GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κύριοι, έστε βέβαιοι"‏...

. Από τους bloopers . . Κατάργηση διαιτησίας, κατάργηση ανεξαρτήτων αρχών, καθ' έξιν περιφρόνηση του καταστατικού χάρτη της χώρας. Αυτό...

.
Από τους bloopers
.

.
Κατάργηση διαιτησίας, κατάργηση ανεξαρτήτων αρχών, καθ' έξιν περιφρόνηση του καταστατικού χάρτη της χώρας.
Αυτό είναι η νέα δημοκρατία και αυτό πρεσβεύει. Όντως, υπάρχουν "ρετιρέ" στο δημόσιο τα οποία είτε δεν παράγουν κανένα έργο, είτε είναι από ανωφελή ως και επιζήμια για τον φορολογούμενο πολίτη.Τα ρετιρέ αυτά έχουν όνομα. Εχουν τα ονόματα των υπουργών με πρώτον τον Αλογοσκούφη, τον καταστροφέα της οικονομίας και το αίτιο της οικονομικής μας κατάστασης. Εχουν το όνομα του αξιωματικού προπαγάνδας, το όνομα του υπουργού άνευ ψήφων, τον Ρουσσόπουλο. Εναν "υπουργό" μια κοινοβουλευτικής "δημοκρατίας που θεωρεί ότι οι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το πρόγραμμα και όχι τον πολίτη. Εχουν το όνομα του κατ' επανάληψη και έξιν πραξικοπηματία Καραμανλή που επιβάλει "κομματική πειθαρχεία" κατά παράβαση του Συντάγματος και του κανονισμού της βουλής για ψήφο κατά συνείδηση. Εχουν και τα ονόματα όλων αυτών ανίκανων υποπροϊόντων του κομματικού τους σωλήνα με τους οποίους φόρτωσαν το δημόσιο μέχρι υπερκορεσμού και το έπνιξαν παχυλά αμειβόμενοι για το μηδενικό ή επιζήμιο έργο τους.
Σε όλους αυτούς τους υπερδημοκράτες, προτείνουμε τον καταλληλότερο νέο ύμνο της "νεοδημοκρατίας" τους, επειδή ούτε δική μας είναι, ούτε ελάχιστη σχέση με δημοκρατία μπορεί να έχει.
Τώρα, "κύριοι, έστε βέβαιοι" ότι σας μάθαμε (για να μιλήσουμε στη γλώσσα σας). Τώρα καταργήστε ότι θέλετε. Θα υποστείτε τις συνέπειες επειδή γνωρίζουμε πλέον ΠΟΛΥ καλά τι είστε, το επιβεβαιώσατε πολλάκις. Ευχαριστούμε για τις διευκρινήσεις.
------------------------------------------

12 σχόλια

  1. Αν θες να μιλήσεις όποια γλώσσα, μάθε πρώτα ελληνικά... άλλο το έστε (μπρρρ), άλλο το εστέ... όσο για το βαθυστόχαστο σχόλιό σου, μάλλον μασάς καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παραληρημα ενος μακακα επρεπε να ειναι ο τιτλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ζωή μοιάζει με ένα κουτί παζλ, όπου προσπαθούμε να ταιριάξουμε την εικόνα ξεκινώντας από το πλαίσιο...
    Πριν αυτού έρχονται αυτοί και κρύβουν τα κομμάτια του παζλ, προσωρινά ή για όσο μπορούν και μας λένε: "Εεε, εμείς έχουμε τη λύση του παζλ, δώστε μας κάτι να βοηθήσουμε! Και αρχίζουν υποτίθεται να μας βοηθήσουν αλλά το μόνο που θέλουν είναι να συνεχίσουμε να χρειαζόμαστε τη πλαστή βοήθειά τους. Επίσης όχι μόνο κρύβουν κομμάτια του παζλ, αλλά πολλές φορές προσπαθούν να ταιριάξουν τα αταίριαστα με κίνδυνο να χαλάσουν το ήδη αρκετά χαλασμένο παζλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Το star έχει αυτή την ώρα αφιέρωμα στο επάγγελμα και την ειδικότητα του αλογογκούφη.

    Ο τίτλος είναι other people's money.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. " ... έστε .. συχωρεμένοι ..".

    Ημιμαθής δοκισίσοφη, Κυρία Blooper, όποτε ασχοληθείς με κάτι σοβαρώτερο τού προσφιλούς σου σεξο-βρισίματος, προκαλείς το κοινό και σού επιτίθεται.

    Αρκέσου, Κυρία μου, στά συνηθισμένα σου. Απειλές, εκβιαστικούς παροξυσμούς, μικρονοϊκά σχόλια. Η πνευματική σου ηλικία, και, κυρίως, η μικρόψυχη αναίδειά σου, προδίδεται αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε σεις bloopers τι μαλακιες ειναι αυτες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η τροπολογία που τροποποιεί τη φιλελεύθερη ιδεολογία.

    Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι μεταξύ εργοδότη και εργαζόμενου είναι αδύνατο να αποκλειστεί η Σύγκρουση Συμφερόντων, λαμβάνοντας αυτό ως δεδομένο η πολιτεία πρέπει πάντα να προσπαθεί να προωθήσει τη δημιουργία και τη συντήρηση αρμονικών εργασιακών σχέσεων μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.

    Συνήθως όμως και αυτό συμβαίνει όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό οι δυο πλευρές αδυνατούν για μια πλειάδα ζητημάτων να φτάσουν σε αμοιβαίως αποδεκτές λύσεις, σε αρκετές περιπτώσεις οι διαφωνίες οδηγούν σε απεργίες που με τη σειρά τους προκαλούν μεγάλη οικονομική και κοινωνική ζημιά σε όλους, πάντα και εφόσον οι καταστάσεις αυτές δεν αντιμετωπισθούν έγκαιρα και αποτελεσματικά προκαλούν ανυπέρβλητα προβλήματα, συνήθως η ζημιά είναι μεγαλύτερη για τον εργαζόμενο και το κοινωνικό σύνολο.

    Καταργώντας το δικαίωμα της μονομερούς προσφυγής σε διαιτησία για τυχόν προβλήματα που μπορούν να προκύψουν μεταξύ εργαζόμενου και εργοδότη ο ισχυρότερος σε αυτή τη σχέση είναι φυσικό να κάνει κατάχρηση του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αποκομίζει άμεσα ή έμμεσα πλεονεκτήματα για τον εαυτό του. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι φυσικό τα συλλογικά διαπραγματευτικά όργανα να χάσουν την ισχύ τους, πλέον δεν θα έχουν ρόλο.

    Ο εργαζόμενος έτσι θα μείνει συλλογικά ανυπεράσπιστος, η κατάσταση αυτή θα τον αναγκάσει να αρχίσει να διαπραγματεύεται τα δίκαια του μόνος.
    Ετσι από δω και πέρα ο κίνδυνος παρεκτροπής από τον εργοδότη, η σύγκρουση και η απόλυση, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος εργασίας, οι οικονομικές δυσκολίες, κτλ θα είναι καθημερινή ρουτίνα για τους εργαζόμενους, με ότι κινδύνους αυτο συνεπάγεται για τον εργαζόμενο, είναι γνωστό ότι όταν ο άνθρωπος αντιμετωπίζει καθημερινά δύσκολες καταστάσεις στην επαγγελματική του ζωή οδηγείται σε πρόωρη ψυχική, σωματική και επαγγελματική εξουθένωση.

    Επομένως κάθε πολιτισμένο κράτος πρέπει να δίνει το δικαίωμα ένα ουδέτερο τρίτο μέρος να μεσολαβεί (όταν αυτό ζητείται από κάποιο μέρος) για την επίλυση τόσο των μεγάλων θεσμικών ζητημάτων που προκύπτουν, όσο και των καθημερινών προβλημάτων που δεν μπορούν να λυθούν από τα βασικά μέρη με σεβασμό πάντα του εργαζόμενου και του ρόλου του.

    Πρώτος διδάξας καταστρατήγησης εργασιακών δικαιωμάτων στη χώρα μας είναι η σημερινή αντιπολίτευση την οκταετία 1996-04, εισαγωγή της ωρομίσθιας στο δημόσιο σχολείο κτλ.

    Σήμερα και κοιτάζοντας το αύριο οι πολιτικές ηγεσίες πρέπει να αφήσουν πίσω τις βαθιά συντηρητικές νοοτροπίες του χθες που καθηλώνουν και υπονομεύουν την πρόοδο και τις προοπτικές του συνόλου των πολιτών της χώρας μας. Η δημοκρατία μας τους χωράει όλους και εργαζόμενους και εργοδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρέ σύ, Νέε Νομού Ηλείας,
    30 Ιούλιος 2008 11:49 μμ,

    Μετά τήν λεπτομερέστατη (άνω τών 400 λέξεων) ανάλυσή σου, θά σε παρακαλούσα, τήν επόμενη φορά πού θά παρεμβής, εξήγησέ μου, σέ ικετεύω, με 700 λέξεις, γιατί, μετά από μιά έντονη βροχή, αναμφιβόλως επικρατεί υγρασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξυπνήσαμε; Ξυπνήσαμε;
    μας πήρε μέχρι το μεσημέρι μέχρι να σηκωθούμε από το κρεβάτι;

    Α ξέχασα μωρέ είναι η διαφορά ώρας ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα 'πάμε αυτά προχθές πάλι τα ίδια θα λέμε;

    Τίποτα καινούργιο δεν έχουμε;

    Καρχιμάκης καμιά ερώτηση σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπλουπεράκια καναδάκια κόφτε τα ληγμένα. Επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *