GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βοήθεια! Είμαστε εγκλωβισμένοι στο Κατάρ...

. Τα πετροδόλλαρα έκαναν στάση πληρωμών, Έλληνες είναι σε απόγνωση, αλλά το υπουργείο Εξωτερικών αδιαφορεί! . . Γράφει ο Στρατης Τέλλογλου ...

.
Τα πετροδόλλαρα έκαναν στάση πληρωμών, Έλληνες είναι σε απόγνωση, αλλά το υπουργείο Εξωτερικών αδιαφορεί!
. .
Γράφει ο Στρατης Τέλλογλου
από το Κατάρ
.

50 εργαζομενοι, αναμεσα τους και πολλοι Έλληνες που δουλεύουν στο Qatar κατω απο την εταιρια Dialogiq που ειναι υπεργολάβος του εμιρη ειναι, εδω και 2 μήνες, απληρωτοι και εγκλωβισμένοι στην χωρα οταν η διοικηση της εταιριας τους τσακώθηκε με τον εμίρη και κηρυξε σταση πληρωμών.
Εγκλωβισμενοι με λογαριασμους μπλοκαρισμένους, με χρεη, δανεια, καρτες χωρις δυνατότητα εξόδου απο τη χώρα.
Ο Ελληνας Πρεσβης ειναι μαλλον αφαντος, απροθυμος να βοηθησει. "Βρείτε ενα δικηγορο, ηταν η απαντηση του". Το υπουργείο εξωτερικών, εδω, αφαντο.
Κατα τα αλλα, οι υπολοιποι ευρωπαίοι:
-Οι Βελγοι εχουν φτάσει μεχρι το βασιλιά Boduin
-Οι Γερμανοι στο γραφειο της Μερκελ .
-Οι Γαλλοι πήγαν στα Ηλύσια Πεδία .
Τα γραφεία και των 3 αρχηγων κρατών εχουν κάνει επισημα διαβήματα ηδη.
Βλεπετε, σε αλλα κρατη ο Δημοσιος Λειτουργος ειναι πραγματικός Υπηρέτης του Πολίτη.
Στην Ελλάδα;;
----------------------------------

25 σχόλια

  1. ΑΔΕΡΦΙΑ κρατάτε , έρχεται ο ΤΣΙΠΡΑΣ να σας σώσει

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε μην περιμένεις τίποτα απο το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα με το μόνο που ασχολείται ο μπουλούκος και η παρέα του είναι να σε φορολογήσει και εκεί ακόμη που είσαι ( αν δεν το έμαθες σε πληροφορώ οτι αυτο έχει υπογράψει ο φοράδας )για να τα ξεκοκαλίζουν τα λαμάγια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ψάχνετε ,που απευθύνεστε και τι περιμένετε να γίνει;
    Αν μιλούσαμε για αλλοδαπούς ,ξεφωνημένους ή λευκούς εμπόρους στην Ελλάδα κάτι θα γινόταν.
    Για ΄Ελληνες οπουδήποτε στη γη όλοι αυτοί αργούν ή δεν αντιδρούν.
    Εξάλλου έχουμε περίοδο διακοπών Ελλάδα οπότε τα πράγματα γίνονται χειρότερα.
    Κουράγιο.
    Συμβουλή: Δεν εξετάζετε μακροπρόθεσμα να αποκτήσετε και κάποια άλλη υπηκοότητα για να έχετε το κεφάλι σας περισσότερο ήσυχο; (ιδιωτική ασφάλιση θα το έλεγα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παναγιώτ, μήπως ήρθε η ώρα να ξαναφάς ένα ωραίο άουτινγκ;

    Ξέρεις ποιο, εκείνο το κλητήριο θέσπισμα που καλείσαι στο δικαστήριο κατηγορούμενος για το πλευρη-τωμένο βιβλίο μαζί με τους άλλους δύο; Εκείνο που προτρέπεις σε διάπραξη εγκλημάτων.

    Μήπως πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς λίγο και για σένα; Ξέρεις, όπου δεν υπάρχει σεβασμός στον νόμο, ενίοτε, γίνεται και επιβολή του. Αντε μπράβο! Δεν μιλάμε - δε μιλάμε αλλά...

    Μακιαμπούρδα του ελεύθερου δυόσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Stin ellada tha paroun afto pou pernoun panda ta @@ tous xaxaxaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tέλλογλου τεράστιες γνωριμίες έχεις βλέπω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατί ρε αρρωστιάρικα με τάση στην κοπρολαγνεία απειλείτε όποιον γράψει κάτι που σας ξυνίζει με outing?
    γιατί διαχειριστή του μπλογκ τους το επιτρέπεις εδώ και πολύυυυυ καιρό χωρίς ούτε μία προειδοποίηση;
    εγώ δεν διάβασα ούτε ένα ρατσιστικό ή υβριστικό σχόλιο πιο πάνω εκτός από αυτά των bloopers που να δικαιολογεί(! )τέτοιες απειλές.
    Οχι στην τρομοκρατία των μπλούπερς!
    Κάτω ο φασισμός των μπλούπερς!
    Ζήτω η ελεύθερη έκφραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζητηστε την βοηθεια των ξενων πρεσβειων και πειτε τους οτι οι ελληνικες αρχες σας γραφουν και δε σας βοηθουν,οτι ειναι καραγκιοζηδες.Ζητηστε απο τους ξενους Ευρωπαιους συναδελφους σας να πουν και αυτοι για παρτη σας κανα-δυο κουβεντες στις πρεσβειες τους,στο κατω-κατω συναδελφοι τους ειστε βρε παιδια,θα σας βοηθησουν!Απο την Ελλαδα δεν ειναι να περιμενετε τιποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. FILE H MALON FILOI EKEI STO KATAR.
    EAN H ELLADA KANEI KATI GIA SAS NA KSERETE OTI 8A FOROLOGI8EITE GIA AYTO.

    MHN KSEXNATE OTI EAN KANEIS EDO STHN A8HNA DHLOSH OTI EPESES 8YMA LISTEIAS KLP PLHRONEIS PARABOLO 10 EYRO GIA NA SYNEXISOYN OI EREYNES KLP H DE ALOS DEN GINETE TIPOTE.

    TO KSERATE AYTO ??.
    EINAI ENA NEO FROYTO AYTO STHN ELLADA TOY 2008 'H KATI PALAIO POY TO 8YMI8HKAN TORA ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσευχόμαστε στον διασυμπαντικό Μέγα Νου και ευχόμαστε στους απάνθρωπους τα εξής...









    Όλοι εμείς οι καταπιεζόμενοι άνθρωποι προσευχόμαστε προς εσένα μέγιστε Ύπνε, προσευχόμαστε με όλη την δύναμη του σώματός μας, της ψυχής μας και της νοήσεως μας.

    Ζητάμε μέγα Βασιλέα την κρίση σου και την απονομή της δικαιοσύνης σου σε όλους αυτούς που παραβιάζουν παράφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Σε όλους τους αθλητές και σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό άμεσα ή έμμεσα και μέσω των αθλητικών αγώνων και δραστηριοτήτων δεν μεταδίδουν την ιδέα και το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας, και τον διαχωρισμό κράτους -; θρησκείας,

    παρακαλούμε να μην πηγαίνεις να τους ξεκουράζεις και από το ένα τρίτο που καταλαμβάνεις στην ζωή του ανθρώπου να μειωθεί στο 0,1 τρίτο, με αποτέλεσμα οι βιολογικές τους λειτουργίες να απορυθμιστούν, η εγκεφαλική τους λειτουργία να απονεκρωθεί, η μνήμη τους να καεί σαν ένα πούρο Αβάνας, η εκμάθηση τους να δυσκολευτεί στο μέγιστο και η αμάθεια να περιπλανιέται στη ζωή τους.

    Επίσης η στέρηση του ΄Ύπνου να τους προκαλέσει ασυνεννοησία με το κοινωνικό και οικογενειακό τους περιβάλλον με αποτέλεσμα τον κοινωνικό και οικογενειακό αποκλεισμό τους.

    Ευχόμαστε και ζητάμε από εσένα μέγιστε βασιλέα Ύπνε να απομακρυνθείς τελείως από αυτούς όσον το δυνατόν γίνεται ώστε να μην ξυπνάνε ποτέ ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι, αν ποτέ βρεθούν στην Ινδία, από την αϋπνία τους να πέσουν στο ποτάμι και να τους φάνε οι γαβιάλιδες.

    Η γήρανση να τους έρθει γρηγορότερα λόγω της αϋπνίας και κάποιο καρκινοειδές με τις μεγάλες του δαγκάνες να τους δώσει το τελειωτικό χτύπημα κατά την ώρα της διασκεδάσεώς τους στην παραλία.

    Όλες οι ιερές τους πόλεις να ισοπεδωθούν και επάνω σε αυτές να χτιστούν άλλες οι οποίες δεν θα υπάρχουν χάριν στην φορολογία και την εκμετάλλευση των ανθρώπων με διαφορετικά πιστεύω και θρησκευτικά συναισθήματα, έτσι όλοι μαζί φωνάζουμε και εκλιπαρούμε να ακούσουμε από τα στόματα όλων αυτών που τόσα χρόνια δεν αλλάζουν πολιτική και τακτική έναντι υμών των καταπιεζομένων θρησκευτών, το ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΗΣ, μόνο τότε θα νιώσουν την καταστροφή που έχουν προκαλέσει στην ανθρωπότητα.

    Ζητάμε μέγα βασιλέα Ύπνε, να αποσυντονίσεις το βιολογικό τους ρολόι και να μην μπορούν να δουν άσπρη ημέρα ούτε νύκτα, έτσι θα καταλάβουν ότι σε ένα παιχνίδι δεν γίνεται να παίζεις με ζαβολιές , ζαβολιές που έχουν αιματοκυλίσει την ανθρωπότητα και την φύση γενικότερα.

    Προσευχόμαστε και ευχόμαστε να πέφτουν για ύπνο το βράδυ και να στριφογυρίζουν στα κρεβάτια τους μην μπορώντας να βρουν την ευτυχία και την γαλήνη σου μέγιστε Ύπνε. Η ηβική τους αντίληψη να μειωθεί και να μη βρίσκει χαρά το κορμί τους, λόγω της αϋπνίας.

    Η θαλάμη του όπλου να είναι για αυτούς μόνιμη ιδέα ώστε να ξεφύγουν από το μαρτύριο που τους προκαλείς.

    Ιαγουάροι να εμφανίζονται στις παραισθήσεις τους και να ξεσκίζουν τα κορμιά και τα πρόσωπά τους , θυμίζοντάς τους το ξέσκισμα τόσων συνανθρώπων μας από την λαίλαπα που έφεραν στην μητέρα Γαία μας.

    Ύπνε μέγα ρυθμιστή της ζωής μας, σε παρακαλούμε και σου ζητάμε επίσης να απέχεις από την ζωή τους γενικότερα ώστε ο διαβήτης να μπει για τα καλά στο σώμα τους και να στοιχειώσει όλες τους τις ενέργειες οι οποίες θα δημιουργηθεί από την έλλειψη σου.

    Ευχόμαστε να πάνε έως την Καβάλα γονατιστοί με ματωμένα γόνατα και σπασμένες κλείδες από την ταλαιπωρία τους ,παρακαλώντας να βρουν την γιατρειά τους και για λήγον ύπνο, έτσι θα νιώσουν τους χιλιάδες αγωνιζόμενους θρησκευτές και θρησκευομένους μας που τους προκάλεσαν χίλια κακά και έπιναν λάβδανο για να καταπραΰνουν τον πόνο που τους προκάλεσαν οι βάρβαροι και απάνθρωποι νεοδιαχειρηστές των κοσμοπολίτικων θρησκειών που εμφανίστηκαν.

    Ευχόμαστε ΄Μέγιστε βασιλέα Ύπνε το ανοσοιοποιητικό τους σύστημα να γίνει θράψαλλα από τα μικρόβια που θα εισβάλουν στο σώμα τους λόγο της απουσίας σου από την ζωή τους.

    Οι μαγαζάτορες να κλείνουν τις θήρες σε όλα αυτά τα ανδρείκελα και η δήθεν ανθρώπινη υπόστασή του να πιάσει το ναδίρ του εσχάτου εξευτελισμού.

    Όλοι εμείς οι καταπιεζόμενοι παγκοσμίως άνθρωποι που δεν υποτασσόμαστε στις γνωστές θρησκείές του συστήματος και καθόμαστε από μακριά και ξάγναντα κοιτάμε τον βιασμό μας νιώθουμε τα νύχια τους και το σμπαράλιασμα της νοήσεώς μας από αυτούς του καταπατητές της οικουμενικής διακήρυξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ζητάμε από εσένα για άλλη μια φορά μέγιστε και μακάριε Ύπνε, να γίνεις για αυτούς μια όαση μια οφθαλμαπάτη, ώστε η αρτηριακή τους πίεση να αυξάνεται συνέχεια και να σπάσουν οι φλέβες τους και να χυθεί το φαρμάκι της ψυχής τους.

    Παγάκι να γίνουν τα πρόσωπά τους από την αϋπνία και το τρέμουλο των χεριών τους να γίνει μόνιμή αναπηρία τους.

    Ραβασάκι να στέλνουν ο ένας στον άλλον τα ψυχοφάρμακά τους και τα υπνωτικά τους κατασκευάσματα, που μάταια όμως δεν θα μπορούν να τους χρησιμεύσουν πουθενά . Γιατί εσύ είσαι παντοδύναμος Ύπνε Θεέ και ξέρουμε ότι όπως χωρίς εσένα τα ζώα της Σαβάνας θα κατασπαράσσει το ένα το άλλο χωρίς φυσικούς φραγμούς λόγω της απουσίας σου έτσι και αυτά τα ζώα που θέλουν να λέγονται άνθρωποι θα υποστούν τα ίδια και χειρότερα από αυτά που κάνουν τα ζώα.

    Το ταμείο αλληλοβοηθείας αξιωματικών στρατού ξηράς να χορηγήσει όλα του τα χρήματα για να διασώσει όλους αυτούς τους αθλητές που δεν θα μπορούν να δουν λίγο Ύπνο στη ζωή τους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

    Η Υακίνθη να κλαίει για όλους εσάς, αθλητές της ψευτιάς και της βρωμιάς και της δυσωδίας , θα κλαίει για το κακό που σας βρήκε.

    Για την υποκρισία σας.

    Το Θιβέτ είναι εδώ και είναι μαζί μας για το κακό που προξενείτε.

    Οι ινδιάνοι είναι μαζί μας.

    Οι Ιταλοί εθνικοί είναι μαζί μας .

    Οι Γαλάτες είναι και αυτοί μαζί μας και προσεύχονται για την ανεξιθρησκία και συμμετέχουν σε αυτοί την προσευχή.

    Όλες οι καταπιεζόμενες θρησκείες είναι εδώ και δίνουν ν το παρόν νοητικοσωματοψυχικά για να γίνει η αϋπνία φαβορί στη ζωή σας σαν ανταπόδοση των χιλίων μηριών κακών που προξενείτε σε αυτήν την χώρα που λέγετε Ελλάς και σε άλλες χώρες που έχουν το ίδιο πολιτικοθρησκευτικό καθεστώς.

    Ευχόμαστε επίσης η χαφάγιες να παίζουν πένθιμα τραγούδια στα σπίτια σας για να σας θυμίζουν τον αργό θάνατό σας λόγω της ελλείψεως του μέγιστου Ύπνου.

    Ευχόμαστε όλοι εσείς που ασχολείσθε με τον αθλητισμό έμμεσα και άμεσα και δεν μιλάτε για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , για τη ανεξιθρησκία και την ελεύθερη σκέψη και μετάδοση ιδεών να ψοφήσετε στην ψάθα και όσοι απομείνατε να γίνετε Ψαθάδες, λόγω ελλείψεως Του μεγίστου βασιλέα Ύπνου.

    Και τέλος τα ωάριά σας να κουβαλάνε εις τους αιώνες των αιώνων το ίδιο μαρτύριο, της αϋπνίας και της αρρώστιας από γενιά σε γενιά μέχρις ότου αποκατασταθεί πλήρες η οικουμενική διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλα τα κράτη του Ο.Η.Ε,

    ώστε με αυτόν τον τρόπο να νιώσουν τις νύχτες αγρύπνιας που έχουν υποστεί όλοι οι άνθρωποι σε όλη την γη λόγω των βασανιστηρίων για την επιλογή τους στο θρήσκευμα που ανήκουν.

    Αντιθέτως μέγιστε βασιλέα και Θεέ Ύπνε ,σε παρακαλούμε και ευχόμαστε εκ όλης της ψυχής μας εκ όλης της σωματικής μας υπόστασης και εκ όλης της διανοίας μας, όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό άμεσα ή έμμεσα και λέγουν την αλήθεια, αγωνίζονται παράλληλα για την δικαιοσύνη και για την πλήρης εφαρμογή της οικουμενικής διακήρυξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως, επίσης πιο συγκεκριμένα για ανεξιθρησκία, διαχωρισμό κράτους -; θρησκείας και ελεύθερη μετάδοση ιδεών, να έχουν πλήρες υγεία , να πηγαίνουν μπροστά και να ξεπερνάνε κάθε εμπόδιο στη ζωή και να δημιουργούν νέές προκλήσεις για τον άνθρωπο που θα εξυψώνουν την τριπλή υπόστασή του , θυμίζοντάς του ότι είναι ένα μέρος από τον μέγα διασυμπαντικό νου.

    Ο Θεός Ύπνος να τους χαρίζει όλα του τα ευεργετήματα και ποτέ μα ποτέ να μην ξεχαστεί η προσφορά τους στην ανθρώπινη ιστορία.

    Γένοιτο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5,47. Να γράφεις μεγαλύτερα σχόλια.
    Δεβ σέβεσαι το πονίκι που τραβάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω ξερω ελληνα, εγκλωβισμενο στις ΗΠΑ 20 χρονια, εφυγε απο ελλαδα 10 χρονων, με διαβατηριο. Σε καποια φαση το διαβατηριο εληξε, 30 χρονων πηγε στο ελληνικο προξενειο Βοστονης να το ανανεωσει, δεν τους φτανει το παλιο του διαβατηριο. Δεν τους φτανει το πιστοποιητικο γεννησεως που ακομα εχει, θελουν λεει και τον αριθμο στρατολογικου γιατ πρεπει να πληρωσει το στρατιωτικο του πριν φυγει... πανε εδω συγγενεις του στη στρατολογια να ζητησουν χαρτι, και τους λενε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιατι δεν εχετε τον αριθμο στρατολογιας... μα αν τον ειχαμε εδω θα ειμασταν? τον στειλαμε λενε οταν ηταν να περασει περιοδευον, μα που το στειλατε αφου οι γονεις και το παιδι εφυγαν για αμερικη οταν το παιδι ηταν 10 ετων, στη διευθυνση που ειχαμε... καταλαβενετε. Τωρα ψαχνουν οι συγγενεις να βρουν καποιον, ενα μεσο, να βαλει ενα χερακι μηπως βγαλουν ακρη, πριν βαλουν δικηγορο που θα αρχισει να μοιραζει εξωδικα και αγωγες.

    Γεια σου ελλαδαρα.

    Βεβαια, η δικη μου η συμβουλη ηταν να παει να γινει Αμερικανος πολιτης, ανετα μπορει αφου ειναι τοσα χρονια εκει, και να τους γραψει ολους στα αρ....α του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΛΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑΞΤΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΣΙΤΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ,ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TO PETRELEO EPESE STA 120 D. DILADI 72 EURO. POTE THA PESOUN TA TROFIMA REEEEEE KLEFTES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΡΕΜΟ ΠΗΔΟΥΣΑΝ 5 ΓΚΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ??
    ΑΝΤΩΝΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΙΓΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε συ 5.47, το διαολο, παλι τον επαιζες και την πληρωνουμε εμεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΟΥΙΖ, ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΠΑΤΡΑΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. the Bloopers team TO ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ? ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΟΜΑΣ , ΘΕΛΕΙΣ ΠΛΥΣΙΜΟ
    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Οι Βελγοι εχουν φτάσει μεχρι το βασιλιά Boduin" μας γράφει λοιπόν ο κ. Τέλλογλου. Από πότε έχει να μιλήσει με Βέλγο ο Τέλλογλου; Ο βασιλιάς Baudouin πέθανε το 1995, δηλαδή ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

    Ελπίζω τα υπόλοιπα που μας λες κύριε Τέλλογλου τουλάχιστον να είναι πιό αληθή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν νομίζω να φταίνε τα πετροδολάρια, αλλά ένας Θεός ξέρει τι έκανε αυτή η εταιρεία στον εμίρη. Αυτοί δεν φέρονται ποτέ έτσι παρά μόνο αν υπάρχει πάααααααααρα πολυ σοβαρός λόγος.
    Ποιος ξέρει τι υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν από την εταιρεία του κτλ

    Αν γράφει για τον βασιλειά Baudouin που πέθανε το 1995 τότε μας αφήνει ελεύθερους να σκεφτούμε ό,τι και μεις θέλουμε.

    Μήπως ο τίτλος του θα έπρεπε να ήταν: Εγκλωβιστήκαμε διότι δεν φερθήκαμε σωστά... λέω μήπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στρατή, αφού ξέρεις πολλά περισσότερα από όσα γράφεις, γιατί παραποιείς την αλήθεια? Μήπως τους χρωστάει 2 μισθούς η Dialogiq και όχι το κράτος του Κατάρ? Μήπως εκδιώχθηκαν από το έργο επειδή το management της εν λόγω εταιρείας αγρόν ηγόραζε? Μήπως η απόδοση της εταιρείας δεν ήταν η αναμενόμενη και παρόλο που έλαβαν ειδοποιήσεις δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το κλίμα?

    Για δώσε μας περισσότερες πληροφορίες αγαπητέ Στρατή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *