GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρένα των αλλοδαπών «γκέτο» και μαφιών...

. ...η ιστορική Αθήνα . Από τον Θύμιο Παπανικολάου Τα ΜΜΕ και κυρίως ο Τύπος, ενώ κάνουν για θέματα ρουτίνας την τρίχα τριχιά, έπνιξαν κυρ...

.
...η ιστορική Αθήνα
.
Από τον Θύμιο Παπανικολάου

Τα ΜΜΕ και κυρίως ο Τύπος, ενώ κάνουν για θέματα ρουτίνας την τρίχα τριχιά, έπνιξαν κυριολεκτικά την εικόνα και το βάθος της παρακάτω είδησης: «Γενική σύρραξη το απόγευμα της Παρασκευής (29/8/08) στο κέντρο της Αθήνας, αρχικά μεταξύ Σομαλών κι εν συνεχεία με αστυνομικούς. Στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Πειραιώς, μετανάστες από τη Σομαλία, οπλισμένοι με καδρόνια, τσεκούρια και σπαθιά συνεπλάκησαν, για άγνωστο λόγο, μεταξύ τους, με συνέπεια 11 από αυτούς να τραυματιστούν…»
Τέτοιου είδους επεισόδια και ακόμα χειρότερα (μάχες πραγματικές με κροτάλισμα πυροβολισμών) αποτελούν καθημερινό σχεδόν φαινόμενο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Και όμως. Τα ΜΜΕ, αυτά τα εφιαλτικά γεγονότα που θα έπρεπε να αποτελούν πρωτοσέλιδες κραυγές αγωνίας περνάνε στα «ψιλά» ή εξαφανίζονται παντελώς. Το γεγονός αυτό και από μόνο του αποτελεί κραυγαλέα απόδειξη για το διατεταγμένο ρόλο των ΜΜΕ: Παρασιωπούν και αποκρύπτουν επιμελώς τον εφιάλτη της μεταναστευτικής εισβολής και τον συνακόλουθο εφιάλτη της εισαγόμενης εγκληματικότητας.
Δεν θα περίμενε βεβαίως κανείς να «αναλύσουν» τα ΜΜΕ το βάθος των συμφορών από την ακάθεκτη και ισοπεδωτική εισβολή των αλλοδαπών δούλων. Ούτε φυσικά να αναλύσουν ότι αυτή η «εισαγωγή αλλοδαπών» αποτελεί στρατηγική συνιστώσα του πλανητικού ιμπεριαλισμού: για την άλωση των ιστορικών κατακτήσεων του ελληνικού λαού, την κοινωνική, πολιτική και «εθνική» ισοπέδωση, καθώς και την πολυπολιτισμική πολτοποίηση των πάντων.
Θa περίμενε ωστόσο κάποιος να μην επικαλύπτονται και να μην αποκρύπτονται τα ζοφερά και άκρως εφιαλτικά γεγονότα που απειλούν την ελληνική κοινωνία με την εξάπλωση της βίας και της εγκληματικότητας, με τη γιγάντωση των ναρκωτικών και της βρωμιάς, με τη μετατροπή της ιστορικής Αθήνας σε αρένα των μαφιόζικων αλλοδαπών συμμοριών που τρομοκρατούν ανενόχλητες τους κατοίκους της Αθήνας.
Μήπως δεν γνωρίζουν τα ΜΜΕ, τα κόμματα και οι πολιτικοί μας ότι:
α). Η ιστορική Αθήνα έχει γίνει «φέουδο» και «πεδίο» σύγκρουσης των αλλοδαπών γκέτο και των μαφιών τους: Η αλβανική, η ρωσική, η Ουκρανική, η κινέζικη, η πακιστανική και λοιπές μαφίες. Αυτές οι μαφίες λυμαίνονται το ιστορικό κέντρο, τρομοκρατούν και διώχνουν τους κατοίκους και συγκρούονται πολεμικά και ανοικτά για τα «όρια»!!!
β). Η ιστορική Αθήνα έχει μετατραπεί σε «κεντρική αγορά» των ναρκωτικών: η φρικτή «πασαρέλα των ναρκομανών». Η κερδοφόρα πηγή των μαφιών και η «πηγή» κάθε εγκλήματος.
γ). Η ιστορική Αθήνα αποτελεί και το κέντρο του εμπορίου της «λευκής σαρκός». Ένα γιγάντιο μπορντέλο! Άλλη κερδοφόρα και εγκληματική πηγή.
δ). Η ιστορική Αθήνα έχει μετατραπεί σε μια πελώρια χαβούζα βρωμιάς. Μπόχα και ακαθαρσίες παντού, Σύριγγες, μαυρισμένα κουτάλια, βρωμιές και αίματα. Κορμιά σωριασμένα στους δρόμους, πρέζες να πουλιούνται παντού, μια πύλη ακολασίας, ένας οχετός που ξερνάει όλη τη βαρβαρότητα της σήψης, της απανθρωπιάς και της κτηνωδίας…
Αυτά όλα τα γνωρίζουν και τα παρασιωπούν οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας. Και αν τα θίξει κανείς κατακεραυνώνεται ως «ρατσιστής».
Ο χειρότερος όμως ρατσισμός είναι όταν στο όνομα του αντιρατσισμού επιτρέπεις ή κάνεις τα στραβά μάτια στην κτηνώδη εκμετάλλευση των αλλοδαπών και στην τερατώδη αποκτήνωσή τους: Γιατί τα «γκέτο» είναι, πλην των άλλων, και ο πιο κτηνώδης ρατσισμός εναντίον των αλλοδαπών δούλων: Ανθρώπινα υποζύγια κατασκευάζουν, άβουλα θύματα στις υπηρεσίες των «νονών», οικονομικών και πολιτικών.
Και φυσικά ο κάλπικος αυτός, αριστερός δήθεν, «αντιρατσισμός» είναι η πιο ύπουλη μορφή ρατσισμού κατά του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας.
Τη διάλυση αυτής της κοινωνίας θέλουν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές»: Υπάλληλοι των αυτοκρατορικών μηχανισμών και των Μ.Κ.Ο.!
Πηγή:
resaltomag.gr
----------------------------

75 σχόλια

  1. Άχρηστοι και Ανίκανοι νεοδημοκράτες
    κυβερνάτε τη χώρα 5 χρόνια.

    Τα έχετε κάνει σκατά παντού και η δικαιολογία ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ έχει πέσει σαν ώριμο φρούτο.

    Είστε τόσο άχρηστοι και μαλάκες που στο τέλος θα βγεί πρώτο το ΠΑΣΟΚ χωρίς να ασκεί αντιπολίτευση.Είστε τόσο μα τόσο μεγάλοι μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει κράτος.
    Δεν υπάρχει αστυνομία.

    Έχουν βίζα και άδεια εργασίας όλοι αυτοί οι τύποι;
    Αμφιβάλλω.

    Δεν έχει τ'αρχίδια η κυβέρνηση για να τους απελάσει ;

    Ο χοντρός ''καταλληλότερος'' παίζει playstation και ο αμόφωτος - νεόπλουτος - υπουργός Προπαγάνδας κάνει μπίζνες με τον πνευματικό του πατέρα .

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω και χρονια θα επρεπε να το εχετε καταλαβει ολοι σας..
    ΑΝ εχετε τα φραγκα "ανηφοριζετε" που εχει και πρασινο ή "κατηφοριζετε" που εχει και θαλασσα..
    ΑΝ ΟΧΙ, ο σωσων εαυτω σωθητω..

    Ειναι υπερμετρα πολλοι οι οικονομικοι μεταναστες για μια χωρα με τα οικονομικα δεδομενα της ελλαδας.. εδω δεν αντεχουν ιταλια-αγγλια-γαλλια πλεον..θα αντεξουμε εμεις..

    αυτο αναποφευκτα θα δημιουργει τετοια περιστατικα και φαινομενα..

    Οσο για τον ρατσισμο, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, εχω γυρισει τα 3/4 του πλανητη, ΕΔΩ καλα ειμαστε (ακομα)!!
    ΠΟΥ να δειτε τι γινετε σε αλλες χωρες (ΚΑΙ δυτικο-ευρωπαικες!!!!!!! ΚΑΙ USAκλπ κλοπ)ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ..θα λυπηθει η καρδια σας!!!! κυριολεκτω..

    Σας λεω ειμαστε ακομα ΑΝΘΡΩΠΟΙ εδω περα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε γαμήσου ρε φασιστοειδές!
    Συγχαρητήρια στο blog για την επώαση του αυγού του φιδιού!
    Τι άλλο θα δούμε τώρα, κανένα παπά να μας πει πόσες μετάνοιες πρέπει να κάνουμε;
    Δεν καταλαβαίνετε από λόγια εσείς τα ζώα οι ελληναράδες - μόνο με βρισιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πολύ μαλάκες στα τηλεοπτικά κανάλια και γενικά στα MEDIA.

    Δε φτάνει που δεν έχουμε νερό , δε φτάνει που αν δεν βρέξει θα έχουμε το νεράκι μας για κανένα χρόνο ακόμα, δε φτάνει που έχουν εξαφανιστεί οι λίμνες και έχουν στερέψει τα ποτάμια , δε φτάνει που έχουν αποκαλυφθεί βυθισμένοι οικισμοί σε ποτάμια,

    βγάινουν και λένε ότι ο καιρός θα χαλάσει και ότι θα βρέξει και γενικά τρομοκρατούν το κόσμο.

    Ρε Μαλάκες κανονικά έπρεπε να παρακαλάτε να βρέξει για μέρες ολόκληρες αντί να ψάχνετε θέμα με το καιρό για να γεμίσετε τα θλιβερά σας δελτία ειδήσεων, ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε τι να κανουμε τωρα?Να τους διωξουμε ολους, να φυγουμε και μεις για τα χωρια μας να ησυχασουμε.Και ασε τον Τσιπρα να ψαχνει καταφυγειο για την Σιεραλεονητησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7.07 sta epixeirimata apantas me tin lektiki via.akrivos opos kai i eksousia.tha itan ofelimotero na topothetithis me epixeirimata.se kamia xora den iparxei tetia isopedosi tis logikis.malon aksios einai kai eisai tis miras aytou tou laou.ektos kai an kerdoskopis apo tin kinoniki anomia.an kai malon miazeis apo tin fraseologia gia thima plisis egefalon apo tous mixanismous pou kerdoskopoun kai pontaroun stin anomia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ... ΠΡΑΞΗ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7.01 & 7.03 σάς έπεσε η σαλιαρίστρα δυστυχισμένοι φανατικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φασιστικοειδή είναι όσοι χρησιμοποιούν τη γλώσσα σου.
    ΟΣΟΙ χρησιμοποιούν σαν "ατράνταχα επιχειρήματα" τις βρυσιές και τους αφορισμούς.
    Κάποια νότα επιχειρήματος και πολιτικού λόγου είσαι σε θέσει να αρθρώσεις.
    Αν ΟΧι κάνε μια βόλτα στον κέντρο της Αθήνας, γιαί μάλλον ζεις σε γυάλα, αν δεν είσαι από αυτούς τους "επαγγελματίες" αντιρατσιστές.
    Τότε άξιος ο μισθό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 7:07 Άντε ρε βρομιάρη της αριστεράς να πας στο αγύριστο και να πάρεις μαζί σου αυτούς που υπερασπίζεστε αναρχοαριστερε του κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο "γιγαντιαίο μπουρδέλο" του κ. Παπανικολάου οι πιο συχνοί πελάτες είναι οι ελληναράδες πατριώτες που στη συνέχεια φωνάζουν "έξω οι ξένοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι να πάνε στο αγύριστο από εκεί που ήρθαν μαζί και τα τα κωλόπαιδα που τους υπερασπίζονται, να πάρει ένα από αυτούς και να πάει του χρόνου στην γιορτή της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι χούλιγκαν των ομάδων που σκοτώνουν με λοστούς είναι και αυτοί ξένοι;

    Αυτοί που πηγαίνουν βουλγαρία και ρουμανία για να κάνουν εισαγωγή λευκής σάρκας είναι και αυτοί ξένοι;

    Τα κυκλώματα που φέρνουν κόκα με ιδιωτικά σκάφη είναι και αυτοί ξένοι;

    Σαν δεν ντρέπεστε λίγο κάποιοι που θέλετε να αποκαλείστε και αριστεροί.

    Οι αφελείς αναλύσεις του Ρεσάλτο και άλλων νεοπατριωτικών περιοδικών το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν τους ανεγκέφαλους της Χρυσής Αυγής και των Φασιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
    Αφού δεν αφήνουν οι αριστερές δυνάμεις , οι πολιτικοί μας
    και οι αριστεροί δημοσιογράφοι που παρουσιάζουν
    τις στημένες ειδήσεις , την Ελληνική Αστυνομία να κάνει την δουλειάς όπως αυτή γνωρίζει .
    Πρέπει εμείς να βοηθήσουμε την Ελληνική Αστυνομία
    στο δύσκολο έργο της μυστικά και με απόλυτη εχεμύθεια
    και προσοχή , ώστε να μην έλθει στην δυσάρεστο θέσει να μας
    συλλάβει και εμάς :
    Θα οργανώσουμε Ελληνικές ομάδες δέκα ατόμων ,
    σε όλη την επικράτεια της χώρας μας.
    Γνώστες πολεμικών τεχνών και οπλισμένων
    Και θα πλακώνουμε στο ξύλο και στην ανάγκη ,
    θα εκτελούμε πάσης φύσεως λαθρομετανάστη .
    Ώστε μετά από πολλά δυσάρεστα περιστατικά που θα τους συμβούν
    Θα φοβούνται να κλέβουν , να πουλάνε ναρκωτικά ,
    να πουλάνε παράνομα εμπορεύματα και άλλες παράνομες πράξεις .
    θα φοβηθούν κα θα σταματήσουν και θα γυρίσουν στις πατρίδες τους
    και θα διαρρεύσει παντού ότι οι Έλληνες έχουν ξυπνήσει πλέον
    και έχουν πάρει τον νόμο στα χέρια τους
    και πηγαίνουμε σε άλλες χώρες διότι στην Ελλάδα δεν σηκώνει πλέον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
    Αφού δεν αφήνουν οι αριστερές δυνάμεις , οι πολιτικοί μας
    και οι αριστεροί δημοσιογράφοι που παρουσιάζουν
    τις στημένες ειδήσεις , την Ελληνική Αστυνομία να κάνει την δουλειάς όπως αυτή γνωρίζει .
    Πρέπει εμείς να βοηθήσουμε την Ελληνική Αστυνομία
    στο δύσκολο έργο της μυστικά και με απόλυτη εχεμύθεια
    και προσοχή , ώστε να μην έλθει στην δυσάρεστο θέσει να μας
    συλλάβει και εμάς :
    Θα οργανώσουμε Ελληνικές ομάδες δέκα ατόμων ,
    σε όλη την επικράτεια της χώρας μας.
    Γνώστες πολεμικών τεχνών και οπλισμένων
    Και θα πλακώνουμε στο ξύλο και στην ανάγκη ,
    θα εκτελούμε πάσης φύσεως λαθρομετανάστη .
    Ώστε μετά από πολλά δυσάρεστα περιστατικά που θα τους συμβούν
    Θα φοβούνται να κλέβουν , να πουλάνε ναρκωτικά ,
    να πουλάνε παράνομα εμπορεύματα και άλλες παράνομες πράξεις .
    θα φοβηθούν κα θα σταματήσουν και θα γυρίσουν στις πατρίδες τους
    και θα διαρρεύσει παντού ότι οι Έλληνες έχουν ξυπνήσει πλέον
    και έχουν πάρει τον νόμο στα χέρια τους
    και πηγαίνουμε σε άλλες χώρες διότι στην Ελλάδα δεν σηκώνει πλέον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ!!!

    1)ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ
    2)ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    3)ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    4)ΝΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΕΣ.
    5)3 ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕΤ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 7:07 ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΖΩΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ , ΜΗ ΧΕΣΩ

    Πιά ιστορική Αθήνα ρε μπαγλαμά;

    Η ιστορική Αθήνα των χονδρεμπόρων, των χρηματιστών, των καρτέλ, των Ελλήνων εμπόρων Ναρκωτικών, της εκκλησίας;

    Αυτή η Αθήνα κινδυνεύει από τους πεινασμένους μετανάστες;

    Αυτή την Αθήνα θέλεις να σώσεις;

    Σήμερα που η Ιστορκή Αθήνα επιτίθεται με επικεφαλής τον Καραμανλή, τον Αλογοσκούφη, τον Ρουσόπουλο και τον Οσιο Εφραίμ, εσύ βγήκες να μας πείς πόσο φταίνε οι φτωχοδιάβολοι Σομαλοί;

    Δεν βρήκες ούτε μια κουβέντα να πείς για την φοροεπιδρομή, ούτε μια κουβέντα να ψελίσεις για την κατάντια της χώρας, από την κυβερνητική πολιτική και σου φταίνε οι ξένοι;

    Καλά τόσο ανόητος είσαι; Σε πληρώνουν αδρά -αν και αμφιβάλω, τζάμπα ξοδεύονται- την μια για να μας λές πόσο καλά είναι τα φτηνά ρώσικα τάνκς, την άλλη να μας δείξεις πόσο σε ενδιαφέρει η Ιστορική Αθήνα.Πόσο σε πονάει η αριστερά, πόσο φοβάσαι για την μοίρα του έθνους. Κοπρίτη.

    Αει σιχτίρ πουλημένο τομάρι.
    Φασίστα , ακροδεξιέ που το παίζεις τάχα μου και αριστερός.

    Τόσο αριστερός που αναρωτιέσαι που είναι η αστυνομία για να βάλει τάξη, πάνω σε ανθρώπινα σώματα.
    Σε λυπάμαι και σένα και τον Pasok Poisonus.

    Την μια σας φταίει ο ΓΑΠ, την άλλη οι μετανάστες. Ο καταλληλότερος, η μαφία της εκκλησίας, οι έλληνες λαδέμποροι κερδοσκόποι, δεν σας φταίνε ποτέ.

    Αδυνατείτε να δείτε, ότι αυτοί λύνουν τους λογαριασμούς με τα χέρια τους, αλλά τους λογαριασμούς μας, θα τους λύσουν τα ΜΑΤ αύριο στην Θεσ/νίκη, για να μπορούν οι κουμπάροι, οι πνευματικοί και οι παρατρεχάμενοι, να μας ληστεύουν.

    Αλλά τελείωσε η μαλακία σας. Μέχρι εδώ ήταν.
    Μόνο τυφλοί δεν βλέπουν, ότι έχουν αργήσει πολύ να το βάλουν στα πόδια ο καταλληλότερος και η παρέα του και θα τις αρπάξουν άσχημα σε λίγο.
    Στην Ταυλάνδη -κατά σύμπτωση και το 73 με το Πολυτεχνείο, πάλι στην Ταυλάνδη γινόταν εξέγερση- έχουν καταλάβει το πρωθυπουργικό γραφείο και δεν θα αργήσει να συμβεί και δώ το ίδιο.

    Ο κόσμος έχει αγριέψει. Μη τολμήσετε να μπείτε στον δρόμο του , γιατί θα σας λειώσει.
    Κατάλαβες σαχλαμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα καημενα τα Ελληνακια, αγγελουδακια σκετα ειναι, μονο οι αλλοδαποι μας φταινε, μαλλον αυτοι φταινε για οτι γινεται στα γηπεδα, οι χρυσαυγιτες(παιδια μαλαμα, γεννημενα για να μισουν), οι αλλοδαποι φταινε που ο Ελληναρας γεμιζει τις παραλιες με χιλιαδες γοπες τσιγαρων, οι αλλοδαποι φταινε που πετανε οι Ελληναρες τα τενεκεδακια απο αναψυκτικα και σακουλακια απο γαριδακια/κρουασαν σε ολους τους δρομους της Ελλαδας. Α ρε πολιτισμενη Ελλαδα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. siga re syntrofe 7:07 mhn sou dio3oume tous 'douleytarades' apo to kentro ths A8hnas kai den exeis akres gia thn mayrh sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν μπορεί να γίνει απολύτως τίποτα, διότι αντιρατσιστικές οργανώσεις (Σόρος) και ο ΣΥΡΙΖΑ παρέχουν πολιτική, ιδεολογική και νομική κάλυψη στους εμπόρους ναρκωτικών και γυναικών και αυτή είναι η επίσημη ιδεολογική γραμμή της Παγκοσμιοποίησης και της Κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ 'ΒΙΖΙΤΑ'ΣΕ ΣΤΕΚΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ.ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 'ΚΟΥΝΙΣΤΟΙ'ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΟΠΗ' ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΕΗΤΖ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΔΙΕΘΝΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Άντε γαμήσου ρε φασιστοειδές

    30 Αύγουστος 2008 7:07 μμ

    ωραιος δημοκρατης εισαι.Αφου αντιμετωπιζεις τον οποιον εκφραζει αντιθετη αποψη με εσενα με αυτον τον τροπο, τοτε καταλαβα για ποια δημοκρατια κοπτεσαι.
    Α, μια και μιλαμε για ανθρωπινα δικαιωματα και δημοκρατια.
    Ρε δημοκρατη του κωλου, σκεφτηκες ποτε αν ολοι αυτοι που μαζευτηκαν εδω καταπατουν την δικη μου ελευθερια,το δικαιωμα μου να μην κολλησω ασθενειες; , το δικαιωμα μου να κυκλοφορω ελευθερος στον δρομο, να μην φοβαμαι για την οικογενεια μου?
    Πιστευεις οτι για να βρουν αυτοι μια καλυτερη ζωη πρεπει ολοι εμεις που χρονια τωρα πληρωνουμε φορους σαν τα ζωα να βρεθουμε ξενοι στον τοπο μας?
    ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙς ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αναρχοαριστεροί, ακροδεξιοί, φασίστες, αντικομμουνιστές. Που είναι οι παλιές καλές εποχές που παίζανε βάζελοι, γαύροι, χανούμια, σκουλήκια και βούλγαροι. Τουλάχιστον τότε έβλεπες και λίγη μπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποιος ΣΥΡΙΖΑ και αντιρατσιστικές οργανωσεις...

    ..απλα η Αστυνομια μετα την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ και αυτή απο την Κυβερνηση...

    αλλο ρατσισμος και αλλο αστυνομική επιβλεψη του κεντρου...της Ελλαδος (ουσιαστικα)

    ...τα πάντα εχουν καταρευση στην Χωρα μας.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 8:14

    Να λυπάσαι τον εαυτό σου.

    Διάβασε λίγο την Παγκόσμιο Ιστορία.
    Από τα αρχαία χρόνια η Ευρώπη υφίστατο εισβολές Ασιατών διότι η Ασία από τότε δεν μπορούσε να θρέψει τους πλυθησμούς της .
    Σήμερα η εισβολή επαναλαμβάνεται υπό την μορφή των λαθρομεταναστών.
    Δυστυχώς όμως σήμερα εισβολή έχουμε ,όχι μόνο από την Ασία ,αλλά και από την Αφρική .
    Δεν μιλώ με ρατσιστικές διαθέσεις .
    Ένα σοβαρό Κράτος θα πρέπει να δέχεται όσους μετανάστες χρειάζεται , στο περίπου βέβαια , όχι όμως ανεξέλεγκτα δεκαπλάσιους .Αυτό δημιουργεί προβλήματα κοινωνικά και στους ίδιους τους μετανάστες.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ!!!

    1)ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ.
    2)ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    3)ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    4)ΝΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΕΣ.
    5)3 ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
    6)ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ" Η ΑΘΗΝΑ ;;;;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 7:07 Για σου μεγάλε «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ» της αριστεράς και της προόδου εσύ από ότι φαίνεται είσαι μεγαλύτερος φασίστας και από τους πραγματικούς φασίστες, αλλά γύρευε τι καλόπαιδο είναι και του λόγου σου από τα γνωστά που σπάνε και καίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τωρα σοβαρολογουμε...???
    Υπαρχει Ελληνας που υποστηριζει οτι δεν υπαρχει προβλημα....??
    Δεν μιλαμε για οικονομικους μεταναστες που με τις οικογενειες τους εχουν ερθει στην χωρα μας για να δουλεψουν....ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΙ!
    Μιλαμε για συμμοριες - για μαφιες - για γκετοποιημενες περιοχες...!!
    Το κεντρο της Αθηνας εχει γινει μια μεγαλη χαβουζα ναρκωτικων - πορνειας - οπλων και το κρατος δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ...ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
    Ο Δημαρχος Αθηναιων βγηκε να κανει δηλωσεις??Τι σκατοδημαρχος ειναι αυτος....τι ξευτιλαααααααααα...το προβλημα του κεντρου της Αθηνας ειναι να γινει πεζοδρομος η οδος Αθηνας η τα οσα γινονται εκει γυρω..!!!
    Το ξερετε οτι εκδιδονται ανηλικες εγχρωμες γυρω στο δημαρχειο και οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των εγχρωμων γυναικων ειναι οροθετικες στο HIV....τωρα γεμισαν και την Γ.Σεπτεμβριου.
    Παλια καποιος μπορουσε να παει με την οικογενεια του να πιει ενα καφε(η να πας το παιδι σου να παιξει) στην ΠΛ.Βικτωριας η στον Αγ.Παντελεημονα ΤΩΡΑ δεν μπορεις να πλησιασεις ειδικα το βραδυ(οποτε δεν μιλαμε μονο για το ιστορικο κεντρο..).
    Οταν ηταν η ολυμπιαδα γιατι ειχε ξεβρωμισει ολη η Αθηνα απο τις μαφιες...ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι μπορουνε αλλα δεν θελουνε...!!
    Το προβλημα ειναι ΜΕΓΑΛΟ και ξαναγραφω οτι δεν αναφερομε στους σκληρα εργαζομενους μεταναστες(οικονομικους μεταναστες η οποιοι και αυτοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα γιατι και αυτοι παιδια εχουν..)ΑΛΛΑ αναφερομαι στις μαφιες που εμπορευονται ναρκωτικα και γυναικες κυριως(ειναι οικονομικοι μεταναστες αυτοι??αυτοι ειναι εγκληματιες και με το προσχημα του πολιτικου ασυλου η ποιος ξερει με ποιους αλλους τροπους εχουν γεμισει την Αθηνα...!!
    Πιστευω οτι με το θεμα των μεταναστων ο Συριζα δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβασει τα ποσοστα του(για τον λογο οτι ειναι υπερ ολων των ξενων χωρις να κανει διαχωρισμους......σορρυ αλλα εγω που μενω στο κεντρο εχω προβλημα με την εισαγωμενη μαφια...δεν μας εφταναν τα δικα μας μπουμπουκια..).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έλεος! Τι καραδεξιό παραλήρημα είναι αυτό; Θυμίζει άλλες επόχές! Κύριε Θύμιο πως σας λένε οι νέοι δεν μασάνε...Τα κείμενα σας δώστετα σε κανέναν παππού με κατάλοιπα από τον εμφύλιο...Εκεί μπορούν να περάσουν...
    Άντε κάντε κάνα post για τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα μας και αφήστε την γκεμπελιστικη προπαγάνδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 8:14 Πετάχτηκε και ο gay να πει τι μαλακία του τι πιο ιστορικό κέντρο ρε ζώο δεν υπάρχει ιστορικό κέντρο στην Αθήνα αλλά όλοι μέρα πάνω σε ένα PC να υπερασπίζεσαι τον ΓΑΠ ποιος ξέρει τι μαλάκας ψυχάκιας θα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. O3oooooooo re kafroi!

    Dwste mas opla na ka8arisoume tin A8ina se mia eddomada!

    Ws edw kai mi parekei kafroi kao oi edw 'anti-ratsistatades' tsatsoi saaaaas

    Fwtia kai tsekouris...kai klotsia!!!!

    Ka8ariste tin kopro tou Augeiou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ante twra boutixte autous tous bromo-anti-ratsistarades kai steilte tous sto Sudan kai tin Somalalia na doume pws ta bgazoun pera!
    Oxi skato koukoules kai gazakia otan doune tous baldades na doume pws 8a xesoune ta brakia tous!

    ou3ooooooooo apo tin Elladara mas Albano_slavo-kafroi!


    Ousssstttttttttt Bromoskila!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για δωστε μασ τσεκουρια και σακουλεσ σκουπιδιων και καθαριζουμε το κεντρο στο πι και φι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δε μας λες ρε παλληκαρι, τι πα να πει φασιστοειδες, για να το καταλαβουμε κι εμεις, που ειμαστε λιγο χαζοι;
    Για καντο, για να παμε παρακατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. To limeniko na analabei drasi!

    Min tous koitate reeeeeeeei!
    BARATE TOYSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η μαλακια, δερνει πολυ κοσμο, πραγματι,γι αυτο μπορω να τους δωσω αφεση.
    Θα τους κανω μονο μια απλη ερωτηση, και αν την απαντησουν, κατι μπορει να γινει.
    Αληθεια, ποσοι ξενοι, νομιζετε οτι χωρανε στην Ελλαδα,1,2,3,η περισσοτερα εκατομμυρια, η δεν εχει καμια σημασια για σας αυτο;
    Ανθρωποι δηλαδη, χωρις την ιδια γλωσσα, χωρις τις ιδιες συνηθειες, ηθη, εθιμα,ουτε και την ιδια Θρησκεια, πραγμα που ειναι πολυ βασικο.
    Ειδατε τι εγινε στο Κοσσυφοπεδιο, η ουτε αυτο το ξερετε;
    Ειδατε τι γινεται, οταν μια ομαδα, γινεται πλειοψηφια, απο μειοψηφια που ηταν;
    Καταλαβατε τι θα παουν τα παιδια σας αυριο, η δεν εχετε παρει χαμπαρι τιποτα;
    Αν παρ ολ αυτα, επιμενετε να πιστευετε στα ιδια , τοτε ή ηλιθιοι εισαστε, ή πληρωμενοι αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ξυπνήστε επιτέλους!!!
    Ο εμφύλιος τελείωσε από το 1949 και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι....
    Τώρα ξυπνήσατε για την "εισβολή" των αλλοδαπών που εποικίζουν την πατρίδα μας;
    Τώρα ρε σεις;
    Καλά ποίος του πήρε στην δουλειά του τζάμπα γιατί είναι "τεμπέληδες" οι Έλληνες;
    Ποίος του νοίκιασε το σπίτι του για να κατοικίσουν;
    Ποίος πήγε στα πορνεία που οι διάφορες μαφίες (αυτές που τώρα κατηγορείτε...) κρατούν με την βία και ωθούν στην πορνεία νεαρές γυναίκες;
    Τώρα είναι αργά κύριοι....
    Δεν φταίει ο Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου....
    Παραδεχθείτε ότι φταίει και ο Ελληνικός Λαός.......
    Όσο για τους δήθεν "αριστερούς" που μιλάνε για μετανάστες και ανθρώπινα δικαιώματα μην τους δίνετε και μεγάλη σημασία...
    Τα παιδιά κάνουν επάγγελμα και μάλιστα με "καλά φράγκα"...
    Βλέπεις δεν θέλουν να πάνε στα χωράφια των γονέων τους στο χωρίο τους και "απασχολούν" με μισθούς πείνας μετανάστες......
    Αυτή είναι η Ελλάδα...
    Αυτοί είναι οι Έλληνες....
    Είχε δίκαιο ο Σημίτης......
    Και αυτή είναι και η τραγωδία μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ιδιωτικοποιηση στα παντα ρε.Ριξτε κι αλλο τις τιμες στο ιστορικο κεντρο,θελω ν αγορασω μισοτιμης 15 στρεματα για να σηκωσω ξενοδοχειο και υπογειο παρκιν για να παρκαρω τις 25 μερσεντες μου.Α,ξεχασα.Θα εχω και φτηνα εργατικα,προσλαμβανοντας ολα τα τσουτσεκια-ανθρωποειδη εισαγομενα λαθραιως.Θα τους σκιζω και τον κωλο καμια μερα αν εχω κεφια....ΜΠΑΤΣΟΙ,300 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ,ΠΑΡΤΕ ΜΠΟΥΛΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ....Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΓΡΙΕΥΕΙ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ....ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ,ΑΛΛΟΔΑΠΟ Ή ΗΜΕΔΑΠΟ...ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ....ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ξέρει ο...ανυπαρκτότερος πρωθυπουργός οτι υπάρχει αρένα αλλοδαπών,"γκετο" και μαφίες;
    Το άσχημο είναι οτι δεν...φαίνεται καλά η Κουμουνδούρου απο τη Ραφήνα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Οι αριστεριστές έχουν βρει τη χαρά τους στη "διαφορετικότητα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. εγώ πάντως, αν γινόμουν άυριο το πρωι πρωθυπουργός, θα έδινα κίνητρα στον κάθε έναν από αυτούς , και στους γηγενείς αν ήθελαν, να πάνε στα ερημα πλέον νησιά αλλά και στην απομαρκυσμένη και ερημωμένη ύπαιθρο, όπου θα επιδοτούσα την κατασκευή εργοστασίων. θα φρόντιζα να μην συρρέουν στο ίδιο μέρος μόνο άτομα της ίδιας εθνικότητας αλλά από όλες, θα τους έδινα σπίτια και θα δούλευάν στα εργοστάσια με μεροκάματα της πατρίδας τους, έχοντας όμως εξασφαλισμένη εργασία, υγεία, διαμονή, και κατ επέκταση αξιοπρέπεια. τα παιδιά τους θα μάθαιναν ελληνικά και βέβαια θα γινόταν 100 % έλληνες πολίτες. με αυτόν τον τρόπο θα λυνόταν πιστεύω όχι αυτό, αλλά και πολλά ακόμα προβλήματα της έρμης τούτης χώρας.


    enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε γελοίε 7"07 να πας να ζήσεις στην Ομόνοια ρε νούμερο ή ακομα καλύτερα στην Αλβανία ή στη Σομαλία ρε Τσιπροειδές που θέλεις να το παίξεις και αντιρατσιστής. Να πας εκει να τους βοηθήσης τους ανθρώπους στη χώρα τους εσύ και οι ομοιοί σου για να μην αναγκάζονται και ξενιτεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Έλληνες η λύση είναι μια και μοναδική!Αποτελεί πλέον μονόδρομος η υπερψήφιση του ΛαΪκού Ορθόδοξου Συναγερμού του Κου Καρατζαφέρη.Ανοίχτε επιτέλους τα μάτια σας Έλληνες!Δεν βλέπετε ακόμα ότι με την ανοχή και των υπόλοιπων αριστερών κομμάτων (ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και του ΠΑΣΟΚ βεβαίως και φυσικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της κυβερνήσεως όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο;;Τί περιμένετε Έλληνες για να ψηφίσετε μια πολιτική ομάδα η οποία δείχνει τουλάχιστον περισσότερο από τα άλλα κόμματα ότι πονάει τους Έλληνες και την Ελλάδα μας και μάχεται σε όλα τα επίπεδα για το συμφέρον πρώτα της πατρίδας μας!!;;Θα περιμένετε μέχρι να διαλυθεί εντελώς το κέντρο της Αθήνας και οι γύρω περιοχές από τις λευλασίες των λαθρομεταναστών;Μέχρι να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο στην Πάτρα με τα γνωστά προβλήματα απο την μεγάλη προσέλευση λαθρομεταναστών και εκεί;;Το γνωρίζετε Έληνες ότι στην Πάτρα υπάρχουν αυτή την στιγμή δεκάδες κρούσματα φυματίωσης στους οικισμούς των λαθρομεταναστών;;Στην χώρα μας Έλληνες η φυματίωση είχε εξαληφθεί εδω και πολλά χρόνια!!!Τώρα πάλι λόγο της ανεξέλεγκτης καταστάσεως κινδυνεύει να εξαπλωθεί!Παρόμοια κατάσταση και με τα κρούσματα κριμαΪκού αιμοραγικού πυρετού που εμφανίστηκαν σε τούρκους στην Κομοτηνή!Αδέρφια ξυπνήστε επιτέλους!Μην αφήνετε τους ψευτοαριστερούς ανθέλληνες να σας βομβαρδίζουν με βλακώδη μηνύματα περι δήθεν ρατσισμου!!Στην Ελλάδα δεν χωρούν άλλοι μετανάστες εκτός αν φύγουμε εμείς!!!!!!!Δεν αποτελεί ρατσισμό το να θέλουμε να ζούμε χωρίς φόβο και αρρώστιες!Αφυπνησθείτε επιτέλους και ψηφίστε στις επόμενες εκλογές το κόμμα το οποίο έχει την μόνη σωστή θέση από όλα τα άλλα κόμματα σε αυτο το ζήτημα!Πρέπει να μείνουν στην Ελλάδα μας ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ!ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!Έτσι γίνεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης!Μόνο εδώ υπάρχουν ανθελληνικές φωνές όπως του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ που με τόση μανία μάχονται υπερ των δικαιωμάτων των μεταναστών!Οι Έλληνες στην χώρα μας δεν έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε χωρίς φόβο και χωρίς αρρώστιες κύριοι της αριστεράς;Προφανέστατα δεν γνωρίζετε την απάντηση γιατι δεν ζουν στις δικές σας περιοχές οι λαθρομετανάστες!Ζουν μαζί με τον λαουτζίκο!!Είναι τόσο απλά τα πράγματα Έληνες!Αλλα αν δεν αφυπνησθείτε τώρα τα πράγματα θα είναι πολυ χειρότερα για τα παιδίά μας!ΟΛΟΙ ΛΑΟΣ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Λ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΧΩΡΙΑΤΗ 8.14

    Έχεις τρικυμμία εν κρανίω - πιό απλά είσαι τρία πουλάκια κάθονταν.
    Ρε συ κόλλησες στον όρο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και τάβαλες με τη ΝΔ, τον Καραμανλή, τον Αλογοσκούφη, τον Ρουσόπουλο και τον Οσιο Εφραίμ (ξέχασες τη γιαγιά μου και τη θεία μου την Κούλα) και δεν έχεις να πεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για το χάλι που παρουσιάζει το κέντρο της Αθήνας με τους "πολιτικούς πρόσφυγες" που αποδείχτηκαν έμποροι ναρκωτικών, σωματέμποροι και μαφιόζοι εγκληματίες.
    Εκτός βέβαια αν - όπως λέει και το όνομά σου - μένεις στο χωριό και δεν έχεις ποτέ έλθει στην Αθήνα να δεις με τα μάτια σου τον τεράστιο βόθρο που έχει ανοίξει στο κέντρο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 7:07
    ΑΜΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΦΑΣ ΚΑΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΕΤΟΒΙΟΥΣ ΘΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟυ;
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ¨ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.
    ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΘ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ . ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ;
    ΣΚΑΤΟΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. δΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.
    ΜΙΑ Η ΛΥΣΗ. ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ, ΚΑΙ ΑΝΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.
    ΜΕΖΕΜΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.
    ΣΙΧΤΡ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΛΛΑΔΑ-ΛΑΟΣ-ΑΛΛΑΓΗ
    ....ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΟΞΩΩΩ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Οι νεοι τησ Ελλαδσ δεν αντεχονται αλλο αυτη την εισαγωμενη καφριλα!
    Οι νεοι δεν μασανε τισ μαλακιεσ των αναρχο-αριστερων!

    Δωστε μασ τσεκουρια να τουσ αντιμετωπισουμε στα ισια!!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Pe karagiozides tis pseuto-aristeras!
    Sas peiraxe oti xwsane ta kleftroni tous Albanous sti karotsa tou agrotikou me ta sakkia patates???

    SE SKOUPIDIARIKO RE EPREPE NA TOYS BALOYNE GIA THN PROSAGWGH!!!

    KAI MAGKES ...

    KAI POLYBOLEIA STA SYNOPA....GIA NA TOYS PAIZOYN MOUSIKH!!!!


    OUST XARAMOFAIDES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. kazako zeis esi mas odigeis ! antres athineoi ta xirotera epontai..se ligo kairo tha mpenoun oi ksenoi pano sta krebatia sas na sas gamane tis gynaikes kai eseis tha koitate demenoi stin akri tou krebatiou
    moni lisi einai oti mesa sto soro mporei na pidiksoun kai ti gynaika tou tsipra i tou alabanou plironontas etsi to timima kai tis anipakoeis pros ti pliopsifia tou ellinikou laou pou leei okso oi ksenoi apo ti xwra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Είναι απίστευτο το πόσο μέσα στο πετσί του έλληνα είναι ο ρατσισμός και η ξενοφοβία... Το ότι δεν υπάρχει κράτος να ρυθμίσει αυτά τα θέματα δεν το λέτε ακροδεξιά γατάκια, οι σομαλοί σας φταίνε. Διαβάστε λίγο βέβαια (αν ανοίγετε κάτι περισσότερο από ΣΤΟΧΟ και ΑΛΤΕΡ και τα βιβλία του άδωνι) και δείτε ποιοί ήταν πρώτοι στην εγκληματικότητα στις ΗΠΑ το 1920 (μήπως ήταν οι Σομαλοί, ή οι Σουδανοί;). Δείτε λίγο τα σοβαρά κράτη όπως (τυχαία παραδείγματα λέω) το Η. Βασίλειο πόσοι απόγονοι μεταναστών οδηγούν τις επιστήμες και τις τέχνες. Αλλά που να σας νοιάζουν αυτά εσάς ρε ζώα, το επίπεδο σας είναι για μπάλα, καλομοίρα και ζαχόπουλο υπουργό πολιτισμού... Χάνω το χρόνο μου...
    Προς blog: αν κάποιοι δολοφονήσουν πάλι αθώους μετανάστες βιοπαλαιστές το επόμενο χρονικό διάστημα, μην παραξενευτείτε και δημοσιεύετε δακρύβρεχτες αναλύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Οταν ρε γουρούνια γιαλαντζί δημοκράτες και ανοιχτόμυαλοι θα πάτε στην αφική, στην αλβανία,στο πακιστάν να πουλάτε CD στους μάυρους για να τη βγάλετε, τότε θα με θυμηθείτε!
    και τότε οι μαύροι και οι άλλοι θα δείξουν οίκτο απέναντί σας και θα κόπτονται για τα δικαιώματά σας, θα οργανώνουν αντιρατσιστικά φεστιβάλ για σας και θα σας περιμένουν με όπθιες τις μαλαπέρδες τους!!!
    Αϊντε ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο Χωριάτης είναι δηλωμένος αλβανός. Μην τον παίρνετε στα σοβαρά. Απλά υπερασπίζεται τους αδερφούς του λαθρομετανάστες και την ισλαμική του πίστη που θέλει τους χριστιανούς νεκρούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτή η φλού κατάσταση δεν βοηθάει κανεναν, ούτε τους μετανάστες ούτε εμάς τους ιθαγενείς. Το σώριασμα στο κέντρο της Αθήνας χωρίς σκοπό, μέσα στην εξαθλίωση δεν είναι διαδικασία ένταξης γιατί αυτό λένε ο Αλέξης και η παρέα του οι οποίοι βιώνουν το πρόβλημα καθημερινά στη γειτονιά τους. Χρειάζονται ενεργητικές πολιτικές ένταξης, με δουλειά, περίθαλψη παιδεία κ.λ.π
    Αντι για αυτό τους αφήνουν στη στρατολόγηση των εμπόρων ναρκωτικών.Πάντως όποιοι μετανάστες θέλουν να σφακτούνε με τσεκούρια και χατζάρες να πάνε στο χωριό τους. Εμείς έχουμε προχωρήσει σε άλλους τρόπους που αλληλοεξοντωνόμαστε ποιό παραγωγικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. άσε 1.04 εσύ δεν τον ξέρεις τον Χωριάτη,αυτός χάθηκε ψάχνοντας την άκρη του νήμματος.Ιμαμ μπαιλντί το μυαλό του και γεμάτο επισκέπτες το μπλογκ του {μπουχχχαααχχχααα}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. να πανε στο διαολο απο εκει που ειρθαν αυτοι και οι αλλοι που τους φερανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. TI ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΩΧΝΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    * Πτώση κατά περίπου 35% της βαριάς εγκληματικότητας.
    * Μείωση κατά 50% του πληθυσμού των φυλακών.
    * Μείωση της μαύρης εργασίας.
    * Μείωση του παραεμπορίου.
    * Μείωση των δαπανών για υγειονομική κάλυψη μεταναστών, οι οποίοι υποασφαλίζονται.
    * Μείωση της αναδιανομής του εισοδήματος εις βάρος των φτωχότερων Ελλήνων .
    * Μείωση των κινδύνων από την δημιουργία συμπαγών εθνοτικών κοινοτήτων στο εσωτερικό της χώρας οι οποίες προέρχονται από όμορα κράτη.
    * Μείωση του κινδύνου ανάπτυξης του ισλαμικού φονταμενταλισμού στην χώρα.
    * Αύξηση του κινήτρου των εργοδοτών για εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας.
    * Αύξηση της κοινωνικής συνοχής.
    * Αποφυγή προβλημάτων εθνικής ταυτότητας και «πολυπολιτισμικών» πειραματισμών οι οποίοι, όπου εφαρμόσθηκαν στην Ευρώπη, κατέληξαν σε ... τραγωδία!

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 9:17

    "...Δείτε λίγο τα σοβαρά κράτη όπως (τυχαία παραδείγματα λέω) το Η. Βασίλειο πόσοι απόγονοι μεταναστών οδηγούν τις επιστήμες και τις τέχνες...."
    ======================

    Εντάξει, φιλε, είσαι ολίγον ψιλοπαπαράκος και μας λες μισές αλήθειες μπας και τσιμπήσει κανα κορόιδο. Αλλά δεν πειράζει.

    Ρε κόπανε, αυτοί "οι απόγονοι που οδηγούν τις τέχνες και τις επιστήμες", δεν είναι απόγονοι εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών που έφυγαν από την χώρα τους για να μην διακστούν για εγκλήματα.

    Είναι οι απόγονοι της αφρόκρεμας των αποικιών της Αυτοκρατορίας. Για αυτό και η αυτοκρατορία έδωσε το δικαίωμα στους (κομπραδόρ!!) προγόνους τους να μετεγκατασταθούν στην Μητρόπολη.

    Σαλτα και γαμήσου, αλητάμπουρα, που με τις στημένες μισές σου αλήθειες πας να τα ισοπεδώσεις όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ακριβώς ΠΑΣΟΚ poisonus, η παγκόσμια ιστορία μας διδάσκει ότι οι Ασιάτες και οι Αφρικανοί πάντα μεταναστεύαν προς την Ευρώπη.
    Αυτό δηλώνει και ο μύθος της Ευρώπης άλλωστε.

    Εμείς που τώρα το παίζουμε "εντός έδρας", δεν είμαστε τίποτε άλλο από τους τελευταίους μετανάστες αυτής της κίνησης.
    Το μεγαλύτερο μέρος μας είναι οι πρόσφυγες από την Μικρά Ασία όπως γνωρίζουμε ιστορικά και από τον Πόντο.
    Ο Ψωμιάδης, που κάθε μέρα χύνει χολή προς τους μετανάστες, μας ήρθε από την περιοχή που μας έρχονται οι Ρωσοπόντιοι και οι Κούρδοι.

    Αυτή είναι η ιστορία.
    Μας έφερε επί χιλιετίες, όλα αυτά τα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, που κόπτονται πάραπάνω για την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
    Οι παπούδες και οι γιαγιάδες τους ήρθαν εδώ διωγμένοι επειδή ήταν χριστιανοί από την Μουσουλμανική Τουρκία.
    Αυτό είναι και τίποτε άλλο.
    Χριστιανοί Ασιάτες, που τους ενοχλεί που τώρα έρχονται από τις παλιές πατρίδες τους, για τις οποίες έχουν πολύ καημό να τις ξαναδούν οι κάτοικοί τους.
    Πάτε ρε πίσω στις χαμένες πατρίδες σας, όχι πολλοί, αλλά έστω ένας.
    Κανένας δεν επιδτρέφει.
    Στρογγυλοκάθισαν και βρίζουν όσους έρχονται διωγμένοι από τις ίδιες εξουσίες που διώξαν και αυτούς.

    Αλλά δεν πάτε να γαυγίζετε ηλίθιοι όσο θέλετε.
    Αυτή ήταν πάντα η ιστορία και θασυνεχίσει να είναι.
    Αυτός είναι ο ανθρώπινος πολιτισμός και θα σαρώσει και θα κόψει όποιο χέρι σηκωθεί εναντίον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Exw oi Kafro-Alabnoi apo tin A8ina mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ouuustttt 9:17 Pisw stin Asia moggolospoara!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. shkat ξεχασες να πεις ομως οτι αν αυριο το πρωι φευγαν, θα ενεβαινε ο πληθωρισμος, ( το εχει παραδεκτει και το μογγολο που γαμισε τη χωρα και το πασοκ μαζι, σιμητης, οτι αυτοι κρατισαν χαμηλα τον πληθωρισμο), ξεχασες να πεις οτι για απλα πραγματα θα πληρωναμε να εξωφρενικα ποσα που ζηταν οι ελληνες εργατες, ζηταει ο αλλος ξερω γω για 2 ωρες δουλεια 30euro. Ναι μονο που εγω που δουλευω 8 ωρες περνω 40euro. Κ δεν φτενε οι αλοδαποι που μειναν ανεργοι οι ελληνες, φτενε οι ελληνες που δεν ξερουν τι ζητανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς 5:37.
    Μογγολοσπορά είσαι εσύ βρε ανόητε και δεν το ξέρεις τόσα χρόνια. Νομίζεις ότι είσαι απόγονος του Αριστοτέλη και του Περικλη; Τουρκόσπορος είσαι ρε σκύβαλο, 400 χρόνια σε γαμούσε ο Τούρκος, το ξέχασες; Αν ρε παλιομαλάκα οι αρχαίοι έλληνες ήταν σαν εσένα, τον Ψωμιάδη και τον Άνθιμο όχι παρθενώνα, όχι φιλοσοφία, όχι δημοκρατία, ούτε καλύβα δε θα χτίζανε παλιοαπόβρασμα. Αλλά σου άρεσαν τα κλύσματα που σου κάναν τόσα χρόνια (εγκεγαλο δε φαίνεται να έχεις για να σου κάνουν πλύση) ότι είσαι απόγονος αυτών των μεγάλων ανθρώπων για να σε κρατάνε έρμαιο. Φάε τώρα στη μάπα τους μεγάλους έλληνες και βούλωσε το. Ήδη οι αγαπητοί γείτονες βούλγαροι και ρουμάνοι μας έχουν περάσει σε πολλούς δείκτες στην ΕΕ. Καλομελέτα και έρχεται μεγάλη πούτσα παλιοελληναρά... Αλλά με τέτοια σκατά που σας βάζουν στο κεφάλι που να δεί άσπρη μέρα ο τόπος...Κατακάθι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. shkat ξεχασες να πεις ομως οτι αν αυριο το πρωι φευγαν
    ...θα ανεβαινε το επιπεδο ζωης αυτης της ταλαιπωρημενης πολης!

    Εξω οι καφροι!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ρε παιδιά ο τζίζασ από τη ναζαρέτ ,είπε,αγαπήσατε τους αλλήλους,αγαπήσατε τους εχθρούς σας ο έχων 2 χιτώνες να δίνει τον ένα .Ολα αυτά τα τελευταία 2000 χρόνια ή έστω τα 1500 χρόνια τα λένε και οι έλληνες πατριώτες οι χριστιανοί.Γιατί από αυτή τη χριστιανική κουλτούρα της αγάπης και της καλοσύνης να περάσουμε στις ιδεολογίες και τις πρακτικές του μίσους και της βίας προς τους μετανάστες και λοιπούς κατατρεγμένους.
    Ο τζίζας είπε να αγαπήσουμε τον πλησίον ,άρα και το μετανάστη και τη γυναίκα που παντρευτήκαμε και όλους.Αυτός είναι ο σωστός δρόμος.Παλιά είμασταν εμείς οι μετανάστες,τώρα είναι άλλοι,αύριο μπορεί να ξαναγίνουμε εμείς.
    Πλούτος υπάρχει για να τραφούμε και να ζ΄'ησουμε όλοι αξιοπρεπώς.Οταν μία ιδιωτική τράπεζα βγάζει σε ένα χρόνο 850.000.000 ευρώ κέρδη ,σημαίνει ότι υπάρχουν λεφτά για όλους μας απλά τα παίρνουν όλα οι λίγοι και εμείς παίρνουμε τόσα όσα για να επιβιώσουμε και οι μετανάστες τίποτα.Αλλού ε'ιναι ο εχθρός τον οποίο είπε ο τζιζας να αγαπήσουμε.Είναι η πλουτοκρατία οι κυβερνήσεις το λεγόμενο κατεστημένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Παραθέτω προηγούμενο post μου για το συγκεκριμένο θέμα 20/8/2008:

    Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
    Θεωρώ πως όποιος δεν έχει επισκεφθεί την περιοχή πίσω από το δημαρχείο της Αθήνας (πλατεία θεάτρου, Σωκράτους, Μελάνδρου, Γερανίου) δεν μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σχηματίσει γνώμη για το τι συμβαίνει εκεί. Για αυτό προτείνω σε όλους αυτούς που σφυρίζουν αδιάφορα, πιστεύοντας ότι δεν τρέχει τίποτα, να φορέσουν τα καλά τους ρούχα και να περάσουν μια βόλτα από κει μέσα, είτε πεζοί, είτε με αυτοκίνητο, να συνομιλήσουν με τους εναπομείναντες έλληνες καταστηματάρχες (είναι λιγοστοί), με τους ναρκομανείς αν δεν είναι λιπόθυμοι πεσμένοι κάτω, με τους πακιστανούς, αφρικανούς κλπ, με τις πόρνες το βράδυ, με τους αστυνομικούς των περιπολιών που δυστυχώς δεν μπορούν ή δεν τους αφήνουν να κάνουν τίποτα. Είμαι σίγουρος πως τότε ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας θα συμφωνήσουν μαζί μου πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, η εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, το παρεμπόριο, η πορνεία έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και η όλη κατάσταση θυμίζει βραδυφλεγής βόμβα που είναι έτοιμη να σκάσει ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας. Μόνο όταν αντιληφθούν όλοι οι Αθηναίοι τι τεράστιος κίνδυνος ελλοχεύει στην περιοχή αυτή, λάβουν δράση και αρχίσουν να πιέζουν την εξουσία να παρθούν μέτρα θα αποφύγουμε τα χειρότερα…

    Και έρχομαι σήμερα να προσθέσω, πως μεγαλύτερος εχθρός και κίνδυνος για τη δημοκρατία είναι αυτού που αδιαφορούν για τα κοινά και τα προβλήματα της κοινωνίας μέσα στην οποία ζουν και ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους. Στην δημοκρατία κάθε πολίτης ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί πρέπει να μάχεται για τη βελτίωση της κοινωνίας, για την ευημερία και την ανάπτυξη ώστε να βελτιωθεί και η δικιά του ζωή.
    Είναι λάθος για κάποιον που μένει μακριά από την περιοχή του κέντρου π.χ. Γλυφάδα να κατηγορεί για ρατσιστικές συμπεριφορές τους ανθρώπους που η ζωή τους τα φερε να ζουν στο κέντρο της Αθήνας, να έχουν το σπίτι τους και τις δουλειές τους εκεί, όμως αν μαζεύονταν έμποροι ναρκωτικών και πρεζάκια στη γειτονιά του, του άνοιγαν το σπίτι και το αυτοκίνητο, κλέβανε λήστευαν, μαχαίρωναν, κατουρούσαν κάτω από το σπίτι του, θα έβλεπε τη κατάσταση με άλλο μάτι και θα σταματούσε να λέει αυτές τις μπούρδες και ανοησίες περί δήθεν ρατσισμού και φασισμού. (φασισμός στην Ελλάδα που πριν 65 χρόνια αγωνίστηκε ενάντιά του όσο καμιά άλλη, τι τραγικό!)
    Η υποβάθμιση της ζωής στο κέντρο είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Ο κάθε πολίτης πρέπει να πιέσει στο να βρεθούν λύσεις. Θεωρώ πως μεγάλες ευθύνες έχει ο δήμαρχος και η κυβέρνηση αφού τα τελευταία χρόνια έχει διογκωθεί πολύ το πρόβλημα.
    Όσο για αυτούς που λένε πως πάντα έτσι ήταν η Αθήνα, επαναλαμβάνω πως καλύτερα πριν εκφέρουν άποψη να περάσουν μια βολτίτσα πίσω από το δημαρχείο και να ρωτήσουν τους πολίτες που ζουν (επιζούν) εκεί και είναι παλιοί κάτοικοι, αν πράγματι πάντα κυριαρχούσε ο φόβος και η βρώμα ή αυτά εμφανίστηκαν την τελευταία 5ετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ("καταγόταν" από την "Σομαλία")


    -----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μόνη λύση εθελοντικά τάγματα κάθαρσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κώστα Καράμπα

    Αφου το ειπε ο Τζηζασ γκοου φακ γιορσελφ, γιου σάικο σάκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Την δεκαετία του 20 και του 30 στην Αμερική οι Έλληνες μετανάστες ήταν συνώνυμο του εγκληματία.
    Την δεκαετία του 50 και του 60οι¨"αυθεντικοί" Αθηναίοι στρέφονταν κατά των επαρχιωτών που έρχονταν με την εσωτερική μετανάστευση στην Αθήνα.
    Την δεκαετία του 90 και του 2000 οι ξένοι μετανάστες στην Ελλάδα είναι εγκληματίες και διακινητές ναρκωτικών. Η ηλιθιότητα και η βλακεία κάποιων γνήσιων πατριωτών και "φυλετικά καθαρών" δεν έχει ούτε πατρίδα ούτε χρονικούς περιορισμούς. Παραμένει ίδια διαμέσου των αιώνων και σε όλα ταγεωγραφικά μήκη και πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 11:30


    Kai to prwto kai to deutero ein apla ena MEGALO PSEMMA!!!!!


    Η ηλιθιότητα και η βλακεία κάποιων Autoapokaloumenwn proodeutikwn και "anti-ratsistwn" δεν έχει ούτε πατρίδα ούτε χρονικούς περιορισμούς. Παραμένει ίδια διαμέσου των αιώνων και σε όλα ταγεωγραφικά μήκη και πλάτη:

    MIA TRYPA STO NEPO, MIA ZOUFIA PORDH!


    Dwste mas tsekouria kai lostaria gia mis isi kai sta isa KA8ARSH ths ELLADAS!
    EDW KAI TWPA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα σε λίγο καιρό η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη!
    Η Ελλάδα δεν αντέχει τόσους ξένους!
    Τα γκέτο σε μεγάλες πόλεις θα έιναι γεγονός και θα είναι χειρότερα από αυτά στο Παρίσι.
    Ας κινηθούμε πριν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. οξω ρε ρατσιστες φασιστομούρηδες ρεσάλτοι. το μπλογκ κερδίζει την επισήμανση της ημέρας. κι οι υπόλοιποι μη γκρινιάζεται μόνο. επισημάντε το μπλόγκ για απαραδεκτο περιεχόμενο στην πάνω αρχή της πρώτης σελιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *