GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι βαρκούλες και το ψάρεμα...

. Από τον Π. Μιχαλόπουλο ( xairete.blogspot.com/ ) . " Ανανεωμένοι: Φεύγουμε για νέα θέματα… ": Δυο μήνες τώρα, μακριά (σε ερημιά...

.
Από τον Π. Μιχαλόπουλο (xairete.blogspot.com/)
.
"Ανανεωμένοι: Φεύγουμε για νέα θέματα…": Δυο μήνες τώρα, μακριά (σε ερημιά σκέτη), μακριά από την επικαιρότητα (φορτώναμε τα παλιά τα εγκλωβισμένα θέματα μας), ε, είπαμε να εκτοξευτούμε όσο πιο ψηλά γίνεται ώστε να έχουμε μια τοοοόσο μεγάλη (πανοραμική) άποψη των γεγονότων… Για να δούμε τι γίνεται, τι χάσαμε τόσο καιρό, τι παίζεται τέλος πάντων τόσο εδώ και αλλού, γενικά!
Αυτά (σχετικά με την εκτόξευση), αλλά μας πήρε ο ύπνος, και το χάσαμε το συγκεκριμένο διαστημόπλοιο! Κατάλαβες; Είπαμε μετά, να πάμε με τις βαρκούλες μας για ψάρεμα (θεμάτων βέβαια), δηλαδή με πιο μικρές (από εκείνες τις αστρονομικές) βλέψεις βέβαια, αλλά αντί να κάνουμε μια μικρή διακοπή (μεσημεριανή όπως υποσχεθήκαμε), φαίνεται ότι αυτός ο μεσημεριανός ύπνος (πιο ισχυρός από την τάση μας για την αναζήτηση θεμάτων επικαιρότητας) τράβηξε πολύ σε διάρκεια, και έτσι μας βρήκε το απόγευμα με άδεια (από «ψάρια») χέρια…Ζήτω συγγνώμη σαν… επίδοξος αστροναύτης, και σαν ψαράς (του γλυκού νερού)...Πού θα πάει όμως! Θα τον βρούμε και πάλι εκείνον τον παλιό μας τον ρυθμό… Σίγα – σίγα, ε; Μη (με) βαράτε!!
-----------------------------------

2 σχόλια

  1. Ζήτω συγγνώμη σαν… επίδοξος αστροναύτης, και σαν ψαράς (του γλυκού νερού)...Πού θα πάει όμως! Θα τον βρούμε και πάλι εκείνον τον παλιό μας τον ρυθμό… Σίγα – σίγα, ε; Μη (με) βαράτε!!
    http://xairete.blogspot.com/2008/08/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση