GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύντομο δελτίο ειδήσεων...

Νεκρή, μάλλον από δηλητηριασμένο δόλωμα ή όπλο, βρέθηκε μία αρκούδα στον Όλυμπο. Εκεί είχε βρεθεί νεκρή με τραύματα από πυροβόλο όπλο και δ...

Νεκρή, μάλλον από δηλητηριασμένο δόλωμα ή όπλο, βρέθηκε μία αρκούδα στον Όλυμπο. Εκεί είχε βρεθεί νεκρή με τραύματα από πυροβόλο όπλο και δεύτερη αρκούδα πριν από μερικούς μήνες.

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη είχε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Πριν από ένα χρόνο ο μακαριστός Χριστόδουλος είχε υπογράψει προγραμματική συμφωνία με το υπουργείο Οικονομικών για περίπου 31 εκατομμύρια ευρω από το Δ' ΚΠΣ.

Ψηφίστηκε από τη Βουλή η συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου SOUTH STREAM. Το ΚΚΕ ψήφισε "παρών", ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε.

Νέες προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Οι δήμαρχοι αρνούνται οποιαδήποτε συζήτηση για τον "Καποδίστρια 2" εάν δεν ικανοποιηθούν τα οικονομικά τους αιτήματα.

"Για το ΚΚΕ δεν έχει σημασία πότε θα γίνουν οι εκλογές, αλλά αν θα υπάρξει αλλαγή των συσχετισμών", δήλωσε στην Αργολίδα η Αλέκα Παπαρήγα. Εκτίμησε πάντως ότι οι επερχόμενες ευρωεκλογές που μπορεί να είναι "διπλές εκλογές".

"Ο κόσμος αναζητά διέξοδο στην Αριστερά" δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Ικαρία.

Τίθεται και πάλι σε ισχύ από τη Δευτέρα, 1η Σεπτεμβρίου, ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας. Το πρόστιμο είναι 200 ευρώ.

--------------------------------

Περίπου 70 Αφρικανοί λαθρομετανάστες υπολογίζεται ότι έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο. Η μηχανή του φουσκωτού σκάφους στο οποίο επέβαιναν έπαθε βλάβη και το σκάφος έμεινε ακυβέρνητο επί μέρες.

Το αμερικανικό περιοδικό FORBES για τρίτη συνεχή χρονιά ανακηρυξε τη γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ την πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο.

Τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα που είχαν κριθεί ένοχοι για ανθρωποκτονία εκτελέστηκαν δι΄ απαγχονισμού στη φυλακή Εβίν της Τεχεράνης.

Η Νέα Υόρκη έχει κτυπηθεί περισσότερο απ΄ όλες τις άλλες πόλεις των ΗΠΑ από το AIDS. 100.000 πολίτες έχουν καταγραφεί θετικοί στον ιό.

.
Ο Μπαράκ Ομπάμα πήρε και τυπικά το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

------------------------

6 σχόλια

  1. Ο Αλέξης θα μας σώσει , σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που το πιστεύουν , αλήθεια θα βρεθεί κανένας να μας πει τι έκανε ο μπαμπάς τσιπρας στην χούντα ? ο φίλος του ο Γεωργαλας τι κάνει ,που βρίσκεται σήμερα ? τι έκανε στην Κρήτη ?

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεχεράνη
    Πέμπτη, 28.08.08
    Τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα που είχαν κριθεί ένοχοι για ανθρωποκτονία, εκτελέστηκαν δι απαγχονισμού το πρωί της Τετάρτης στη φυλακή Εβίν της Τεχεράνης.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα που παραδοσιακά δημοσιεύει μόνο τα μικρά ονόματα των θανατοποινιτών και τα κακουργήματα που διέπραξαν, ο πρώτος κατάδικος, ονόματι Ματζίντ εκτελέστηκε γιατί σκότωσε ένα πεντάχρονο αγόρι στη διάρκεια βιασμού.
    Ο δεύτερος, ο 28χρονος Αμίν σκότωσε έναν οδηγό ταξί.
    Ο τρίτος, ο Ναντζάφ, σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του στη διάρκεια οικογενειακού καβγά.
    Ο τέταρτος κατάδικος, γνωστός με το όνομα Βαχίντ, επίσης σκότωσε έναν ταξιτζή.
    Η πέμπτη εκτέλεση αφορά την Σαμπνάμ, η οποία σκότωσε με πολλές μαχαιριές τον άνδρά της όταν έμαθε ότι ήθελε να ξαναπαντρευτεί με μια νέα γυναίκα.
    Οι απαγχονισμοί αυτοί αυξάνουν σε 180 τον αριθμό των θανατοποινιτών που έχουν εκτελεστεί στο Ιράν από τις αρχές του 2008, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου που βασίζεται σε δημοσιεύματα του Τύπου.
    Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, 317 εκτελέσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ιράν το 2007, θέτοντας έτσι τη χώρα αυτή στη δεύτερη θέση όσον αφορά τη συχνότητα εφαρμογής της εσχάτης των ποινών, μετά την Κίνα.
    ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που ο μακαριώτατος ασχολείται και με τα εγκόσμια.
    Μόνο που τα 31Μ είναι ψίχουλα. Κομματικά στελέχη έχουν αθροιστικά εισπράξει περισσότερα. Μάλλον θα πρόκειται για επίδομα θέρμανσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωπ, ο σέξυ αλέξης και το τσούρμο του ρίξανε τις μάσκες. Τώρα η ιστορία μόνο θα δείξει αν γλύφανε το σωστό δάχτυλο. Αφού σου μυρίζει το σκατό, μην το βάζεις στο στόμα σου ρε αλεξάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν βλεπω να εχετε γραψει οτι η ΔΕΗ ανακοινωσε(οτι μετα απο 30% αυξησεις μεσα σε ενα χρονο....)ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ......ΠΟΤΕ θα πεταξουν απο εκει μεσα τον μανατζερ και κολλητο του Αλογοσκουφη.....ΞΕΥΤΙΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά πείτε ότι θέλετε,
    αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερός,εκεί,βράχος.
    Φονιάς τού south stream.
    Τό ΚΚΕ,έφαγε τή σκόνη του.
    Οί Συνιστώσες συμφώνησαν ,γιούπιιι
    ότι θά πούμε ΟΧΙ(μακριά συνειρμοί).
    Καί τώρα πανηγυρίζουν στόν Έβρο.
    Πανηγυρίζουν γιά τό περιβάλλον οί
    χήνες, οί πάπιες,οί φραγκόκοτες,τά
    βουτηχτήρια,οί κωλοσούρτηδες,οί σπι
    νοι,τά κοράκια,οί γκουγκούφκες,οί
    πελεκάνοι,οί πελαργοί αλλά καί οί
    κάργες.(σιγά μή σάς μάθω καί ιχθυο-
    λογία τώρα).
    Καί η ανάπτυξη?Ποιά ανάπτυξη ρέ
    σύντηρητικέ,ρέ βαρύδι τού προοδευτι
    σμού?
    Γαμήσι,γαμήσι,επιστροφή στή φύση!
    Αναστάσης(οικολογοκυνηγός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *