GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πράσινη αλογόμυγα....

Έχω γράμμα ...έχω πράμα! ... - Πράσινη αλογόμυγα τσίμπησε τον Αλογοσκούφη και θέλει να τρώνε από τον ίδιο αχυρώνα πράσινοι και γαλάζιοι κλε...

Έχω γράμμα ...έχω πράμα!
...
-Πράσινη αλογόμυγα τσίμπησε τον Αλογοσκούφη και θέλει να τρώνε από τον ίδιο αχυρώνα πράσινοι και γαλάζιοι κλεφτομουλαράδες.
-Σύντομα ο Καραμανλής αφήνει χωρίς σαμάρι τον Αλογοσκούφη.
-Ξέφτισε η πολιτική στο τζιν του κυρίου Τσίπρα.
-Υπάρχουν κρυμένα μυστικά και ντοκουμέντα στην υπόθεση Σεργιαννόπουλου.
Ο Ταχυδρόμος
-------------

7 σχόλια

  1. Από τη μια πλευρά οι Λυκάνθρωποι και από την άλλη οι Βρικόλακες!
    Ετοιμάζεται υβρίδιο Βρικο-Λυκάνθρωπος γιατί πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι δεν εγκαταλείπουν με τίποτα την εξουσία! Όχι για εμάς, αλλά για αυτούς. Για τα αναψυκτήρια τους, τις πισίνες τους, τις ματαιοδοξίες τους, τα γιώτ τους, την αίσθηση εξουσίας τους,για... για... Αλλά για αυτούς, όχι για μας. Αυτοί αυξάνουν τους μισθούς τους, στους άλλους λένε να σφίξουν το "ζωνάρι".
    Τα ίδια κάνουν και οι απλοί πολίτες(κοιτάζουν το συμφέρον τους), αλλά αυτοί ξεχνούν ότι δεν είναι απλοί πολίτες. Δεν βγήκαν για να βολέψουν τη πάρτυ τους, αλλά ούτε και τους δικούς τους. Βγήκαν για να υπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο. Αν δε μπορούν, μπορούμε εμείς να τους δείξουμε το δρόμο, για το σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμμεσα πλήν σαφώς παραδεχώμεθα οτι παρ'ότι είμαστε στήν δεύτερη τετραετία δεν τα βγάζουμε πέρα, αλλά το πάθος για την εξουσία σηκώνη πάααρα μα πάααρα πολύ νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι οπαδοί των Δυναστειών τρέμουν μην καταποντιστούν τα δύο μεγάλα κόμματα και εκθρονιστούν οι Πρίγκηπες Κωστάκης και Γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γουστάρω είμαι το παρακράτος ΙΟΥΧΟΥ.

    Τι υποτίθεται ότι κάνω είπαμε... α ναι σωστά πολεμάω τον Τσίπρα (ο ΓΑΠ δεν χρειάζεται πόλεμο)

    Πως με ανακάλυψες ρε μπαγάσα;

    Είσαι θεός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ
    ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ
    ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΥΛΙ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΗ
    ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΜΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ 100 ΦΗΦΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ 100.000
    ΤΣΙΠΡΑΚΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε μπόπερς πόσο ΒΛΑΚΑΣ είσαι αγόρι μου; Πόσο; Τι αποδείξεις και μαλακίες; Βρήκες ένα λογοριασμό στο YouTube και το προσκομίζεις σαν απόδειξη; Εγώ λέω να το πας και στο συνταγματικό δικαστήριο (α λα Τούρκα) και να απαιτήσεις να τεθεί η ΝΔ εκτός νόμου! Ρε τι γίνεται με τον κάθε καθυστερημένο που πήρε ένα PC και γράφει ό,τι του κατέβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bloopers
    σε είπε καθυστερημένο!!! Πιάστον και να του κάνεις μήνυση. Τι έγινε κοιμάσαι και δεν αντέδρασες ακόμα... μη μου πεις ότι δουλεύεις γιατί θα τρελαθώ.

    Εν τω μεταξύ οι υπόλοιποι
    «Σκάστε και πληρώνετε...τις ΔΕΚΟ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *