός οτι οι "καθοδηγημένοι" κομμουνιστές έχουν απόλυτη επίγνωση ότι πίσω από τα πεπραγμένα των Οικολογικών κομμάτων στην ευρώπη κρύβεται κάμποσο σκοτεινό, νεοταξίτικο παρασκήνιο.

    Υπάρχει όμως και μία άλλη πτυχή του φαινομένου των "μηδενικών διαρροών": Η υποψία ότι η... "Απόλυτη Οικολογική Αφασία" αποτελεί κομμάτι του DNA των παραδοσιακών κομμουνιστών!

    Τα σχετικά παραδείγματα μέσα από τα πεπραγμένα της σοβιετικής ένωσης πολλά, αρχής γενομένης από την ανεξέλεκτη μόλυνση (με κυτταρίνη και αστικά απόβλητα)του σιβηρικού ποταμού Λένα που τροφοδοτεί τη λίμνη Βαϊκάλη (πήγα, πριν από κάμποσα χρόνια, το είδα και φρικάρισα!)

    Και θυμίζω και τον εγκληματικά γραψαρχίδικο τρόπο με τον οποίο η αλήστου μνήμης σοβιετία κατάφερε να "ξεράνει" μία από τις μεγαλύτερες λίμνες του κόσμου (Αράλη) προκειμένου κάποιοι κομισάριοι να πιάσουν ) τα πλάνα για την παραγωγή... βαμβακιού! (και γαία πυρί μειχθείτω!)

    Το κακό είναι ότι τον καιρό που ξεκίνησαν όλα αυτά τα (μη-αναστρέψιμα, πλέον) εγκλήματα, κανείς δεν τολμούσε να διατυπώσει αντίθετη άποψη. Όπως κανείς δεν ενατιώνεται, σήμερα, στο γεγονός ότι το νέφος από την ατμοσφαιρική μόλυνση της κίνας έχει φτάσει πάνω από την κύπρο και όπου νάναι θα αγκαλιάσει όλη τη γη.

    Κακά τα ψέμματα, ο κομμουνισμός (θα πρέπει να) είναι πρώτα από όλα οικολογικός ουμανισμός - κατά τη γνώμη του υπογράφοντος, τουλάχιστον. Πράγμα που σημαίνει ότι, μέχρι στιγμής, δεν έχει εφαρμοστεί σε κανένα μέρος της γής και σε καμμία περίοδο της σύγχρονης ιστορίας. Οι καρβουνομουτζουρωμένοι σταχανοβίτες των φιλμ του σοβιετικού ρεαλισμού μπορεί να διετέλεσαν γλαφυρά υποδείγματα αφοσίωσης στην κομματικη δουλειά αλλά Κομμουνισμό δεν βίωσαν, από τη στιγμή που χρησιμοποιήθηκαν προς όφελος μιας νομενκλατούρας καλοπερασάκηδων...

    (Οι οποίοι καλοπερασάκηδες, μετατράπηκαν σε στυγνούς καπιταλιστές και μαφιόζους, αμέσως μόλις τους δόθηκε η ευκαιρία: αυτή είναι η ανθρώπινη φύση των Ψευδόμενων Εκμεταλλευτών, μέσα σε όλα τα συστήματα!).

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οικολόγοι ; !!
    ας σοβαρευτούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΊΤΕΡΟ ΜΑΝΤΡΙ ......

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ .

    ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΨΗΦΙΟ Σ'ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ .

    ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΑΡΙΝΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΜΕΣ'ΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ.

    ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ)ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ,ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ, ΓΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α............γαμηθειτε ρε οικολογοι της CIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ... και συντριπτική υπεροχή της ηγετικής ικανότητας ως Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου ...

    Πήρα στο 11880, στο 11821 (και σε άλλα) έψαξα στο "Χρυσό Οδηγό" πουθενά δεν τη βρήκα.

    Εσύ Δρ που την είδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εντύπωση μου προκαλεί που μέχρι πρίν 10 μέρες οι Νεοδημοκράτες είχαν σάν σημαία τις δημοσκοπήσεις για να προπαγανδίσουν οτι προχωρούν στις -μεταρρυθμίσεις- με την λαική ετυμηγορία. Μόλις ήρθαν κανα 2 δημοσκοπήσεις που έδειξαν το ΠΑΣΟΚ να προηγείται αμέσως άρχισαν να ουρλιάζουν για στημένες δημοσκοπήσεις απο τους εκδότες - νταβαντζήδες.
    Ωραία μεροληπτικότητα παπαγαλάκια του Μαξίμου σας καταλάβαμε, αναγνωρίστε τουλάχιστον οτι κάτι πάει στραβά στο κόμμα σας, ιδιαίτερα στον αρχηγό σας που έπεσε κατακόρυφα η δημοτικότητα του. Μετά αυτοαμυνθείτε και με άλλους τρόπους όχι κρυβόμενοι πίσω απο την μοναδική λέξη που βρίσκετε να πείτε ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, γιατί απο αυτό να ξέρετε φάγανε και δικά σας μεγάλα στελέχη σημερινοί υπουργοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΩΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σας ενοχλεί το έκτο κόμμα στη βουλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΥΡΙΟΙ ΒΓΑΛΤΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΟΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΑΝΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. MAKARI ΝΑ ΜΠΟΎΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΛΌΓΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΉ.Το ερώτημα είναι εάν από αυτό το φθινόπωρο θα κάνουμε κάτι για να καλυτερέψουμε το περιβάλλον μας στην τσιμεντένια αθήνα.Εχουν δημιουργηθεί στην αθήνα πάνω από 30 επιτροπές που ασχολούνται με τα περιβαλλοντικά θέματα στις γειτονιές από αριστερούς και δεξιούς και οικολόγουσ.Να πάμε να τις πλαισιώσουμε.Εθελοντικές δεντροφυτεύσεις και καθαρισμοί ποταμών,να πάμε να συμμετάσχουμε,ανακ΄θκλωση,οικιακή κομποστοποίηση ,να μειώσουμε τα σκουπίδια.ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    Εγώ ψηφίζω συριζα με τα μπούνια.Παρόλα αυτά άμα μπούνε οι οικολόγοι στη βουλή και την ευρωβουλή είναι θετικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοί φίλοι, είναι φανταστικό το πόσο έυκολα κάποιοι πολύ εύκολα εκφράζουν απόψεις όπως ότι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ είναι κατασκεύασμα των ΜΜΕ ή ότι είναι προιόν του καπιταλισμού και ότι είναι πράκτορες αγγλοαμερικανοσιωνιστών.
    Επειδή είμαι ένας από αυτούς και ασχολούμαι με την Πολιτική Οικολογία από το 1978, μου προξενούν γέλιο και ταυτόχρονα στενοχώρια τέτοιες αφελείς δηλώσεις.
    Κατ αρχήν για ποιά προβολή των ΜΜΕ συζητάμε. Φθάσαμε στο σημείο να υπάρχει σταθερή παρουσία στις Δημοσκοπήσεις (δεν μπορούν να το κρύψουν πλέον όπως έκαναν μέχρι τώρα) και ακόμη κανένας δεν αναρωτήθηκε για το φαινόμενο ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ. Ακόμη κάνουν σαν να μην υπάρχουν. Και αναγκάσθηκαν να βάζουν τα αποτελέσματα γιατί πιέσθηκαν από εμας καθώς είναι παράνομη η αποσπασματική ανακοίνωση αποτελεσμάτων.
    Για το αν είναι κατασκεύασμα του καπιταλισμού.
    Για εμάς δεν παίζει κανένα ρόλο αν οι πληγές που δημιουργεί ο άνθρωπος στο περιβάλλον και κατ επέκταση στους συνανθρώπους του και τον εαυτό του γίνεται κάτω από τον μανδύα του καπιταλισμού ή του σοσιαλισμου(με όποια μορφή θέλετε).
    Τα εγκλήματα αυτά ο άνθρωπος δυστυχώς τα κάνει και στα καπιταλιστικά συστήματα όπου έχουμε θεοποίηση της ιδιωτικής λεγόμενης πρωτοβουλίας και στα σοσιαλιστικά όπου έχουμε θεοποίηση του άκρατου παρεμβατισμού (Βλέπε Τσέρνομπιλ, κατάσταση λιμανιών και βιομηχανικών πόλεων, υποβάθμιση εδαφών,υδάτων, πυρηνικά απόβλητα.)

    Θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε ότι αυτό που μέχρι τώρα θεωρούσαμε σταθερο (το ευθύγραμμο άξονα δηλαδή Δεξιας-Αριστεράς) που κάποιος έπρεπε να τοποθετήσει τον εαυτό του ανάλογα με το που θεωρούσε ότι έκλιναν οι απόψεις του έχει ανατραπεί, από την παρουσία της Πολιτικής Οικολογία η οποία κινείται έξω από αυτό τον άξονα (Όχι πέρα από την Δεξιά ή την Αριστερά).
    Τώρα σαφώς κάθε μορφής εξουσίας φροντίζει και όταν βλέπει μία καινούργια κοινωνική τάση (είτε αυτή είναι θρησκευτική είτε πολιτική) φροντίζει από νωρίς να βάζει τους ρουφιάνους της μέσα για να έχει την πληροφόρηση που χρειάζεται. Πολλές φορές δημιουργεί και η ίδια εξουσία αντίπαλες ή φίλιες(δήθεν) δυνάμεις προβοκάροντας τα κινήματα και τις κοινωνικές τάσεις. Αυτό όμως δεν εμπόδισε ποτέ την κοινωνία των πολιτών να εκφραστεί και να αγωνιστεί γιαυτά που θεωρεί δίκαια της.
    Για το θέμα της FYROM. Υποστηρίζουμε, όπως και όλα τα Πράσινα κινήματα στον κόσμο, το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης των λαών και το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού τους. Είτε αυτοί είναι Ελληνες μέσα στην Αλβανία, είτε είναι Ελληνες μέσα στην Βουλγαρία και την Τουρκία, είτε Τούρκοι μέσα στην Βουλγαρία, είτε Κούρδοι μέσα στην Τουρκία, είτε αυτοαποκαλούμενοι Μακεδόνες μέσα στην Ελλάδα. Δεν έχουμε το δικαίωμα να στερήσουμε από τους λαούς το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού τους. Φυσικά γνωρίζουμε ότι αυτό το δικαίωμα το χρησιμοποιούν τα εθνικιστικά στοιχεία κάθε χώρας για να κάνουν την δουλεία τους, η ακόμη και χρησιμοποιείται από τις κρατικές, παρακρατικές ή υπερκρατικές εξουσίες για να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι το δικαίωμα υπάρχει και καλώς υπάρχει.
    Για να μην σας κουράζω, περισσότερες απαντήσεις για το τί είναι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ θα βρείτε στο WWW.ecogreens.gr και για ερωτήσεις του στύλ (Αφήνουν οι Οικολόγοι τους λύκους, ποιά η σχέση τους με τον Βεργή, ποιά η σχέση τους με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ, υποστήριξαν τους βομβαρδισμούς στην Γιουγκοσλαβία και άλλα τέτοια γλαφυρά στο http://www.ecogreens.gr/ekloges/egfiles/ElectionFAQ.html.)

    Με συγχωρείτε αν καταχράστηκα τον χώρο και τον χώρο σας.
    Οι απόψεις που εξέφρασα εκφράζουν αποκλειστικά εμένα.
    Πασχαλίδης Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 11:51

    Κανείς δεν αμφιβάλλει, αγαπητέ, για τις προθέσεις της ευρύτερης μάζας των μελών και οπαδών του κόμματός σας.

    Από τη στιγμή όμως που η ηγεσία σας καυτηρίασε τον "εγχώριο εθνικισμό" προκειμένου να προασπίσει εθνικιστικά συμφέροντα γειτονικού κράτους (ψευδομακεδονία) εσείς είστε που πρέπει να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες και ότι το χρώμα σας είναι αποκλειστικά πράσινο και όχι "ουράνιο τόξο".

    Και ειδικά μάλιστα όταν αυτό το περι ου ο λόγος "γειτονικό κράτος" υποστηρίζεται απροκάλυπτα από (εχθρικά προς την χώρα μας) νεοταξικά κεφάλαια (Σόρος) και, ταυτόχρονα, "φιλοξενεί" την μεγαλύτερη στρατιωτική βάση των αμερικανών, στον κόσμο, τη στιγμή που έχουν ανάψει οι γεωπολιτικοί καυγάδες για το πέρασμα των αγωγών (και ποιών) από τη χώρα μας.

    Πολύ λογικά, λοιπόν, εγείρεται αμφιβολία ως προς τις αγαθές προθέσεις της ηγεσίας σας (και όσων υπάρχουν πίσω από αυτή) και για το κατά πόσον η προσπάθειά σας δεν αποτελεί ένα "αθώο-οικολογικό" προκάλυμμα μιας κίνησης η οποία (ερήμην των περισσότέρων από εσάς) σκοπό έχει να μαντρώσει ιδεαλιστές ψηφοφόρους σε κάποιο συγκεκριμένο μαντρί (που μόνο καλές διαθέσεις δεν έχει, απέναντι στη χώρα μας).

    Βρίσκεις τίποτε παράλογο, σε αυτά που λέω; Απλά, κατά τη γνώμη μου, κάποιοι "δικοί σας" βιάστηκαν να εκδηλωθούν και κάποιοι "δικοί τους" βιάστηκαν να σας βάλουν κάτω από τις φτερούγες τους. Από εκεί και πέρα, δικό σας το πρόβλημα και ψάξτε να δείτε πώς θα το ξεκαθαρίσετε.

    Χαιρετισμούς στον (δανιήλ) κονμπετίτ και την παρέα του!

    Ο Καρβουνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΑΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΤΟ 4,5% ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ 200000 ΑΤΟΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ,ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *