GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρακράτος πίσω από τα blogs!!!

. Μια απίστευτη δήλωση του Γ. Αλογοσκούφη για την κριτική που δέχεται... . Του Κώστα Μπατίκου Εγώ σας στέλνω ένα πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα ...

.
Μια απίστευτη δήλωση του Γ. Αλογοσκούφη για την κριτική που δέχεται...
.
Του Κώστα Μπατίκου

Εγώ σας στέλνω ένα πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα από την περίφημη συνέντευξη του Γ. Αλογοσκούφη στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία". Σε ερώτηση για την πολιτική κρίση και τη σκανδαλολογία, απαντά:
-«Υπάρχει -το λέω, πια, μετά λόγου γνώσεως- και ένα 'παρακράτος' το οποίο λειτουργεί εις βάρος των πολιτικών. Και δυστυχώς, κάποιοι πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν και αναπαράγουν τις μεθόδους αυτές του "παρακράτους"».
-«Δεν ξέρω από πού κατευθύνεται, πάντως υπάρχει ένα '"παρακράτος"' το οποίο επιχειρεί να σπιλώσει τον πολιτικό κόσμο στο σύνολό του. Ειδικεύεται σε κάποιους που δεν συμβιβάζονται μαζί του. Υπάρχουν διάφορα παράκεντρα, τα οποία διοχετεύουν παραπληροφόρηση για πολιτικούς, είτε μέσω μπλογκ είτε άλλων μεθόδων, που παραπέμπουν στη λειτουργία οργανωμένου σχεδίου κατά του πολιτικού κόσμου».

Τα σχόλια δικά σας...
--------------------------

22 σχόλια

  1. Τρίτη, 29 Ιούλιος 2008
    ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΥΨΕΥΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΡΙΟ? ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. ? "ΤΥΧΑΙΟ" ήτανε ή ΟΧΙ?
    ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΑΦΗ (ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ:

    1) " ΤΙ ΣΧΕΣΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ή...... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ?

    2) Ο κ. ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η "ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ".

    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο (σπαταλήσας ΔΙΣ για να εκλεγεί στα ΧΑΝΙΑ) κ. ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ??
    3) ΟΧΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ-ΟΧΙ ΜΙΣΟΛΟΓΑ !! ΤΙΜΙΕΣ και ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!
    ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ....ΖΕΥΓΟΣ ?? ΜΗΠΩΣ........Τον κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ??
    Αναρτήθηκε από ARGYRIS SIDERIS στις 12:30:00 πμ Ετικέτες ΚΛΕΦΤΕΣ-ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οποιος κρίνει τους χουντικούς "πολιτικοσμίτες" αρμοδιότητας κοινού ποινικού δικαίου, είναι παρακράτος και αναρχοκομμουνιστής. Επιβουλεύεται την δημοκρατία μας που η ΝΔ αλλοίωσε εμπράκτως.

    Ζήτω η Miesens,
    Ζήτω ο στρατός,
    Ζήτω το σκότος,
    Ζήτω ο σκοταδισμός,
    Ζήτω οι ημέτεροι.

    Ζήτω η νεομιζοκρατία. Λεφτεριά σε όλους τους υπόλοιπους "πολιτικούς κόσμους" του κορυδαλλού.

    Ρε σα δε ντρέπεστε, σα δε ντρέπεστε ρε! Από πότε οι απατεώνες λέγονται "πολιτικός κόσμος";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακουσον, άκουσον. Υπάρχει λέει ενα ασαφές "παρακράτος" στο οποίο, μάλιστα, συμμετέχουν πολιτικοί και άλλοι γενικά "ασυμβίβαστοι". Όλα αυτά απο έναν τύπο που όλοι θυμόμαστε τι έλεγε πέρσυ για τις προοπτικές και τι λέει φέτος. Ο ίδιος πέρα απο το συλλογικό φέσι που μας φόρεσε κατέστρεψε και εναν, αφελή, που τον εμπιστευθηκε. Έχει μοιράσει και την πίτα στον οικογενειακό του κύκλο. Τελικά ποιό είναι το κράτος και ποιο το παρακράτος? Σωστό κράτος, πάντως, θα γίνουμε μονο οταν διαπομπεύσουμε δημόσια τους κλέφτες και τους ψεύτες, αφού πληρώσουν τα σπασμένα. Τράβα να κρυφτείς στην στοά σου γιωρίκα, έρχεται ο κερατάς για σένα, δεν σώνεσαι με τίποτα καυμένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπαρχει και ενα κρατος εν κρατει το οποιο πινει το αιμα του λαου αυτης της χωρας,και σαν ανταλαγμα του δινει το δικαιωμα να ειναι πιθικος χωρις ταξη,ασεβης σε ολους και ολα, να βρωμιζει καθε γωνια του κλουβιου του και να φιλαει τον κωλο καθε πλουσιου για να βαλει το παιδι του στο δημοσιο τωρα ποιος φταιει ο πολιτικαντης η ο πιθηκος???

    o ellhnaras!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.
    ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ.
    ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ.
    ΦΤΑΙΕΙ Η ΦΥΣΗ Ο ΘΕΟΣ Η ΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑ

    ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΑΦΉ ΤΗΣ ΔΑΔΑΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΥΠΕΡΣ.

    http://ca.youtube.com/watch?v=w28EyU6MJdE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακράτος είσαστε εσείς κ.Αλογοσκούφη, μέλος της Λέσχης Bilderberg και μάλιστα αποδεδειγμένα.
    http://www.bilderberg.org/index.htm
    Δεν είστε βέβαια ο μόνος και φυσικά όχι μόνος. Δε μπορείς να υπηρετείς δύο Θεούς ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3:53

    Είναι ευθύνη της αρχής κάθε τόπου να δώσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ παιδεία στους πολίτες αν θέλει κράτος και όχι μπανανία. Ας κρίνει ο καθένας τις προθέσεις αυτών που έιναι και ήταν η αρχή τόσα χρόνια. Σου προτείνω λοιπόν να κοψεις τους ψιθύρους. Οχι απλά δεν δουλευει αυτό το σύστημα πλεόν αλλα εξοργίζει ακόμα περισσότερο τον κοσμάκη που ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ. Υποψιάζομαι πως τα λές αυτά γιατι σε βολευει μια χειραγωγούμενη κοινωνία, καθώς δεν είσαι ικανός να επιβιώσεις χωρίς να γλύφεις πάτρονες και να εκμεταλευεσαι τους "κατωτερους" σου. Ο διάχυτος ελιτισμός σου είναι βασικό χαρακτηριστικό κάθε κηφήνα, και ξέρεις τι παθαίνουν αυτοί αφου γεράσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΝΟΝΕΣ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ!
    ΛΕΕΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΧΕΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από πότε βρε κόπανε, είναι παρακράτος ο πολίτης και από πότε καταδικαστέα παρακρατική πράξη η πολιτική κριτική;

    Σε κόλλησε '''δημοκρατία''' ο πεθερός σου ή μήπως η σύζυγος; Χουντικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ !!!
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ)???

    ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ.

    ΝΑ ΔΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3.45

    προφανως δεν καταλαβαινεις την ειρωνεια της γραφης διοτι την γλωτταν
    μη κατεχοντος συμπερασματος γεννωσι,

    φιλε μου ειμαι ενας ιδιωτικος υπαλληλος που εχει να κανει διακοπες απο το 1998 και τα ενσημα που εχω στην ελλαδα αν και θα επρεπε να ειναι βαρεα ειναι απλα εχω να κανω χριστουγενα και πασχα σπιτι μου εδω και πολλα χρονια οπως επισης και δυο ρεπο συνεχομενα το οκταωρο δεν γνωριζω τι ειναι,οπως και η κυριακη,δεν ψηφιζω λογω απουσιας εκπροσωπου των πολιτικων μου θελω,και επισης χρωσταω στην εφορια και ας μου ανηκει μονο μια μηχανη τα πλεον συμπερασματα ειναι δικα σου στα γραφομενα σου οντας κριτης ενος ανθρωπου που σιχαινεται την νοοτροπια του κατηγορω και ασπαζεται την κατηγορια του πραττω
    και για ονομα του θεου πριν αφησω να με βολεψουν καποιοι για να βγαλω λεφτα να παρω δανειο χαχαχαχ δενω μια πετρα στο λαιμο μου και πεφτω για ψαρεμα!!!


    o ellhnaras!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5:28

    Όχι, κατάλαβα καλά την ειρωνεία, αλλα καταλαβαίνω και τον ελιτιστή απο τους "ευφημισμούς". Σίγουρα περνάς μεγάλο μέρος του χρόνου σου σκεπτόμενος πόσο "καλύτερος" είσαι και φθονώντας τους δίπλα σου. Αμαρτία είναι και πάλι έστω και σαν προϊόν απογοήτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6.11

    ειρων εξακολουθητικος

    προφανως βγαζεις συμπερασματα
    και μου δινει να καταλαβω οτι εισαι
    σκεπτοπενης δεν ειμαι καλυτερος απο εναν εργαζομενο και ουτε χειροτερος απο εναν βιομηχανο,αλλα δεν πεφτω και στο επιπεδο του επιδιξεια της υλης οντας απλα παραγωγικος μη κατεχων.....ισως να μπερδευτηκες αλλα δεν θελω επιπεδες τιβι,ουτε τζιπ,ουτε αξιωματα...απλα θελω να ξερω οτι προσφερω χωρις να καταναλωνομαι σε παιχνιδια που μου επιβαλουν,και κανονες που δεν τηρουν οι ιδιοι θετοντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλογομούρη σου δώσαμε κράτος και το κατάντησες παρακράτος.
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΙΖΕΣ, ΖΗΤΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΖΗΤΩ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΟΥ, ΖΗΤΩ Η Ν.Δ
    Ουστ από δω ρε ρεντίκολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα ήθελα να μάθω ( αλλά από εγκυρη πηγή και όχι ράδιο αρβύλα)οι πολιτικοί μας (πρωθυπουργός, υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές, αρχηγοί κομμάτων κλπ) έχουν χρόνο ελεύθερο να γαμήσουν; Γαμάνε αυτοί οι άνθρωποι ή άλλοι γαμάνε τις γυναίκες τους. Τί είναι αυτές οι μαλακίες που λέει αυτός ο Αλογοσκούφης (τί όνομα κι αυτό ρε πούστη!)
    Όπως λένε και οι ξένοι Do they ever get laid?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 6:22

    Όχι εσύ μπερδεύτηκες, δεν είπα οτι φθονείς κάτι υλικό. Θεωρείς όμως οτι έχεις πιο ευγενές πνευμα απο τους γύρω σου και φαίνεται απο τις ειρωνικές σποντίτσες σου ΚΑΙ απο το ύφος της γραφής σου. Έχω ξανακούσει την ίδια ειρωνική απαξίωση, απο "ευγενείς" όμως, η μόνη σας διαφορά είναι τα φράγκα, ατυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κοίτα ποιός μιλάει! Ο γαμπρός του χουντάρα και παιδί της Σκοτεινής Λέσχης των Ιπποτών Bildeberg μιλάει για ...παρακράτος !!!

    Γρήγορα κάποιος να τον μαζέψει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 6.49

    δηλαδη επειδη ειμαι ορθα σκεπτομενος ειμαι λαθος,

    αγαπητε εισαι αυτο ακριβως που κρινεις και αν η παιδια μου οντας φτωχος σε ενοχλει, ειναι μονο επειδη δεν αγωνιστηκες για να την αποκτησεις
    φιλτατε δουλευω απο τα 11 μου ετη για να μπορεσω να παω στα ανωτατα ιδρυματα,και κατακρινοκμαι επειδη καλλιεργω την σκεψη μου ορθα?και με κρινεις ως ελιτιστη.με βαση την απεχθεια μου στον νεοελληνα της αρπαχτης,της μιζας,και του φακελλακιου,αν ειναι ετσι,Nαι ειμαι ελιτιστης επειδη δεν καταδεχομαι να γινω σαν το 95% του ελληνικου λαου τοτε ναι ειμαι φτωχος ελιτιστης που δεν ζηλευει ομως τα χρηματα του πλουσιου.....χαχαχαχα κι ομως μονο το να σκεφτεις κατι τετοιο ειναι διεστραμμενο αν μη τι αλλο!!!

    o ellhnaras!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ
    ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΣΑΡΟΣ.
    ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ;
    ΑΥΤΟΣ to ΞΕΡΕΙ
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.
    ΟΚ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά τα λέει ο κυρ Γιώργος είστε παρακράτος όλοι του διχτύου. Γιατί ρε κουφάλες όλοι σας εδώ των κατηγορείτε; Δεν βλέπετε ότι πάντα η δικαιοσύνη τους αθωώνει. Είστε πουλημένα τομάρια , δεν μπορεί να μιλήσει ο άνθρωπος και αμέσως μου ζητάτε ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ τι θα τα κάνετε ΡΕ; Ο ΣΤΟΧΟΣ είναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ για να πάει ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ να παράγομε αεροπλάνα, βαπόρια, υποβρύχια, άρματα μάχης, βέσπες, ποδήλατα .
    Ο ΣΤΟΧΟΣ είναι, αυτός ο ελεεινός απροπόνητος έλληνας να κάνει υγιεινή ζωή ,να τρώει λιτά, να βλέπει την εργασία σαν προπόνηση . Ο ΣΤΟΧΟΣ είναι να καταφέρω να σας κάνω να εργάζεστε 16 ώρες και να πετάτε στην κάθε επιχείρηση όχι να σέρνεστε; πως θα πάρομε ρεεεεε το τσάμπιον λινγκ; Το ουέφα; Το παγκόσμιο; Θέλετε προπόνηση δεν το βλέπετε ;Να κόψετε το σεξ έχομε τους αλλοδαπούς για αυτήν την βλακεία .(ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΚΑΒΕΤΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ,ΕΧΩ ΔΥΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΚΕΥΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ,,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ 100 ΛΕΞΕΙΣ 100 ΕΥΡΩ ,ΜΜΜΜ ΚΑΛΟ ΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ;
    ΖΩΗ ΣΕ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΕΣΑΣ .)

    ΜΕ ΤΙΜΗ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ..ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *