GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

SUPER GRANNY‏...

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις... .

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...
.

6 σχόλια

  1. Τέτοια απίθανα και θαυμαστά που φαίνονται στην εικόνα μόνο η διακυβέρνηση μας , της χαράς, μας προσφέρει κάθε μέρα…..

    Κάθε μέρα λοιπον ένα σκάνδαλο, μια πράξη διαφθοράς και ευνοιοκρατίας , η κοινής απάτης…


    Άμα βρείτε μια πράξη πλέον από «χρηστή» διοίκηση του καταλληλότερου και της παρέας

    του, των κολλητών του και των κουμπάρων του που κάθονται στο σβέρκο μας να μου την πείτε να την μάθω και εγώ που να απευθύνονται για το καλό και το συμφέρον των πολλών να μου την δείξετε.

    Οι άνθρωποι από την πρώτη στιγμή διακριτικά και αμέσως μετά θρασύτητα έχουν περιπέσει σε τέτοιο ατέλειωτο φαγοπότι εις υγεία των κορόιδων , που δεν έχει καταγραφεί στο απώτερο παρελθόν. Οι περιπτώσεις των αρχικών κοτζαμπάσηδων του νεωτέρου Ελληνικού κράτους , των «τζουμπέ», και των λοιπών Μαυρογυαλουρων ωχριούν μπροστά των.
    Κάθε μέρα και πιο πολύ οι Έλληνες συνειδητοποιούν το κάθε περισυ και καλύτερα και συναισθάνονται ότι η εναλλαγή της εξουσίας του 2004 έχει οδηγήσει τη χώρα σε μια ανείπωτη κατάντια και οπισθοδρόμηση.
    Θα μου πει κάποιος και τότε δεν υπήρχαν αδυναμίες και προβλήματα? Βεβαίως και γιαυτο εξάλλου ο σοφός λαός έπραξε όπως έπραξε με την ψήφο του. Όμως αυτό που γίνεται σήμερα δεν έχει ξαναγίνει. Σε όλους τους τομείς, σε κάθε δημόσιο η ημιδημοσιο χώρο όλα πάνε πολύ χειρότερα από τι παρελήφθησαν το 2004.

    Οι περισσότεροι πια Έλληνες συνειδητοποιούν ότι η χειρότερη κυβερνητική περίοδος του ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ καλύτερα από ότι γίνετε σήμερα.

    Η μοναδική ελπίδα που μας έχει απομείνει είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ για να οδηγήσουν επιτέλους την πατρίδα μας σε ένα νέο όραμα ανάπτυξης και ευημερίας και στην θέση της στη διεθνή κοινότητα που της αξίζει.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Ναι, αλλα ο χοντρος καταλληλοτερος, καταφερε και περασε στον κοσμο, οτι στο Πασοκ εκλεβαν ολοι,ακομα και οι καθαριστριες.
    Και ο κοσμος, ακουει Πασοκ και βγαζει σπυρακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έπαθαν? Δεν έμαθαν?

    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και την κακή του μέρα ε?

    Πλησιάζει η μέρα της πληρωμής δεν νομίζεις?

    Το ύφος και το ήθος της εξουσίας που πρεσβεύουν πάντα το δείχνει η επερώτηση που είναι σε πολλά blog σήμερα και αναφέρετε στην κουμπάρα του Αλογοσκουφη , διάβασε την με προσοχή.

    Άμα ο λαός τους ψηφίσει δικαίωμα του.
    Το ΠΑΣΟΚ αντικειμενικά αποτελεί σήμερα αξιόπιστη εναλλακτική λύση μετά την αποκάθαρση του από τα σάπια και φθαρμένα στοιχεία της κυβερνητικής του θητείας και ο Γιώργος Παπανδρέου αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και ιδανική λύση για να αποκτήσει επιτέλους η χώρα μας ένα πρωθυπουργό διεθνούς εμβέλειας και αναγνώρισης.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μας χεζεις ρε βαβουινε που αποτελει εναλλακτικη το πασοκ!!!
    να φυγει ο ενας κλεφτης να ξαναμπει ο αλλος!!

    υπαρχουν και αλλα παπουτσια εκτος απο τα πρασινα κοκκινα μπλε...
    για αυτο και εγω θα σας γραψω στα καινουργια μου!!!

    20 κομματικη βουλη και αμα δεν τα βρειτε στις μιζες εκλογες καθε εβδομαδα ετσι πρεπει να ειναι η δημοκρατια!!

    φτανει στις φατριες παπαρχιδα σκατα στο λακο του ο προδοτης
    και στις φατριες του πρωην μαυροκουκουλου δρακουμελ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΈΤΣΙ ΕΓΕΙΝΑΝ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΑ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΕΡΟΒΑΤΟΥΝ,ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ BABIS AΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ EXOYME ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΞΑΝΑ.
    Ο ΛΥΚΟΣ ΑΛΑΖΕΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτή στη φωτό είναι η Μάγκυ που προσπαθεί να τακτοποιήσει το μυαλό του αυτιστικού γκιώργκος αλλάζοντας θέσεις στα κενά συρτάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *