GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα φοροεισπρακτική επιδρομή...

. Η επιχειρηματικότητα –πάλι- υπό διωγμό... . Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της χαρακτηρίζει τη φοροεπιδρομή που αποφάσισε η κυβέρν...

.
Η επιχειρηματικότητα –πάλι- υπό διωγμό...
.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της χαρακτηρίζει τη φοροεπιδρομή που αποφάσισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ως ομολογία της αποτυχίας της να εκτελέσει τον προϋπολογισμό του 2008, ο οποίος έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο. Υπενθυμίζεται ότι την εκτέλεση αυτού ακριβώς του προϋπολογισμού επικαλέστηκε πριν από ένα χρόνο ο κ. Καραμανλής για τη προκήρυξη πρόωρων εκλογών λέγοντας ότι «η κατάρτιση του νέου προϋπολογισμού, ενός προϋπολογισμού ανάπτυξης, ενός προϋπολογισμού ευθύνης, αποκτά χαρακτήρα εθνικής υπόθεσης». Επομένως, η μη ομολογία αποτυχίας από τον πρωθυπουργό και η φοροεπιδρομή που αποφασίστηκε από την κυβερνητική επιτροπή αποτελούν δείγματα έσχατης ανευθυνότητας για ένα ζήτημα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ως «εθνική υπόθεση» πριν από ένα χρόνο.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία προτείνει –μόνη- ένα άλλο αναπτυξιακό μοντέλο βασισμένο, μεταξύ άλλων, στην κατάργηση των κρατικών μονοπωλίων και την απόσυρση του κράτους από επιχειρηματικές δραστηριότητες, τη θέσπιση φορολογίας μοναδικού –χαμηλού- συντελεστή, την απλοποίηση των κανόνων και την ενίσχυση των ελέγχων τήρησής τους και την τόνωση των επενδύσεων και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να εκμεταλλευτεί με επιτυχία τις ευκαιρίες που της προσφέρουν οι παγκοσμιοποιημένες αγορές. Εισάγοντας τις μεταρρυθμίσεις αυτές στον «
εξομοιωτή μεταρρυθμίσεων» της Διεθνούς Τράπεζας αποδεικνύεται ότι η εφαρμογή των προτάσεων αυτών θα ανέβαζε την ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας στη πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, από την 100ή θέση που κατέχει σήμερα.
Για τη Φιλελεύθερη Συμμαχία μόνο η βελτίωση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας μέσω των, διεθνώς επιτυχημένων, φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων που προτείνει, θα δημιουργήσει πλούτο για τους πολλούς. Αντίθετα, η συνεχιζόμενη, από το σύνολο του πολιτικού συστήματος, ενίσχυση του κρατισμού και δίωξη της επιχειρηματικότητας θα συνεχίσουν να οδηγούν όλο και περισσότερους στη φτώχεια, την ακρίβεια και την ανεργία
.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση.
--------------------------------

15 σχόλια

  1. Ζήτω η Ελλάδα
    Ζήτω η Θρησκεία
    Σκατά στη Νέα Δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζήτω η ελλάδα
    ζήτω η θρησκεία
    σκατά στη νέα δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai oi neofileleytheroi to xava tous.xeiroteroi kai apo tous komounistes gia tin vevaiotita tis monadikis alithias ton outopikon esfalmenon baroufoideologimaton tous..thee mou pios tha mas sosi apo tous vitsiozous me tis pefotismenes ideolipsies?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mπορω να γελάσω τώρα ή
    μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .

    Το κοινωνικό κράτος χρειάζεται συνεχώς αυξανόμενα έσοδα για να μπορεί να συντηρείται και να ικανοποιεί ποιοτικά το σκοπό του.

    Εφόσον η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει έσοδα από φυσικές πηγές πλούτου (π.χ. πετρέλαια, φυσικό αέριο, χρυσό, διαμάντια, βαρειά εξαγωγική βιομηχανία, κ.λ.π), θα πρέπει να έχει ισχυρή επιχειρηματική δραστηριότητα η οποία θα φέρνει συνεχώς αυξανόμενα κέρδη, που με τη φορολόγησή τους θα τροφοδοτείται το κοινωνικό σύστημα.

    Αντί αυτού, η Ελλάδα έχοντας ένα κοινωνικό σύστημα σε πλήρη διάλυση, επιδίδεται στο φορολογικό διωγμό του υγειούς παραγωγικού συστήματος, αντί να παρακινεί αυτό προσφέροντας ευκολίες με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του.

    Που θα καταλήξουμε ?

    Μα φυσικά στην επικείμενη άμυνα των φορολογουμένων που θα τα παίζουν πλέον όλα για όλα στο κυνήγι με την εφορία, με αποτέλεσμα την περαιτέρω υστέρηση φορολογικών εσόδων.

    Μαύρες μέρες έρχονται από ανίκανους ανθρώπους.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .


    Όταν ένας ηλίθιος χάνει τον έλεγχο αντιδρά ενστικτωδώς βίαια.


    Το ίδιο συνέβει και με τους ανίκανους του οικονομικού επιτελείου.

    Αφού προχώρησαν σε κακό σχεδιασμό φορολογικών εσόδων, έχασαν το έλεγχο και στη συνέχεια επιτίθενται επί δικαίων και αδίκων με σκοπό την κάλυψη της ανικανότητάς τους.

    ΕΡΩΤΗΣΗ 1η:
    Χρειάζεται να έχεις πτυχίο ή να είσαι καθηγητής πανεπιστημίου για να καταστρέψεις την οικονομία ή μπορεί να καταστραφεί και μόνη της?

    ΕΡΩΤΗΣΗ 2η:
    Οι ίδιοι κρετίνοι που δεν μπόρεσαν να υπολογίσουν την υστέρηση εσόδων και την συνέπεια αυτής που είναι το έλλειμα στον προϋπολογισμό του 2008, θα έχουν μούτρα να μας πούν ότι θα χειριστούν σωστά τον προϋπολογισμό του 2009 ?

    Εγώ αμφιβάλλω ότι έχουν την δυνατότητα να το κάνουν, γιατί θα το είχαν κάνει και το 2008.



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ?
    (ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΚΑ).

    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ?
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ,ΕΠΙΣΗΣ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ?

    ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΡΑ .
    ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ .

    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΜΥΑΛΑ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΑΓΑΖΙ?
    ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΟΣΗ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ?
    ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ,ΡΕΥΜΑ ,ΤΗΛΕΦΩΝΟ(ΚΙΝΗΤΟ-ΣΤΑΘΕΡΟ),ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ,ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ,ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ κλπ ?
    ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ,ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ,ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ,ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 10.000 €.

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΠΟΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΕΞΟΔΑ .
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ 10.500 € ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΡΟ 25.000 €(ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ )

    ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΡΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ .

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 10,500€ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΜΕΙΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ),ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΟΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 10%.
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 10% ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ .

    ΣΑΝ ΤΕΛΙΚΟ , ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ,ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ 100 € ΘΑ ΠΑΡΩ 19€ ΓΙΑ ΦΠΑ ΚΑΙ 10€ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ, ΣΥΝΟΛΟ 129€.

    ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΕΒΕ ?
    ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΒΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ .

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή η φωτογραφία τής ανάρτησης
    μέ παραπέμπει σέ κάλεσμα πνευμάτων.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι ζητάτε να κάνουμε οικονομία με νόμους ζούγκλας (συγνώμη ελεύθερης αγοράς). Αμα εσεις γουστάρετε να δουλεύετε μια φορά την εβδομάδα από μια ώρα και να παίρντε ένα κομμάτι ψωμί ε εγώ δεν το γουστάρω... Δουλοπάροικος της εποχής των φεουδαρχώμ δεν θα γίνω. Και για να γίνει κατανοητό η μόνη λύση αυτή την εποχή για να μην καταρεύσει αυτό το έκτρωμα της δήθεν "ελεύθερης οικονομίας" είναι να αρχίσου με να εφαρμόζουμε πολιτικές ελέγχου των ασύδοτων αγορών, πολιτικές κρατικοποιήσεων, και εθνικοποιήσεων πολιτικές κοινωνικού ελέγχου στα μέσα παραγωγής. Και στο κάτω της γραφής ποιος σας είπε εσάς ότι γουστάρω να ψηφίζω κυβέρνηση και να με κυβερνά η οικονομική ολιγαρχία; Κάποια στιγμή ο έλεγχος της οικονομίας άρα η πραγματική εξουσία θα πρέπει να περάσει στο λαό. Τα υπόλοιπα περι "ανταγωνισμού" "ελεύθερων αγορών" και λοιπές παπαριές είναι φούμαρα για τους υπόδουλους δουλοπάροικους των ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.

    ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ
    ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ

    ΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 2Ης ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ .....ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ
    ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΙ ΜΑΖΟΧΕΣ
    ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ
    ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΤΟ.....ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΟ

    ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!
    ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΜΑΡΦΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

    ΑΦΑΝΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ................

    ΓΙΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ .
    ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

    ΛΑΕ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Αλογοσκούφη,

    σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου που μου δίνετε την ευκαιρία -ανακοινώνοντας τα νέα φορολογικά μέτρα - τα οποία δεν είναι φορολογικά μέτρα αλλά φορολογικά αντίμετρα για να κάνω ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για φοροδιαφυγή.

    Τέτοιο κίνητρο ειλικρινά δεν το περίμενα από τη ΝΔ και από εσάς τον απόφοιτο Οικονομικής επιστήμης Αγγλικού πανεπιστημίου και ειλικρινά σας ευχαριστώ από βάθος καρδίας για το δώρο που μας προσφέρατε !!

    Βέβαια το παιχνίδι των εκλογών τελείωσε για εσάς και το κόμμα σας που και με ισχνή διαφορά να βγείτε πρώτοι από το κοιμισμένο ΠΑΣΟΚ , δεν θα κάνετε κυβέρνηση αυτοδύναμη.

    Ειλικρινά τέτοιο Οικονομικό επίτευγμα μόνο η κυβέρνηση Καραμανλή μπορούσε να επιτύχει.

    Αυτά τα μέτρα κύριε Αλογοσκούφη τα παίρνουν μόνο χώρες όπως η Νορβηγία που βρίσκονται 100 χρόνια μπροστά από την Ελλάδα και σας ενημερώνω ότι ούτε σε καιρό πολέμου δεν φορολογούνται τα εισοδήματα από το πρώτο ευρώ.

    Γειά σας κύριε Αλογοσκούφη και
    πάλι σας ευχαριστούμε πολύ !!



    Αν ξαναψηφίσω ξανά τον Αλογοσκούφη να μου κοπεί το χέρι.
    Αν ξαναψηφίσω ξανά ΝΔ να μου κοπεί και το άλλο χέρι.
    Αν ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ να μου κοπεί το πόδι.
    Αν ψηφίσω ΚΚΕ,ΣΥΝ ή άλλο κόμμα να μου κοπεί και το άλλο πόδι.

    Αν ξαναψηφίσω κανένα γουρούνι από αυτούς που υποτίθεται κυβερνούν για το καλό των πολιτών και της χώρας να μου κοπούν
    τ'αρχίδια μου και ο πούτσος μου μαζί για να τους τα προσφέρω ως επιδόρπιο !!

    Αυτά δεν είναι φορολογικά μέτρα αλλά μέτρα υπέρ της Φοροδιαφυγής !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν καταργήσετε το αφορολόγητο των 10500€ από τους εισοδηματίες και τα ενοίκια τότε ειλικρινά κύριε Αλογοσκούφη θα αρχίσω να φοροδιαφεύγω .
    Κάποιος ή κάποιοι πρέπει να είναι πολλά κιλά Μαλάκες στο υπουργείο σας , μα πάρα πολλά κιλά ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελευθεροι επαγγελματιες με τζιπ 50000 σπιτι 200 τετραγωνικα δηλωνουνε το 70% κατω απο 10000 ευρω στην εφορια !!!!!!!Ενας μισθωτος δηλωνει 12-15000 ευρω.Μηπως πρεπει να τους επιχορηγησουμε . Και ο αγουδημος στα καναλια εκλαιγε οτι το καραβι του μονο τα πετρελαια εβγαζε εμπαινε και μεσα . Και ο αλογοσκουφης μετα απο 5 χρονια υπουργος οικονομιας τωρα καταλαβε οτι δεν πληρωνει κανεις εφορια απο ελευθερους επαγγελματιες και μονο μισθωτοι και συνταξιουχοι πληρωνουνε .Μας εχουνε περασει για ιθαγενεις!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε Βλάκες δεν έχετε καταλάβει ότι όταν φορολογείς υπέρμετρα τους επιχειρηματίες,παίρνουν τα μπογαλάκια τους και δρόμο ;

    Δεν έχετε καταλάβει ότι είστε ζώα ορθά με δημοσιουπαλληλική νοοτροπία του 1950 και ότι εφαρμόζετε δημοσιο-οικονομικές πολιτικές που δεν συμβαδίζουν με την εποχή μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάνεις λάθος, το δόγμα δεν ειναι οτι μας θεωρούν κλέφτες.

    Το δόγμα είναι "Κλεψεις δεν κλέψεις θα πληρώσεις".
    Δηλαδή: ΚΛΕΨΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ

    Οσο για τους σοβαρους επιχειρηματίες δεν φευγουν λογω της υψηλής φορολογίας αλλά λόγω της ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ της Ελλάδας.
    Αυτοί που φεύγουν για "φορολογικούς παραδεισους" ειναι λαμόγια και δεν προσφέρουν τιποτα στη χωρα.

    Αν ηταν ετσι η Λιβερία και ο Παναμάς θα ηταν ... υπερδυνάμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση