GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατά του "Καποδίστρια 2"!

. Από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΔΩΔΩΝΗΣ ''ΤΑ ΝΑΪΑ'' . Μαντειο ΔΩΔΩΝΗΣ, χωριο διπλα απο θεατρο δωδωνηs με τεραστιεs δυνατότητεs αν...

.
Από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΝΤΕΙΟΥ
ΔΩΔΩΝΗΣ ''ΤΑ ΝΑΪΑ''
.
Μαντειο ΔΩΔΩΝΗΣ, χωριο διπλα απο θεατρο δωδωνηs με τεραστιεs δυνατότητεs αναπυξηs λογω αρχαιολογικου χωρου και εγνατιαs οδου . Στον "Καποδιστρια ενα" χωριs δημοψηφισμα και εναντια στην πλειοψηφια και την βουληση των Μαντειωτων εγινε η συνενωση μαs στο δημο ΔΩΔΩΝΗΣ! Αυτη την φορα χωριs δημοψηφισμα των Μαντειωτων δεν συναινουμε στον "Καποδιστρια 2" και θα αντιδρασουμε δυναμικα!!
Ζηταμε:
α) αυτονομα τα δυο χωρια ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗ δημοψηφισμα κατα του "καποδιστρια 2"
β)ελαχιστοποιηση ζωνηs Α διεκδικηση κατα Κ.Α.Σ.σε ευρωπαικα δικαστηρια
γ)ιδρυση Αρχαιολογικου μουσειου στο χωριο ΜΑΝΤΕΙΟ
Ρωταμε: πού ειναι η αλληλεγγυη απο τα αλλα χωρια του δημου στο προβλημα επιβιωσηs των χωριων Μαντειου και Δωδωνηs απο την εφαρμογη ζωνηs Α; Ετσι αν χρειαστει να ξαναγινουμε ανεξαρτητεs κοινοτητεs!!
Κυριε δημαρχε-δημοτικο συμβουλιο αν δεν μπορειτε να διεκδικησετε τα αυτονοητα παραιτηθειτε απο τωρα...!!
------------------------

7 σχόλια

  1. ΑΘΗΝΑ 20- 10 - 2037

    ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Αρνήθηκε να αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία ανακήρυξης της ανεξαρτησίας του κέντρου της Αθήνας ο προσωρινός πρωθυπουργός του κέντρου της Αθήνας και περιχώρων ο οποίος κάλεσε την κοινότητα του να γιορτάσει με τιμή και αξιοπρέπεια το γεγονός.
    Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και όταν ερωτήθηκε σχετικά με την ημερομηνία κήρυξης της μονομερούς ανεξαρτησίας, απάντησε: «Ας συνεχίσουμε να συζητάμε το θέμα για το οποίο συγκεντρωθήκαμε» και συνέχισε να μιλάει για την κατάσταση της μειονότητας του κέντρου της Αθήνας στην οποία εγγυήθηκε ασφάλεια.
    Η κυβέρνηση του κεντρου της Αθηνας θα συνεχίσει να εργάζεται και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, τόνισε ο προσωρινός πρωθυπουργός χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες που θέλουν την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας την Κυριακή ή τη Δευτέρα.
    «Ο λαός και οι θεσμοί του κέντρου της Αθήνας γνωρίζουν την ημερομηνία και είναι ξεκάθαρο ότι θα έχουμε έναν καταπληκτικό εορτασμό, με ευρείας κλίμακας διαδηλώσεις και κρατικές τελετές, που θα διεξαχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στέλνοντας ένα μήνυμα στον δημοκρατικό κόσμο ότι αυτή η χώρα και αυτό το έθνος του κέντρου της Αθήνας αξίζουν την ανεξαρτησία», υπογράμμισε ο προσωρινός πρωθυπουργός του κέντρου της Αθήνας.
    Οι eλληνες του κέντρου της aθηνας απέρριψαν την ανεξαρτησία που αναμένεται να ανακηρυχθεί την Κυριακή και αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους κοινοβούλιο σε συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση που έχει μετακομίσει στο Μαρούσι.

    Πάντως, η επικείμενη ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του κέντρου της Αθήνας έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αλλά ποιος νοιάζεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη η Μύκονος ένας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ δήμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χεστηκαμε εμεις αν συναινητε εσεις, σε λιγο θα θελε να αποσχιστειτε και απο την Ελλαδα μαλακες. ΟΥΣΤ παπαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι βρε παιδιά, κάθε καλύβα και δήμος, κάθε ραχούλα και περιφέρεια, να παίρνει χρηματοδότηση από τις Βρυξέλλες. Ρε δεν μας παρατάτε με τα κωλοχώρια σας??? Γιατί δεν αναπτύχθηκε παλαιότερα και μέχρι τώρα το Μαντείο και η Δωδώνη και όλα τα αρβανιτοχώρια και σλαβοχώρια με αρχαιοπρεπή ονόματα που ήταν ανεξάρτητη κοινότητα ή δήμος??? Πάτε να φτιάξετε κίνημα αλά Ζουράρι, αλλά κι αυτόν θα τον πάρει η μπάλα τώρα, θα δει το χωριουδάκι του γειτονιά σε μεγάλο δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χολαργός - Αγία Παρασκευή και Παπάγου πρέπει να γίνουν ένας τεράστιος δήμος αλλά τα συμφέροντα είναι τόοοοοοοοοοοσα πολλά που ή δεν θα γίνουν ποτέ ένας ή όταν γίνουν θα έχουμε πεθάνει οπότε χεστήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω εχω φυγει απο το χωριο μου(δημος κιολας...) εδω και 25 χρονια και μετα απο τοσα χρονια εχουν γινει ελαχιστα εργα ΕΝΩ οι Δημαρχοι και λοιποι πλουτισαν ΟΠΟΤΕ στειλτε τους στο διαολο...Λιγοτεροι δημαρχοι-κοινοταρχες-δημοτικοι και κοινοτικοι συμβουλοι κ.τ.λ.
    Ετσι και αλλιως εργο ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ..!
    ΒΕΒΑΙΑ το ιδιο πρεπει να γινει και στην βουλη....ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ(λιγοτερα κοπροσκυλα)....ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ??Τωρα μεταξυ μας αν ηταν "ανδρες" η Ελλαδα θα ηταν σε καλυτερη κατασταση απο οτι ειναι τωρα....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακουσα οτι η
    Ελλαδα των 10 εκ,εχει περιπου 900 Δημους & κοινοτητες,ειμαστε σοβαροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *