GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι άκουσε η Κατίνα στο κομμωτήριο...

...αλλά δεν τα συμμερίζεται γιατί είναι κουτσομπολιά . ...Ότι στην αερολέσχη Θεσσαλονίκης πέφτει το ένα αεροπλάνο μετά το άλλο (δύο μέσα σ ...

...αλλά δεν τα συμμερίζεται γιατί είναι κουτσομπολιά
.
...Ότι στην αερολέσχη Θεσσαλονίκης πέφτει το ένα αεροπλάνο μετά το άλλο (δύο μέσα σ ένα χρόνο. Ένα τον Μάρτη και το δεύτερο πριν μια βδομάδα, και πρόκληση ζημιών σε άλλα δυο). Το θέμα έγκειται στο ότι είναι η μοναδική αερολέσχη που χάνει δύο αεροπλάνα σε μερικούς μήνες από σφάλμα χειριστή και κανείς δεν ελέγχει την ποιότητα εκπαίδευσης. Ζωές απειλούνται για να βγάλει συγκεκριμένος εκπαιδευτής γερό χαρτζιλίκι και η αερολέσχη σαν «μη κερδοσκοπικό σωματείο» να πουλάει διαφήμιση ότι εκπαιδεύει πιλότους.
...Ότι και ο Τζίμης Πανούσης θα αμείβεται από τη Γιάννα Αγγελοπούλου, αφού θα είναι και αυτός στο team των σταρλετίτσων που θα ραδιοφωνίζουν στο σταθμό της Σιδηράς Κυρίας του Χάλυβα. Αλήθεια ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα πάρει καμιά ώρα στα ερτζιανά; Άλλος στη θέση του θα πήγαινε και τζάμπα με τα τόσα ευρώπουλα που πήρε για τα DVDΆs του Al Tsantiri, που έδινε ο Ελεύθερος Τύπος.
…Ότι γίνεται σφαγή στα πόδια της Ντόρας για το ποια πρόσωπα (δέκα τον αριθμό) θα αναλάβουν πρέσβεις εκ προσωπικοτήτων. Λέτε η Ντόρα να διορίσει την Γιάννα, για καλύτερη μεταχείριση στον αγώνα για την ανάληψη της αρχηγίας στο κόμμα των κουμπάρων;
...Ότι μετά λύπης πληροφορήθηκε πως ο Κώστας Καραμανλής, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Νικόλας Καραχάλιος, δεν βάφουν πια τα μαλλιά τους στο ίδιο κομμωτήριο με εκείνη.
...Ότι ο Κων/νος Μίχαλος, πρόεδρος του ΕΒΕΑ, θέλει να ιδρύσει νέο κόμμα και αρνείται προτάσεις για να κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ. Δεν μπορεί λέει να είναι υπό κανενός κατώτερου.
...Ότι ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Μίλτος Παπαϊωάννου συναγωνίζονται στο τάβλι συχνά πυκνά στο Blue, στην παραλία του Αλίμου, όπου λιάζονται, βρέχονται και ικανοποιούν την όρασή τους με τα τόσα καλλίγραμμα σώματα από την πρώην ΕΣΣΔ που συχνάζουν στη συγκεκριμένη πλαζ. Ο Θόδωρος Αναγνωστόπουλος, πρώην υπουργός Μητσοτάκη, εκ Καρδίτσης ορμώμενος, προτιμά τον κοσμοπολίτικο και πιο luxury (κατά Άρη Σπηλιωτόπουλο) Αστέρα.
Η Κατίνα σας
--------------

10 σχόλια

  1. GIATI PETOUSE TOSO XAMHLA? POLA XILIOMETRA PRIN TO AERODROMIO
    MHPOS MIRAZE ta TSOUVALIA ME TA NARKOTIKA?

    EINAI EPOMENO NA XASH THN EYSTA8IA TOY EFOSON KSEFORTOSE POLY PRAMA KAI GRHGORA

    XAXAXAXAAXAXA

    POIOS EINAI TO KRATOS POU ELEXI?

    YPARXH KRATOS ?

    MALON MONO ORGANOMENO EGLHMA YPARXH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ ΤΟ Γ.Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΕΡΩΝ..
    και ζητά να προσλαβει Δασκάλους, Νηπιαγωγούς,Βοηθ.Βρεφοκόμους και παιδοκόμους !!!!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ Τ.Ε.Ι.ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ,ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥΣ ,,,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....ΣΕΜΝΑ....ΤΑΠΕΙΝΑ...

    ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΓΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EXEI ΥΠΟΨΗ ΤΟ ΓΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ????
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SAN ΣΗΜΕΡΑ
    1922 - Τα τελευταία ελληνικά τμήματα εγκαταλείπουν την Σμύρνη. Στις 11 π.μ. εμπροσθοφυλακή του τουρκικού ιππικού, εισέρχεται στην Σμύρνη, ενώ τις βραδυνές ώρες φθάνει και μια μεραρχία πεζικού. Οι Τούρκοι πυρπολούν την πόλη και προβαίνουν σε σφαγές του ελληνικού πληθυσμού της. Μεταξύ των σφαγιασθέντων ήταν και ο Μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος. Η πυρκαϊά συνεχίζεται μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, μεταβάλλοντας την πόλη σε σωρό ερειπίων.
    ΣΗΚΑΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέτε ο Σκανδαλίδης να παίζει στο τάβλι την προμήθεια που πήρε από τον πεθερό του για τις παραγγελίες των σεντονιών που φρόντισε να του κλείσει στο στρατό, σε ξενοδοχεία κ.λ.π.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Κατίνα δέν διάβασε τόν μεταμεσονύ
    κτιο Αναστάση νά αναφέρεται στήν σύ
    ζηγο Βουλγαράκη καί στόν υπουργό
    Κοντό? Τζάμπα Κατίνα είσαι.
    Αναστάσης(κι΄αυτό στά σκουπίδια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:03

    Στο σχολείο όμως ΠΟΤΕ δεν μας είχαν διδάξει ότι τον Μάρτη 1921 οι τότε Μεγάλες Δυνάμεις είχαν προτείνει σχέδιον Ειρήνευσης , το οποίον είχε αποδεχθεί ο Κεμάλ .
    Θα κρατούσαμε το Σαντζάκιον της Σμύρνης και ΟΛΑ τα νησιά του Αιγαίου.
    Οι τότε κυβερνώντες ΄την Ελλάδα δεν το δέχτηκαν .Πίστευαν στην στρατιωτική ιδιοφυία του βασιλιά Κωνσταντίνου και ξεκίνησαν την εκστρατεία προς την Άγκυρα .
    Την μαλακία του Κωνσταντίνου και των σφογγοκωλαρίων του πλήρωσαν πολύ ακριβά οι Έλληνες της Μικράς Ασίας , διότι δεν υπήρχαν Έλληνες μόνο στην Σμύρνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ξαναψηφίσω ξανά τον Αλογοσκούφη να μου κοπεί το χέρι.
    Αν ξαναψηφίσω ξανά ΝΔ να μου κοπεί και το άλλο χέρι.
    Αν ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ να μου κοπεί το πόδι.
    Αν ψηφίσω ΚΚΕ,ΣΥΝ ή άλλο κόμμα να μου κοπεί και το άλλο πόδι.

    Αν ξαναψηφίσω κανένα γουρούνι από αυτούς που υποτίθεται κυβερνούν για το καλό των πολιτών και της χώρας να μου κοπούν
    τ'αρχίδια μου και ο πούτσος μου μαζί για να τους τα προσφέρω ως επιδόρπιο !!

    Αυτά δεν είναι φορολογικά μέτρα αλλά μέτρα υπέρ της Φοροδιαφυγής !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11:03

    Τα τελευταία ελληνικά τμήματα εγκαταλείπουν την Σμύρνη.

    Γιατί εγκατέλειψαν τα ελληνικά τμήματα τη Σμύρνη και άφησαν ανυπεράσπιστους τους Έλληνες εκεί? Φταίνε οι Τούρκοι και οι Τατάροι που βρήκαν εύκολο πλιάτσικο και άρπαξαν τα καλύτερα?

    Το κάνεις σαν τους Αμερικάνους και τους Γεωργιανούς: αναφέρονται παρεμπιπτόντως στην εγκληματική επίθεση του Σαακασβίλι και στη συνέχεια παραθέτουν κατεβατά ύβρεων κατά των Ρώσων που αντέδρασαν (ίσως και να περίμεναν την ευκαιρία), αλλά πάντως βγαίνουν σήμερα και υπερασπιστές του δικαίου.

    Κάπως έτσι έγινε τότε στη Σμύρνη, οι Τούρκοι επέβαλαν την ειρήνη, ισχυρίζονται οι ίδιοι, κι εσύ σήμερα κάνεις ανέξοδα μνημόσυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΟΙ, Η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ, ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΕΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ, ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ, ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    Τάσος Χατζόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *