GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάζωσαν την έξοδο στην Τρίπολη...

. Κυκλοφορεί βίντεο στο διαδίκτυο , στο οποίο μιλούν εργαζόμενες στα πλυντήρια και στα μαγειρεία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης...

.

Κυκλοφορεί βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο μιλούν εργαζόμενες στα πλυντήρια και στα μαγειρεία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης. Καταγγέλλουν ότι δεν υπάρχει έξοδος κινδύνου, ότι στα σιδερωτήρια- όπου επικρατούν πολύ μεγάλες θερμοκρασίες- δεν υπάρχει κλιματισμός και ότι τα καρότσια δεν χωρούν από τις νέες πόρτες που τοποθετήθηκαν στα πλυντήρια του προσφάτως … ανακαινισμένου Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα τα άπλυτα να τα μεταφέρουν στα χέρια, για να τα πλύνουν! Περισσότερα στο www.kalimera-arkadia.blogspot.com

5 σχόλια

  1. Το αρκαδικο λομπι τι κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσώπα,τσώπα μή κλαίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αυτό αληθεύει, τότε δείχνει ακόμα μια φορά το πόσο "πρόχειρα" ενεργεί ο άχρηστος "νεο-Έλληνας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ εδω και καιρό τα τεκταινόμενα στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ νοσοκομείο Τριπόλεως, είτε έχοντας άμεση επαφή είτε από τα διάφορα spots.
    ΄Ετσι μου νίνεται το ελάχιστο δικαίωμα να προσθέσω κι εγώ τις απόψεις μου και τις παρατηρήσεις μου.
    1.Η ανακαίνηση του νοσοκομείου ενετάχθει και ζητείται να ολοκληρωθεί κάτω από τεράστια πίεση χρόνου όσον αφορά τη διάθεση και την απορρόφιση των κονδυλίων. Ευκολα λοιπόν καταλαβαίνουμε τι γινεται γενικώς.
    2. Η κατασκευή της ψυχιατρικής πτέρυγας στο χώρο του ελικοδρομείου θα είναι οτι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ θα έχει υπάρξει στην γενικώτερη χωροταξική διευθέτηση του νοσοκομείου. Με λίγα λόγια οι πτέρυγες που έχουν πρόσοψη προς τον ακάλυπτο αυτόν χώρο με απέραντη θέα θα μετατραπούν σε κελιά απ΄ όπου οι "φυλακισμένοι" ασθενείς θα βλέπουν ντουβάρια και λωρίδα ουρανού με όποιες επιπτώσεις θα έχει αυτό στην ψυχολογία τους.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    3. Στις μέχρι τώρα κατασκευές έχω να παρατηρήσω από εξωτερικά προς το εσωτερικό του νοσοκομείου τα παρακάτω:
    α) Στην εξωτερική του ουσιαστικά περίμετρο έχουν τοποθετηθεί μεταλικά ή πλαστικά κανάλια απ΄ όπου διέρχονται μέσα από αυτά καλωδιώσεις επικοινωνιών κλπ. Ποιό προχειροκατασκευή ΔΕΝ εχω ξαναδεί σε κανένα τέτοιο έργο, και υπάρχουν πολλά.
    β) Στους ήδη διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους πχ εξωτερικό ιατρείο γνάθου προσώπου, ιατρείο μαστού κλπ. αλλά και σε πολλούς άλλους στους ορόφους ήδη οι ψευδοοροφές παρουσιάζουν τα πρώτα και σοβαρά σημάδια καταστροφής των από την υγρασία.Και μιλάμε για έργο λίγων μηνών.
    γ) Οι ανακαινισμένοι θάλαμοι,ιδίως οι δίκλινοι. Τα κελλιά των φυλακισμένων έχουν περισότερη άνεση. Οι ασθενείς, ΚΥΡΙΩΣ, και οι επιτρεπόμενοι συνοδοί ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ από έλλειψη χώρου.
    δ) Οι κοινόχρηστες τουαλέτες,στους ανακαινισμένους χώρους ΚΛΕΙΣΤΕΣ. Αποτέλεσμα: Ασθενείς που νοσηλεύονται στους διαδρόμους καθώς και οι κατά περίπτωση συνοδοί τους, να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες των θαλάμων με οτι συνεπάγεται αυτό από άποψη υγειηνής, ησυχίας και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των εκεί νοσηλευομένω.
    ε) Γενικότερες κακοτεχνίες παντού. Οι ατομικοί φοριαμοί (ντουλάπες) των νοσηλευομένων και τα νέα εσωτερικά κουφώματα, προχειροκατασκευές που ήδη έχουν αρχίσει να χαλούν. Τα πρώτα που είχαν τοποθετηθεί με την αρχική κατασκευή στη 10ετια του 1950, ακόμα ηταν σε άριστη κατάσταση. Τα καινούργια δυαλύονται. Τα "παλιά" τα θεώρησαν άχρηστο υλικό!!!
    3. Η δυναμικότητα του νοσοκομείου στο τέλος της ανακαίνησης θα έχει περιορισθεί κατά 60-70 κλίνες.
    4. Οι κλινικές έχουν γίνει προσωποπαγείς. Ακόμα και επιμελητές ΔΕΝ μπορούν να "προφέρουν" το όνομά τους σε σχέση με το κατεστημένο του νοσοκομείου.
    5. Το νοσηλευτικό προσωπικό μπορεί να έχει τη δικαιολογία του μικρού αριθμού, αυτό όμως ΔΕΝ τους απαλλάσει από την μονίμως επιδυκνειόμενη αδιαφορία και βραδυπορεία. Αν δείτε κάποιον από αυτούς να "τρέχει" τότε είτε αγαπάει αυτό που κάνει,ανεξάρτητα από τα χρόνια υπηρεσίας που έχει. η...Φ...
    6. Η ποιότητα των φαγητών ΣΕ ΟΛΕΣ τις κλινικές μέτρια έως κακή.
    7. Τα κλινοσκεπάσματα φθαρμένα με τρύπες και ξεφτίσματα.Μεγάλες ελείψεις αναλόγου υλικού. Δεν υπάρχει όντως ή το... κρύβουν για καμιά επίσκεψη υπουργών κλπ. προκειμένου να ωραιοποιούν καταστάσεις; Και η ειρωνεία. Αυτά που είχαν προφανώς διατεθεί στο νοσοκομείο εδώ και πολλά χρόνια από τη βοήθεια των ομογενών, ακόμα είναι σε πολύ καλλή κατάσταση και αντέχουν
    8.ΜΕΘ.΄Οποιος θέλει μπαίνει και όποιος θέλει βγαίνει. Παλαιότερα ΔΕΝ έμπαινες για την ολιγόλεπτη επίσκεψη εάν δεν φορούσες υλικά προστασίας - ρόμπα,σκουφάκι,μάσκα.Τώρα; Σε μικρό γραφειάκι μέσα στο χώρο της ΜΕΘ τασάκια και απότσίγαρα. Τα στρώματα των κρεββατιών της ΜΕΘ ρυπαρά απο φάρμακα και απεκρίσεις αιματώδεις ή μη νοσηλευθέντων. ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΦΟΒΕΡΟ
    Αυτά σε πολύ-πολύ γενικές γραμμές για να έχουμε μια αμυδρή εικόνα του τι γίνεται στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ.
    Και μην μας 'πει κάποιος οτι μόλις τελειώσουν τα έργα τότε θα φανεί η πραγματική κατάσταση. Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται.
    Μια έμπεριστατωμένη έρευνα θα αποδείξει πράγματα και θαύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΗΤΑΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΙΑ ΑΥΤΟ !
    ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ο ΚΟΤΣΑΝΗΣ. ΤΟ ΠΑΛΕΥΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ....
    ΦΙΛΟΣ, ΤΩΡΙΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΥ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ..ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ :
    ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1988, Ο ΜΑΤΖΩΡΗΣ , ΑΣΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ. ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ, ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΝΑΝ ΓΕΡΑΚΟ 75 ΧΡΟΝΩΝ, ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΓΥΜΑΝΣΙΟΥ [ ! ], ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΩΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ..ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ....
    ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΙΟΡΥΘΜΙΑ : ΤΡΩΓΩΝΤΑΙ ΕΝΤΟΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.. Ε, ΤΑ ΝΕΡΑ ΦΤΑΙΝΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση