GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δύο όψεις της πραγματικότητας....

. Aπο το paramagazo.blogspot.com . Αναρωτιέται κάποιος, αν αυτός ο λαός έχει μόνιμο ψυχικό νόσημα ή παίρνει ναρκωτικές ουσίες.Δεν εξηγείτα...

.

Aπο το paramagazo.blogspot.com

.

Αναρωτιέται κάποιος, αν αυτός ο λαός έχει μόνιμο ψυχικό νόσημα ή παίρνει ναρκωτικές ουσίες.Δεν εξηγείται αλλιώς με αυτούς που ψηφίζει.Tους δίνει έστω και οριακή αυτοδυναμία και στο τέλος εισπράτει το ψέμα, τη διαφθορά και την αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο.
Αν και οι υπόλοιποι, (οι υγιείς) που αγανακτούν με αυτή την κατάσταση, πάρουν και αυτοί ναρκωτικά για ξεπεράσουν το πρόβλημα,τότε θα είμαστε πραγματικά η πρώτη χώρα στον κόσμο που το 100% των κατοίκων της κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών..!

Η αμέσως επόμενη λύση είναι …η εικονική πραγματικότητα. Σαφώς πιο λάϊτ από τα ναρκωτικά.Θα μας καλωδιώνουν με τον υπολογιστή και οι παπαριές που θα ακούμε,θα μας αρέσουν αφενώς και αφετέρου θα γίνονται αμέσως πράξη.

Εκείνο που λείπει; Eνα νομοσχέδιο από τους 152 της (νωπής) λαϊκής εντολής για να ψηφιστεί και αμέσως αρχίζει η καλωδίωση!

Ετσι κύριε (επόμενε) πρόεδρε της Δημοκρατίας δεν θα μπείς καν στον κόπο να αναφερθείς σε καμμιά διαφθορά ή υποβάθμιση της πολιτικής ζωής του τόπου, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα υπάρχουν σκάνδαλα και διαφθορά στη χώρα αφού ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ οι Ελληνες ψηφοφόροι θα είναι πλέον φυτά…

--------------------------------

4 σχόλια

  1. Σωστο τσιριζάκι το μπλουπεράκι, βόμβες, απόπειρες δολοφονίας, μπράβο ρε μαλακοκάβλι, ο αλαβάνος σε έχει εκπαιδέυσει άριστα, αλλά πρόσεχε μη σου βάλει κανένας μαλιαρός μπράβος το πιστόλι στον κώλο και τραβήξει τη σκανδάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις εκλογες δεν τις κερδιζουν τα κοματα αλλα οι κοματικοι μηχανισμοι με τα ρουσφετια τους τα κοματοσκυλα τους,τις υποσχεσεις για βολεμα καπου στο δημοσιο και τα συναφη.Ειναι μελετημενο πως συντηρειται και απο που τροφοδοτειται ο δικοματισμος.Αλλα σ αυτο φταιει και ο Νεοελληνας με το ραγιαδισμο του και με τη δειψα για βολεμα.Σαν μεταναστης οι Ελληνες στη χωρα που εμενα ειμαστε πολυ ψηλοτερα απο το μεσο ορο και αυτο βγαινοντας στην ελευθερη αγορα εργασιας χωρις ρουσφετι και σπρωξημο,εκει που μετραει η αξιοκρατια.Αλλα στοχος μας ηταν η επιβιωση μας,η αξιοπρεπης διαβιωση και οχι το βολεμα που μαθηματικα οδηγει στη στασημοτητα και την υποβαθμιση.Καποτε πρεπει να παψουμε να συμβιβαζομαστε με τη σαπιλα και την εξαθλιωση μπορουμε και ηλθε η ωρα να το απαιτησουμε ειναι δυσκολο οχι ομως αδυνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. " Αναρωτιέται κάποιος, αν αυτός ο λαός έχει μόνιμο ψυχικό νόσημα ή παίρνει ναρκωτικές ουσίες... "

    Αφού, μόνο αυτές οι δυό μερίδες υπάρχουν,

    Εσύ, προσωπικώς,

    σέ ποιά απ' τίς δύο αυτοεντάσσεσαι ?

    Ή μήπως ΕΣΥ, ώς εκλεκτός, είσαι ο μόνος πού κατέχεις την αλήθεια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *