GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

1% και κάτι, μπροστά το ΠΑΣΟΚ...

. ...στο γκάλοπ της GPO. Ρωγμές για Καραμανλή, στο ναδίρ Ρουσόπουλος και Αλογοσκούφης . Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, στο γκάλοπ...

.
...στο γκάλοπ της GPO. Ρωγμές για Καραμανλή, στο ναδίρ Ρουσόπουλος και Αλογοσκούφης
.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, στο γκάλοπ της GPO που θα παρουσιαστεί απόψε από το Mega το ΠΑΣΟΚ προηγείται της ΝΔ με λίγο πάνω από 1%. (1,1% - 1,2%). Λέγεται ότι, σύφμωνα με το γκάλοπ αυτό, η ΝΔ βελτίωσε τη συσπείρωσή της μετά την ομιλία Καραμανλή στην Κεντρική Επιτροπή.
Ωστόσο, επιβεβαιώνονται οι ρωγμές στο πρωθυπουργικό προφίλ του κ. Καραμανλή αν και στο γκάλοπ αυτό η εικόνα του εμφανίζεται να "αντέχει". Αντίθετα, οι δύο υπουργοί που βγαίνουν πολύ "χτυπημένοι" από το γκάλοπ και εμφανίζονται να έχουν σοβαρές ευθύνες για την πολύ άσχημη εικόνα της κυβέρνησης είναι ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και ο Γιώργος Αλογοσκούφης.
Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της GPO,
που παρουσιάστηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, η ΝΔ είχε προβάδισμα 2,2% και ποσοστό 27,4%, το ΠΑΣΟΚ 25,2%, ΚΚΕ 7,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 10%, ο ΛΑΟΣ 5,3% και οι Οικολόγοι 1,6%.

----------------------------------

26 σχόλια

  1. Μαλιστα,το ΠΑΣΟΚ δηλαδη,περνιεται για σοσιαλιστικο κινημα.Εμεις οι 260 ιπταμενοι συνοδοι-φροντιστες,εξαναγκασθεντες σε μειωμενη προωρη συνταξιοδοτηση,ακομα γελαμε[κλαιμε ,ηθελα να πω,με την σοσιαλιστικη-φιλεργατικη αντιμετωπιση που τυχαμε απο το ΠΑΣΟΚ το 2003,επι υπουργειας Βερελη και πρωθυπουργιας Σημιτη.]Οποιος δεν βαριεται,ας διαβασει να θαυμασει.
    http://vertigo83.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συσπειρώνεται ο κομματικός στρατός, ότι και να γίνει αυτοί ψηφίζουν παραδοσιακά, όπως οι πρόγονοι τους, φοβικοί και άβουλοι, όπως έδειξε και πρόσφατη επιστημονική μελέτη. Αξιολύπητα ανθρωπάκια που τρέμουν προστά στο καινούργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΦΡΑΙΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ:

    ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήταν η τελευταία ελπίδα του Καραμανλή. Ακόμη και η GPO αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πρώτο κόμμα, παρά την θεατρική παράσταση Καραμανλή την Παρασκευή...Ποτέ άλλοτε η GPO δεν έχει δώσει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα. Ποτέ.
    Άντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καινιυριο ρε Γιαννη των 8:04 ποιο ειναι?
    Ο "Αλεκουκος", που θα ελεγε και η Καρεζη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Αν κάποιος υπάλληλος της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας δεν ξυπνήσει, τότε φταίει η… Ολυμπιακή! Αυτό αποφαίνεται ο κύριος με τις πίπες.

    Αυτή είναι η έμμεσα διατυπωμένη επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη του γνωστού όχι και τόσο ευφυούς κομματοσκυλικού φερέφωνου του «έγκυρου» καναλιού Αλτε που ακούει στο όνομα Βέλλιος. Ο κυρ Αλέκος λοιπόν, μένει επί πολλά χρόνια πιστός στις αρχές και τις αντιλήψεις του περί της σοβαρότητας.

    Αρκετά χρόνια πίσω, σε μια εποχή αγώνα έγινε μια κίνηση. Σε μια συνάντηση τον καιρό εκείνο, όλοι είχαν κάτι έξυπνο, όλοι είχαν κάτι σοφό να πουν. Καλλτέχνες, διανοούμενοι, δημοσιογράφοι, νομικοί, ακόμα και προσωπικότητες των επιστημών και της τεχνών. Ολοι είχαν κάτι έξυπνο, όλοι εκτός από τον Αλέκο, που όταν άνοιξε το μικρόφωνο και τον κάλεσαν να πει κάτι, εκείνος έκανε on-air μια τεράστια ηχηρή εγκεφαλική πορδή! «Θα πάμε και μ’ αυτούς», είπε «θα πάμε και με τους άλλους».

    Βέλλιος, once a trombus, always a trombus!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι, φίλε των 8.17, ο "Αλεκούκος". Αν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να τον εφεύρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Δεξιά πλήττει τον σκληρό πυρήνα της δημοκρατίας. Ανέδειξε τους καλόγερους της διαφθοράς και τους νεωκόρους πολιτικούς παράγοντες άσκησης πολιτικής και προσπαθεί να σκοτώσει το πνεύμα, με την επέκταση της φτώχειας και την καλλιέργεια κλίματος μιζέριας και μισαλοδοξίας.
    Οι Δεξιοί είναι γνήσιοι εκπρόσωποι του ελληνικού δοσιλογισμού, προσβάλλουν την έννοια του ανθρώπου, είναι κοινωνικά πτώματα που απέκτησαν εξουσία και ενεργούν ως πολιτικοί βρυκόλακες. Ξορκίστε τους ! Κατά τα λοιπά, απολαύστε την 'ηγετικότητα' του Καραμανλή, της χοντρόκωλης βασιλοπούλας της Ραφήνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ξεπεσμός της ελληνικής πολιτικής, σε όλο του το μεγαλείο :
    Ο Υφυπουργός Ιωαννίδης απευθύνθηκε με κατάνυξη στον αγιορείτη πνευματικό του, για να πάρει φρέσκιες ιδέες δημόσιας πολιτικής κατά του ντόπινγκ. Αφού σνίφαρε αυθεντικό λιβάνι και καρδάμωσε με πουρναρόψαρα, επέστρεψε πλήρης πνευματικής μαλθακότητας και κακομοιριάς. Ιδού γιατί οι παπαάδες και οι καλόγεροι έχουν καταστεί κυρίαρχη τάξη στη χώρα και αμομυζούν τον εθνικό πλούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Αλεκούκος" και τα μυαλά στα κάγκελα!

    Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί!

    Από πού να περιμένουμε ελπίδα; Από το κόμμα του Ακη, του Πρωτόπαπα και των λοιπών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτο το μπλογκ εχει καταντησει οργανο προπαγανδας του πασοκ, εχει και αλλες δημοσκοπησεις που "ξεχναει" να προβαλει.

    Κριμα, καποτε εισασταν αμεροληπτοι, τι εγινε... πολλα τα λεφτα ε; Καταλαβαινω, πρωτα τα καγιεν και δεν γαμιουνται οι μπλογκερς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι μπορεί όμως να περιμένει κανείς από έναν πρωθυπουργό που δέχθηκε να κρατά δίπλα του σύμβουλο στον οποίο είχε, εδώ και μήνες, ασκηθεί ποινική δίωξη για υπόθαλψη εμπόρου ναρκωτικών (!!);
    - Τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν πρωθυπουργό, ο οποίος δεν έστειλε σπίτι του ούτε έναν, ούτε έναν υπουργό και στην περίπτωση των «κουμπάρων» και στην περίπτωση των υποκλοπών και στην περίπτωση των «γαλάζιων» δομημένων ομολόγων;
    - Τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν πρωθυπουργό, ο οποίος οδήγησε τη χώρα σε εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο, αφήνοντας τη χώρα ανοχύρωτη στην πύρινη λαίλαπα, μόνο και μόνο για να γλιτώσει τη δημοσίευση των πορισμάτων Ζορμπά για τα «γαλάζια» δομημένα ομόλογα;
    - Τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν πρωθυπουργό που κάλυψε, μόλις πριν δύο εβδομάδες, τους πάντες και τα πάντα στην κυβέρνησή του και τώρα σύρεται από τις εξελίξεις, αναιρώντας αυτά που έλεγε;
    - Τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν πρωθυπουργό που κρύβεται συστηματικά χωρίς να αναλαμβάνει ποτέ τις ευθύνες του;
    2. Και αναφορικά με τον επικείμενο ανασχηματισμό, αναρωτιέται ο κάθε Έλληνας πολίτης:
    - Τι άλλο πρέπει να κάνει ο κ. Αλογοσκούφης, πόσο ακόμη θα απαξιώνει το εισόδημα των ελληνικών νοικοκυριών οδηγώντας στην απόγνωση τα μεσαία εισοδηματικά στρώματα και στην εξαθλίωση τους χαμηλόμισθούς και χαμηλοσυνταξιούχους, προτού αντιληφθεί ο σημερινός πρωθυπουργός ότι πρέπει να τον στείλει σπίτι του;
    - Τι άλλο πρέπει να κάνει ο κ. Φώλιας, πόσο ακόμη πρέπει να διαλύσει την αγορά παραδίδοντας τον πολίτη έρμαιο στην αισχροκέρδεια και την ακρίβεια, προτού αντιληφθεί ο σημερινός πρωθυπουργός ότι πρέπει να τον στείλει σπίτι του;
    - Τι άλλο πρέπει να κάνει ο κ. Ρουσόπουλος, πόσο ακόμη θα παριστάνει τον ευλαβή «προσκυνητή» στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου, προτού αντιληφθεί ο σημερινός πρωθυπουργός ότι πρέπει να τον στείλει σπίτι του;
    3. Για την «μεγάλη κίνηση» του πρωθυπουργού και τον ανασχηματισμό της καταρρέουσας κυβέρνησης ενδιαφέρονται μόνο οι ένοχοι και συνένοχοι υπουργοί. Οι πολίτες μόνο οργή νιώθουν βλέποντας σχεδιασμούς ανακύκλωσης υπουργών για να συγκαλυφθούν ευθύνες. Γιατί στους πολίτες μένουν μόνο οι άδικοι φόροι, η ανυπαρξία κοινωνικών υπηρεσιών, το ανεπαρκές εισόδημα και η αγωνιά για το πως θα τα βγάλει πέρα η οικογένεια τους. Και ξέρουν ότι για τα προβλήματά τους ο πρωθυπουργός και οι ανακυκλώμενοι υπουργοί δεν έχουν να πουν τίποτα.
    4. Η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, αλλαγή πορείας. Αλλαγή πολιτικής με ανασχηματισμούς και ανακύκλωση υπουργών δεν μπορεί δεν υπάρξει. Και αλλαγή πορείας μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί με την εντολή που θα του δώσουν οι πολίτες στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΕΥΝΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΡΙΓΚΑΝ -ΘΑΤΣΕΡ -ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΥ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ
    ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ
    ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΔΙΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    Η ΑΓΟΡΑ ΑΣΦΥΚΤΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.
    Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΔΙΔΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΙΟ 1 ΕΩΣ 2,6 ΜΟΝΑΔΕΣ.
    ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗ ΝΔ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΝΗΛΕΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ.
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ.
    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΝΤΑ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ € ΜΕ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΑΞΙΑΣ 70 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ.
    ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΩΛΟΝ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ
    ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ.
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΔΕΛΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΝΟΜΕΓΚΛΑΤΟΥΡΑ .
    Η ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΕΣΤΗ ΟΙΝΕΙΔΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΥΚΩΝ ΕΠΙΠΙΠΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ.
    ΕΝΑΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ
    ΤΑ ΤΙΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ.
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΕΑ -ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πραγματικά!

    μόνο νεοδημοκράτης δεν είμαι, αλλά ο προπαγανδιστικός καταιγισμός που γίνεται από εδώ για το ΠΑΣΟΚ, είναι εκνευριστικός!

    Είμαι σίγουρος, ότι το ΠΑΣΟΚ θα την πατήσει όπως ο Βενιζέλος.
    Ηδη πλέον και στα καφενεία μιλούν απαξιωτικά για την πλύση εγκεφάλου που γίνεται από τα ΜΜΕ των πλουσίων υπέρ του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για να έρθουμε και στο θέμα του άρθρου..
    Α!.. θα τα χαλάσουμε...
    Δεν ανέχομαι πλέον να στενοχωρείτε τους δύο κορυφαίους υπουργούς μας.
    Δεν φτάνει που ο καυμένος ο κ. Ρουσόπουλος πρέπει να λέει συνέχεια ότι δεν έχει κανένα σχόλιο, σε ότι τον ρωτούν στο preςς room, πράγμα εξαιρετικά κουραστικό όπως ο καθ'ένας αντιλαμβάνεται,δεν φτάνει που ο πνευματικός του πατέρας (Εφραίμ)ταλαιπωρείται τώρα τελευταία,(φαντάζεστε στενοχώρια..), πρέπει και το βράδυ να κάνει και τόσο δρόμο για να γυρίσει στο σπιτάκι του (όπως όλοι μας),στριμωγμένο μέσα σε ελάχιστα στρέμματα, στο ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ο άνθρωπος...
    Δεν ξέρω, εμένα θα μου φαίνονταν πολύ κουραστικό!... Και νάχεις και διλήματα σε ποια από τις πισίνες θα βουτήξεις,τώρα που άλλαξε ο καιρός... Α παπα...
    Για τον κ. Αλογοσκούφη τι να πώ?
    Θα σας άρεσε δηλαδή εσάς, να συλλάβετε ένα τέτοιας έμπνευσης και έκτασης νομοσχέδιο (ναι,το φορολογικό), δουλεμένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια για το καλό των πολιτών,ιδιαίτερα μάλιστα των μικρομεσαίων, ένα γνήσιο πνευματικό τέκνο,(όπως άλλωστε και το άλλο για την κατάργηση του φόρου μεταβίβασης ΟΛΩΝ των κληρονομιών,μικρών-ΜΕΓΑΛΩΝ, και την επιβολή νέου φόρου ακινήτων σε ΟΛΟΥΣ,που αποσκοπούσε όπως ξέρετε στην ..ελάφρυνση και πάλι των ..αγαπημένων του μικρομεσαίων),
    ένα γνήσιο πνευματικό τέκνο λοιπόν, που τόχε αγαπήσει τόσο...
    και να το βλέπει τώρα να του το ξηλώνουν υπό το βάρος των δημοσκοπήσεων? Και στο βωμό "μικροκοματικών σκοπιμοτήτων " που λένε?
    Α!, είναι στενάχωρο... Είναι κάτι περισσότερο από στενάχωρο, θάλεγα διαλυτικό....Γιατί καλά να μη γινόταν δεκτό για λόγους "κοινωνικής ευαισθησίας" που λέει ο λόγος, αλλά για τις δημοσκοπήσεις? Στο διάβολο κι οι δημοσκοπήσεις, αν επρόκειτο να στενοχωρηθεί ο κ. Αλογοσκούφης, του οποίου η γνήσια μονεταριστική(βλ.φιλελεύθερη) άμερικάνικη κατάρτιση, δεν επιτρέπει τέτοιου είδους ευαισθησίες και πισωγυρίσματα....
    Πολύ στενοχωρήθηκα με τα προβλήματα του κ. Αλογοσκούφη,αλλά και του κ. Ρουσόπουλου,ως ανωτέρω.
    Γι αυτό και θα σας παρακαλέσω, μη τους στενοχωρείτε περισσότερο. Να μας πάθουν και τίποτα στο τέλος!....
    Ρε παιδιά!....Α μα πια!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΕΥΝΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΡΙΓΚΑΝ -ΘΑΤΣΕΡ -ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΥ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ
    ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ
    ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΔΙΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    Η ΑΓΟΡΑ ΑΣΦΥΚΤΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.
    Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΔΙΔΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΙΟ 1 ΕΩΣ 2,6 ΜΟΝΑΔΕΣ.
    ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗ ΝΔ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΝΗΛΕΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ.
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ.
    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΝΤΑ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ € ΜΕ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΑΞΙΑΣ 70 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ.
    ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΩΛΟΝ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ
    ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ.
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΔΕΛΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΝΟΜΕΓΚΛΑΤΟΥΡΑ .
    Η ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΕΣΤΗ ΟΙΝΕΙΔΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΥΚΩΝ ΕΠΙΠΙΠΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ.
    ΕΝΑΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ
    ΤΑ ΤΙΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ.
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΕΑ -ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΦΟΡΜ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΘΕ ΙΚΜΑΔΑ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΙΜΙΑ Σ-300 ΟΤΣΑΛΑΝ ΑΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΜΕΓΙΣΤΕ 8,06

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 0,1 ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χαίρομαι που και άλλοι αναγνώστες του blog διαπιστώνουν ότι έχω διαπιστώσει και εγώ. Ότι το press-gr έχει γίνει όργανο πασοκικής προπαγάνδας.
    Τις προηγούμενες μέρες που η δημοσκποπήσεις έδιναν πρώτο το ΠΑΣΟΚ, το blog αυτό της αναρτούσε πριν καν ανακοινωθουν. Αν θυμάμαι καλά υπήρχαν post για αποτελέσματα δημοσκοπήσεων μέρες πριν ανακοινωθούν. Και φυσικά οι δημοσκοπήσεις αυτές προβάλλονταν με πανυγηρικό τόνο. Δεν ξεχνάω τον τρόπο με τον οποίο αναρτήθηκαν "συγκεντρωτικα" αποτελέσματα πολλαπλών δημοσκοπήσεων που εμφάνιζαν πρώτο το ΠΑΣΟΚ.
    Σημέρα όμως μιλιά. Η δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research θάφτηκε προκλητικά. Οποιαδήποτε αναφορά στην ομιλία του Πρωθυπουργού ήταν αρνητική.
    Οποιοδήποτε εξώφυλλο εφημερίδας προσκείμενης στο ΠΑΣΟΚ το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ασκήσει κίτρινη δημοσιαγραφία αμέσως γίνεται post(http://press-gr.blogspot.com/2008/09/blog-post_9930.html)
    Το έχω ξαναγράψει. Ποιον κοροιδεύεται κύριοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. .

    ++++++++++++++++++
    ΚΩΣΤΑΚΗ, ΜΕ ΑΚΟΥΣ;
    ==================

    Αγαπητέ κύριε πρωθυπουργέ μας,

    σέβομαι την επιθυμία σου να με σύρεις (και εγώ μαζί σου - αν και όχι ψηφοφόρος σου) σε ζόρικα παιχνίδια γεωπολιτικής και ξαναμοιράσματος της τράπουλας.

    Ξέρεις, βέβαια, ότι από τη στιγμή που κάνεις τέτοιες επιλογές (κι εγώ μαζί σου - αν και όχι ψηφοφόρος σου) η χώρα μπαίνει σε μία "άτυπα" εμπόλεμη κατάσταση - με τα νατοϊκά πρακτόρια να αλωνίζουν την χώρα προκειμένου να κατοχυρώσουν τα κεκτημένα του εντολοδόχου τους. Και με το χρήμα να ρέει σε "φίλα" κόμματα και ΜΜΕ.

    Εξυπακούεται ότι η ηθική υπονόμευση (και ο εκβιασμός), αποτελεί κλασική πρακτική των "μη-φίλιων-αυτή-την-εποχή" μυστικών υπηρεσιών που θα ήθελαν, αντί να σε "ρίξουν", να σε κρατήσουν στη θέση σου, πειθήνιο και εκβιαζόμενο.

    Με την διαφορά ότι, στο "πολεμικό" κλίμα των ημερών, όποια λαδιά από τους συνεργάτες σου, αποτελεί πισώπλατη μαχαιριά, και για σένα και για μένα. Για τον απλούστατο λόγο ότι πράξεις σαν αυτές καταρρακώνουν το φρόνημα του λαού (άρα και εμού, προσωπικά) σε καιρούς όπου το πρωτίστως απαιτούμενο είναι η εθνική (και όχι κομματική, φυσικά) σύμπνοια και ομοψυχία ως προς τα μείζονα.

    Προσωπικά, θα ήθελα να ξέρω ότι οι γεωπολιτικοί σου προανατολισμοί, προς τη μία ή την άλλη κατεύθνση, δεν εξαρτώνται από υπόγεια διακινούμενα ντοκουμέντα που σε καθιστούν υποχείριο εκβιασμού, αποδεικνύοντας ποιός από τον στενό σου κύκλο παντελόνιασε χρήμα, ξεπουλώντας εθνική γή για ίδιον όφελος.


    Στις πονηρές μέρες που ζούμε, τέτοιες πράξεις (εκ των συνεπειών τους κρινόμενες) δεν απέχουν πολύ από τον χαρακτηρισμό "έσχατη προδοσία" σε καιρό πολέμου - έστω και άτυπου.

    Σέβομαι απόλυτα την διαδοχή κομμάτων, στην εξουσία, κάθε τέσερα χρόνια. Οτιδήποτε όμως προκαλεί αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, ένα χρόνο μετά τις εκλογές, είναι πράξη που δημιουργεί ανασφάλεια στους πολίτες, σε ότι αφορά τη δυνατότητα υπεράσπισης της (όποιας) εθνικής κυριαρχίας.

    Και δεν εννοώ τους "αντάρτες" της νουδου ή τον καρχιμάκη. Εννοώ την κυριαρχη αίσθηση που υπάρχει για μία πολιτκή κουκουλώματος σκανδάλων τα οποία σκάνδαλα, σε περιόδους ευμάρειας, ίσως και να περνούσαν απαρατήρητα. Τώρα όμως όχι!

    Ευελπιστών σε αλλαγή πλεύσης και σε κλείσιμο στο μπαλαούρο (ή σε εκτόξευση υπεράνω της κουπαστής) όσων έπαιξαν ιδιοτελώς με τα ύφαλα του σκάφους,

    διατελώ μετά τιμής

    παμισος

    ΥΓ.
    (Παρεμπιπτόντως: Στα παπάρια μου γράφω το πιθανολογούμενο περιεχόμενο του αμοντάριστου ντιβιντι. Στις ιδιωτικές του στιγμές, καθένας μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει, αρκεί να μην το κάνει σε βάρος των διπλανών του. Και είναι καιρός να πάψουν να φοβούνται οι ηγέτες για το πως αντιμετωπίζουν οι γιαγιάδες και οι θρησκόληπτοι όποιον δεν πορεύεται σύμφωνα με τα γούστα τους. Κυνήγα εσύ την κλεψιά, ζήτα δημόσια συγγνώμη από τον Πολύζο και όλοι θα είναι μαζί σου.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΟΙΝΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    Του αυτού Εξοχότατου Αυτοκράτορος Καρα Αμάν Αλλή και του εκλαμπροτάτου Πρίγκηπος και διαδόχου Καρα Τζαφέρημ.

    Ελληνικέ Λαέ,

    Προ του επερχομένου κομμουνιστικού κινδύνου δια της συμπράξεως των αντεθνικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, τα δύο εθνικά κόμματα της Ελλάδος απεφάσισαν την σύμπραξή των από τούδε και εις το μέλλον δια της ενώσεως αυτών εις σάρκαν μίαν αλλά πνεύμα διτόν.

    Είναι γνωστόν ότι η ΠΑΤΡΙΣ διέρχεται μεγάλον κίνδυνον τόσο δια της υπονομεύσεως των αναρχοκομμουνιστών, όσο και δια της υπονομεύσεως εσωτερικών εχθρών εις το μεγάλο αυτάδελφον κόμμα της Ν.Δ. Ούσα κυβέρνησις με ισχνήν πλειοψηφίαν κινδυνεύει να καταστεί μειοψηφία και να απολέσει την εξουσίαν. Προς τούτο αποφασίζομεν και διαττάσομεν.

    1. Την ενίσχυση της κοινοβουλευτικής δυνάμεως της ΝΔ δια των 10 βουλευτών του ανάδελφου κόμματος ΛΑΟΣ.
    2. Την ενίσχυση του κόμματος ΛΑΟΣ με τα πλέον εθνικά στελέχη-μη βουλευτές της ΝΔ.
    Πιο συγκεκριμένα:
    α. Η ΝΔ παραχωρεί για 10 χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης το λαμπρόν αυτής στέλεχος ΨΩΜΟΛΥΣΣΑ κοινώς ΨΩΛΙΑΔΗ μαζί με το βεσπάκι του, την πεθερά του και τους κουμπάρους του, αλλά και τον πνευματικό του.
    β. Η Η ΝΔ παραχωρεί για 30 χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης το λαμπρόν αυτής στέλεχος ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ μαζί με τις περούκες του και την ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ.
    γ.Το ΛΑΟΣ παραχωρεί μαζί με τους βουλευτές του και τα άπαντα του φωστήρος ΠΛΕΥΡΗ και μαζί σε 200.000 αντίτυπα το σύγγραμμα Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ του ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.
    δ. Το ΛΑΟΣ παραχωρεί στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα κάτωθι ΕΘΝΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ: Το τρίκυκλο του ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ, τη μασέλα του ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΓΚΑ, τα χασαπομάχαιρα του ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑ, τις αλυσίδες του ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ και το βαθύ λαρύγγι της ΕΦΗΣ ΣΑΡΡΗ.
    ε. Η ΝΔ παραχωρεί στο ΛΑΟΣ τα λείψανα από τις κουράδες του ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ και ένα μπουκαλάκι με ούρα-αγίασμα του ΜΕΤΑΞΑ.

    Κατόπιν τούτων των σημαντικών μεταρρυθμίσεων θα τονωθεί το εθνικόν φρόνημα του λαού μας και θα αποτραπεί ο κίνδυνος του κομμουνισμού.

    Δια τα εθνικά κόμματα ΝΔ-ΛΑΟΣ

    Καρά Αμάν Αλή Καρά Τζαφέρημ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ!!!

    ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!

    Ευθεία αμφισβήτηση




    Σε ευθεία αμφισβήτηση του επικοινωνιακού επιτελείου του πρωθυπουργού προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Στ. Δαϊλάκης, ο οποίος σε συνέντευξη του δήλωσε: «Φτάνει πια η επικοινωνία, πρέπει να βρούμε και την κοινωνία». Πρόσθεσε: «Δεν ακουμπά την κοινωνία η ακολουθουμένη επικοινωνιακή τακτική», εμπνευστές της οποίας κατονόμασε τον κ. Ρουσόπουλο και τον κ. Αγγέλου.
    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΝΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ!!!

    ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ!!!

    ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!

    Ευθεία αμφισβήτηση




    Σε ευθεία αμφισβήτηση του επικοινωνιακού επιτελείου του πρωθυπουργού προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Στ. Δαϊλάκης, ο οποίος σε συνέντευξη του δήλωσε: «Φτάνει πια η επικοινωνία, πρέπει να βρούμε και την κοινωνία». Πρόσθεσε: «Δεν ακουμπά την κοινωνία η ακολουθουμένη επικοινωνιακή τακτική», εμπνευστές της οποίας κατονόμασε τον κ. Ρουσόπουλο και τον κ. Αγγέλου.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΑΣΤΑΤΕ ΩΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    ΛΑΕ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΣΟΥ!!
    Ο ΛΑΟΣ ΝΙΚΗΣΕ
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ
    ΤΑ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΑ ΚΑΤΕΡΡΕΟΥΝ
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!
    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Eleos pia me tis dimoskopiseis.

    Barethikame na akoume kathe ligo kai ligaki pios einai protos kai pios kanei gia tsopanis...

    Anti na askolountai me politikes pou tha lisoun ta problimata mas asxolountai me tis dimoskopiseis san einai xrimatistirio.

    short pasok simera giati aurio tha katevei kai long nd kai syriza giati tha anevei...

    H pragmatiki politiki skotothike kai oi sinexomenes dimoskopiseis einai o dolofonos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πρασινοφασιστες το χθεσινο μου σχολιο γιατι το θαψατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *