GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να πώς ξεκίνησαν όλα...

.. ... με το Βατοπέδι! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το "Πρωτόκολλον Παραλαβής και Παραδόσεως" Από το krogias.blogspot.com Ούτε οι αυτοκράτορες ...

..
...με το Βατοπέδι! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το "Πρωτόκολλον Παραλαβής και Παραδόσεως"

Από το krogias.blogspot.com

Ούτε οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου προ χιλιετιών δεν θα τολμούσαν να παραδώσουν με τέτοιο τρόπο δημόσια περιουσία!
Σήμερα, το πρώτο ντοκουμέντο:Το "Πρωτόκολλον Παραλαβής και Παραδόσεως" της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

Ο τότε προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου και τότε Αντιδήμαρχος Ξάνθης, ΠΑΡΕΔΩΣΕ "την λιμνοθάλασσα Βιστωνίδα μετά των όχθων αυτής στο Νομό Ξάνθης, όποιας έκτασης και εάν είναι αυτή" και για να μην έχει κανείς αμφιβολία συνεχίζει "του Δημοσίου μη δυναμένου να προβάλει δικαιώματα κυριότητας επ' αυτής"...

Από σήμερα εγκαινιάζω την περίοδο "ΒΑΤΟΠΕΔΙ". Κάθε μέρα θα παραθέτω και από ένα ντοκουμέντο από το μεγαλύτερο ζήτημα πολιτικής και ηθικής τάξης που ταλαιπωρεί τη σύγχρονη Ελλάδα.

----------------------------------

9 σχόλια

  1. Αυτοί θα μας πουλήσουν όλους στους Τούρκους ή στους Σλάβους κάποια στιγμή για να γλιτώσουν και το λιντσάρισμα .
    Οταν θα το καταλάβουμε θα κυματίζει στην Ακρόπολη άλλη σημαία και αυτοί θα είναι στη Χονολουλού και θα πίνουν στην υγειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξυριστε τους τεμπεληδες,υποδικους,βαλτε τους να δουλεψουν πραγματικα να τελειωνουμε.Εχουν κανει καταληψη στο τριτο ποδι της Χαλκιδικης εδω και 1000 χρονια,και συνεχεια διεκδικουν γη και χρημα χωρις να εχουν προσφερει το παραμικρο σε αυτην την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2003 γράφει τό έγγραφο. Ποιός κυβερνούσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aφου οι μαλακες αυτης της χωρας, προκειμενου να ταχουν καλα με το αφεντικο εκει ψηλα,(απο το φοβο του θανατου δηλαδη), επιτρεπουν στους παπαδες την υπαρξη, αυτα θα γινονται.
    Αν δεν αλλαξουν αποψη οι πολιτες, τιποτα δεν προκειται να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή σου θεματογραφε..
    Ειναι δυνατον να μιλας έτσι για τους.. αντιπροσωπους του Θεου που απο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μεχρι τον πρωθυπουργο και τον αρχηγό της αντιπολίτευσης και όλους τους εκλεγμένους άρχοντες τρεχουν και τους προσκυνανε και φιλανε τα...χερια;
    Ακόμα και τα πωλητηρια ειναι καθαγιασμενα και ευλογημένα απο σεβάσμια στελέχη των δημοκρατικα εκλεγμενων(;) Ρωσσό πουλο...Βουλγαρ άκη...Καραμαν λη..
    και άλλους πολλους ,ακραιφνεις πατριώτες που όλοι τους ορκίστηκαν να μας κυβερνήσουν εις το όνομα της.."Αγιας και αδιαιρετου Τριάδας.."!!!
    Και το ΠΑΣΟΚ ειχε πολλες θεούσες και απλοχεράκηδες ,αλλα αυτοι εδω πανε για παγκοσμιο πρωτάθλημα... Ξεπερασαν και τις συνωμοσίες των ΚΚέδων στην εποχη του ψυχρου πολέμου...
    Για να δουμε και τα άλλα ντοκουμέντα...
    ΕΚΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα τέτοιο χαρτί έχει κάπου στο πατάρι και η γιαγιά μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ


    Την ώρα που άλλοι Έλληνες έχυναν το αίμα τους ενάντια στους κατακτητές, οι ρασοφόροι του Αγιου Ορους εξυμνούσαν τον Χίτλερ και το έργο του , με σκοπό να εξασφαλίσουν την εύνοια του και να "διασφαλίσουν την ακεραιότητα της περιουσίας" τους και τον "ήσυχο βίο" τους.

    Το γεγονός πήρε δράση στις Καρυές όταν 4 αξιωματικοί του γερμανικού στρατού συναντήθηκαν με την Ιερά κοινότητα (αντιπρόσωπους των 20 μονών στον Αθω).


    Όπως διαβάζουμε στο...

    ΑΓΙΩΝΥΜΟΝ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΩ, ΣΕΛΙΣ 57:

    «Είναι γνωστό, ότι με μια διπλωματική (...!?) και έγκαιρη ενέργειά της η Έκτακτη Διπλή Ιερά Σύναξη του Αγίου Όρους, που συνήλθε στις 26 Απριλίου 1941, στέλνοντας επιστολή προς τον Χίτλερ στο Βερολίνο διέσωσε κυριολεκτικά τον ιερό τόπο από νέα βεβήλωση, κινδύνους εισβολής Βουλγάρων κλπ. και άλλες ταλαιπωρίες...»

    Αφου υπενθύμισαν στον Χιτλερ ότι είχε επισκευτει το Αγιο Ορος το 1919, συνέταξαν επιστολή που είχε ως εξής:


    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΕΡΑΣ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ
    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ
    ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ Γ' ΡΑ'Ι'Χ
    ΑΔΟΛΦΟΝ ΧΙΤΛΕΡ


    ΗΜΕΙΣ ΟΙ 20 ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΙΣΑΡΙΘΜΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΩΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΣΤΙΚΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ ΤΟΥ ΑΓΙΩΝΥΜΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΘΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΜΕΝ ΕΙΣ ΑΠΗΚΟΟΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗΝ ΔΙΑ ΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΝΙΚΑΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΜΕΝ ΕΝ ΘΑΥΜΑΣΜΩ:

    EΠΕΣΕΝ ΤΟ ΖΙΤΟΜΙΡ (ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΟΧΥΡΟ) ΚΑΙ ΕΣΩΘΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ...

    ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΡΑΤΥΝΗ ΤΗΝ ΥΜΕΤΕΡΑΝ (ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ) ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΕΙΣ ΕΤΗ ΠΛΕΙΣΤΑ .

    ΟΙ 20 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΥΣIΟΥ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 20 ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

    Α' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΛΑΥΡΑΣ...ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
    Β' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ...ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΗΤΑ
    Γ' TETΡΑΔΟΣ: ΙΒΗΡΩΝ....ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣ
    Δ' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΧΙΛΙΑΝΔΡΙΟΥ...ΟΣΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
    Ε' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ...ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ

    Είναι ο ίδιος θεσμός που εναντιώθηκε στην επανάσταση του 21 , ο ίδιος που κράτησε φιλική στάση προς την δικτατορία , και ο ίδιος που υποκριτικά και εκ του ασφαλούς φωνάζει...:

    Ελευθερία η θάνατος,
    Χαίρε Ω χαίρε Ελευθεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρήστος Κωνσταντινίδης προϊστάμενος κτηματικής υπηρεσίας Ξάνθηςείναι ο άνθρωπος που παρέδωσε με ένα κουρελόχαρτο το 2003 την λίμνη Βιστωνίδα στην μονή Βατοπεδίου.Που ήταν τότε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο εκπρόσωπος της στην Ξάνθη βουλευτής και αντιπρόεδρος της βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης και επίσης που ήταν ο Απόστολος Φωτιάδης υφυπουργός οικονομικών, που το Υπουργείο του γνωμοδότησε θετικά στην πώληση. Και οι δύο πρωτοκλασάτοι Θρακιώτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αγιοποίησαν τα ΘΡΑΚΗ μας και μη χειρότερα.ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *