GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο στην Αγροτική Τράπεζα...

. Πολλά ερωτηματικά για τη μεταφορά σε νέο κτίριο, με τριπλάσιο ενοίκιο,  στο Περιστέρι . Από το www.seate.gr . Πριν 6-7, περίπου, χρόνια ...

.
Πολλά ερωτηματικά για τη μεταφορά σε νέο κτίριο, με τριπλάσιο ενοίκιο, στο Περιστέρι
.

Από το www.seate.gr

.

Πριν 6-7, περίπου, χρόνια που επισκεπτόμουν το Περιστέρι, το κατάστημα της ΑΤΕ στεγάζονταν σε μια «τρύπα», επί της Παναγή Τσαλδάρη, ασφυκτιώντας, μεταφορικά και πραγματικά.

Επειδή το σημείο ήταν ιδανικό, επιδιώχθηκε να υπάρξει αύξηση των τετραγωνικών, κάτι που έγινε με μεγάλο κόπο και κόστος, με την επέκταση στη διπλανή πολυκατοικία. ΄Ετσι, η μονάδα πήρε τη σημερινή της μορφή, με έκταση 180 τετραγωνικών μέτρων, περίπου, και ενοίκιο των 6000 € το μήνα.

Μπορεί η Τράπεζα να ξόδεψε ένα σεβαστό ποσό, (αλήθεια πόσο;...), για την ανακατασκευή των δύο ανεξάρτητων κτιρίων που συνενώθηκαν, στο τέλος όμως υπήρξε ένα αποτέλεσμα, που κρίθηκε ως το «στολίδι της περιοχής»…

Αυτές τις μέρες υπογράφηκε ένα συμβόλαιο ενοικίασης για έναν άλλο χώρο, προκειμένου το κατάστημα Περιστερίου, (το «στολίδι»), να μεταφερθεί… Πρόκειται για ένα κτίριο, λίγο πιο κάτω από το σημερινό, της ίδιας έκτασης, (180 τ.μ.), αλλά που θα χρειαστεί σειρά ανακατασκευών, (αλήθεια πόσο θα κοστίσουν;... ), για να γίνει χρησιμοποιήσιμο από την Τράπεζα.

Ταυτόχρονα η ΑΤΕ είναι υποχρεωμένη να κάνει αποκαταστάσεις, (αλήθεια πόσο θα κοστίσουν;...), στο κτίριο που αφήνει, όπως επιτάσσει το συμβόλαιο που υπάρχει και την υποχρεώνει να φέρει το κτίριο στην αρχική του μορφή, (διαχωρισμός κλπ).

Το ερώτημα που καίει είναι : τι καλύτερο έχει το νέο κτίριο, στο οποίο Διοίκηση και υπηρεσιακοί, επέλεξαν να μεταφερθεί το Κατά-στημα Περιστερίου;

- Σε πολύ διαφορετική και καλύτερη περιοχή, δεν είναι… Λίγο πιο κάτω από το σημερινό βρίσκεται…

- Μεγαλύτερης έκτασης δεν είναι… Γύρω στα 180 τ.μ. έχει ισόγειους χώρους, όσο και το προηγούμενο…

Τότε γιατί γίνεται η μεταφορά ; Γιατί;;;.

Για να πληρώσει η Τράπεζα: την αποκατάσταση του παλιού κτιρίου, την προετοιμασία του νέου και το ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΕΝΟΙΚΙΟ;;!...

Ακριβώς, σωστά διαβάζετε το ενοίκιο στο νέο κατάστημα θα είναι 18.000 € το μήνα !...

Πιθανά οι φωστήρες που επέλεξαν να ξοδέψουν τα λεφτά της Τράπεζας, μ΄ αυτό τον τρόπο, να υποστηρίξουν πως το νέο κτίριο έχει ένα μεγάλο …υπόγειο!...

Για ένα υπόγειο, λοιπόν, θα πληρωθούν 12.000 €, επί πλέον το μήνα;...

Εκτός, βέβαια κι αν μας πουν, ότι το νέο κτίριο που ενοικιάστηκε, ανήκει σε κάποιον κ. Παχατουρίδη κι ότι, όπως και να το κάνουμε, ένα ακίνητο Παχατουρίδη έχει την …υπεραξία του!... ( Όπως και να το κάνουμε…).

---------------------------------------

8 σχόλια

  1. Το λαμόγιο ο Παχατουρίδης θέλει να βγάλει τα σπασμένα από την επιχείρηση που είχε κάνει, το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ, το οποίο δεν έπιασε και βέβαια τώρα βρήκε την ευκαιρία σαν δήμαρχος περιστεριού να κάνει μερικές κομπίνες για να βγάλει μερικά εκατομμύρια ευρώ που έχει χάσει από το παραπάνω κτίριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ερωτημα που εχω εγω ειναι, εσυ ποιος εισαι και πως τα ξερεις ολα αυτα;

    μηπως εισαι αυτος που παιρνει τα 6000ευρω το μηνα;

    ολοι οι ιδιοκτητες καταστηματων θελουν μια τραπεζα... αλλα μη στεναχωριεσε, πηγαινε στη citibank, αυτοι ψαχνουν για καταστηματα τωρα σαν τρελλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ επιεικείς είστε… Μόνο στην αγροτική Τράπεζα?


    Άμα βρείτε μια πράξη πλέον της «χρηστής» διοίκησης του καταλληλότερου και της παρέας του, των κολλητών του και των κουμπάρων του που κάθονται στο σβέρκο μας να μου την πείτε να την μάθω και εγώ που να απευθύνονται για το καλό και το συμφέρον των πολλών να μου την δείξετε.
    Οι άνθρωποι από την πρώτη στιγμή διακριτικά και αμέσως μετά θρασύτητα έχουν περιπέσει σε τέτοιο ατέλειωτο φαγοπότι εις υγεία των κορόιδων , που δεν έχει καταγραφεί στο απώτερο παρελθόν. Οι περιπτώσεις των αρχικών κοτζαμπάσηδων του νεωτέρου Ελληνικού κράτους , των «τζουμπέ», και των λοιπών Μαυρογυαλουρων ωχριούν μπροστά των.
    Κάθε μέρα και πιο πολύ οι Έλληνες συνειδητοποιούν το κάθε περισυ και καλύτερα και συναισθάνονται ότι η εναλλαγή της εξουσίας του 2004 έχει οδηγήσει τη χώρα σε μια ανείπωτη κατάντια και οπισθοδρόμηση.
    Θα μου πει κάποιος και τότε δεν υπήρχαν αδυναμίες και προβλήματα? Βεβαίως και γιαυτο εξάλλου ο σοφός λαός έπραξε όπως έπραξε με την ψήφο του. Όμως αυτό που γίνεται σήμερα δεν έχει ξαναγίνει. Σε όλους τους τομείς, σε κάθε δημόσιο η ημιδημοσιο χώρο όλα πάνε πολύ χειρότερα από τι παρελήφθησαν το 2004.
    Οι περισσότεροι πια Έλληνες συνειδητοποιούν ότι η χειρότερη κυβερνητική περίοδος του ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ καλύτερα από ότι γίνετε σήμερα.
    Η μοναδική ελπίδα που μας έχει απομείνει είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ για να οδηγήσουν επιτέλους τη χώρα σε ένα νέο όραμα ανάπτυξης και ευημερίας και τη χώρα στη θέση της διεθνούς κοινότητας που της αξίζει.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαυτο η ΑΤΕ χρεωνει 7 ευρω(!!!!) μια απλη μεταφορα χρηματων σε ελληνικες τραπεζες και μαλιστα μεσω e-banking (οι αλλες τραπεζες χρεωνουν απο 0,30-1,30)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γυναίκα μου κλερονόμησε τό
    ενοίκιο υποκ.τής Εμπορικής Τράπε-
    ζας (170μ2).
    Ενοίκιο επί 8 χρόνια 1600e.
    Μετά από πολλές πιέσεις αναπρο-
    σαρμόζεται σέ 5100e,αφού έπρεπε ο
    αρμόδιος Αθηναίος τραπεζικός γιά
    τά ενοίκια έλαβε 6000e μίζα.
    Kαί δέν θέλω ταμαλίες τού στύλ
    γιατί τά δώσατε,αφού θά πέρναμε
    3000e καί βάσει συμβολαίου δέν
    "φεύγανε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα, με τι ασχολείτε ρε ο κόσμος; Και τι σας νοιάζει εσάς που θα πάει μια τράπεζα να κάνει το υποκατάστημα της; αν μια τράπεζα θέλει να βάλει πχ. θυρίδες, τότε χρειάζεται μεγαλύτερο χώρο και κυρίως ΥΠΟΓΕΙΟ.

    παντογνώστες όλοι, μάθατε τώρα και από στρατηγική ανάπτυξη υποκαταστημάτων τραπεζών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι, σκάνδαλο στην ΑΤΕ και θα μας σώσει the Yiorgos. Να ξαναδιορίσει τον Λάμπρου να δώσει ακόμα περισσότερα δανεικά και αγύριστα στον Αλαμανή και τη παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *