GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα φορολογικά μέτρα...

. ...οι αρχηγικές βλέψεις του Γιώργου και η απούσα Λούκα . Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Ο κ. Αλογοσκούφης απέδειξε χθες με τις ανακοινώσει...

.
...οι αρχηγικές βλέψεις του Γιώργου και η απούσα Λούκα
.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Ο κ. Αλογοσκούφης απέδειξε χθες με τις ανακοινώσεις του για την νέα φορολογική πολιτική της κυβέρνησης οτι αυτό που του καταλογίζουν οι συνάδελφοι του στη Νέα Δημοκρατια αλλά και οι δημοσιογράφοι οτι δηλαδή η πολιτική του στο Υπουργείο Οικονομίας ειναι σε τέτοιο βαθμό κομματικο-δίαιτη που έχει προξενήσει ανυπέρβλητα προβλήματα, ειναι οχι μόνο έωλη κριτική αλλά και του εκ πονηρού.
Ο κ. Αλογοσκούφης με τις χθεσινές ανακοινώσεις του για τις αλλαγές στην φορολογία ανέδειξε το αντι-κομματικό του πολιτικό χαράκτηρα, αφου η δέσμη των νέων φορολογικών μέτρων που ανακοίνωσε στρέφονται κατά του πυρήνα, της ραχοκοκκαλιάς των ψηφοφορων της Νέας Δημοκρατίας, της Μεσαίας Τάξης, η οποια και θα πληγει περισσότερο απο την καταργηση του αφορολογητου και τα άλλα προτεινόμενα μέτρα.
Φαίνεται ομως οτι ο κ. Αλογοσκούφης προχωράει στην ιδεολογική και πολιτική απαγκίστρωση της Νέας Δημοκρατιας απο την πολιτική και ιδεολογική της βάση. Αν δεν ειναι ομολογια πολιτικής ήττας, θα εντάσσεται υποθέτω στις αρχηγικές του βλέψεις. Κατανοητό.
Αυτό που ανήκει στη σφαίρα του ακατονοητου ειναι η πλήρη απουσία της Λούκας Κατσέλη. Όχι ως παρουσία. Αλλά ως παραγωγική αντιπολιτευτική τακτική. Συγγνώμη, γράψε λάθος. Ειναι πλήρως κατανοητη και απολυτα συνεπής με την μέχρι στιγμής πολιτική της παρουσία ως σκιώδης υπουργος οικονομικών...
------------------------

11 σχόλια

  1. Ρε μαλακα δεξιακο αντε τραβα αλλου να κανεις προπαγανδα.Τι σχεση εχει ρε μαλακα το πασοκ παλι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχηγικές βλέψεις ο Αλογοσκούφης?
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ??
    Αφού μόνος του χτίζει τον πολιτικό του τάφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ξαναψηφίσω ξανά τον Αλογοσκούφη να μου κοπεί το χέρι.
    Αν ξαναψηφίσω ξανά ΝΔ να μου κοπεί και το άλλο χέρι.
    Αν ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ να μου κοπεί το πόδι.
    Αν ψηφίσω ΚΚΕ,ΣΥΝ ή άλλο κόμμα να μου κοπεί και το άλλο πόδι.

    Αν ξαναψηφίσω κανένα γουρούνι από αυτούς που υποτίθεται κυβερνούν για το καλό των πολιτών και της χώρας να μου κοπούν
    τ'αρχίδια μου και ο πούτσος μου μαζί για να τους τα προσφέρω ως επιδόρπιο !!

    Αυτά δεν είναι φορολογικά μέτρα αλλά μέτρα υπέρ της Φοροδιαφυγής !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ μήπως γνωρίζει οτι μη μειώνοντας τα έξοδα δεν κάνει τίποτα όσο και να αυξάνει τα εσοδα απο φόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα ο καθηγητής ασφαλώς και το γνωρίζει αλλά δεν θέλει να μειώσει τα έξοδα.Είναι απλό.Γι αυτό είπα ότι στο τέλος θα τους προσφέρω τα αχαμνά μου για επιδόρπιο.

    Μας έχουν περάσει για μαλάκες .
    Πρέπει να πάρει πίσω τα μέτρα γιατί εκτός από ρεζίλι , εκτός από πολιτικό κόστος , είναι και επικύνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ !!!!

    ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ).

    ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣ ΧΕΣ.

    ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΖΑΝΙ ΑΔΙΚΙΑΣ.

    ΟΛΟΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΦΜ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ. (ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΣΠΙΤΙ ,ΒΙΛΑ
    ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ , ΒΑΠΟΡΙ , ΒΑΡΚΑ , ΣΚΑΦΟΣ , ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΛΠ)

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΚΡΙΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ ΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ Γ.Α.Π.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Αλογοσκούφη,

    σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου που μου δίνετε την ευκαιρία -ανακοινώνοντας τα νέα φορολογικά μέτρα - τα οποία δεν είναι φορολογικά μέτρα αλλά φορολογικά αντίμετρα για να κάνω ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για φοροδιαφυγή.

    Τέτοιο κίνητρο ειλικρινά δεν το περίμενα από τη ΝΔ και από εσάς τον απόφοιτο Οικονομικής επιστήμης Αγγλικού πανεπιστημίου και ειλικρινά σας ευχαριστώ από βάθος καρδίας για το δώρο που μας προσφέρατε !!

    Βέβαια το παιχνίδι των εκλογών τελείωσε για εσάς και το κόμμα σας που και με ισχνή διαφορά να βγείτε πρώτοι από το κοιμισμένο ΠΑΣΟΚ , δεν θα κάνετε κυβέρνηση αυτοδύναμη.

    Ειλικρινά τέτοιο Οικονομικό επίτευγμα μόνο η κυβέρνηση Καραμανλή μπορούσε να επιτύχει.

    Αυτά τα μέτρα κύριε Αλογοσκούφη τα παίρνουν μόνο χώρες όπως η Νορβηγία που βρίσκονται 100 χρόνια μπροστά από την Ελλάδα και σας ενημερώνω ότι ούτε σε καιρό πολέμου δεν φορολογούνται τα εισοδήματα από το πρώτο ευρώ.

    Γειά σας κύριε Αλογοσκούφη και
    πάλι σας ευχαριστούμε πολύ !!



    Αν ξαναψηφίσω ξανά τον Αλογοσκούφη να μου κοπεί το χέρι.
    Αν ξαναψηφίσω ξανά ΝΔ να μου κοπεί και το άλλο χέρι.
    Αν ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ να μου κοπεί το πόδι.
    Αν ψηφίσω ΚΚΕ,ΣΥΝ ή άλλο κόμμα να μου κοπεί και το άλλο πόδι.

    Αν ξαναψηφίσω κανένα γουρούνι από αυτούς που υποτίθεται κυβερνούν για το καλό των πολιτών και της χώρας να μου κοπούν
    τ'αρχίδια μου και ο πούτσος μου μαζί για να τους τα προσφέρω ως επιδόρπιο !!

    Αυτά δεν είναι φορολογικά μέτρα αλλά μέτρα υπέρ της Φοροδιαφυγής !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κεφαλικους φορους μονο οι κατακτητες βαζουν στους ραγιαδες τους,αλλα ετσι μας βλαιπουν και ισως εχουν δικιο γιατι εμεις τους δεινουμε δυναμη με τη ψηφο μας.Τα νεα φορολογικα μετρα ειναι καθαρα εισπρακτικα,αδικα και χωρις προοπτικη,στοχευουν και αυτα στη βιαιη ανακατανομη του εισοδηματος υπερ τω ολιγων και αρεστων του Αλογοσκουφη,αυτων που υπηρετει.Ειναι μια Θατσερικη συνταγη σε Αλογοσκουφια εκδοση.Ο περιβοητος κεφαλικος φορος της Θατσερ εγινε και ο ταφος της,κατω απο την κατακραυγη των συντηριτικων Αγγλων.Εμεις οι υπερεπαναστατες του καναπε και της κουλτουρας θα τολμησουμε καποτε να θαψουμε ολη αυτη τη καμορα που μας πινει το αιμα?Αυτους που μας υποσχονται ευημερια και μας προσφερουν απλοχερα αξαθλιωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετσι ειναι,2.58, αλλα πως θα βολεψει τις στρατιες των κολλητων, που περιμενουν να διοριστουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΡΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΖΗΠΑΡΕΣ ΕΞΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ 'ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ' ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ[ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΚΙ ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ].ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΩΝ ΤΡΟΦΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΠΟΡΟΙ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ Η ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *