GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ...αντισεισμικό Gala στη Κεφαλονιά!

, Διαψεύστηκαν οι ...προβλέψεις σεισμολόγου για το όμορφο νησί του Ιονίου . Από το www.kefaloniapress.gr . Καταφθάνουν σήμερα Τρίτη στην Κε...

,
Διαψεύστηκαν οι ...προβλέψεις σεισμολόγου για το όμορφο νησί του Ιονίου
.
Από το www.kefaloniapress.gr
.
Καταφθάνουν σήμερα Τρίτη στην Κεφαλονιά υφυπουργοί της Κυβέρνησης και πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να πάρουν μέρος event του βουλευτή με στόχο τη προβολή της Κεφαλονιάς ως μοναδικό, ανεξερευνητο και ασφαλή προορισμό.
Αφορμή για το γεγονός στάθηκαν οι δηλώσεις σεισμολόγου για επικείμενο σεισμό στις 29 και 30 Ιουλίου στη Κεφαλονιά. Δηλώσεις που δημιούργησαν οικονομικό αδιέξοδο στη τοπική κοινωνία με ακυρώσεις κρατήσεων ελλήνων τουριστών.
Ερημη χώρα μοιάζει αυτες τις μέρες η Κεφαλονιά χωρίς την παρουσία των Ελλήνων τουριστών.
Οι Κεφαλονίτες μαζί με τους προσκεκλημένους τους θα τραγουδίσουν επτανησιακές καντάδες, θα χορέψουν καντρίλιες και ταγκό στην παραλία του ξενοδοχείου Μεντιτερανέ, στο Αργοστόλι.
Το http://www.kefaloniapress.gr/ αποκαλύπτει τη λίστα των συμμετεχόντων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών και θα σας κρατάει ενήμερους για τα πολιτικά και παραπολιτικά συμβάντα του διημέρου.
α Και ο Πέτρος Τατούλης στη Κεφαλονιά μαζί με άλλους 20 Galίστες Υφυπουργούς και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, προκειμένου να συμμετάσχουν στο αποψινό Gala υποστήριξης του τουρισμού της Κεφαλονιάς.
-------------------------------------------

19 σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ''GALA'' ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ,ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ,ΣΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥΣ .

    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ''ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ'' ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΨΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ,ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ .
    ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα πρεπει να γινει ο σεισμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να πανε στο διαολο οι Κεφαλλωνιτες, αν τοσα χρονια με τοσους υπουργους και μεγαλοστελεχη που καταγονται απο το νησι δεν κατορθωθηκε να γινει κατι (Τριτσης, Αρσενης κλπ)? γιατι περιμενετε να γινει τωρα απο τη ΝΔ?

    λιμανι εχετε, δρομους εχετε, αεροδρομιο εχετε,
    ε τι αλλο θελετε παλιοκομπλεξικοι?
    για πηγαινετε και στην Αιτ/νια απεναντι να δειτε σε τι κατασταση ειναι οπου εχει να γινει εργο υποδομης απο τον καιρο της χουντας(και μη μου πειτε για τη γεφυρα, γιατι λιγοι Αιτ/νανες τη χρησιμοποιουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρειτε τον σεισμολαγνο και καντε του ο,τι θελετε. Εχετε την αμεριστη συμπαρασταση μας. και κανενα δημοσιογραφο που φωναζε..Και βρειτε τροπο να του κοψετε την επιχορηγηση..παιρνει πολλα για να λεει βλακειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές οι προβλέψεις σεισμολόγων έχουν απίστευτο γέλιο. Για όποιον είναι ελάχιστα σχετικός με το πως λειτουργούν τα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και γενικά η βιβλιογραφία και πως προωθείται η επιστήμη εν γένει, ακούγεται τρομακτικά αστείο να πιστεύουν ορισμένοι πως έστω και η παραμικρή βασιμότητα να υπήρχε στις εν λόγω μεθόδους, ο σεισμολογικός κόσμος θα είχε κατακλυστεί από ανάλογα πειράματα και η ανθρωπότητα γενικότερα θα είχε κάνει βήματα μπροστά. Εξάλλου η εν λόγω μέθοδος εφαρμόζεται και αναλύεται επι δεκαετίες πια. Η αλήθεια είναι πικρή. Οι προβλέψεις αυτές έχουν την ίδια αξία με αυτές του Νοστράδαμου, του Παϊσιου, του Λιακόπουλου και λοιπών προφήτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οοολοι αυτοι θα ειναι εκει? γαμωτο μη μου βαζεις σκεψεις. τι μου φταινε οι κεφαλωνιτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάλτε τους σε κανα ετοιμόροπο, με κανα-δυο ριχτερ να ησυχάσουμε από δαύτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα που πηγαν οι "γαλαζιοι" στο γκαλα, θα ωρυονται οι πασοκοσκυλλαιοι γιατι πηγαν.

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ θα ωρυονταν λεγοντας οτι ηταν απουσα η κυβερνηση.



    Ε, ρε Φαλκονερα που θελουν μερικοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πλάκα είναι ότι ανήμερα της πρόβλεψης θα πάνε και στο Άγιο Γεράσιμο το πρωί πρωί για προσκύνημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαντρώστε τους σε ένα ετοιμόρροπο και προσευχηθείτε στον Άγιο Γεράσιμο να βγάλει το σεισμολόγο αληθινό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εγω ακομα δεν καταλαβα. Αντε και μαζευτουν και πιουν γαλα. Αυτο πως θα διαφημισει την Κεφαλονια? και σε ποιον ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!
    Ο ΘΕΑΤΡΩΝΗΣ ΠΑΡΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ:ΚΑ-ΡΑ-ΓΚΙΟ-ΖΙ-ΛΙ-ΚΙΑ!!!!!!

    ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ:
    1.ΟΤΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΣΜΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Α-ΠΑ-ΘΕΙΣ ΚΑΙ Α-ΠΟ-ΝΤΕΣ!!!!
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ Η ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!!!
    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΣΙΠΑ Η ΚΥΒΕΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥ-ΓΝΩ-ΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!!
    ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓOΝΤΑΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ Ή ΜΗ)ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ(ΠΟΥ...ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ) ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ....GALA ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΙΚΙΑΣΤΑ!!!!!
    2.ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΟΙΟΥ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΣΣΑΡΕΣΙΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!!!!!
    3.ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΘΩ-ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ-ΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
    4.ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΠΑ-ΡΑ-ΝΟ-ΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΤΡΑ-ΚΥΛΛΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ!!!!!!
    5.ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ(ΤΟΥ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ)ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ) ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ!!!!!!
    7.ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΤΟΥ Κ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ....GALA) 4 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΡΟΚΟΜΙΔΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.!!!!!
    7.ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ,ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ,ΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΙΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!!ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!!
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΕΣ-ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ GALA ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μα γιατί διαψεύστηκαν οι προβλέψεις?
    29-30/07 είπαν οι προβλέψεις
    ακόμα δεν ολοκληρώθηκε η 30ή του μήνα
    εγώ πάντως ελπίζω να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις μιας που είναι όλοι μαζεμένοι τώρα στο νησί οι πολιτικάντηδες μπας και από κάποιους γλυτώσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Filaraki mhpws xechases kai to gerasimako ton Giakoumato?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σήμερα Τετάρτη 30 Ιουλίου οι προβλέψεις του σεισμολόγου επαληθεύτηκαν.

    Του εύχομαι την επόμενη φορά να προβλέψει μεγάλο σεισμό με επίκεντρο το Σύνταγμα σε ώρα συνεδρίασης της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σήμερα έγινε ο σεισμός! αλλά 5r! τώρα , αν ήταν προσεισμός ή ο κύριος , θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικά όμως ο σεισμός έγινε!!! Στις 30/07/2008 το πρωί!!!

    δείτε εδώ http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=923483&lngDtrID=244

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τωρα που εγινε ο σεισμος εστω και αν για την Κεφαλονια ηταν μικρος, τι εχουν να πουν αυτοι ολοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οι blogo-καταρες πιανουν τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *