GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κλέψας του κλέψαντος γίναμε, ρε παιδιά...

. Είπα και εγώ να σας γράψω δυο λόγια γιατί έχω μπουχτίσει με τα λαμόγια που έχει γεμίσει ο τόπος. Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο προσπάθησαν ...

.
Είπα και εγώ να σας γράψω δυο λόγια γιατί έχω μπουχτίσει με τα λαμόγια που έχει γεμίσει ο τόπος.
Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο προσπάθησαν να με κοροϊδέψουν 3 φορές.
Την μια ο κλειδαράς που επειδή δεν είχε τον τύπο του κλειδιού που χρειαζόμουνα για να μου βγάλει αντικλείδι μου είπε ότι δεν θα το βρω πουθενά και ότι δεν υπάρχει (ενώ το είχα βρει πριν 1 μήνα σε άλλο μαγαζί που τώρα του είχαν τελειώσει) και προσπάθησε να με πείσει να αγοράσω ένα άλλο λουκέτο και μάλιστα πανάκριβο.
Τη δεύτερη φορά σε μια ταβέρνα στην Πεντέλη όπου τους είχαν τελειώσει τα κεφτεδάκια, με ενημέρωσε ο σερβιτόρος και πήρα κάτι άλλο, αλλά στην απόδειξη τα είχε χρεώσει και η τρίτη και χειρότερη ήταν σήμερα από έναν παλιατζή αθίγγανο που ήρθε στον χώρο που του υπέδειξα φόρτωσε τα σιδερά που ήθελε , γέμισε και μου είπε ότι πάει να αδειάσει και θα ξανάρθει για τα υπόλοιπα. Όταν τον πήρα τηλέφωνο μετά από τρεις ώρες και του είπα γιατί δεν έρχεται μου είπε ότι τα αλλά υλικά δεν του κάνουν και ας τα κάνω ότι θέλω. Σημειωτέον δεν του ζήτησα χρήματα αλλά ήθελα μόνο να αδειάσει ο χώρος!
Τι θα γίνει ρε παιδιά…πότε θα αλλάξει κάτι σε αυτό τον τόπο; Ο κλέψας του κλέψαντος γίναμε.
Γιώργος
--------------------------

20 σχόλια

  1. Έχει δίκιο ο Γ. Μανώλης, έχουμε ιδεολογική εκτροπή, η Κίνα είναι μια από τις χώρες που οι εργαζόμενοι δεν έχουν δικαίωμα συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αλλά και μονομερούς προσφυγής σε διαιτησία.
    Στα δυτικά κράτη σέβονται τον εργαζόμενο. πχ στον Καναδά νομίζω υπάρχει Διοικητικό Συμβούλιο Εργασιακών Σχέσεων.

    Σε οποιοιδήποτε στάδιο τα μέρη έχουν δικαίωμα προσφυγής, με δυνατότητα να υποβάλουν τις παρατηρήσεις τους, άλλα και δικαίωμα ακρόασης.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο Εργασιακών Σχέσεων έχει επίσης την εξουσία να επανεξετάσει τη δομή ή τη σύνθεση μιας μονάδας διαπραγμάτευσης, μετά από αίτηση του εργοδότη ή του πράκτορα διαπραγματεύσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον η διαπραγματευτική μονάδα συνεχίζει να είναι κατάλληλη για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις ή κατά πόσο είναι σκόπιμο να αποκλεισθεί. Επίσης μπορεί να τροποποιεί στο βαθμό που θα κρίνει αναγκαίο τις διατάξεις των συλλογικών συμβάσεων κτλ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά, αυτό με τον παλιατζή είναι πιο παλιό κι από την ακρόπολη!

    αυτή την εποχή έουν προσληφτεί στις καθαρότητες των δήμων αρκετοί ρωσοπόντιοι - γεωργιανοί - ουσμπέκοι

    κι οι τύποι έχουν χωθεί στον τομέα (κερδοφόρο προσωπικά) της περισυλλογής βαρ'εων σκουπιδθών - μεγάλου όγκου.

    Αν τιος πάρεις τηλέφωνο έρχονται τρέχοντας. Γιατί αυτό θα το μεταπωλήσουν για λογαριασμό τους!

    κι ειναι ακόμα "απονήρευτοι".
    μέχι να λαμογιέψουν κι αυτοί θέλουν τουλάχιστον 10 χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι περιμένεις μετά από 30 χρόνια πασοκ? να έχει μείνει τίποτα όρθιο? αφού όλοι έμαθαν στην νοοτροπία της αρπαχτής και της ατιμωρησίας.... παρατήρησε τις γενιές που μεγάλωσαν με πασοκ και θα το δείς το έργο έγχρωμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι δέν φταίει το Πασόκ , φταίει η ΝΔ. Όχι δέν φταίει η ΝΔ φτάει το Πασόκ!
    Αν συνεχίσετε με αυτήν την νοοτρόπια φιλε Έλληνα πάντα θα φταίει κάποιος εκτός από σενά.....

    ...ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ....
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΥΦΙΣΕ ΓΙΑ "ΚΑΛΟ" ..... Παρτε το "καλο" και βάλτε εκει που ξερετε γιατι έτσι και αλλιώς ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυο πράγματα μπορεισ να κάνεισ φίλε μου σ΄ αυτόν τον τόπο που ζούμε.
    Ή να αδιαφορήσεις τελείως για ότι και αν γίνει ή σου συμβεί, δηλαδή αναισθησία
    ή να μαλώνεισ συνέχεια και να πας από εγκεφαλικό ή πάνω στα νεύρα σου να σκοτώσεις κανέναν και να τη βγάλεις τα υπόλοιπά σου χρόνια στη στενή.
    Διάλεξε λοιπόν πιο απ τα δυο σου πάει και σε συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. fΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: 1ον ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. 2ον ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΑ ΒΛΑΚΑ. 3ον ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΥΜΙΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟ. 4ον ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠ ΕΞΩ, ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ Ο ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ. ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ, ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΟ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΧΟΜΠΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ, ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ, ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΤΟΣΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ. ΜΑΛΛΟΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Μετα τιμης Ταμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι αυτοί που αναφέρεις φίλε είναι απλοί άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγάλουν κάνα ευρώ παραπάνω. Σχεδόν όλοι έτσι είμαστε, μίζεροι, κουτοπόνηροι και άπληστοι. Η μόνη λύση είναι να μάθουμε στα παιδιά μας να σκέφτονται διαφορετικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ga....ise ta aderfe. Arpakse na fas kai klepse na xeis. Dystyxos etsi einai h koinonia mas. De nomizo egine tora. Se ayti ti logiki megalosame. Oi mones antistaseis se ayto se mena proerxontan kyrios apo tin oikogeneia kai defterevontos apo tin paideia. To kalo einai oti merikoi toulaxiston enoxloumaste kai isos? allaksei kati kapote.

    Oso gia ton paliatzi eite a8iganos h oxi, gyftos sigoura...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "... πότε θα αλλάξει κάτι σε αυτό τον τόπο; "

    Τό ερώτημά σου Αγαπητέ, έχει σαφή και μονοσήμαντη απάντηση :

    ΜΟΝΟΝ όταν, (από συγκυρίες ή άν το αποφασίσουμε δημοκρατικά),

    προσλάβουμε ξένους να κυβερνούν εδώ, όπως τότε π.χ. μέ τούς Βαυαρούς χωροφυλάκους.
    Άγγλους, Γάλλους, Αμερικάνους ή, έστω και Ρώσσους, θα προτιμούσα.
    Όσο οι εδώ θα αποπειρώνται να αυτοκυβερνηθούν, αυτά πού περιγράφεις θά σού συμβαίνουν.

    Εσύ, στό μεταξύ, κύττα να απολαύσεις τη "Δημοκτατία σου" και τόν "Νομικό σου πολιτισμό", όπως η (ακουσίως ?) βιασθείσα.

    Επίσης, ίσως ν' άλλαζες και κάτι στή φάτσα σου, μήπως και προκαλεί τά γυφτο-λαμόγια ?, λέω μήπως ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε Γιωργο θα προσπαθησω να σου βρω μια λυση. Θα βγεις το βραδυ στη γωνια. Ολο και καποιο παλιοσιδερικο θα βρεις. κατα προτιμηση βαρυ. Πλυντηριο, κουζινα. θα το παρεις σπιτ και θα φωναξεις εναν αλλο και θα ζητησεις πρωτα να σου παρει τα αλλα που αφησε ο προηγουμενος με τη συμφωνια να φορτωσει στο τελος το βαρυτιμο. Μολις φθγει κλειδωσε καλα μη σου παρει και την καλη κουζινα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φτανει πια με τα ευχολογια και τις αυτονοητες γενικες διαπιστωσεις. μπορει οντως οι συγκεκριμενοι επαγγελματιες να ειναι μικροαπατεωνες των λιγων ευρω, ομως η γενικη λαμογια και απατη δεν πρεπει να μενει ατιμωρητη. φυσικα και υπαρχει λυση. πρωτα-πρωτα προσπαθησε να μην κανεις το ιδιο στη δουλεια σου. και δευτερο προσπαθησε να καταγγηλεις και οχι να αδιαφορεις σε παρομοια συμβαντα. ετσι γινεται μια καλη αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μολις μπεικα σε ενα site. Το λενε

    http://www.stopcartel.org/gr/en.php

    χε χε Γι αυτο δεν εχουμε καρτελ στην Ελλαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 6,14 ποιος σου ειπε πως δεν μας κυβερνουν ηδη? επειδη δεν τους βλεπεις? μ ολα αυτα που ξεπουλαμε θα τους δεις σε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έπρεπε να πεις στον παλιαντζή ότι θα τον καταγγείλεις για κλοπή και να φέρει πίσω τα σίδερα που πήρε. Ελπίζω να κράτησες αριθμός κυκλοφορίας κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επί ΠΑΣΟΚ δεν γινόντουσαν αυτά τα πράγματα φίλε μου, γι' αυτό γράφει αυτός ο χατζημαλάκας ο Μπλούμπερ ότι φταίει η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αρκετα χρονια λυμαινονται οι δημοσιοι υπαλληλοι τον κοπο του λαου
    ο οσε ειναι το λαμπροτερο παραδειγμα ισως και μια αρση μονιμοτητας μη κολληση ενσυμων και απληρωτες υπερωριες να σας βαλουν στο δρομο της παραγωγικοτητας! φτανει πια δημοσια λυματα καιρος να αλαξει η χωρα νοοτροπια και να μην πσαχνονται ολοι να μπουν στο δημοοσιο αλλα να αρχισουν να εργαζονται πραγματικα για τα χρηματα τους!!

    o ellhnaras!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κλέψε κι εσύ όποιον βρεις μπροστά σου, να πατσίσεις.
    Τα θύμματα σου, θα κάνουν το ίδιο, και σιγά σιγά θα βρεθεί ο μάγκας που θα τιμωρήσει με το ίδιο νόμισμα τον αθίγγανο και τον ταβερνιάρη.

    Τότε θα έχεις παρει το αίμα σου πίσω. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Filarako, na plerwneis fortwtikh kai na deis ti kala pou ginontai ola.

    Athigganiko sumbolaio den htheles?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν έχουμε υπόθεση σαν λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδιά κλέφτε ότι μπορείτε και από όπου μπορείτε. ΕΓώ κλέβω από την εφορία γιατί συμφώνησα με τον εργοδότη να μου δίνει τα μισά μαύρα. Κλέβω από την εφορία γιατί δεν δηλώνω ενοίκια που παίρνω. Προσπαθώ να κλέψω τους πελάτες μου στην τιμή και τα προιόντα. Η εταιρεία μου λαδώνει συμβούλια για να παίρνει διαγωνισμούς, η γυναίκα μου έκανε πλαστογραφία για την εταιρείας της σε δημόσια έγγραφα Γενικώς μεγάλωσα με την λογική κλέψε, κλέψε γιατί σε κλέβουν οι άλλοι για να έρθεις στα ίσια σου. Έτσι λειτουργεί αυτή η χώρα έτσι λειτουργώ και εγώ για να επιβιώσω. Και εσύ που ρωτάς τι γίναμε, κα εσύ κλέβεις φίλε αλλά δεν το παραδέχεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *