GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συνδέει την "Γερμανός" με την Siemens...

. Ο ίδιος δικηγόρος (ο Ι. Γιαννίδης) συνήγορος των βασικών κατηγορουμένων και στις δύο υποθέσεις! , Του Στάθη Παλαιολόγου , Ποιος ανέλαβε ...

.
Ο ίδιος δικηγόρος (ο Ι. Γιαννίδης) συνήγορος των βασικών κατηγορουμένων και στις δύο υποθέσεις!
,
Του Στάθη Παλαιολόγου
,
Ποιος ανέλαβε δικηγόρος του Ευ. Μαρτιγόπουλου της Cosmote (φωτό), για το σκάνδαλο της εξαγοράς της "Γερμανός" για το οποίο ασκήθηκαν προσφάτως διώξεις σε βαθμό κακουργήματος; Ο Ι. Γιαννίδης. Ναι σωστά, πρόκειται για τον γνωστό (μεγαλο)δικηγόρο (γαμπρό του πρώην πρωθυπουργού Τζ. Τζαννετάκη) που πρωταγωνιστεί από νομικής πλευράς και στην υπόθεση της Ζήμενς ως συνήγορος του Μιχ. Χριστοφοράκου
Δικηγόρος του επιχειρηματία Π. Γερμανού ανέλαβε, δε, ο κ. Π. Βασιλακόπουλος που εκπροσωπεί στην υπόθεση της Ζήμενς τον εμπλεκόμενο Γ. Καλδή.

Επίσης, δικηγόρος του Π. Βουρλούμη στην υπόθεση της "Γερμανός" ανέλαβε δικηγόρος που είναι γνωστό στους νομικούς κύκλους ότι είναι συνεργαζόμενος με τον κ. Γιαννίδη.

Προφανώς όλα αυτά είναι συμπτωματικά κι ας υπάρχουν αρκετοί που το αμφισβητούν... Και μην βιαστείτε να βγάλετε το συμπέρασμα ότι ο κ. Γιαννίδης επιδιώκει να έχει τον έλεγχο σε ...όλο το παιχνίδι, τέτοιων κρίσιμων υποθέσεων, και να το "μοιράζει" κατά το δοκούν. Δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

------------------------------------------------

5 σχόλια

  1. Το ίδιο πρόσωπο συνδέεται και με τη ΔΕΗ, αφού διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. μέχρι τις 03 Ιουλίου 2008.
    Μαζί με τον Αβραάμ Μιζάν μεθόδευσαν τη παραπληροφόρηση του Δ.Σ. της ΔΕΗ και του Αθανασόπουλου για το θέμα των 3,3 εκ. ευρώ ποινικών ρητρών προς τη Siemens.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στο καρτελ του χαλυβα,ο Ι. Γιαννιδης
    Εντελως συμπτωματικα, ο δικηγορος Ι. Γιαννιδης, ειναι δικηγορος της εταιρειας,που ειναι ο αχυρανθρωπος-χονδρεμπορος, στην υποθεση του καρτελ του χαλυβα,απο την οποια ξεκινησε η αποκαλυψη του καρτελ .
    Εργο του :Να..."καθαρισει",αυτους που κατηγγειλαν και αποκαλυψαν το μεγαλυτερο σε μεγεθος και σκληροτερο καρτελ ολων των εποχων που λειτουργει απο πολλα χρονια στην Ελλαδα.
    Τα συμπερασματα για τον ανδρα, αυτονοητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι



    Πολύ σημαντικά νέα όπως πάντα..


    Για τον κ. Χατζηγάκη και για την κυβέρνηση Καραμανλή, δεν υπάρχουν ούτε Σύνταγμα, ούτε θεσμοί.

    Ο κ. Χατζηγάκης μετετράπη σε αρχιδικαστή και εκδίδει ο ίδιος απαλλακτικές αποφάσεις για επίσημες καταγγελίες κατά του κ. Σανιδά, σχετικά με την διάπραξη από αυτόν κακουργηματικών πράξεων.

    Ο κ. Χατζηγάκης περιφρονεί και υποκαθιστά, τόσο τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς, όσο και τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, που πρέπει να ασχοληθούν με τις βαρύτατες καταγγελίες του κ. Ζορμπά κατά του κ. Σανιδά.

    Ο κ. Χατζηγάκης σήμερα ξεπέρασε τον εαυτό του. Έδωσε συγχωροχάρτι στον κ. Σανιδά, προφανώς, έναντι ανταλλάγματος. Το αντάλλαγμα είναι, βεβαίως, η συγκάλυψη των σκανδάλων που αφορούν στην κυβέρνηση Καραμανλή.

    Ο κ. Χατζηγάκης απώλεσε, τόσο την πολιτική, όσο και την νομική ντροπή που του είχε απομείνει.
    Υπουργός και αρχιδικαστής είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται στην Ελλάδα μετά την πτώση της χούντας.

    Πάντα με εκτίμηση
    (Για την αντιγραφή)
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9.52
    ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΚΑΣΤΗ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η Ν.Δ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ

    ΜΠΛΕΤΣΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ , ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το προσωπο που κανεις ακομα δεν αναφερει ειναι ο κ Νικος Μανασης..

    Αυτος εφερε τον Μαρτιγοπουλο, τα στελεχη που εφερε στον ΟΤΕ ο Βουρλουμης τα κρατησε ολα- Ιωαννιδης, Εβανς, Καππος κτλ.

    Αυτος επισης εδωσε την πρωτη συμβαση στο Γερμανο να πουλαει cosmote, και ηταν πρωτος που πρωτηνε την εξαγορα Γερμανος..

    Ποιοι ειναι ομως πισω απο τον κ Μαναση....η υποθεση Aurora γιατι θαφτηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση