GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού θα τα βρώ;;

. ...κύριε Αλογοσκούφη; . Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας 26 χρονών και τώρα συμπληρώνω τον τρίτο χρόνο εργασίας! Δεν έχω καταφέρει καμία χρ...

.
...κύριε Αλογοσκούφη;
.
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας 26 χρονών και τώρα συμπληρώνω τον τρίτο χρόνο εργασίας!
Δεν έχω καταφέρει καμία χρονιά να ξεπεράσω το αφορολόγητο όριο! Ούτε και αυτή θα το καταφέρω...Αλλά αποδείξεις έκοβα πάντα ο βλάκας!
Πού θα βρω να σου δώσω 1800 ευρώ για πες μου ρε Αλογοσκούφη! Και γιατί θες και προακαταβολή 55% για τον επόμενο χρόνο; Δηλαδή μόνο τον τελευταίο χρόνο της ζωής μου δεν θα σε πληρώσω; Θα πάρω δάνειο; Η θα πάω να ζητήσω από τον πατέρα μου ολόκληρο γομάρι;;
Κάθε μήνα δεν μου περισσεύει ούτε για καφέ (με τα νοίκια, τις βενζίνες για τα οποία επίσης έχει φροντίσει η ΝΔ)...
Πες μου πού θα τα βρώ!!!!!!!!
Αλλά εσύ εξασφαλισμένη την έχεις την οικογένειά σου, και φυσικά τα παιδιά σου, για τρεις γεννιές... Έχεις σπίτια, οικόπεδα... Πώς να σε νοιάξει... Δεν είναι όλοι οι νέοι όμως βολεμένοι σαν τα δικά σου παιδιά...Κάποιοι παλεύουν και εκτός από τις συνθληκες εργασίας τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που τους βάζεις εσύ (όχι ότι και για τα υπόλοιπα δεν ευθύνεσαι εσύ, αλλά λέμε τώρα...) Δε σε νοιάζει!
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!
J.M.
------------

37 σχόλια

  1. Αν τυχόν δεν έχουμε να τα δώσουμε τι θα μας κάνει? θα μας κλείσει το μαγαζί και θα μας διορίσει μετά στο δημόσιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τους δωσεις τιποτα αν δεν χρειασεσαι φορολογικη ενημερωση, (για δανεια διαβατηριο κλπ) περιμενε γιατι η υποθεση αυτη θα παει στα δικαστηρια και μπορει και στην ευρωπη, ειμαστε το πρωτο μπουρδελλο στην EU που κανουμε τετοια πραγματα, και μπορει ο Σημιτης να τη γλυτωσε αλλα οι καιροι αλλαξανε. Αυτα ριξανε το Σημιτη και το ΠΑΣΟΚ, και η ΝΔ ακολουθει στα βηματα τους τωρα, και θα το πληρωσουν, δεν περιμενα οτι μπορει να ειναι τοσο μαλακες.


    http://freedom-by-takis.blogspot.com
    http://malakapothiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπομονή, χούντα είναι θα πέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσένα άνθρωπε δε σου φταίει ο Αλογοσκούφης αλλά η άτιμη κοινωνία.γιατί τα παιδιά άλλων μεγαλώνουν στα πλούτη και εγώ δεν έχω να πληρώσω την εφορία κ.λ.π,κ.λ.π μελοδραματικά.Πριν ξεκινήσεις τη δουλιά σου κάθησες να κάνεις καμμία έρευνα αγοράς ,κανένα σχέδιο επιχείρησης κάτι τελος πάντων που θα σε εύρισκε πιο προετοιμασμένο σε δύσκολες ώρες ή απλώς ανέλαβες το εβγατζίδικο του πατέρα σου σε τέτοια ηλικία.Οχι κάτι, αλλά πολλά κρύβεις στο κλαψάρικο σχόλιο εκτός βέβαια αν είναι παραμύθι,έτσι για να γράψεις και εσύ κάτι κατά της κυβέρνησης και να ξεκινήσει πάλι ο οχετός των συνήθων Πασοκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα τα λετε,παιδια!Εγω εως τωρα ημουν ειλικρινης και παντα πληρωνα τον φορο που μου αναλογουσε(εννοειτε παραπανω απο το αφορολογητο).Τωρα,Αλογοσκουφη,θα με αναγκασεις να δηλωσω πολυ κατω απο το αφορολογητο!!!!ΔΕν θα σου δωσω δεκαρα!!!!Μας κλεβετε εσεις,θα σας κλεψουμε κι εμεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δικιο εχει ο Τακης. Ειναι πραγματικα ο μονος λογος που μπορει να πεσει μια κυβερνηση στην Ελλαδα--ουτε σκανδαλα, ουτε μειοδοτικη εθνικα εξωτερικη πολιτικη, ουτε διαλυση του κρατους δικαιου. Ο Ελληνας πορωνεται μονο με ενα πραγμα: την τσεπη του. Μονο οταν απειληθει η τσεπη του (μονο η δικη του ομως) μπορει να παρει ακομη και τα βουνα. Ελληνάρες, γερα, κλεψτε οσο μπορειτε το "Κρατος" (δηλ. τους συνανθρωπους σας που δεν κλεβουν και σηκωνουν ολο το βαρος). Τα συγχαρητηρια μου Mr. Takis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά μην κάνει τίποτα η Ευρώπη...Αφού υποτίθεται ότι τα κάνει για να αποφύγει την επιτήρηση! Τέτοιο χτύπημα δεν έχει ξαναγίνει! Και οι "πολίτες" είναι 60 % υπέρ του μέτρου...Εκεί μας (σ)κατάντησαν! Στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου μέχρι να φτάσουμε όλοι μαζί στον πάτο! Θα φοροκλέψω όσο μπορώ, αλλά και μπάλι θα πληρώσω!!

    J.M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EGO,RE MEGALE,GIATI,SXEDON,KANENAS,EPAGELMATIAS, DE MOY EDOSE POTE APODHΞΗ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τρελλό με την προκαταβολή είναι πως πως συνέχεια μεγαλώνει γιατι την δεύτερη χρονιά που σου αφαιρούν την προηγούμενη προκαταβολή δεν σου παίρνουν προκαταβολή απο αυτό που απομένει μετά την αφαίρεση αλλά απο το σύνολο. Για να το καταλάβεται η δήλωσή μου είναι 55000€ ο συνολικός φόρος που πλήρωσα 19000€ και απο αυτόν η προκαταβολή για τον επόμενο είναι 9000€ τα οποία βέβαια θα τα πάρουν οι κληρονόμοι μου και ποτέ εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Του έκανες την μούρη κρέας του Αλογοσκούφη. Ας πρόσεχες όταν ψήφιζες φίλε. Τώρα σκάσε και πλήρωνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα δεν θα τα βρείς φίλε μου. Απλά θα φοροδιαφεύγεις από εδώ και πέρα.
    Είναι απλό.
    Με αυτά τα μέτρα θα αναγκαστούμε να φοροδιαφεύγουμε ακόμα και όλοι εμείς που είμασταν μέχρι σήμερα οι μαλάκες και τα δηλώναμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΛΕΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΑΕ ΕΠΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΚΣΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ ΠΟΣΟ ΦΟΡΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ Π Ρ Ι Ν ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ . ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΦΟΡΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣ Α ΠΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ , Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΡΙΨΟΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΖΟΥΝ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΝΑ ΦΟΡΟΚΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΘΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΕΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΙΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΦΟΡΩΝ , ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Π Α Ν Τ Α ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
    ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ 'ΜΑΖΕΠΣΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ¨
    ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ 4-5 ΒΑΣΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στου κουφου τη πορτα οσο θελεις βροντα που λεει και η λαικη παροιμια.Αυτοι φιλε μου δεν περνουν απο λογια αλλα πραγματα θελουν για να τους ταρακουνησεις,τετοια αναλγησια ουτε οι γενιτσαροι επι Τουρκοκρατιας δεν εδειχναν,αλλα φαινεται οτι μας κυβερνουν μισελληνες.Δεν καταλαβαινουν που καταστρεφουν ενα σωρο μικρομεσαιους που δεν τα βγαζουν περα?Ποτε ομως κι αυτος ο κοσμος θα ξυπνησει και θα τους μαυρισει?Ποτε θα σταματισει να γλυφει καταπτυστους?Ποτε θα δουμε ασπρη μερα?Καταθλυπτικους μας εχουν κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΩΝΥΜΕ 6,25

    ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;
    ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΕΩΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ;
    ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ;
    ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ , Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ;
    ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΝΟΤΟΣ;
    ΠΕΡΝΑ ΠΡΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ .
    ΚΛΕΨΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΨΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    Η ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ .
    ΕΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ .
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΛΕΨΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΙ.
    ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΛΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλογοσκούφη παίρνω και εγώ απόφαση
    οταν βλέπω τήν φάτσα σου να σού κόβω 100 ευρώ πρόστιμο.Στό τέλους
    τού χρόνου θά τα αφαιρώ από εκείνα που εσύ χωρίς να με ερωτήσεις αποφάσισες να μου παίρνεις και θα δούμε ποιός χρωστάει σε ποιόν.
    Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην αγχώνεσαι φίλε.
    Αγνόησέ τους.
    Μη τους δίνεις σημασία.
    Σε δύο μήνες που θα τους λείπουν ακόμη περισσότερα, αφού μ'αυτό τον τρόπο θα πάρουν το τρίτο το μακρύτερο, θα αλλάξουν τον νόμο.
    Θεώρησε το συμβάν λήξαν.
    Λένε καμία μαλακία για να περνάει η ώρα τα παιδιά.
    Μην ανησυχείς, κανείς δεν τους δίνει σημασία.
    Κοιμούνται και ονειρεύονται.
    Το μέτρο αυτό το σκέφτηκαν ο Αλογοσκούφης με τον Μπέζα ξαπλωμένοι σε μια ξαπλωστρα στην παραλία.
    Του λέει ο Μπέζας.
    Ρε μαλάκα Αλογοσκούφη, έχεις σκεφτεί, πόσοι ελεύθεροι επαγγελματίες υπάρχουν;
    Από 1 χιλιάρικο να πάρουμε από τον καθένα καθαρίσαμε.

    Μπράβο ρε σύ του είπε ο άλλος και το ανακοίνωσε.
    Τα παιδία παίζει δηλαδή.

    Σιγά μη μαζέψουν τα ...καρβέλια που ονειρεύονται.
    Να δούμε που θα κρυφτούν τα Χριστούγεννα που δεν θάχουν να πληρώσουν μισθούς και δώρα.

    Αγνόησέ τους παληκάρι μου.

    Εχουν ξεχάσει ότι το θέμα δεν είναι να βγάζουν νόμους, αλλά να μπορούν να τους εφαρμόζουν.
    Και από τους μη έχοντες δεν έχει να λαμβάνουν.
    Οσον αφορά τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, ότι το 60% συμφωνεί να ληφθούν τέτοια μέτρα, μη τους δίνεις σημασία.
    Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε αν συμφωνεί να πληρώσουν όλοι τους φόρους τους, θα βρείς το άρθρο του Συντάγματος που λέει ότι όλοι οι Ελληνες πολίτες πρέπει να πληρώνουν τους φόρους τους.
    Το περίεργο είναι ότι συμφωνεί μόνο το 60% και όχι το 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. έτσι σκεφτόμαστε και μεις πατέρα γιατί έτσι μας έμαθες.Λέμε πόσους γονείς έχουμε,δύο,ας τσιμπήσουμε από ένα χιλιάρικο από τον καθένα γιατί που να δουλεύουμε τώρα για το κολοκράτος που μας τα τρώει.
    Τα παιδιά του ΧΩΡΙΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφού ελάχιστοι επιχειρηματίες δίνουν απόδειξη προς τι το κλάμα;
    Αφού διάβασα τα σχόλια φαταούλες,μη τολμήσει κανένας να μη μου δώσει απόδειξη στο μέλλον ,θα τον φάει η μαρμάγκα.
    Βάλτε το νιονιό σας να δουλέψει και πληρώστε τους φόρους σας όπως και οι άλλοι εργαζόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά αυτό το νούμερο 6.25 τί μέρος του λόγου είναι??

    Κόβει αποδείξεις στη Ρηγίλης για τις "υπηρεσίες" του ??

    ή απλά είναι ένα ζαλισμένο ΚΟΤΟ-ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O κρυφος σκοπος των μετρων ηταν να βαλουν τις διαφορες ομαδες να τρωγονται μεταξυ τους, για να τρωνε αυτοι ενενοχλητοι τον κοπο ολων μας. Αυτα.. Ξεμπλοκαρετε απ αυτο το τρυπακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φορομπιχτική πολιτική μπορεί να κάνει άνετα ο καθένας απο μας, αν αναλάβει και...δηλώσει υπουργός εθνικής οικονομίας!
    Αλογοσκούφη,η μαγκιά είναι να βρείς τον τρόπο να μαζέψεις τις διαρροές,τις ρεμούλες,την κακοδιαχείριση και τις μίζες που ζημιώνουν δις ευρώ τα δημόσια ταμεία!
    Αν δεν μπορείς να το κάνεις υπουργέ και κάθε υπουργέ, πήγαινε καλύτερα στο σπίτι σου γιατί με τις ενέργειές σου προσβάλεις τον εαυτό σου,αυτά που σπούδασες την παράταξή σου και τον Ελληνικό λαό που βλέπει για μια ακόμη φορά να αδειάζει η τσέπη του και να υποτιμάται η νοημοσύνη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΘΑ ΜΑς ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ?????ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΦΩΝΑΖΕΤΕ???ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΠΑΛΙΟ ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙΣΑΣ ΔΗΛΩΝΑΤΕ 5000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!! ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ,ΒΟΥΛΟΣΤΕΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΛΙΩΣ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 9.06
    είσαι ηλίθιος
    Ολοι εμείς έχουμε πληρώσει ήδη τους φόρους μας, αλλά τώρα μας ζητάνε επιπλέον.

    Το πρόβλημα ηλίθιε είναι, ότι δεν κατάφεραν να μαζέψουν τα χρήματα, από κεί που τα μαζεύαν μέχρι πέρσυ, επειδή διέλυσαν την λειτουργία των εφοριών και επειδή η οικονομική κρίση μας έχει ήδη στριμώξει άσχημα.
    Μόνο από την αύξηση της τιμής της νεμζίνης, το κράτος πήρε ήδη π[ολλαπλάσια χρήματα από την τσέπη μας, αν εννοείται κατάφερε να τα πάρει από τους πετρελαιάδες.
    Εμείς πάμτως τα δόσαμε.
    Αυτοί όμως αντί να τα απαιτήσουν, θα νγάλουν μια ανακοίνωση ότι υπάρχει φοροδιαφυγή στον τομέα των καυσίμων και θα ξαναστραφούν να τα πάρουν από μας.

    Κάθε τίμιος υπουργός θα ανακοίνωνε ότι δεν μπορεί να τα μαζέψει από τους πετρελαιάδες και θα άφηνε αφορολόγητα τα καύσιμα, ώστε να μη του τα τρώνε και θα μας τα ζητούσε με κάποιο τεκμήριο για την μέση κίνηση των αυτοκινήτων.

    Κατάλαβες, γιατί είναι αλήτικη η φοροεπιδρομή, από το παραπάνω παράδειγμα, ηλίθιε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πλήρωνε ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΚΟΠΡΟ-ΛΑΕ!

    Καλά κάνουν και σε δουλεύουν οι πολιτικοί που εκλέγεις. Εκμεταλλεύονται τη θέση τους και πλουτίζουνε ασύστολα και προκλητικά, αφού ξέρουν πως δε θα πάνε φυλακή.

    Δεν φταίνε αυτοί που “τρώνε”, αλλά ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, Ο ΓΙΓΑΣ, Ο ΤΙΤΑΝΑΣ, Ο ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑΣ, Ο ΚΑΦΡΟΣ Ελληνικός ΚΟΠΡΟ-Λαός που δεν τους τιμωρεί και τους ανέχεται..

    ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖEI….

    ΚΑΦΡΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ταίσανε τους πετρελαιάδες, τώρα θα ταίσουν τους καπνοβιομήχανους και τα καταστήματα ποτών, για να μαζέψουν από κεί τους φόρους.
    Εμείς θα ξαναπληρώσουμε αλλά αυτοί ξανά δεν θα μπορέσουν να μαζέψουν τους φόρους και θα μας ξανάρθουν να μας ζητάνε ζεστό ρευστό.
    Βλάκα δεν έχει μείνει τίποτα που να το αγοράζεις και να μην έχει έμμεσους φόρους πάνω, αλλά το κράτος, αν έκανε την δουλειά του, απλά στο τέλος διαπραγματεύεται με τους μεσάζοντες της φοροσυλλογής και συμβιβάζεται σε ποσά της πλάκας.
    Δεν του βγαίνουν τα έσοδα και ξανάρχεται και μας ζητάει φόρους.

    Αν σ'αρέσει αυτή η κατάσταση, εντάξει.

    Από αυτόν που δηλώνει εισόδημα 5000 και πές ότι έχει 10.000 ή 15.000 στο τέλος επειδή όλα τα καταναλώνει, το κράτος παίρνει τους φόρους του και το αφορολόγητο έχει συμφωνηθεί επειδή διάφοροι μεσάζοντες όπως οι βενζινάδες, οι ταξιτζήδες, τα περίπτερα, τα κέντρα διασκέδασης, αντί να αποδίδουν τους εισπραχθέντες φόρους που έχουν ενσωματωμένους στην τιμή των προιόντων, δεν τα αποδίδουν, επειδή αρνούνται να κόβουν αποδείξεις για να μπορεί να γίνει έλεγχος.

    Βλάκα, σε δουλεύουν και εσύ τους πιστεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 9:25 μμ

    ΧΩΡΙΑΤΗ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤςΡΑ ΚΟΠΡΕ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
    ΠΟΤΕ ΚΟΨΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ???ΠΟΤΕ!!!
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. AΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ.ΓΙΝΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕς.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ. ΛΑΜΟΓΙΕς ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ.ΜΕ ΚΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΣΕΜΝΟ @ ΤΑΠΕΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ!! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 10:17
    Απο σενα θα τα παρουν για να τα πληρωσουν. 10% θα παρει? 30% αυξησεις 8α γινουν ... μαζευτειτε ρε βλακες. (με το συμπαθειο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 10:17 μμ
    Ρε μουσμουλο μη με βαζεις να υποστειριξω το χωριατη, δεν γουσταρω καθολου, αλλα το θεμα ειναι απλο, το να πιασει ενα υδραυλικο που μπορει να κανει 40 χιλιαρικα το χρονο σαν ελευθερος επαγγελματιας ειναι ενα πραγμα, και δεν θα τον πιασει, ο υδραυλικος απο του χρονου δεν θα δηλωνει τιποτα, ευκολο ειναι και ας εχει και 5 αλλοδαπους να δουλευουν για αυτον, πολυ ευκολο.

    Αλλα για πες μου εσυ, εδω πιο κατω η 55χρονη κυρα τουλα που εχει το φτωχο ψιλικατζιδικο και μετα βιας βγαζει 10 χιλιαρικα γιατι πρεπει να δινει 1000 ευρω, ενω ενας μισθωτος που βγαζει τα ιδια χρηματα δινει 0? Για απαντησε το γιατι?

    Σου αρεσει αυτο? μηπως η κυρα τουλα πρεπει να το κλεισει το μαγαζακι και να παει να γινει μισθωτη? ποιος θα παρει μια κουτση 55χρονη για δουλεια? εσυ? πριν μιλατε να βαζετε λιγακι το μυαλλο σας να δουλεψει γιατι γινεστε ρεζιλια.

    Ο υδραυλικος με τα 40 χιλιαρικα θα την σκαπουλαρει, η κυρα τουλα δεν θα μπορεσει γιατι και αποδειξεις κοβει και αγοραζει με τιμολογια. Δηλαδη τι σοϊ παταξη φοροδιαφυγης ειναι αυτη? Αυτη που εκανε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ελεγε οτι θα καταργησει ειναι. Αλλα τωρα θα δεις, θα τη φανε στη μουρη αυτη τη μαλακια, αρχισε η αντιστροφη μετρηση.


    http://freedom-by-takis.blogspot.com
    http://malakapothiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 6.38

    Γιατί αν σου έδινε απόδειξη θα του πλήρωνες και το ΦΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. eleytheroi epaggelmaties boulosteto kai plhroste!!!!!!!!!!!
    Telos to tzampa lamogia.
    na agiasei to xeri toy alogoskoufh pou epitelous sas ebale na plirosete katharmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρωτάς τώρα να σου απαντήσει ο κύριος Αλογοσκούφης ,που θα βρείς λεφτά για να πληρώσεις ;

    Είσαι σοβαρός άνθρωπε μου;

    Είναι απλή η απάντηση.
    Επειδή έχουμε ένα κράτος που ωθεί τους πολίτες του στην παρανομία, έτσι και εσύ δεν θα κόβεις αποδείξεις από εδώ και στο εξής και θα φοροδιαφεύγεις.Είναι τόσο απλό.

    Για να το κάνεις αυτό όμως πρόσεχε γιατί πρέπει να ξέρεις πως θα το κάνεις.

    Βλέπεις, αυτούς που ο κύριος Αλογοσκούφης δεν μπορεί ή δεν θέλει να πιάσει να φοροδιαφεύγουν, ποτέ δεν έχουν πρόβλημα γιατί λαδώνουν τους εφοριακούς και ασφαλώς και τους πολιτικούς.

    Με ποιό τρόπο δεν θα σου πώ γιατί έχουμε πολλά ακόμα να πούμε στο μέλλον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Pesta stous aristerous pou dioxane oles tois eteries kai megala ergostasia apo Ellada kai tous malakes olwn twn tameiwn.
    Kala na pathete....plironete.....san tous malakes pou eisaste oloi sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρωτηση πολλαπλης για αυτους που λενε οτι καλα εκανε:
    Α)Χρησιμοποιω δικο μου pc
    Β)Εχουμε pc στο κεντρο για εμεα που ημαστε
    Γ)Συμπληρωνουμε το μισθο μας με part time στη ρηγηλης

    Ερωτηση συντομης απαντησης:
    Ποσο iq χρειαζετε για πεις οτι καλα κανει και περνει απο αυτους που βγαζουν κατω απο 10.000euro το χρονο, για να δωσει αυξηση 50% στους δικαστικους που βγαζουν πανω απο 4-5.000euro/μηνα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 31 Αύγουστος 2008 9:06 μμ


    ΕΑΝ ΔΕΙΣ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ .

    ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ .

    ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ,ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΟ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ .

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΟΠΕΥΣΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ .

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΔΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ..........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΠΟΥΦΟΙ ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ .

    ΛΑΧΑΝΑ Ε ΛΑΧΑΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *