GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεκιουριτάδες και με όπλα;

. Γράφει ο Τηλέμαχος Μπούντζουκας . Άκουσα ( δεν ξέρω αν είναι αλήθεια 100% αλλά είναι πολύ σοβαρό θέμα): Οι σεκιουριταδες λέει να φέρουνε ό...



.

Γράφει ο Τηλέμαχος Μπούντζουκας
.



Άκουσα (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια 100% αλλά είναι πολύ σοβαρό θέμα): Οι σεκιουριταδες λέει να φέρουνε όπλα;; αλλά να τα χρησιμοποιούν κι’ολας;
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ;;
Στην αστυνομία δεν παρέχετε το δικαίωμα της χρήσεις όπλου και θα το παρέχετε σε ιδιώτες; Πάτε καλά εκεί στο Μαξίμου; Τι θέλετε να έχομε δέκα νεκρούς κάθε μέρα;

Εδώ στην Κρήτη το όπλο που σκοτώνει ξέρετε ποιοι τα έχουν ; Οι βλάκες που βαράνε σε γάμους, βάφτισα, γλέντια, σε ομιλίες πολιτικών κ.τ.λ . άνθρωποι που θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους ότι έχουνε ΟΠΛΟ και δεν έχουν ιδέα τι είναι, έχουνε και αυτοί που είναι στην παρανομία που ξέρουνε καλά τι είναι ΟΠΛΟ , και υπάρχουνε και οι πολλοί λίγοι οι πιο επικίνδυνοι που τα έχουνε όχι για να τα επιδεικνύουν σε γάμους- γλέντια –βαφτίσεις – κ.τ.λ εκεί δεν ρίχνουν ούτε σφαίρα , αλλά για την τιμή και την υπόληψη τους.

Πώς σκοτώνονται στα γλέντια κ.τ.λ.; τους μπλοκάρουνε τα όπλα και τα κατεβάζουνε πάνε να τα ξεμπλοκάρουνε έχοντα στα στραμμένα στον απεναντινο τους που τρώνε μαζί στο τραπέζι ΕΕΕ εκεί τον σκοτώνει ο άσχετος;;;.

Αυτός που ξέρει τι ΚΡΑΤΑ, το έχει στον αέρα με το ένα χέρι και με το δάκτυλο του πατά και πετά την γεμιστήρα το οπλίζει και ρίχνει το κάνει δυο και τρεις φορές και ρίχνει πάντα στο αέρα βλέποντας που και όχι σε μπαλκόνια ,ώστε αν υπάρχει βλήμα στην θαλάμη να φύγει, μετά απομακρύνετε και το ελέγχει άλλες δέκα φορές ψιλά γράμματα αυτά. Θέλει εξάσκηση , χρήματα για σφαίρες και συντηρήσει.

Ποιοι θα τα κάνουν αυτά; Θα είναι χρόνος εργασίας τους η εκπαίδευση τους; Θα τα φέρουν μαζί τους στα σπίτια τους ;θα τα έχουνε σε γλέντια κ.τ.λ σαν ειδήμονες τάχα μου; και κύριοι κυβερνώντες γιατί τους κάνετε στόχους τους ανθρώπους; Αν ξέρω ότι η χρηματαποστολή φέρει όπλα θα πάω για να σκοτώσω, και αν περνά κανείς περαστικός και φάει καμιά; Είναι και αλλά πάρα πολλά αλλά μην δεχτείτε ΟΠΛΟ σεκιουριταδες θα το μετανιώσετε.

(Δεν είμαι άγιος, υπάρχει καταδίκη μου για όπλο το οποίο βρέθηκε στο συρτάρι μου κλειδωμένο αλλά το είχα παράνομα, είπαμε παραπάνω υπάρχουνε και οι πιο επικίνδυνοι που είναι και οι πιο εκπαιδευμένοι αλλά τα έχουνε για την τιμή τους και την υπόληψη τους ΚΑΚΩΣ—ΚΑΚΩΣ ..ΚΑΚΩΣ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Π.Χ ΣΕ ΦΟΝΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Κ.Τ.Λ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΗ;;; - ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ )

------------------------------------------------------

14 σχόλια

  1. Αν ΘΕΛΕΙΣ να έχεις όπλο, τότε υπάγεσαι αυτομάτως στην κατηγορία που θα πρέπει ΠΟΤΕ να μην αποκτήσει.

    Το όπλο είναι ανάγκη και ΟΧΙ ευχαρίστηση ή εργαλείο "επιχειρηματικότητας" διασκέδασης.
    Δεν έχω άλλη επιλογή από την χειρότερη απέναντι σε ένα πολίτη με όπλο που απειλεί τη ζωή μου! Θα μας στείλετε ή στη φυλακή ή στον τάφο βλαμμένοι!

    Μοναδικός εξουσιοδοτημένος για οπλοφορία και - αν παραστεί αποδεδειγμένα ανάγκη - οπλοχρησία, πρέπει να είναι το προβλεπόμενο από το Σύνταγμα σώμα επιφορτισμένο με την ασφάλεια ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Ασφαλώς, μόνο μετά από συχνή καλή εκπαίδευση και συχνότατες αυστηρές εξετάσεις.

    Τα υπόλοιπα είναι οι γνωστές ηλιθιότητες αποτυχημένων δικηγορίσκων, αυτών που ενώ ΔΕΝ γνωρίζουν το αντικείμενο, επιβάλλουν τις επικίνδυνες για την ζωή αλλά χουντολάγνες απόψεις τους.

    ΤΑ ΟΠΛΑ "ΝΙΚΗΤΑ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΜΑΚΙΤΑ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο απεναντινος τους φταιει, επρεπε να ειναι... πισινος τους!


    http://freedom-by-takis.blogspot.com

    http://malakapothiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE BLOOPERS
    DEN KANETE ALLH DOULIA OLH MERA RE ARXIDHDES ARGOSXOLOI? KATHESTE KAI GRAFETE SXOLIA OLH MERA?
    OPOU GAMOS KAI XARA H VASILO PRWTH.GRAFETE SXOLIA GIA OLA TA THEMATA KAI API PANTOS EPISTHTOU. NA GRAFATE KAI KATI ME OUSIA PAEI STO DIAOLO, ALLA GRAFETE MALAKIES SYNEXWS XEIROTEROI KAI APO TON GR-SEX EXETE GINEI.BOUTHKSTE KAI LIGO TH GLOSA SAS KAI STO MYALO THN ORA POU GRAFETE, TOULAXISTON MH GRAFETE MALAKIES.
    ASE POU EXETE AFTH THN ADERFISTIKH FATSA SE KATHE SXOLIO. MALLON SAS EKFRAZOUN OI LOULES .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προσοχή .προσοχή ....οι περισσότεροι σεκιουριταδες ειναι και νταβατζήδες ....και διάφορα ΑΛΛΑ.................!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόλις διάβασες τη λέξη «πισινός» ξεκωλώθηκες ρε χέβι-μπουνταλά blooper, πρόσεχε μη βγάλεις κανένα κώλο γιατί δεν θα μπορείς να κάνεις σέξ μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, λαμβάνοντας υπόψη της σειρά παραμέτρων που επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας και μεγεθύνουν συνολικά το έλλειμμα ασφαλείας στην ελληνική επικράτεια, με υψηλό αίσθημα ευθύνης ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ κατηγορηματικά τη θέση της από κάθε πρωτοβουλία, σκέψη και απόφαση που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις δημοκρατικές της αρχές, το συνδικαλιστικό πλαίσιο λειτουργίας της και τα συμφέροντα αυτά καθ’ αυτά της κοινωνίας μας και

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ

    ότι με ευθύνη της Πολιτείας η ασφάλεια των πολιτών, έχει αφεθεί στην τύχη της. Τα δε μέτρα που εξαγγέλλονται και λαμβάνονται, κατά καιρούς, υποτίθεται για τη βελτίωση της κατάστασης, είναι αποσπασματικά και οδηγούν δυστυχώς στην απαξίωση της Αστυνομίας. Αυτό συμβαίνει και για έναν επιπρόσθετο λόγο, διότι η ενεστώσα κυβέρνηση φροντίζει επιμελώς να γιγαντωθούν εις βάρος της δημόσιας αστυνομικής αρχής, τα συμφέροντα των ιδιωτικών εταιριών ασφαλείας, που λειτουργούν με μόνο κριτήριο τους νόμους της αγοράς και το κέρδος: Διαθέτεις χρήματα, έχεις ασφάλεια. Είσαι φτωχός και αγωνιάς καθημερινά για τα προς το ζην, τότε είσαι καταδικασμένος να μη σκέφτεσαι τη ζωή σου.

    Πρόκειται για το κατατεθέν ανήμερα της Ημέρας Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, Σχέδιο Νόμου «Ρύθμιση θεμάτων ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και γραφείων ιδιωτικών ερευνών», το οποίο συζητήθηκε χθες (29- 7- 2008) στη Διαρκή Επιτροπή της Βουλής, ερήμην μας, καθόσον δεν κληθήκαμε, με το οποίο προωθείται από την Κυβέρνηση η ιδιωτικοποίηση του δημόσιου αγαθού της ασφάλειας , με τρόπο σκανδαλώδη, απαξιωτικό και υπονομευτικό για τη σημερινή λειτουργία και το μέλλον της Ελληνικής Αστυνομίας. Το πλέον δε εξωφρενικό της όλης υπόθεσης είναι ότι το σημερινό κυβερνών κόμμα, καλείται να εφαρμόσει μια πολιτική, που μόλις προ μερικών ετών κατέκρινε και επιπλέον, να υπερψηφίσει την κατάργηση των διατάξεων που με δική του εισήγηση είχαν θεσμοθετηθεί το 2003, όταν η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε για πρώτη φορά εισαγάγει προς ψήφιση σχετικό νομοσχέδιο.
    Χαρακτηριστικά τότε τα σημεία των παρεμβάσεων των εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας, ως Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως αποτυπώνονται στα επίσημα πρακτικά της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου, στις 2 Δεκεμβρίου 2003, αναφορικά με τα «Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών και άλλες διατάξεις», οι οποίοι επισήμαναν μεταξύ άλλων:
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΥΡΝΟΣ (εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας): «έχουμε την αίσθηση ότι επέρχεται μια αποδυνάμωση της δημόσιας Αστυνομίας, ίσως και μια ομολογία της αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας. Έχουμε δηλαδή μια μερική ιδιωτικοποίηση της Αστυνομίας, μια εκχώρηση αρμοδιοτήτων.»
    ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας): «Δηλαδή τι θα κάνουμε εδώ; Ιδιωτικούς στρατούς για την επιβολή του νόμου και της τάξεως; Γιατί εδώ δεχόμαστε μόνο μία τάξη, τη δημοκρατική, της λαϊκής κυριαρχίας και της απόλυτης και ανέκπτωτης νομιμότητας. Γι’ αυτήν την τάξη μιλάμε. Δεν μιλάμε για την τάξη των πιστολέρος. Γιατί κάποιοι πιστολέρος μπορεί να φέρουν και αυτοί τάξη την οποία αποκρούουμεμεσαφήνεια.Και θέλω να οργανώσουμε έτσι το δικαιϊκό μας σύστημα στην καταστολή με ενίσχυση της Αστυνομίας, κύριε Υπουργέ της Αστυνομίας».
    Παρά ταύτα, σήμερα, πέντε χρόνια αργότερα, οποία μεταμόρφωσις!
    Η σημερινή κυβερνώσα πλειοψηφία έρχεται να καταδείξει το μέγεθος της «αναξιοπιστίας» του πολιτικού λόγου προωθώντας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προς ψήφιση ένα σχέδιο νόμου που κινείται σε χειρότερη κατεύθυνση από εκείνη που καταδίκαζε το 2003!

    Γεννάται, λοιπόν το πελώριο ερώτημα:

    1. Ποίοι λόγοι επέβαλλαν στους συντάκτες του εκτρωματικού νομοσχεδίου τις «οβιδιακές μεταμορφώσεις» των τελευταίων ημερών με αποτέλεσμα το κυβερνών κόμμα να εισαγάγει προς ψήφιση νομοθετικές ρυθμίσεις, που όχι απλώς παρέχουν νέες αστυνομικές αρμοδιότητες στις εταιρείες σεκιούριτι και μάλιστα με την επέκταση του δικαιώματος οπλοφορίας, αλλά που ευθέως ωθούν όλους τους ένστολους να βλέπουν ως προνομιακό πεδίο παράλληλης, είτε μελλοντικής τους απασχόλησης τον ευρύτερο ιδιωτικό τομέα παροχής υπηρεσιών ασφαλείας;

    2. Ποιοί νοσηροί εγκέφαλοι επέβαλλαν την κατάργηση των ασφαλιστικών δικλείδων στην αθέμιτη διείσδυση των ιδιωτικών εταιρειών στο πεδίο δράσης της δημόσιας αστυνομικής αρχής;

    3. Για ποιο λόγο προωθούνται οι κατάπτυστες φωτογραφικές διατάξεις με τις οποίες οι σύζυγοι εν ενεργεία αστυνομικών ή συγγενή πρόσωπα αυτών δύνανται να ιδρύουν ιδιωτικές εταιρείες ντετέκτιβ;

    4. Είναι δυνατόν να εισηγείται ο νομοθέτης ότι τούτο γίνεται επειδή η προτεινόμενη προς κατάργηση ρύθμιση (περίπτωση γ της παραγράφου 6 του άρθρου 11 του ν. 2518/1997) «δέσμευε υπέρμετρα την οικονομική ελευθερία και το δικαίωμα επαγγελματικής δραστηριότητας συζύγων ή συγγενών προσώπων στα οποία δεν χορηγείται άδεια λειτουργίας γραφείων ιδιωτικών ερευνών», όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση του εν λόγω νομοσχεδίου;

    5. Είναι σχήμα οξύμωρο, πώς από την μία δημιουργούνται τέτοια «κίνητρα» και από την άλλη θεωρείται επιβαρυντική περίπτωση η απασχόληση ενστόλων σε τέτοιες εταιρείες, όταν όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι δυνατό να ελεγχθεί στην πράξη η εφαρμογή του Νόμου…

    6. Ποια είναι η θέση της Φυσικής Ηγεσίας, που από την μία ενοχλείται από την «εντοπιότητα» και από την άλλη αποδέχεται την εφαρμογή τέτοιων ανήκουστων διατάξεων;
    Όλα αυτά κινούνται πολύ πέραν του μεστού λόγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου ΠΑΠΟΥΛΙΑ κατά την 34η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωνε ότι «ο πολίτης έχει την ευθύνη να απαιτεί καθημερινά από αυτούς που τον αντιπροσωπεύουν, ήθος και παραδειγματική συμπεριφορά». Πώς αυτό διασφαλίζεται με όλα τα προαναφερόμενα;

    Λυπούμαστε πολύ αν αυτές είναι πράγματι οι προτεραιότητες του υπουργείου Εσωτερικών και αν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να βελτιωθεί το σύστημα αστυνόμευσης στην ελληνική επικράτεια, εκχωρώντας το δικαίωμα ακόμα και στις οικογένειες των αστυνομικών (!) κατά παράβαση κάθε έννοιας αστυνομικής δεοντολογίας και πρακτικής, να ιδρύουν εταιρείες σεκιούριτι.

    Οι ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας «καθοδηγούνται» από το οικονομικό συμφέρον και μόνον και η ευθεία παρότρυνση των αστυνομικών να ιδρύουν τέτοιες εταιρείες με προπέτασμα καπνού τις άδειες λειτουργίας στο όνομα των συζύγων τους ή συγγενών προσώπων, συνιστά προσβολή στο λειτούργημά μας, καταπάτηση του ιερού όρκου που δίνει ο Έλληνας αστυνομικός και ωμή εξαπάτηση της ελληνικής κοινωνίας.

    Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Αστυνομικών (EuroCOP), εξάλλου, υποστηρίζει σθεναρά ότι «οι πάροχοι ιδιωτικής ασφάλειας αποτελούν ιδιωτικές επιχειρήσεις και «καθοδηγούνται» από το οικονομικό συμφέρον. Δεν πρέπει να τεθούν σε έναν ρόλο όπου το νόμιμο συμφέρον τους για επίτευξη κέρδους ενδέχεται να συγκρουστεί με το δημόσιο συμφέρον για την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών. Το εάν θα παράσχουν υπηρεσίες ασφάλειας σε μια ατομική περίπτωση ή όχι, δεν πρέπει ποτέ να υπόκειται στο κερδοσκοπικό συμφέρον. Η προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών δεν πρέπει να υπόκειται (εξαρτάται) από τους πόρους που διαθέτει το άτομο».
    Το αναφαίρετο δικαίωμα της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται καιροσκοπικά, μικροκομματικά, μικροπολιτικά.
    Για το λόγο αυτό φρονούμε ότι είναι αναγκαία η κατάθεση των θέσεών μας, δια ζώσης, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

    Ο ελληνικός λαός απαιτεί τη λήψη σοβαρών αποφάσεων για την ενίσχυση και την ενδυνάμωση της Ελληνικής Αστυνομίας ως του κυρίαρχου σώματος που διασφαλίζει το δημόσιο αγαθό της ασφάλειας και όχι την ψήφιση νομοθετημάτων που αποδυναμώνουν την ισχύ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, λαμβάνοντας υπόψη της σειρά παραμέτρων που επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας και μεγεθύνουν συνολικά το έλλειμμα ασφαλείας στην ελληνική επικράτεια, με υψηλό αίσθημα ευθύνης ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ κατηγορηματικά τη θέση της από κάθε πρωτοβουλία, σκέψη και απόφαση που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις δημοκρατικές της αρχές, το συνδικαλιστικό πλαίσιο λειτουργίας της και τα συμφέροντα αυτά καθ’ αυτά της κοινωνίας μας και

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ

    ότι με ευθύνη της Πολιτείας η ασφάλεια των πολιτών, έχει αφεθεί στην τύχη της. Τα δε μέτρα που εξαγγέλλονται και λαμβάνονται, κατά καιρούς, υποτίθεται για τη βελτίωση της κατάστασης, είναι αποσπασματικά και οδηγούν δυστυχώς στην απαξίωση της Αστυνομίας. Αυτό συμβαίνει και για έναν επιπρόσθετο λόγο, διότι η ενεστώσα κυβέρνηση φροντίζει επιμελώς να γιγαντωθούν εις βάρος της δημόσιας αστυνομικής αρχής, τα συμφέροντα των ιδιωτικών εταιριών ασφαλείας, που λειτουργούν με μόνο κριτήριο τους νόμους της αγοράς και το κέρδος: Διαθέτεις χρήματα, έχεις ασφάλεια. Είσαι φτωχός και αγωνιάς καθημερινά για τα προς το ζην, τότε είσαι καταδικασμένος να μη σκέφτεσαι τη ζωή σου.

    Πρόκειται για το κατατεθέν ανήμερα της Ημέρας Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, Σχέδιο Νόμου «Ρύθμιση θεμάτων ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και γραφείων ιδιωτικών ερευνών», το οποίο συζητήθηκε χθες (29- 7- 2008) στη Διαρκή Επιτροπή της Βουλής, ερήμην μας, καθόσον δεν κληθήκαμε, με το οποίο προωθείται από την Κυβέρνηση η ιδιωτικοποίηση του δημόσιου αγαθού της ασφάλειας , με τρόπο σκανδαλώδη, απαξιωτικό και υπονομευτικό για τη σημερινή λειτουργία και το μέλλον της Ελληνικής Αστυνομίας. Το πλέον δε εξωφρενικό της όλης υπόθεσης είναι ότι το σημερινό κυβερνών κόμμα, καλείται να εφαρμόσει μια πολιτική, που μόλις προ μερικών ετών κατέκρινε και επιπλέον, να υπερψηφίσει την κατάργηση των διατάξεων που με δική του εισήγηση είχαν θεσμοθετηθεί το 2003, όταν η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε για πρώτη φορά εισαγάγει προς ψήφιση σχετικό νομοσχέδιο.
    Χαρακτηριστικά τότε τα σημεία των παρεμβάσεων των εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας, ως Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως αποτυπώνονται στα επίσημα πρακτικά της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου, στις 2 Δεκεμβρίου 2003, αναφορικά με τα «Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών και άλλες διατάξεις», οι οποίοι επισήμαναν μεταξύ άλλων:
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΥΡΝΟΣ (εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας): «έχουμε την αίσθηση ότι επέρχεται μια αποδυνάμωση της δημόσιας Αστυνομίας, ίσως και μια ομολογία της αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας. Έχουμε δηλαδή μια μερική ιδιωτικοποίηση της Αστυνομίας, μια εκχώρηση αρμοδιοτήτων.»
    ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας): «Δηλαδή τι θα κάνουμε εδώ; Ιδιωτικούς στρατούς για την επιβολή του νόμου και της τάξεως; Γιατί εδώ δεχόμαστε μόνο μία τάξη, τη δημοκρατική, της λαϊκής κυριαρχίας και της απόλυτης και ανέκπτωτης νομιμότητας. Γι’ αυτήν την τάξη μιλάμε. Δεν μιλάμε για την τάξη των πιστολέρος. Γιατί κάποιοι πιστολέρος μπορεί να φέρουν και αυτοί τάξη την οποία αποκρούουμεμεσαφήνεια.Και θέλω να οργανώσουμε έτσι το δικαιϊκό μας σύστημα στην καταστολή με ενίσχυση της Αστυνομίας, κύριε Υπουργέ της Αστυνομίας».
    Παρά ταύτα, σήμερα, πέντε χρόνια αργότερα, οποία μεταμόρφωσις!
    Η σημερινή κυβερνώσα πλειοψηφία έρχεται να καταδείξει το μέγεθος της «αναξιοπιστίας» του πολιτικού λόγου προωθώντας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προς ψήφιση ένα σχέδιο νόμου που κινείται σε χειρότερη κατεύθυνση από εκείνη που καταδίκαζε το 2003!

    Γεννάται, λοιπόν το πελώριο ερώτημα:

    1. Ποίοι λόγοι επέβαλλαν στους συντάκτες του εκτρωματικού νομοσχεδίου τις «οβιδιακές μεταμορφώσεις» των τελευταίων ημερών με αποτέλεσμα το κυβερνών κόμμα να εισαγάγει προς ψήφιση νομοθετικές ρυθμίσεις, που όχι απλώς παρέχουν νέες αστυνομικές αρμοδιότητες στις εταιρείες σεκιούριτι και μάλιστα με την επέκταση του δικαιώματος οπλοφορίας, αλλά που ευθέως ωθούν όλους τους ένστολους να βλέπουν ως προνομιακό πεδίο παράλληλης, είτε μελλοντικής τους απασχόλησης τον ευρύτερο ιδιωτικό τομέα παροχής υπηρεσιών ασφαλείας;

    2. Ποιοί νοσηροί εγκέφαλοι επέβαλλαν την κατάργηση των ασφαλιστικών δικλείδων στην αθέμιτη διείσδυση των ιδιωτικών εταιρειών στο πεδίο δράσης της δημόσιας αστυνομικής αρχής;

    3. Για ποιο λόγο προωθούνται οι κατάπτυστες φωτογραφικές διατάξεις με τις οποίες οι σύζυγοι εν ενεργεία αστυνομικών ή συγγενή πρόσωπα αυτών δύνανται να ιδρύουν ιδιωτικές εταιρείες ντετέκτιβ;

    4. Είναι δυνατόν να εισηγείται ο νομοθέτης ότι τούτο γίνεται επειδή η προτεινόμενη προς κατάργηση ρύθμιση (περίπτωση γ της παραγράφου 6 του άρθρου 11 του ν. 2518/1997) «δέσμευε υπέρμετρα την οικονομική ελευθερία και το δικαίωμα επαγγελματικής δραστηριότητας συζύγων ή συγγενών προσώπων στα οποία δεν χορηγείται άδεια λειτουργίας γραφείων ιδιωτικών ερευνών», όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση του εν λόγω νομοσχεδίου;

    5. Είναι σχήμα οξύμωρο, πώς από την μία δημιουργούνται τέτοια «κίνητρα» και από την άλλη θεωρείται επιβαρυντική περίπτωση η απασχόληση ενστόλων σε τέτοιες εταιρείες, όταν όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι δυνατό να ελεγχθεί στην πράξη η εφαρμογή του Νόμου…

    6. Ποια είναι η θέση της Φυσικής Ηγεσίας, που από την μία ενοχλείται από την «εντοπιότητα» και από την άλλη αποδέχεται την εφαρμογή τέτοιων ανήκουστων διατάξεων;
    Όλα αυτά κινούνται πολύ πέραν του μεστού λόγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου ΠΑΠΟΥΛΙΑ κατά την 34η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωνε ότι «ο πολίτης έχει την ευθύνη να απαιτεί καθημερινά από αυτούς που τον αντιπροσωπεύουν, ήθος και παραδειγματική συμπεριφορά». Πώς αυτό διασφαλίζεται με όλα τα προαναφερόμενα;

    Λυπούμαστε πολύ αν αυτές είναι πράγματι οι προτεραιότητες του υπουργείου Εσωτερικών και αν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να βελτιωθεί το σύστημα αστυνόμευσης στην ελληνική επικράτεια, εκχωρώντας το δικαίωμα ακόμα και στις οικογένειες των αστυνομικών (!) κατά παράβαση κάθε έννοιας αστυνομικής δεοντολογίας και πρακτικής, να ιδρύουν εταιρείες σεκιούριτι.

    Οι ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας «καθοδηγούνται» από το οικονομικό συμφέρον και μόνον και η ευθεία παρότρυνση των αστυνομικών να ιδρύουν τέτοιες εταιρείες με προπέτασμα καπνού τις άδειες λειτουργίας στο όνομα των συζύγων τους ή συγγενών προσώπων, συνιστά προσβολή στο λειτούργημά μας, καταπάτηση του ιερού όρκου που δίνει ο Έλληνας αστυνομικός και ωμή εξαπάτηση της ελληνικής κοινωνίας.

    Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Αστυνομικών (EuroCOP), εξάλλου, υποστηρίζει σθεναρά ότι «οι πάροχοι ιδιωτικής ασφάλειας αποτελούν ιδιωτικές επιχειρήσεις και «καθοδηγούνται» από το οικονομικό συμφέρον. Δεν πρέπει να τεθούν σε έναν ρόλο όπου το νόμιμο συμφέρον τους για επίτευξη κέρδους ενδέχεται να συγκρουστεί με το δημόσιο συμφέρον για την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών. Το εάν θα παράσχουν υπηρεσίες ασφάλειας σε μια ατομική περίπτωση ή όχι, δεν πρέπει ποτέ να υπόκειται στο κερδοσκοπικό συμφέρον. Η προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών δεν πρέπει να υπόκειται (εξαρτάται) από τους πόρους που διαθέτει το άτομο».
    Το αναφαίρετο δικαίωμα της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται καιροσκοπικά, μικροκομματικά, μικροπολιτικά.
    Για το λόγο αυτό φρονούμε ότι είναι αναγκαία η κατάθεση των θέσεών μας, δια ζώσης, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

    Ο ελληνικός λαός απαιτεί τη λήψη σοβαρών αποφάσεων για την ενίσχυση και την ενδυνάμωση της Ελληνικής Αστυνομίας ως του κυρίαρχου σώματος που διασφαλίζει το δημόσιο αγαθό της ασφάλειας και όχι την ψήφιση νομοθετημάτων που αποδυναμώνουν την ισχύ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, λαμβάνοντας υπόψη της σειρά παραμέτρων που επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας και μεγεθύνουν συνολικά το έλλειμμα ασφαλείας στην ελληνική επικράτεια, με υψηλό αίσθημα ευθύνης ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ κατηγορηματικά τη θέση της από κάθε πρωτοβουλία, σκέψη και απόφαση που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις δημοκρατικές της αρχές, το συνδικαλιστικό πλαίσιο λειτουργίας της και τα συμφέροντα αυτά καθ’ αυτά της κοινωνίας μας και

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ

    ότι με ευθύνη της Πολιτείας η ασφάλεια των πολιτών, έχει αφεθεί στην τύχη της. Τα δε μέτρα που εξαγγέλλονται και λαμβάνονται, κατά καιρούς, υποτίθεται για τη βελτίωση της κατάστασης, είναι αποσπασματικά και οδηγούν δυστυχώς στην απαξίωση της Αστυνομίας. Αυτό συμβαίνει και για έναν επιπρόσθετο λόγο, διότι η ενεστώσα κυβέρνηση φροντίζει επιμελώς να γιγαντωθούν εις βάρος της δημόσιας αστυνομικής αρχής, τα συμφέροντα των ιδιωτικών εταιριών ασφαλείας, που λειτουργούν με μόνο κριτήριο τους νόμους της αγοράς και το κέρδος: Διαθέτεις χρήματα, έχεις ασφάλεια. Είσαι φτωχός και αγωνιάς καθημερινά για τα προς το ζην, τότε είσαι καταδικασμένος να μη σκέφτεσαι τη ζωή σου.

    Πρόκειται για το κατατεθέν ανήμερα της Ημέρας Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, Σχέδιο Νόμου «Ρύθμιση θεμάτων ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και γραφείων ιδιωτικών ερευνών», το οποίο συζητήθηκε χθες (29- 7- 2008) στη Διαρκή Επιτροπή της Βουλής, ερήμην μας, καθόσον δεν κληθήκαμε, με το οποίο προωθείται από την Κυβέρνηση η ιδιωτικοποίηση του δημόσιου αγαθού της ασφάλειας , με τρόπο σκανδαλώδη, απαξιωτικό και υπονομευτικό για τη σημερινή λειτουργία και το μέλλον της Ελληνικής Αστυνομίας. Το πλέον δε εξωφρενικό της όλης υπόθεσης είναι ότι το σημερινό κυβερνών κόμμα, καλείται να εφαρμόσει μια πολιτική, που μόλις προ μερικών ετών κατέκρινε και επιπλέον, να υπερψηφίσει την κατάργηση των διατάξεων που με δική του εισήγηση είχαν θεσμοθετηθεί το 2003, όταν η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε για πρώτη φορά εισαγάγει προς ψήφιση σχετικό νομοσχέδιο.
    Χαρακτηριστικά τότε τα σημεία των παρεμβάσεων των εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας, ως Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως αποτυπώνονται στα επίσημα πρακτικά της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου, στις 2 Δεκεμβρίου 2003, αναφορικά με τα «Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών και άλλες διατάξεις», οι οποίοι επισήμαναν μεταξύ άλλων:
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΥΡΝΟΣ (εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας): «έχουμε την αίσθηση ότι επέρχεται μια αποδυνάμωση της δημόσιας Αστυνομίας, ίσως και μια ομολογία της αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας. Έχουμε δηλαδή μια μερική ιδιωτικοποίηση της Αστυνομίας, μια εκχώρηση αρμοδιοτήτων.»
    ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας): «Δηλαδή τι θα κάνουμε εδώ; Ιδιωτικούς στρατούς για την επιβολή του νόμου και της τάξεως; Γιατί εδώ δεχόμαστε μόνο μία τάξη, τη δημοκρατική, της λαϊκής κυριαρχίας και της απόλυτης και ανέκπτωτης νομιμότητας. Γι’ αυτήν την τάξη μιλάμε. Δεν μιλάμε για την τάξη των πιστολέρος. Γιατί κάποιοι πιστολέρος μπορεί να φέρουν και αυτοί τάξη την οποία αποκρούουμεμεσαφήνεια.Και θέλω να οργανώσουμε έτσι το δικαιϊκό μας σύστημα στην καταστολή με ενίσχυση της Αστυνομίας, κύριε Υπουργέ της Αστυνομίας».
    Παρά ταύτα, σήμερα, πέντε χρόνια αργότερα, οποία μεταμόρφωσις!
    Η σημερινή κυβερνώσα πλειοψηφία έρχεται να καταδείξει το μέγεθος της «αναξιοπιστίας» του πολιτικού λόγου προωθώντας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προς ψήφιση ένα σχέδιο νόμου που κινείται σε χειρότερη κατεύθυνση από εκείνη που καταδίκαζε το 2003!

    Γεννάται, λοιπόν το πελώριο ερώτημα:

    1. Ποίοι λόγοι επέβαλλαν στους συντάκτες του εκτρωματικού νομοσχεδίου τις «οβιδιακές μεταμορφώσεις» των τελευταίων ημερών με αποτέλεσμα το κυβερνών κόμμα να εισαγάγει προς ψήφιση νομοθετικές ρυθμίσεις, που όχι απλώς παρέχουν νέες αστυνομικές αρμοδιότητες στις εταιρείες σεκιούριτι και μάλιστα με την επέκταση του δικαιώματος οπλοφορίας, αλλά που ευθέως ωθούν όλους τους ένστολους να βλέπουν ως προνομιακό πεδίο παράλληλης, είτε μελλοντικής τους απασχόλησης τον ευρύτερο ιδιωτικό τομέα παροχής υπηρεσιών ασφαλείας;

    2. Ποιοί νοσηροί εγκέφαλοι επέβαλλαν την κατάργηση των ασφαλιστικών δικλείδων στην αθέμιτη διείσδυση των ιδιωτικών εταιρειών στο πεδίο δράσης της δημόσιας αστυνομικής αρχής;

    3. Για ποιο λόγο προωθούνται οι κατάπτυστες φωτογραφικές διατάξεις με τις οποίες οι σύζυγοι εν ενεργεία αστυνομικών ή συγγενή πρόσωπα αυτών δύνανται να ιδρύουν ιδιωτικές εταιρείες ντετέκτιβ;

    4. Είναι δυνατόν να εισηγείται ο νομοθέτης ότι τούτο γίνεται επειδή η προτεινόμενη προς κατάργηση ρύθμιση (περίπτωση γ της παραγράφου 6 του άρθρου 11 του ν. 2518/1997) «δέσμευε υπέρμετρα την οικονομική ελευθερία και το δικαίωμα επαγγελματικής δραστηριότητας συζύγων ή συγγενών προσώπων στα οποία δεν χορηγείται άδεια λειτουργίας γραφείων ιδιωτικών ερευνών», όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση του εν λόγω νομοσχεδίου;

    5. Είναι σχήμα οξύμωρο, πώς από την μία δημιουργούνται τέτοια «κίνητρα» και από την άλλη θεωρείται επιβαρυντική περίπτωση η απασχόληση ενστόλων σε τέτοιες εταιρείες, όταν όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι δυνατό να ελεγχθεί στην πράξη η εφαρμογή του Νόμου…

    6. Ποια είναι η θέση της Φυσικής Ηγεσίας, που από την μία ενοχλείται από την «εντοπιότητα» και από την άλλη αποδέχεται την εφαρμογή τέτοιων ανήκουστων διατάξεων;
    Όλα αυτά κινούνται πολύ πέραν του μεστού λόγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου ΠΑΠΟΥΛΙΑ κατά την 34η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωνε ότι «ο πολίτης έχει την ευθύνη να απαιτεί καθημερινά από αυτούς που τον αντιπροσωπεύουν, ήθος και παραδειγματική συμπεριφορά». Πώς αυτό διασφαλίζεται με όλα τα προαναφερόμενα;

    Λυπούμαστε πολύ αν αυτές είναι πράγματι οι προτεραιότητες του υπουργείου Εσωτερικών και αν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να βελτιωθεί το σύστημα αστυνόμευσης στην ελληνική επικράτεια, εκχωρώντας το δικαίωμα ακόμα και στις οικογένειες των αστυνομικών (!) κατά παράβαση κάθε έννοιας αστυνομικής δεοντολογίας και πρακτικής, να ιδρύουν εταιρείες σεκιούριτι.

    Οι ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας «καθοδηγούνται» από το οικονομικό συμφέρον και μόνον και η ευθεία παρότρυνση των αστυνομικών να ιδρύουν τέτοιες εταιρείες με προπέτασμα καπνού τις άδειες λειτουργίας στο όνομα των συζύγων τους ή συγγενών προσώπων, συνιστά προσβολή στο λειτούργημά μας, καταπάτηση του ιερού όρκου που δίνει ο Έλληνας αστυνομικός και ωμή εξαπάτηση της ελληνικής κοινωνίας.

    Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Αστυνομικών (EuroCOP), εξάλλου, υποστηρίζει σθεναρά ότι «οι πάροχοι ιδιωτικής ασφάλειας αποτελούν ιδιωτικές επιχειρήσεις και «καθοδηγούνται» από το οικονομικό συμφέρον. Δεν πρέπει να τεθούν σε έναν ρόλο όπου το νόμιμο συμφέρον τους για επίτευξη κέρδους ενδέχεται να συγκρουστεί με το δημόσιο συμφέρον για την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών. Το εάν θα παράσχουν υπηρεσίες ασφάλειας σε μια ατομική περίπτωση ή όχι, δεν πρέπει ποτέ να υπόκειται στο κερδοσκοπικό συμφέρον. Η προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών δεν πρέπει να υπόκειται (εξαρτάται) από τους πόρους που διαθέτει το άτομο».
    Το αναφαίρετο δικαίωμα της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται καιροσκοπικά, μικροκομματικά, μικροπολιτικά.
    Για το λόγο αυτό φρονούμε ότι είναι αναγκαία η κατάθεση των θέσεών μας, δια ζώσης, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

    Ο ελληνικός λαός απαιτεί τη λήψη σοβαρών αποφάσεων για την ενίσχυση και την ενδυνάμωση της Ελληνικής Αστυνομίας ως του κυρίαρχου σώματος που διασφαλίζει το δημόσιο αγαθό της ασφάλειας και όχι την ψήφιση νομοθετημάτων που αποδυναμώνουν την ισχύ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. DEN KANETE RE PAIDIA TO IDIO POY KANOYN STHN KOLOMBIA DHLADH IDIOTIKO STRATO NA YSIXASOYME.

    OLOI AYTOI OI SECURITRADES STHN PLIOPSIFIATOYS EXOY KABALIKEPSI TO KALAMI.

    PASXOYN APO IQ OI PERISSOTEROI.
    KLLIERGOYN TO SOMA ALLA OXI TO MIALO.
    DEN FTENE TA PAIDIA ALLA ETSI TOYS 8ELOYN OI ARMODIOI OPOS MAS 8ELOYN OLOYS EMAS DHLADH BOYRLA.

    AN TOYS DOSOYN KAI OPLA ANTE META NA BREIS TO DIKIO SOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί ρε the bloopers team τρελαίνεσαι τόσο με τις απόψεις των άλλων;
    Γιατί οι άλλοι δεν τρελαίνονται με τις δικές σου απόψεις;
    Μάλλον γιατί γράφεις μαλακίες.
    Σε παρακολουθώ σε διάφορα blogs που σχολιάζεις και ένα σωστό σχόλιό σου δεν διάβασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έφα το μπλουπερίδιο: Το όπλο είναι ανάγκη και ΟΧΙ ευχαρίστηση ή εργαλείο "επιχειρηματικότητας" διασκέδασης.

    Ωραία Ελληνικά, ΤΣΥΡΙΖΑ είστε?


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    6:42

    Για σενα αγαπη μου

    Bloopers o πούτσοs μου μικρόφωνο
    τα αρχίδια μου ηχεία
    τα έβαλα στον κώλο σου
    να κάνειs συναυλία!
    7 Μάϊος 2008 7:34 μμ


    So, stick to what you do best

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3.05

    ήρθε η ώρα σας μου φαίνεται...

    δεν τρομάζετε κανέναν, πάρτε το απόφαση κι αλλάξτε τακτική.

    κοιτάξτε το ημερολόγιο.
    Δείτε τις συμπτώσεις... μετά ΠΑΛΙ θα κλαίγεστε που καίγεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εμενα μου αρεσει που στο μπλογκ τους οι bloopers εχουν κλεισει τα σχολια γιατ λεει ειναι ολοι διακοπες, και ολοι ειναι εδω και μας πρηζουν τα αρχιδια ολη μερα και νυχτα με τις μαλακιες που γραφουν και τις απροκλητες επιθεσεις τους σε οποιον εχει αντιθετη γνωμη.

    Μη μασατε ομως, εχουν κανει τοσους εχθρους που τα σχολια τα εκλεισαν γιατ δεν αντεχουν στο μπλογκ τους ολη την κριτικη που δεχονται. Την εχουν πουτσισει, δεν εχουν ουτε ενα φιλο, και δεν ειναι καθολου 25 ατομα οπως ισχυριζονται, ενας τεμπελης ειναι που δεν εχει δουλεια να κανει, η ζωη του ειναι ολη αυτο το κομπιουτερ και το ντιβανακι διπλα του. και δεν ειναι στον καναδα, εδω στην ελλαδα ειναι.

    Το ιδωλο του ειναι ο μαικλ τζακσον, καταλαβατε τωρα για τι ουφο μιλαμε, σε μεγεθος βουλγαρικου θυμιατηριου.

    Ηρθε η ωρα σου μπλουπερακο.

    «αιας»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΨΑΞΤΕ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ .... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ... ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *