GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Πακέτο...

. Το Special Morning παρουσιάζει εδώ , την ταινία Μικρού μήκους: ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ Του Γιώργου Αλογοσκούφη... -----------------------------

.
Το Special Morning παρουσιάζει εδώ, την ταινία Μικρού μήκους: ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ Του Γιώργου Αλογοσκούφη...
-----------------------------

2 σχόλια

  1. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΗ ΔΕΘ ΚΑΙ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο πρωθυπουργός, ως άλλος ΑηΒασίλης, θα εξαγγείλει από τη ΔΕΘ πακέτο παροχών ύψους 175 ΔΙΣ ΕΥΡΩ προς ανακούφιση των πτωχών ελλήνων. Οι παροχές αυτές θα είναι σε μετρητά ένα μέρος και το υπόλοιπο σε είδη πρώτης ανάγκης. Ετσι:

    -Κάθε εργαζόμενος και συνταξιούχος με μηνιαίες αποδοχές κάτω των 100 ΕΥΡΩ, θα λάβει αύξηση 350%, ενώ ο πληθωρισμός τρέχει με 4,2%.

    -Κάθε εργαζόμενος και συνταξιούχος με μηνιαίες αποδοχές από 101 έως 149 ΕΥΡΩ, θα λάβει αύξηση 300% .

    -Κάθε εργαζόμενος και συνταξιούχος με μηνιαίες αποδοχές από 150 έως 199 ΕΥΡΩ, θα λάβει αύξηση 200% .

    Για τους εργαζόμενους η αύξηση θα δοθεί εφόσον απασχολούνται 32 μέρες το μήνα, 16 ώρες την ημέρα και 384 μέρες το χρόνο. Οι συνταξιούχοι θα λάβουν την αύξηση με την επίδειξη ακτινογραφίας της οδοντοστοιχίας τους (αν αυτή είναι πλήρης δοντιών και χωρίς σφραγίσματα).

    -Κάθε έλλην με αποδοχές έως 4999 ευρώ ετησίως θα λάβει δωρεάν 180 λίτρα κηροζίνης για το δικινητήριο του αερόσκαφος. Προϋπόθεση η επίδειξη της άδειας κυκλοφορίας του. Επίσης θα λάβει 600 λίτρα πετρέλαιο για το πλωτό του σκάφος, με την προϋπόθεση ότι αυτό φέρει σημαία Γουατεμάλας και έχει μήκος πάνω από 12 μέτρα. Βεβαίωση του οικείου χαφιέ απαραίτητη.

    ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ
    -Κάθε έλλην με αποδοχές έως 1999 ευρώ ετησίως θα λάβει δωρεάν 2 κιλά χαβιάρι Ουκρανίας, δώρο του φίλου μας Γιουσένκο.

    -Κάθε συνταξιούχος ανήρ με αποδοχές έως 1999 ευρώ ετησίως θα λάβει δωρεάν 12 βίντεο σεξιστικού περιεχομένου, δώρο του φίλου μας Μπερλουσκόνι.

    -Κάθε συνταξιούχος γυναίκα με αποδοχές έως 1999 ευρώ ετησίως θα λάβει δωρεάν 12 σετ παριζάνικων εσωρούχων, Karla Bruni Fashion, δώρο του φίλου μας Σαρκοζί.

    Ολοι οι άλλοι θα πάρουν τον Πουλακίδα.

    Εκτός από τον ΕΦΡΑΙΜ, ΤΗ ΔΙΚΑ, ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΟΝ ΣΕΒ, ΤΟΥΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΧΑΣΑΠΗΔΕΣ, ΤΙΣ ΔΕΚΟ, ΤΟΥΣ Γεν. ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ο.τι με ευχαρίστηση τους δόσετε, με τα νέα φορολογικά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση