GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρελάθηκε ο Βουρλούμης...

. ...ζητώντας 10 εκ. ευρώ από την Αριστέα Μπουγάτσου επειδή έγραψε την αλήθεια για τον ΟΤΕ. Ηθικός αυτουργός η κυβέρνηση! . Μόνο ως κίνηση...

.

...ζητώντας 10 εκ. ευρώ από την Αριστέα Μπουγάτσου επειδή έγραψε την αλήθεια για τον ΟΤΕ. Ηθικός αυτουργός η κυβέρνηση!
.

Μόνο ως κίνηση "τρέλας" μπορεί να ερμηνευθεί η ενέργεια του Π. Βουρλούμη να ανακοινώσει ότι ο ΟΤΕ θα καταθέσει αγωγή ύψους 10.000.000 ευρώ εναντίον της δημιοσιογράφου Αριστέας Μπουγάτσου και της "Ελευθεροτυπίας" για τα δημοσιεύματα με τα οποία αποκάλυπτε -με έγγραφα ντοκουμέντα- ότι υπάρχει ζήτημα υποκλοπών για τον Οργανισμό.
Ο κ. Βουρλούμης βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω των διώξεων που του έχουν ασκηθεί - σε σημαντικό βαθμό λόγω των αποκαλύψεων που έχει κάνει η Αρ. Μπουγάτσου. Θέλει να την "εκδικηθεί"; Θέλει να την φοβίσει, την ίδια και την εφημερίδα; Θέλει ένα άλλοθι εν όψει των δικαστικών του περιπετειών;

Ο,τι και να ισχύει, το θέμα είναι εξόχως πολιτικό. Και υπόλογη είναι η ίδια η κυβέρνηση. Επιτρέποντας τέτοιες εξωφρενικές κινήσεις, γίνεται "ηθικός αυτουργός" στις προσπάθειες φίμωσης των όποιων ελεύθερων φωνών έχουν απομείνει στα media και χειραγώγησης της ελευθεροτυπίας.

Ο κ. Ρουσόπουλος τι λέει; Και η ΕΣΗΕΑ, αλήθεια, γιατί σιωπά ακόμη;

Το θέμα πάντως έχει πολλές ενδιαφέρουσες "ουρές". Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

--------------------------------------

18 σχόλια

  1. Οταν αναφερεσαι στην ΕΣΗΕΑ εννοεις Πανο Σομπολο...Για να πει κατι ο ανθρωπος περιμενει δυο πραγματα,πρωτον την επιφοιτηση του αγιου πνευματος και δευτερον περιμενει το Ρουσοπουλο Η' το link αυτου Αντωναρο για να του ποθνε τι θα πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΡΙΣΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ "ΓΝΩΣΤΗ" ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΤΕΤΖΙΔΕΣ, ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΟΥΛΟΥΡΗ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΩ -ΑΠΟ ΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ-ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΑΒΑΣΙΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΛΕΠ/ΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΠΗΓΗ" (ΣΥΝΔΙΚΑΛΑΣ) ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΣΣΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ... ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ!!!
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ ΤΗΝ "ΠΑΙΡΝΕΙ" ΣΟΒΑΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΚΑΜΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ (ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΔΙΑΣΤΡΑΥΡΩΣΗ ΠΗΓΩΝ, ΕΙΔΙΚΗ ΑΚΑΔΙΜΑΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΣ "ΕΓΓΡΑΦΩΝ", Κ.Λ.Π).
    ΤΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΘΕΥΡΟΤΥΠΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ.

    ΕΙΔΙΚΟΣ -ΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η "Ε" αλλοίωσε το νόημα του κειμένου παρουσιάζοντας συγκεκριμένα σημεία με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται "η αποκάλυψη".
    Το πλήρες κείμενο που δημοσίευσε ο ΟΤΕ δείχνει την πραγματικότητα.
    Τα υπόλοιπα είναι αέρας κοπανιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βουρλουμης εναντιον Μπουγατσου?
    Να θυμηθω να παρω μπουγατσες. Ενας θεος ξερει που θα φτασει η τιμη της Μπουγατσας.


    χαλαρος κ ανενταχτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άν είναι δυνατόν έθιξε την τιμή ενός καθάρματος που παρόλο του οτι διώκεται για 5 κακουργήματα παραμένει στην θέση διοικητή του ΟΤΕ με μισθό μερικά εκατομμύρια ευρώ τον μήνα. Ο νεοφιλελεύθρος ναζισμός των λαμογιών του Καραμανλή ξεπέρασε πιά όλα τα όρια.
    Είμαι περίεργος άν τυχόν βρεθεί ο τόσο καταπουλημένος δικαστής που θα δεχτεί αφού πρώτα του τα σκάσουν να τον δικαιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είχα την εντύπωση ότι ο ρόλος των δημοσιογράφων είναι (ανάμεσα στα άλλα) να αποκαλύπτουν ατοπήματα και απατεωνιές και όχι να παρουσιάζουν αποκυήματα της φαντασίας τους σαν πραγματικά περιστατικά.
    Είτε η κυρία Μπουγάτσου έκανε λάθος (άρα πρέπει να ανακαλέσει επίσημα), είτε έχει δίκιο (που θα αποδειχθεί στο δικαστήριο), είτε χρησιμοποιεί την εφημερίδα για να εκβιάζει πολιτικά αλλά και να πουλάει φύλλα.
    Σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ όμως δεν είναι υπεράνω του νόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το υφος και το ανυπογραφο με κανουν να σκεφτω μια και δεν εχω παρακολουθησει τις καταγγελιες της κας οτι ο βουρλουμης εχει δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ενδιαφερον τροπος να καλυψουν τις τρυπες τους ολες οι προβληματικες. !!
    Για σκεφτειτε και οι υπολοιποι:
    Ταμεια, Ολυμπιακη, κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΝΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΡΣΒΑΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ.
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΗΨΗΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΣΤΑΥΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.
    Κ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ " ΤΥΠΟΚΤΟΝΟΥ ΝΟΜΟΥ" ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΛΙΓΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΩΓΙΗΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.
    ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ 5 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ;;; ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ;;; ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΝΙΖΩ ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΣΘΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σκίστε τον τον πούστη τον Βουρλούμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΝΟ ΣΟΜΠΟΛΕ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Νά μή στάξει η ουρά τού γαιδάρου"
    Ο γάιδαρος έχει2 ουρές καίη εύπιστη
    καταγγελόμενη φλερτάρει μέ την μία.
    Ο δέ αναρτήσας μέ τήν άλλη.
    Ε,αυτό κι'άν δέν απαιτεί υγρή φαν
    τασία. Αναστάσης(σεξοζωολόγος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Gamiesai Anastash.


    Ypografh,
    h pswlh toy gaidaroy
    (poy se enepneyse).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ε αφου οπως λεει ο ανυπογραφος αρθρογραφος η Μπουγάτσου ειχε εγγραφα δοκοθμεντα τοτε ο Βουρλουμης βλακας ειναι γιατι θα την χασει την υποθεση. Εκτος βεβαια αν ο ανυπογραφος λεει ψεματα, ή τα εγγραφα δεν αποδεικνυουν τους ισχυρισμους της δημοσιογραφου, το δικαστηριο να τα βρει αυτα, αν φτασουν εκει και δεν τα βρουν στην πορεια.

    http://freedom-by-takis.blogspot.com

    http://malakapothiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρός 10.07 καί bloopers,
    oδεύστε στό σχόλιο μου ΤATΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ.
    Κάτω -κάτω σάς παραπέμπω στήν
    πρώτη παρένθεση.
    Αναστάσης(JOHN HOLMES).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *