GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Απέτυχε η οικονομική πολιτική!"

. Και άρθρο του Π. Τατούλη, αύριο, ταράζει πάλι τα νερά στη ΝΔ. Κατηγορεί την κυβέρνηση για εγκατάλειψη του προεκλογικού προγράμματος της ...

.
Και άρθρο του Π. Τατούλη, αύριο, ταράζει πάλι τα νερά στη ΝΔ. Κατηγορεί την κυβέρνηση για εγκατάλειψη του προεκλογικού προγράμματος της ΝΔ...
.
Του Κ. Πετρίδη
..
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το ...μελάνι (το ηλεκτρονικό) για το νέο "χτύπημα" του Π. Τατούλη σε κυριακάτικη εφημερίδα για το θέμα των μεταρρυθμίσεων, και είχα πρόσθετες πληροφορίες. Θα προηγηθεί, από τον Αρκάδα βουλευτή, και ...άλλο χτύπημα. Αύριο...
Στην εφημερίδα "Ημερησία" δημοσιεύεται άρθρο του για την οικονομική πολιτική. Και σε αυτό όπως έμαθα μιλάει καθαρά για αποτυχία της ασκούμενης πολιτικής και χρεώνει "πολιτικές ευθύνες" για την αποτυχία αυτή.
Το σημαντικότερο όμως είναι η διαπίστωση του Π. Τατούλη ότι η πολιτική αυτή δεν έχει σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ και με το ιδεολογικοπολιτικό της πρόγραμμα. Δηλαδή κατηγορεί ουσιαστικά την κυβέρνηση ότι έχει αποκλίνει, αν όχι εγκαταλείψει, το πρόγραμμα της ΝΔ.
Θα διαβάσουμε το άρθρο και επανερχόμαστε!
---------------------------------

13 σχόλια

  1. Ελεύθερος ο Θέμος. Έπιασε τόπο η απειλή στο Δημήτρη Οικονόμου τον αδέκαστο δικαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω ταιριαζει το αλησμονητο : Δε μας χεζεις ρε νταλαρα? Εσυ στηριζεις την κυβερνηση ,οχι εγω. Αλωστε το ξερουμε οτι οι πολιτικοι δεν φταινε σε τιποτα, γιατι δεν μπορουν να κανουν τιποτα ! Αλλα τι θα βγουν να πουν? οτι δεν εχουν καμια σχεση με την τιμη της ντοματας? αληθεια ειναι. Αλλα ποιος θα το πει? Μετα πως θα παει να ζητησει ψηφο? Τα λατομεια στο μαρκοπουλο δουλευουν κανονικα, ενω οι διακστες ,νομαρχαιοι και πολιτικοι τα εχουν κλεισει. Αρα τι δυναμη εχουν? Περιμενουμε απαυτους να μας λυσουν το κυπριακο και το αιγαιο ? Ημαρτον δηλαδη ! Εξω απο καθε επαρχιακη πολη υπαρχουν μπαρ που εχουν κλειδωμενες αλλοδαπες γυναικες στα πανω δωματια. Θελετε να μαζευτουμε να παμε να τους σπασουμε στο ξυλο τους μπραβους να τις ελευθερωσουμε? τι περιμενετε ? Απο τους πολιτικους και την αστυνομια? χαχαχαχαχαχα Ρε κακομοιρηδες, ολα τα χαρτονομισματα ειναι γεματα κοκαινη και αλλες ουσιες. Ειναι το μεγαλυτερο εμποριο στον κοσμο. Για αυτο δεν γινεται αποποινικοποιηση των ναρκωτικων. Οποιος υποστηριζει την απαγορευση ειναι συνενοχος (καλα ,υπαροχυν και ορισμενοι βλακες - δες κνε , ακροδεξιους κτλ). Ειναι τοσο απλα τα πραγματα που με τις αμπελοφιλοσοφιες του καθενα γινονται περπλοκα για να μπερδευομαστε, Ουστ καθηκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ POST,ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι απέτυχε βρε γελοίοι ;

    ΜΟΥΝΙ- ΣΚΑΤΑ τα κάνετε ρε άσχετοι.
    Άντε ξεκουμπιστείτε ρε γελοίοι .
    Στα τσακίδια να πάτε ΑΧΡΗΣΤΟΙ .



    Κύριε Αλογοσκούφη,

    σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου που μου δίνετε την ευκαιρία -ανακοινώνοντας τα νέα φορολογικά μέτρα - τα οποία δεν είναι φορολογικά μέτρα αλλά φορολογικά αντίμετρα για να κάνω ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για φοροδιαφυγή.

    Τέτοιο κίνητρο ειλικρινά δεν το περίμενα από τη ΝΔ και από εσάς τον απόφοιτο Οικονομικής επιστήμης Αγγλικού πανεπιστημίου και ειλικρινά σας ευχαριστώ από βάθος καρδίας για το δώρο που μας προσφέρατε !!

    Βέβαια το παιχνίδι των εκλογών τελείωσε για εσάς και το κόμμα σας που και με ισχνή διαφορά να βγείτε πρώτοι από το κοιμισμένο ΠΑΣΟΚ , δεν θα κάνετε κυβέρνηση αυτοδύναμη.

    Ειλικρινά τέτοιο Οικονομικό επίτευγμα μόνο η κυβέρνηση Καραμανλή μπορούσε να επιτύχει.

    Αυτά τα μέτρα κύριε Αλογοσκούφη τα παίρνουν μόνο χώρες όπως η Νορβηγία που βρίσκονται 100 χρόνια μπροστά από την Ελλάδα και σας ενημερώνω ότι ούτε σε καιρό πολέμου δεν φορολογούνται τα εισοδήματα από το πρώτο ευρώ.

    Γειά σας κύριε Αλογοσκούφη και
    πάλι σας ευχαριστούμε πολύ !!



    Αν ξαναψηφίσω ξανά τον Αλογοσκούφη να μου κοπεί το χέρι.
    Αν ξαναψηφίσω ξανά ΝΔ να μου κοπεί και το άλλο χέρι.
    Αν ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ να μου κοπεί το πόδι.
    Αν ψηφίσω ΚΚΕ,ΣΥΝ ή άλλο κόμμα να μου κοπεί και το άλλο πόδι.

    Αν ξαναψηφίσω κανένα γουρούνι από αυτούς που υποτίθεται κυβερνούν για το καλό των πολιτών και της χώρας να μου κοπούν
    τ'αρχίδια μου και ο πούτσος μου μαζί για να τους τα προσφέρω ως επιδόρπιο !!

    Αυτά δεν είναι φορολογικά μέτρα αλλά μέτρα υπέρ της Φοροδιαφυγής !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι γίνεται με αυτόν το λεβέντη τον Τατούλη μας δουλεύει? όλο γκρίνια και αντάρτικο το παίζει αλλά πάντα στην πρώτη γραμμή όταν χρειάζεται στήριξη ο Καραμαλεγκος. Από ότι φαίνεται ο Τατουλης τη ζημιά την κουβαλάει από τους μαοϊκούς , τέλος πάντων περαστικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε συ ανωνυμε, καιρο ειχα ν ακουσω τετοιες κουβεντες για τα ναρκωτικα.
    Δυστυχως, οι περισσοτεροι,εχουν καταπιει τα παραμυθια που τους σερβιρουν, αυτοι που κονομανε κι αυτοι που ειναι απλως μαλακες.
    Φανταζεσαι, να σταματαγε το νταραβερι τι θα γινοταν;
    Τι κλαμα θαπεφτε σε ενα σωρο κοσμο;
    Κατι δικηγοροι πχ,με πολλα μυρια,πως θα αγοραζαν κι αλλες Φερραρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. "Ακούγονται μερικές ακραίες προτάσεις όπως το να κλείσουν τα καταστήματά τους οι μικρομεσαίοι και να διαδηλώσουν στη ΔΕΘ με τα λουκέτα στα χέρια".


    Χρ. Κώνστας,
    Νεοδημοκρατικό φερέφωνο,
    δημοσιοκάφρος στον ΑΛΤΕΡ
    (των πλαστογράφων τιμολογίων).



    Ακραία πρόταση δεν είναι αυτή ασύστολε πληρωμένε κονδυλοφόρε προπαγανδιστή. Ακραία πρόταση είναι να μαζευτούμε οι πολίτες όλων των τάσεων και θέσεων (εκτός ελαχίστων διφθαρμένων) και να κανουμε πέτρες το κτήριο που συχνάζει ο Πλεύρης ως ισότιμος συζητητής εκλεγμένων εκπροσώπων.
    Αυτό θα ήταν όντως ακραίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6:15

    Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Στη κρήτη αν είσαι μπάτσος μετα την σύνταξη υπάρχει μόνο ενας δρόμος για ευμάρεια, αυτός της χασισοκαλλιέργιας. Όχι οτι το χασίσακι ειναι κακό αφού πλεον το εγκρίνουν ακόμα και οι φαρμακοβιομηχανίες(βλέπε MARINOL). Αρκεί βέβαια να το αγοράσεις απο αυτούς. Η υποκρισία είναι το σύχρονο ολυμπιακό ιδεώδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ασε μας ρε Τατούλη δεν τρώμε άχυρα
    πουλάς μαγκιά και ψηφίζεις μετά τον αλογοτέτοιον.
    ΌΛΟΙ για τα μπάζα είστε ακόμη και ο σουφλιάς.
    Επομένως τον ρίξεις ή σε διαγράψει ποσώς μας απασχολεί αφού κατρακύλησε αφεαυτού του στο 32%.
    Ασε τα κόλπα λοιπόν πελοπονήσιε οι έλληνες πλέον δεν μασάνε τριπολιτσώτη πονηρούλη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασε μας ρε Τατούλη δεν τρώμε άχυρα
    πουλάς μαγκιά και ψηφίζεις μετά τον αλογοτέτοιον.
    ΌΛΟΙ για τα μπάζα είστε ακόμη και ο σουφλιάς.
    Επομένως τον ρίξεις ή σε διαγράψει ποσώς μας απασχολεί αφού κατρακύλησε αφεαυτού του στο 32%.
    Ασε τα κόλπα λοιπόν πελοπονήσιε οι έλληνες πλέον δεν μασάνε τριπολιτσώτη πονηρούλη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επωνυμος ειμαι ρε φιλε, οχι ανωνυμος. Αλλα πως να τα πω επωνυμως αυτα? Ας κανουν τα βρομοκαναλα μια συζητηση σοβαρη με θιασωτες και πολεμιους της απαγορευσης και θα γελασει και το παρδαλο κατσικι. Γι αυτο δεν συζητανε σοβαρα θεματα στην τιβι. Θα τους ξεβρακωσουμε. Εχουμε στοιχεια. Ας αφησουν να μιλησουν οικογενειες που ζουνε το προβλημα καθημερινα,ας δωσουν τα στοιχεια για τα κερδη, να δεςι τι εχει να γινει. Και ξερουμε και τη γλωσσα των νυκοκυραιων, μην ανησυχειτε. Για φαντασου να βγω στην τιβι και να πω "αυτοι σκοτωνουν τα παιδια σου ελληνιδα μανα" , να δω μετα που θα κρυφτουνε οι κεραταδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρίζατε το ΠΑΣΟΚ μουνάκια Νεοδημοκράτες αλλά εσείς τα κάνατε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ...

    Και σαν και σενα γεμισαμε, δε θελουμε αλλους,εχουμε πηξει στην υποκρισια και στα επικοινωνιακα σας κολπα, καραγκιοζηδες!

    Αν φορας παντελονια (καλα τι λεω, κανενας σας δεν φοραει)χωστα χοντρα,κατηγγειλε και παραιτησου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *