GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχέδιο Αμάν...

. Από το drseeng.blogspot.com . Σίγουρα οι μισοί σχεδόν Έλληνες πανηγυρίζουν για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τους ομίλους του Champi...

.
Από το drseeng.blogspot.com
.
Σίγουρα οι μισοί σχεδόν Έλληνες πανηγυρίζουν για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τους ομίλους του Champions League. Κι όχι επειδή προκρίθηκε μια ομάδα από την αγαπημένη μας Κύπρο. Τέτοιοι είμαστε, τέτοια κάνουμε.
Υπάρχουν όμως μερικοί παράμετροι που πρέπει να μας προβληματίσουν:
(1) Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού οδηγεί στη μείωση εσόδων. Η μείωση εσόδων θα οδηγήσει στην αύξηση των λογαριασμών της Vodafone.
(2) Ο γυναικείος πληθυσμός της χώρας μας κέρδισε μια μάχη. Θα ανέχονται να καθόμαστε στην τηλεόραση μόνο μία φορά την εβδομάδα.
(3) Υπάρχει κίνδυνος η παραπάνω φωτογραφία να αποδειχτεί προφητική.
ΥΓ1. Μια σημαντική λεπτομέρεια: Στο site της Ανόρθωσης, κοιτάξτε τι δηλώνουν ως έδρα οι «κουμπάροι» μας.
ΥΓ2. Όσοι έχετε περιέργεια να μάθετε για τη νέα ομάδα του Ριβάλντο, δείτε εδώ.
-------------------

28 σχόλια

  1. ANOR8OSH OLH H ELLADA MAZI SOU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η θυγατρική της Intralot και της τουρκικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Turkcell, Inteltek, κατέθεσε την καλύτερη προσφορά στον δεύτερο και τελευταίο γύρο του διαγωνισμού για τη διαχείριση του τουρκικού αθλητικού στοιχήματος Iddaa.
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στουσ Κύπριους!!! Το φυσάνε και δέν κρυώνει οι κολω-γαυροι καλά να πάθουν!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να βλέπω το ειρωνικό χαμόγελο του Κόκκαλη να σβήνει απ' την μούρη του,μου αρκεί. Λυπάμαι για τους ανόητους οπαδούς του, που θάχουν πέσει στα μαύρα. Υπογραφή:Πρώην οπαδός του και τώρα Παναθηναϊκός εξ αιτίας της μούρης του Κόκκαλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ;
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣΧΑΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΤΡΩΓΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΓΚΟΛ. ΑΠ΄ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΖΙΛΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο στην Ανωρθωση που αποκλεισε τους ανηθικους πρωταθλητες της Ελλαδας!!!Στα χαρτια το πηραν το πρωταθλημα.Ειδατε τι πηγαν να κανουν και στους Κυπριους τ'αδελφια μας; Οτι εκαναν και στην Ριζουπολη.Δεν εχουν οθτε οσιο ουτε ιερο αυτοι οι ανθρωποι!!
    Θεια Δικη λοιπον !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετα τον υποκλυσμο απο την Ανορθωση ο Θρυλος πρεπει να κανει πλαστικη επεμβασει για Ανορθωση ΚΩΛΟΥ,Και μετα ΕΜΠΡΟΣ ΠΕΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΝΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμμα ειμαστε ανικανοι να παρουμε την προκριση και βαθμους στον πινακα της UEFA ας μην παει κανενας.Βαρεθηκαμε να βλεπουμε ορδες ανεγκεφαλων να τα σπανε και το κρατος να παρακολουθει.Ετσι και αλλιως το ποδοσφαιρο που παιζουν δεν βλεπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΕ ΠΑΠΑΡΑ !
    ΤΣΙΜΠΑ ΜΙΑ ΑΡΧΙΔΑΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ναι χαρειτε χαρειτε που αποκληστικε ο θρυλος, να δουμε πως θα μαζεψει βαθμους η Ελλαδα, αν συνεχισουμε ετσι, μονο ο πρωταθλητης θα παει, και αυτος με 2 γυρους προκριματικα. Αλλα τοσο σας κοβει τοσα λετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @giorgos3kala

    Ωραίο ανέκδοτο βρε! Από τον Ολυμπιακό περίμενε η Ελλάδα να μαζέψει βαθμούς στην Ευρώπη; Η κατάντια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι ακριβώς η αιτία που χάνουμε βαθμούς και πρέπει οι ομάδες μας να δίνουν προκριματικούς. Τρια χρόνια έλειπε από το Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟ και καταποντιστήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο Θρυλος πρεπει να κανει πλαστικη επεμβασει για Ανορθωση ΚΩΛΟΥ,Και μετα ΕΜΠΡΟΣ ΠΕΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΝΕΑ

    28 Αύγουστος 2008 5:21 μμ




    ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλια πολλα στον Τακη Τσουκαλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο ολυμπιακος θα πρεπει να ριξει ενα οθωμανικο στους λαγους

    ενα 5-0 για αρχη ...καλα θα ειναι

    αρχιδια λαγοι...κρυφτειτε, αρχιζει η κυνηγετικη-οθωμανικη περιοδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σιγα τα σκαγια!!!
    ευχομαι καλή κληρωση στον Ολυμπιακό στο UEFA!!! Η Ομονοια θα είναι μια καλή κλήρωση για να ξαναπάει ένα ταξίδι στο νησί και να φάει άλλα 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και τωρα θα δειτε πως παίζουν μπαλα που η Ανόρθωση έπεσε με τον ΠΑΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δηλαδή έκανε εκπτώσεις η Vodafone επειδή έπαιζε ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Ληγκ? Μάλλον βλακείες γράφετε πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 28 Αύγουστος 2008 7:34 μμ Μουνόπανο κολόγαβρε σου γαμιεται η μανούλα. Όταν την γάμαγα βγηκες εσύ μουλόπαιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 7.34 καλώς τον Τζανετάκο της Ευρώπης


    εκτός από γεωγραφία (μάθαμε όλα τα ψαροχώρια της Ευρώπης - Μόλντε, Χέρενβεϊν, της Εγγύς Ανατολής - Χάιφα, σπάσατε ένα ρεκόρ: Είσαστε η μόνη ομάδα που "έβαλε" την Κύπρο στους Ομίλους.

    Κι άλλο ένα ρεκόρ: Την πρώτη φορά που παίξατε προκριματικό, πήγατε εκεί που πάτε πάντα το Δεκέμβρη: Κρόκους, είσαι σπίτι? Επί του καναΠΕΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΛΛΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ UEFA. O ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ H ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΕΣ. ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΡΑΔΙΟΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΡΑ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΠΑΙΖΕ 50 -50. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

    Ο ΟΣΦΠ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ CHAMPION LEAGUE KAI ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. me tipota allo ektos apo balla den exete na asxolitheite stis zwes sas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πειραιώτες και πάντα γαύροι .

    ΄΄ Μεγάλη μπουκιά φάτε , μεγάλη κουβέντα μην πείτε ΄΄ Θέλατε 4 – 0 Τώρα κάντε καλό μπάνιο γιατί σε εμάς τους προβοκάτορες δεν μας αρέσουν οι βρομιάρηδες . Όπως είδατε κάναμε και προβοκάτσια και έξω από το Καραϊσκάκη . Βρε ΚΑΦΡΟΙ κάθε χρόνο κάνετε τις ίδιες μαμακίες . Τέλος πια η ασυλία. Θα πρέπει να ξέρετε ότι κάποτε ένας αετός ρώτησε ένα σαλιγκάρι πως βρέθηκε στην κορυφή του βουνού και εκείνο του είπε ΄΄ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΄΄ Προσέξτε λοιπόν γιατί όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις τόσο πιο μεγάλος είναι ο θόρυβος που κάνεις όταν πέφτεις . Βέβαια και το OUEFA πολύ σας πάει . Α να σας ρωτήσω και κάτι . Τα Ζαπορίζια παίζουν φέτος για να πάτε εκεί που πολύ το ήθελε ο κολλητός σας δημοσιογράφος Βασιλάκης Παπανικολάου . Ε ρε πλάκα που θα του κάνει ο Χρηστάρας ο Κοντός . Βέβαια θα του πει εμείς 11 χρόνια μπλα , μπλα , μπλα. Αλλά είπαμε για τον αετό και το σαλιγκάρι θα του απαντήσει ο Χρηστάρας . ΄Αντε χαρίζω και καναπέ με θήκες για πίτσες μπύρες κλπ. Έχει και εκτινασώμενο σφυρί για την TV . Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ότι ο Αλέφαντος έχει κατασκηνώσει έξω από του Ρέντη για παν ενδεχόμενο . Και μία ερώτηση . Μετά το τέλος του αγώνα και το μεγαλειώδη νίκη η TV έδειξε κάποια σιλλουέτα κάποιου κυρίου ( κατ΄ ευφημισμό ) να κάνει κάτι χειρονομίες προς τη μεριά των Κυπρίων . Στο αριστερό του χέρι κρατούσε και ένα πούρο . ΄Ηθελα να ξέρω μετά το κάπνισε η το έβαλε εκεί που αρμόζει σε τέτοιους κυρίους . ( ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ )
    Η παιδεία των γαύρων σε όλο της το μεγαλείο , Θέλετε και TSAMPIONS LEAGUE , τρομάρα σας . Ζαπορίζια και πολύ σας είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πληροφορία προσφορά για τους άσχετους: δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει ο Ολυμπιακός προκριματικά. Έχει παίξει άλλες δύο και έχει προκριθεί. Η μία μάλιστα ήταν με την Ανόρθωση. Δεύτερη πληροφορία για άσχετους: η βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ βγαίνει από τις πορείες των ομάδων την τελευταία πενταετία. Άντε μετρήστε λοιπόν από τότε ποια ομάδα έχει δώσει τους περισσότερους βαθμούς και μετά μιλήστε. Ο Ολυμπιακός πάντως έχει περάσει στους «16» και των δύο διοργανώσεων από το 2004 και μετά, όταν κάτι άλλοι έφερναν Χ με κάτι Ζαπορίζιες. Να τους δούμε τώρα και με τη Βέρντερ που έφαγε πέρσι τρία μέσα κι έξω από το Θρύλο.
    Τρίτη πληροφορία για άσχετους: και το πρωτάθλημα να μην έπαιρνε πέρσι ο Ολυμπιακός πάλι θα έβγαινε C.L. Όπως βγήκε ο Παναθηναϊκός που έχει ξεχάσει πότε το πήρε τελευταία φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς 2.01

    Αντε βρε ήλθε και η δική σου σειρά για Ζαπορίζια . Με Ευρωπαίο διαιτητή και επόπτες , όχι με τον Καζναφέρη που το στείλατε τοποτηρητή στην Ξάνθη . Πάντως δεν το ψάχνεται λίγο για τους ξένους της Ανόρθωσης κάποιος θα έχει πιεί καφε για τρίτη φορά καπου αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αντί να λέτε ευχαριστώ που βγήκε η ΑΕΚ δεύτερη πέρσι και μπήκατε στο Τσάμπιονς Λιγκ με τα πλέι-οφ μιλάτε κιόλας. Γιατί αν ερχόσασταν στο Καραϊσκάκη να παίξουμε τη δεύτερη θέση μπορεί να μην σταματούσαμε στα τέσσερα αυτή τη φορά. Πελάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 29 Αύγουστος 2008 2:52 μμ Με την διαιτησία μαλακομπούκομα στην ευρώπη όταν βγαίνεις σας γαμάνε όλοι οι πικραμένοι. Πάρε τον πολυλο και στον καναπέ γρήγορα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς 2.52μμ

    Τελικά αληθεύει για τον Αλέφαντο ???? Για να ξέρουν οι διαιτητές στην Ευρωπη και να ζητήσουν το τηλέφωνό του , γιατι ο Γερμανός δεν ήξερε τον αριθμό του ΜΕΓΑΛΟΥ Βαλβέρδε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *