GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξένοι τοκογλύφοι στην ελληνική Υγεία!

Τι κρύβουν τα σχέδια για τιτλοποίηση των χρεών των Νοσοκομείων... . Εχουν ήδη κυκλοφορήσει οι σχετικές πληροφορίες, αλλά η κυβέρνηση ...δεν...


Τι κρύβουν τα σχέδια για τιτλοποίηση των χρεών των Νοσοκομείων...
.
Εχουν ήδη κυκλοφορήσει οι σχετικές πληροφορίες, αλλά η κυβέρνηση ...δεν λέει, επισήμως, τίποτε. Οτι δηλαδή ξένη Τράπεζα έχει κινηθεί για την εξαγορά των χρεών των νοσοκομείων και των ασφαλιστικών Ταμείων που αγγίζουν τα 3,7 δισ. Ευρώ - μιλάμε για το 1,5% του ΑΕΠ!
Η ξένη Τράπεζα ήρθε σε επαφή με τις εταιρίες στις οποίες οφείλει το Δημόσιο για να «αγοράσει» τα χρέη, στη συνέχεια να τα τιτλοποιήσει και να τα διαθέσει στη διεθνή αγορά διεκδικώντας με το αζημίωτο την ολική αποπληρωμή τους.
Βέβαια, το θέμα είναι μεγάλο κι ας σιωπά η κυβέρνηση. Ωστόσο η σιωπή δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ αφού κατέθεσε σχετική Ερώτηση στη Βουλη για τους Γ. Αλογοσκούφη και Δ. Αβραμόπουλο ο βουλευτής Λ. Γρηγοράκος ζητώντας επίσημη ενημέρωση. Κι όπως επισημαίνει "...σε μία τέτοια περίπτωση το ελληνικό Δημόσιο γίνεται όμηρος σε ξένα οικονομικά συμφέροντα που αναλαμβάνουν εν είδει «τοκογλύφου» τα χρέη των φορέων υγείας της χώρας και για να εισπράξει δε θα διστάζει να φτάνει κάθε φορά στα διεθνή δικαστήρια". Και μάλιστα "τέτοιου είδους συμφωνίες ή αντίστοιχες θέτουν σε αιχμαλωσία τις ηγεσίες των αρμόδιων υπουργείων όπως και κάθε προσπάθεια εξυγίανσης των οικονομικών της χώρας σε μία περίοδο στενής επίβλεψης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή".
Για να δούμε τι απάντηση θα δοθεί...
------------------------------------------

10 σχόλια

  1. Άντε και εις ανώτερα !

    Τού χρόνου μάλιστα, τούς ξένους τραπεζίτες, να τούς καλέσει ο Παπούλιας και στην γιορτάρα περί Αποκαταστάσεως της Δημοκρατίας.

    Και μόλις κλείσει ο "Ευαγγελισμός", θα πάω στό χωριό μου, όπου, μιά γιαγιά, ξέρει κάτι γιατροσόφια, μούρλια!

    Και θά γιορτάζω πλέον ελεύθερος την "Δημοκρατία μου" και τον "Δημοκρατικό μου πολιτισμό", τό κέρατό μου τό τράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πράγματι ανησυχητικό αυτό που συμβαίνει. Μετά τις εταιρείες που έχουν αναλάβει την είσπραξη των χρεών από τους ιδιώτες εμφανίσθηκαν τώρα και οι "εισπράκτορες" των χρεών των ασφαλιστικών ταμείων και των Νοσοκομείων και όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό. Και ως συνήθως από την κυβέρνηση δεν ακούσαμε τίποτα. Και ευτυχώς που υπάρχουν και βουλευτές σαν το Γρηγοράκο που φέρνουν στο φώς τέτοια γεγονότα διαφορετικά θα πέρναγε και αυτό απαρατήρητο.
    Δ.Βάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η «νέα διακυβέρνηση» απεδείχθη ατελής. Δεν αποδίδει, ούτε ενεργεί ορθολογικά. Απλώς επικοινωνεί. Ως πότε όμως;

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Diladi na min prilonei to dimosio ta xreh tou? Oloi na tou dinoun tsampa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΕΣ......... ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ........ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΙΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΘΛΙΩΤΗΤΑΣ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΧΛΙΔΑΤΑ ΘΕΡΕΤΡΑ,ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΗΜΕΡΕΙΑ,ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΒΓΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΟΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΕ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ/? ΦΙΛΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΚΑΙ Ε Ν Ε Κ Ρ Ι Ν Ε Σ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ,ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχει αποψη και ο Γρηγορακος ; Αυτος ο γραφικος τυπος. Η ουρα του Βενιζελου. Αστεια πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ φοβαμαι πως αν γινει αυτο θα το ξεπληρωσουμε με οργανα. ενα συκωτι..ενα νεφρο σε καθε εγχειρηση που θα παει? θα το βγαλουμε το χρεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΩΤΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΒΟΥΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΛΑΚΩΝΙΑ , ΟΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΥ Η ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ. ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΘΕΛΕΙ. ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ.ΧΑΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΡΙΓΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ . ΕΝΑΣ ΛΑΚΩΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O K.ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ,ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ " ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ " ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΩΡΓΟ , ΣΤΕΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ???ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΑΤΙΑ. ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΕΛΕΟΣ . ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *