GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκλειστικά υπεύθυνη η κυβέρνηση...

...για τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Ρόδο. . Της Άντζελας Γκερέκου, Πολιτικής Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα του Υπουργείου Τουριστικής ...

...για τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Ρόδο.
.
Της Άντζελας Γκερέκου,
Πολιτικής Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ
για θέματα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.
.
Για άλλη μια χρονιά, η Κυβέρνηση της Ν.Δ., αποδεικνύεται εγκληματικά αδύναμη να προστατέψει το φυσικό πλούτο της πατρίδας μας, τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών.
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πλέον, πως η καταστροφική πυρκαγιά που έκαιγε για έξι ημέρες στη Ρόδο, αποτεφρώνοντας περισσότερα από 50.000 στρέμματα δάσους και καλλιεργειών, αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης και εν προκειμένω του αρμόδιου Υπουργείου.
Οι καταγγελίες είναι αδιαμφισβήτητες. Η ανυπαρξία πρόληψης, κυρίως όμως έγκαιρου και αποτελεσματικού συντονισμού, εκ μέρους της Κυβέρνησης, επέτρεψαν να συμβεί αυτή η καταστροφή.
Δυστυχώς, το πλήγμα που δέχτηκε η Ρόδος είναι πάρα πολύ μεγάλο. Καταμεσής της Τουριστικής περιόδου, καταστράφηκαν περιοχές μοναδικής φυσικής ομορφιάς, υπήρξαν προληπτικές εκκενώσεις ξενοδοχείων, ενώ τα Διεθνή ΜΜΕ πρόβαλαν όλες αυτές τις εικόνες καταστροφής.
Η Κυβέρνηση, πέρα από τις τεράστιες ευθύνες που οφείλει να αναλάβει, έχει χρέος να αναλάβει άμεσες πρωτοβουλίες για την στήριξη της Ρόδου, ώστε να περιοριστούν οι αρνητικές συνέπειες από την καταστροφή. Έχει χρέος να λάβει υπόψη το γεγονός ότι η Ρόδος αποτελεί έναν από τους δύο δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας, ότι η τοπική της οικονομία καθορίζεται από την απόδοση του τουρισμού, ενώ το μέγεθος της συνεισφορά της στην Εθνική μας οικονομία, είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Έχει χρέος να αναγνωρίσει ότι αυτή η καταστροφή έρχεται να προστεθεί στην πραγματικότητα που χαρακτηρίζει την εφετινή τουριστική κίνηση στη Ρόδο, καθώς το μήνα Μάιο και το πρώτο μισό του Ιουνίου κατέγραψε πτώση της τάξης του 15%.
Έχει χρέος να αναγνωρίσει την πραγματικότητα που ισχύει για τον Ελληνικό Τουρισμό στο σύνολο του, σύμφωνα και με δηλώσεις τόσο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, όσο και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέσω του Προέδρου του κ. Φωκά, οι οποίοι αναμένουν πτώση της συνολικής κίνησης κατά 5%, χωρίς να αποκλείουν ότι θα φθάσει έως και το 10%, με τον κ. Φωκά μάλιστα, να κάνει λόγο ακόμη και για «περίοδο βαθιάς κρίσης» στον Ελληνικό Τουρισμό.
Έχει χρέος να αντιληφθεί ότι οι συνθήκες που διαμορφώνονται για τον Ελληνικό Τουρισμό, ένα τομέα που συνεισφέρει πλέον του 18% στον Α.Ε.Π. της χώρας, επιβάλλουν ειλικρίνεια και βέβαια την εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών που θα συνοδεύεται από τη λήψη άμεσων και συγκεκριμένων πρωτοβουλιών στήριξης εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Είναι προφανές πως η διάθεση μόλις του 0,14% του συνολικού Εθνικού Προϋπολογισμού για το 2008, για τον τομέα του Τουρισμού, και συγκεκριμένα, μόλις του 0,07% του Τακτικού Προϋπολογισμού και μόλις του 0,93% του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων, σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν για να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες στη χώρα μας, και σίγουρα τις έκτακτες ανάγκες για την Ρόδο και τις άλλες περιοχές που πλήγεισαν από πυρκαγιές και φυσικές καταστροφές.
Το ΠΑΣΟΚ, δεν περιορίζεται να αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος και να προειδοποιεί για τη σοβαρή οικονομική κρίση στην οποία εισέρχεται η Ελληνική Κοινωνία, και ιδιαίτερα οι περιοχές εκείνες των οποίων η οικονομία, όπως της Ρόδου, εξαρτώνται από τον Τουρισμό. Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις.
Για άλλη μια φορά, καλούμε την Κυβέρνηση και εν προκειμένω τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, να πάψει επιτέλους να αρκείται στην επικοινωνιακή πολιτική του «στρουθοκαμηλισμού» και της «ωραιοποίησης» των πάντων, και επιτέλους να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ως έχει.
Δυστυχώς, η προκλητική ανυπαρξία και η απόλυτη αδράνεια που επέδειξε η Κυβέρνηση της Ν.Δ., στις άλλες περιοχές της χώρας, που υπέστησαν σοβαρές καταστροφές, όπως αυτή της Πελοποννήσου, δεν μας επιτρέπουν να είμαστε καθόλου αισιόδοξοι πως τελικά θα πράξει κάτι ουσιώδες για την διαχείριση του προβλήματος που προέκυψε στη Ρόδο.
Εξάλλου, η ιδιαίτερα αισθητή απουσία του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Σπηλιωτόπουλου, από το Κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφθηκε τη Ρόδο στις 28.7.2008, με επικεφαλής τον κ. Παυλόπουλο, αποτέλεσε την πρώτη απόδειξη πολιτικής ανυπαρξίας και αδράνειας.
Επίσης, απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι ο κ. Σπηλιωτόπουλος, δεν έχει αναλάβει καμία απολύτως πρωτοβουλία για την στήριξη της Ρόδου, μέχρι σήμερα, ούτε καν στην κύρια αγορά της Αγγλίας, σε αντίθεση με άμεσες και πολύ συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ήδη η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.
Δυστυχώς, και σε αυτή την περίπτωση, η Κυβέρνηση της Ν.Δ., παρακολουθεί με εμφανή αμηχανία τα γεγονότα, υιοθετώντας τη λογική του «αυτόματου πιλότου».

----------------------------------------------------------

28 σχόλια

  1. oraia ekthesi ideon. kamia protasi? sunexiste etsi, 'xalara'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ για αυτό τον λόγο θα παραμείνετε και την επόμενη δεκαετία στην αντιπολίτευση , επειδή δεν καταλάβατε τίποτα , έχετε υπ’οψιν σας ποιος έβαλε την φωτιά στην ρόδο ? ένας τύπος που είχε επιχειρήσει να την βάλει και πέρυσι και πρόπερσι και παρά-πρόπερσι , το είχαν πιάσει και φυσικά δεν του έκαναν τίποτα ,αλλά και φέτος που τον έπιασαν τι του έκαναν ? του έριξαν δυο χρόνια φυλακή και 15.000 ευρώ πρόστιμο με ΑΝΑΣΤΟΛΗ και εσείς κάθεστε και αναλύεται τι φταίει και τι δεν φταίει Η δικαιοσύνη φταίει για ΟΛΑ και οι νόμοι που εσείς ψηφίσατε
    1)Πριν από τρία χρόνια, στις 5 Ιουλίου 2005, εθελοντές της Υπηρεσίας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης του δήμου Ηλιούπολης εντοπίζουν κοντά στην εστία της πυρκαγιάς έναν αλλοδαπό εμπρηστή, ο οποίος συλλαμβάνεται, ομολογεί την πράξη του, διώκεται και τελικά καταδικάζεται σε τριετή φυλάκιση χωρίς αναστολή με πρόστιμο 20.000 ευρώ.

    Ο αλλοδαπός εμπρηστής εξέτισε ποινή μόλις ενός μήνα και έκτοτε είναι ελεύθερος. Πρόκειται απλώς για μία από τις εκατοντάδες περιπτώσεις καταδικασθέντων για εμπρησμό, που καταδεικνύει ότι ο εμπρησμός δάσους στην Ελλάδα αποτελεί τις περισσότερες φορές έγκλημα χωρίς τιμωρία.

    2)Σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, από το 1997 έως το 2004 καταδικάστηκαν για εμπρησμό σε δάσος 1.502 άτομα, εκ των οποίων τα 45 ήταν ανήλικοι. Δύο στους τρεις καταδικασθέντες (947 άτομα) πέτυχαν αναστολή εκτέλεσης ποινής, ενώ οι 464 ποινές ήταν μετατρεπόμενες (εξαγοράσιμες) και τελικά 90 άτομα συνολικά εξέτισαν την ποινή τους. Επομένως, μόλις το 6% όσων καταδικάστηκαν για εμπρησμό (είτε εκ προθέσεως είτε εξ αμελείας) κρατήθηκαν σε κάποιο σωφρονιστικό ίδρυμα. Από τα στοιχεία αυτά προκύπτει επίσης ότι το 90% των δραστών είναι άντρες.

    Μάλιστα, οι περισσότερες ποινές που επιβλήθηκαν ήταν της τάξης του ενός μήνα ή των τριών μηνών, ενώ λίγοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση μεγαλύτερη του ενός έτους. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά το 2004, σε 50 άτομα που κατηγορούνταν για εμπρησμό δασικής έκτασης, επιβλήθηκε φυλάκιση ενός μήνα, σε 43 άτομα φυλάκιση 1 - 3 μηνών, σε 33 άτομα 3 - 6 μήνες, σε 12 άτομα 6 - 12 μήνες και σε άλλα 12 φυλάκισης ενός και πλέον έτους.

    Αξίζει, φυσικά να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 265), «όποιος με πρόθεση προξενεί πυρκαγιά σε δάσος ή δασική έκταση ή έκταση που έχει κηρυχθεί δασωτέα ή αναδασωτέα τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα έτη και με χρηματική ποινή από 15.000 -150.000 ευρώ. Δεν επιτρέπεται η μετατροπή ή εκτέλεση της ποινής που επιβλήθηκε και η έφεση δεν αναστέλλει την εκτέλεσή της. Αν η πράξη τελέστηκε από αμέλεια επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή από 2.900 έως 29.000 ευρώ και πάλι μετατροπή της ποινής δεν επιτρέπεται».

    3)Για εμπρησμό από πρόθεση συνελήφθη (11/7/2008) 48χρονος Ρουμάνος, ο οποίος έβαλε φωτιά χθες στις 11.45 στη θέση Τσακάλι του Δήμου Αυλώνα με αποτέλεσμα να καούν 40 στρέμματα με υπολείμματα καλλιεργειών.
    Ο δράστης εντοπίσθηκε από συνοριοφύλακες που έκαναν περιπολίες στην περιοχή. Στην κατοχή του βρέθηκαν, μέσα σε τσουβάλια, 16 αναπτήρες και 1 μπουκάλι καθαρό οινόπνευμα.
    Στη συνέχεια, συνελήφθη από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Οινοφύτων και ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και η παραπομπή του στην Εισαγγελία Αθηνών.
    Ο εμπρηστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών με αναστολή.

    Μετά ψάχνουμε να δούμε τι φταίει ?
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΨΩΜΟΛΥΣΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΟ ΤΖΑΜΠΑ

    29 Ιούλιος 2008 5:36 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τις τιμες φωτια που εχετε δημιουργησει εσεις και τα φιλαρακια σας στην πολιτικη σκηνη και την νοοτροπια του μη ελενγχου των επιχειρησεων ποιος θα την σβησει....
    α και πειτε στους βλακες του εοτ οτι ηλιο και θαλασσα εχει ολη η μεσογειος,οπως επισης και οτι τα ξενοδοχεια της γρεκοτελ ναι ναι γρεκοτελ εκμεταλευονται τους εργαζομενους χειροτερα απο αλβανους του 91 και εππισης οτι το 98% των τουριστικων επιχειρησεων ειναι απατεωνες που τρωνε των ιδρωτα του εργαζομενου....και ναι ειμαι εργαζομενος στον κλαδο και γνωριζω πολλα απο τα σκουπιδια που ειναι οι επιχειρηματιες ας γελασω, σε αυτον τον κλαδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμα τα εγραψε αυτα η γκερεκου εγω ειμαι ο παπας.
    Αυτη ουτε τ ονομα της δε ξερει να γραφει.
    Καλα λεει ο 5:52.Για κανα μπουρδελο ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οταν σας επαιρνε ολο το λυκειο τις κερκυρας αυτα σκεφτοσασταν κυρια ....χαχαχαχαχαχ γκερεκου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαλά ρέ Άντζελα,
    έχεις ξαναμπεί σ αυτό τό site?
    Στό λάκο μέ τά κολοδάχτυλα σέ
    έριξαν.
    Χαριτόβριτη κύρία,οί διαξιφισμοί
    στή Βούλή καί η ατμόσφαιρα μουσαν-
    τένιου πέναλτι τού ΟΣΦΠ στή Τούμπα είναι σιγή βιβλιοθήκης συγκριτικά
    μέ τά εδώ δρώμενα. Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε μας χέζεις ρε νούμερο; Αυτές τις μαλακίες κάνει ο ΓΑΠ και η κατηφόρα δεν έχει τελειωμό. Βέβαια υπάρχουν και τα πρόβατα που την ψήφισαν. Έλεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Άντζελα... (πατριωτάκι μου).
    -----------------------------------
    Δίκαιος ο μισθός σου, αλλά δεν μας είπες ποιός σου έδωσε αυτό το "σκονάκι" να του βάλω 10.
    (Για δημοτικό μιλάμε, μην μπερδεύεστε).

    Ντογρού και για το Σκοπιανό τώρα Αγγέλω μου...

    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έτσι απλά χάνει ο γιώργος με τις "μοντερνιές" του... α ρε αντρέα με τους παναγιωτακόπουλους σου, με τους κατσιφάρες σου, με τους ακριβάκηδές σου, τους δικούς σου τα λαϊκά παιδιά... τρίζουνε τα κόκκαλά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ασε μας ρε αντζελα..δε πας να ξεσκατισεις τον Τολη καλυτερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θωμα εισαι σπιτιιιιιιι?
    γιατι σε παιρνω και μιλαει...

    Ασε ρε Angelique, ασε καλυτερα μην ανοιξω το στομα μου και γινουμε κω-ος εδω.


    http://freedom-by-takis.blogspot.com

    http://malakapothiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αντε βρε ατζελα και πρωθυπουργος! τι θελεις κοπελα μου και μπλεκεις με μας τους "παρακρατικους" που λεει κι ο (....) αντε μη κολαστω παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Κώστα δουλεύει ο λαός
    για να είσαι εσύ χοντρός"

    Αν προσπεράσουμε την αιτία της πυρκαγιάς η ανάλογη αντιμετώπιση υπήρχε; Ούτε οι βρισιές σβήνουν τις φωτιές... Εδώ έπιασαν την άλλη με τα κεράκια και αυτή έκανε την πάπια.
    Μην σταματάμε στο εμπρηστικό χέρι, γιατί αυτό δε σταματάει. Το θέμα είναι η αντιμετώπιση, που δεν είδα καμιά πρόταση. Νομικό κενό υπάρχει, οικοπεδοφάγοι υπάρχουν, εμείς τι κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κυρια γκερεκου, εδω δεν ειναι τηλεοπτικο παραθυρο που παρακολουθουν παραζαλησμενοι, απολιτικοι καναπεδακηδες. η παρουσια σας εδω και μαλιστα με ενα τοσο χαλκευμενο αρθρο, μας προσβαλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΗΚΑΝ Η ΣΑΜΟΣ ΧΙΟΣ ΡΟΔΟΣ ΞΑΝΑ Η ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟΤΕ;;; ΟΤΑΝ ΚΑΗΚΕ Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΤΟ 95 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ 97 ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ; ΑΦΗΣΤΕ ΚΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΠΕΡΙ ΦΩΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΔΕΞΙΑς ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΜΦΟΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ωραίο μαλλί η Άντζυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφήστε τα πικρόχολα σχόλια.
    η ουσία είναι καμμένη η μισή σχεδόν ρόδος.
    γιατί; πως;
    Απλά επέκταση των μονάδων
    της βιομηχανίας του τουρισμού.
    Γιατί ρε ξεφτίλες δεν το λέτε
    γιατί μας δουλεύετε;
    Θα δώσουμε πάλι πυρόπληχτα
    για να ψηφοθηρούν από πάνω στον πόνο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άντζελα θα παω Ζακυνθο να ακουσω Παριο, εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. exoume kai kati omorfes sti vouli. tha tous kavlosei olous tous evrwpaious etsi kai vgei evrobouleftis h angela.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κυρία Γκερέκου

    Το κόμμα σας (ΠΑΣΟΚ) δεν δικαιούται ούτε καν να εκφέρει γνώμη στο οτιδήποτε. Σαν κόμμα που έχει δεχτεί μίζες αν είχατε το απειροελάχιστο ίχνος ηθικής έπρεπε ήδη να το έχετε διαλύσει.

    Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΝΔ είναι το ότι καλύτερο, αλλά τουλάχιστον δεν έχει αποδεχθεί τίποτα με τις μίζες της Siemens όπως έχει συμβεί με σας και την ΟΜΟΛΟΓΙΑ του κου Τσουκάτου.

    Είναι όντως άξιον απορίας ότι δεν καταλαβαίνετε ακόμα και εσείς και η ΝΔ τι σας λεν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Σας το μεταφράζω λοιπόν.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ!!! Οι παλαιότεροι θα θυμούνται αυτό το σύθνθημα που εκραύγαζε ο Λαός στην κηδεία του Γέρου το '68. Εννοούσαν βέβαια την χούντα. Σήμερα μέσω των δημοσκοπήσεων λεει (ο Λαός) και σε σας ακριβώς το ίδιο.

    Τι θα πάρει για να το καταλάβετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΑΝ ΔΕΞΙΟΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ-ΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ) ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΙΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 80-90 ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΗΜΕΡΑ (ΟΧΙ ΛΟΓΩ Ν.Δ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ).ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΔΑΧΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΒΓΗΤΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΓΗΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ. ΩΣ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άστα αυτά βρε κορίτσι μου, αφού δεν κάνεις για το επάγγελμα, κάνε κάτι που να σου πάει.
    Καμμιά βιντεοταινία με τον Ψάλτη, κάποιο καψούρικο άσμα με τον Τόλη.
    Δεν σου πάει το επιθετικό στυλάκι κορίτσι μου, καθόλου μα καθόλου (ειδικά επειδή δεν ξέρεις τί λές).
    Αλήθεια ποιό παιδί της 3ης Λυκείου σου έγραψε το λόγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Oraies protaseis kopelia, mhdamines gia ayto eisai sthn adipoliteysi kai apla kaneis thn wraia. Synexise gera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Άντζελα, ασχολήσου με το να γηροκομήσεις τον Τόλη κορίτσι μου και άσε την πολιτική. Αφού το βλέπεις ότι δεν σε βοηθάει το ακατοίκητο, τι το παλεύεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *