GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νονά και η κουμπάρα....

. Εχω γράμμα ...έχω πράμα! -Η νονά, η κουμπάρα και το βαφτιστήρι θα είναι το νέο έργο παραγωγής ΝΔ και συμπαραγωγή ...μιζών. -Απεσύρθη ο ...

.
Εχω γράμμα ...έχω πράμα!

-Η νονά, η κουμπάρα και το βαφτιστήρι θα είναι το νέο έργο παραγωγής ΝΔ και συμπαραγωγή ...μιζών.
-Απεσύρθη ο Μιζάν από τη ΔΕΗ, οι δεήσεις έπιασαν λιγνίτη.
Ο Ταχυδρόμος
-----------------

1 σχόλιο

  1. Έχει δίκιο ο Γ. Μανώλης, έχουμε ιδεολογική εκτροπή, η Κίνα είναι μια από τις χώρες που οι εργαζόμενοι δεν έχουν δικαίωμα συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αλλά και μονομερούς προσφυγής σε διαιτησία.
    Στα δυτικά κράτη σέβονται τον εργαζόμενο. πχ στον Καναδά νομίζω υπάρχει Διοικητικό Συμβούλιο Εργασιακών Σχέσεων.

    Σε οποιοιδήποτε στάδιο τα μέρη έχουν δικαίωμα προσφυγής, με δυνατότητα να υποβάλουν τις παρατηρήσεις τους, άλλα και δικαίωμα ακρόασης.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο Εργασιακών Σχέσεων έχει επίσης την εξουσία να επανεξετάσει τη δομή ή τη σύνθεση μιας μονάδας διαπραγμάτευσης, μετά από αίτηση του εργοδότη ή του πράκτορα διαπραγματεύσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον η διαπραγματευτική μονάδα συνεχίζει να είναι κατάλληλη για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις ή κατά πόσο είναι σκόπιμο να αποκλεισθεί. Επίσης μπορεί να τροποποιεί στο βαθμό που θα κρίνει αναγκαίο τις διατάξεις των συλλογικών συμβάσεων κτλ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *