GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολυθεσίτες και "ερημοσπίτες"...

. Τρεις προτάσεις για να σταματήσει το φαινόμενο των συνδικαλιστών με τις πολλές θέσεις! . Παρακολουθήσαμε στην εκπομπή του ΕΧΤΡΑ "Απο...

.

Τρεις προτάσεις για να σταματήσει το φαινόμενο των συνδικαλιστών με τις πολλές θέσεις!
.

Παρακολουθήσαμε στην εκπομπή του ΕΧΤΡΑ "Αποκαλυπτικό Δελτίο" το "σήριαλ" των γαλάζιων συνδικαλιστών με τις πολλές θέσεις απ' εδώ κι από κει και φυσικά αναπολήσαμε και τις "ένδοξες μέρες" των "πράσινων" και προείδαμε στο μέλλον και των επόμενων με όποιο χρώμα.

Όμως (γνώμη μου) μετά από κάθε καταγγελία, αποκάλυψη, ξεμπρόστιασμα, θα πρέπει να γίνονται και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

1. Κατάργηση ΟΛΩΝ των Δ.Σ. των δημόσιων οργανισμών, αφού σε τίποτε άλλο δεν είναι χρήσιμα, παρά μόνο να τοποθετούνται και να μισθοδοτούνται οι ημέτεροι.

2. Αν αυτό δεν είναι αρεστό, τότε ΟΛΕΣ οι θέσεις να είναι ΑΜΙΣΘΕΣ και με διάρκεια χρόνου 2 ετών.

3. Ανάληψη της διοίκησης από μάνατζερ (διευθυντές) με προκύρηξη θέσης και απαιτούμενα προσόντα σχετικά με το αντικείμενο του οργανισμού. (όχι δικηγόροι στα νοσοκομεία και γιατροί στα αγροτικά προϊόντα !!!)

Απλά πράγματα....

bilsot

----------------

11 σχόλια

  1. Συμφωνω απολυτα.

    Και για τη φωτο, ηθελα ναξερα, αν τα προβατακια τρωνε στα καμμενα, το τυρι που κανουν με το γαλα τους ειναι καπνιστο?

    Ρωταω... ρε, αληθεια δεν ξερω, που ειναι αυτο το τυρογαλο ο χωριατης να μας ενημερωσει?
    Μπας και γραφει νομοσχεδια παλι?

    http://freedom-by-takis.blogspot.com

    http://malakapothiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έλα όμως που είναι απαραίτητοι οι δικηγόροι στα νοσοκομεία και οι γιατροί στα αγροτικά προιόντα...
    να περάσει η επόμενη πρόταση παρακαλώ.
    τακις αυτό με το τυρί καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη μικρη μας μπανανια δεν γινεται τιποτα της προκοπης.Παντως ειχε πλακα να βλεπω ολους αυτους τους γαλαζιους πολυθεσιτες να παρελαυνουν στο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ πριν λιγα βραδια.Αλλα και οι 2-3 με επωνυμα υπουργων χτυπανε καπως στο αυτι.Ακους κατι αρκτικολεξα βαρυγδουπα και για να εισαι στο Δ.Σ. τους δεν αρκει παρα να εισαι ο κουμπαρος υπουργου,κι ας εχεις απολυτηριο.....νηπιαγωγειου!Ενω,μιλιουνια πτυχιουχοι συνωθουνται-λογω ανεργιας-στις ουρες,ακομα και για κλητηρες σε ολους αυτους τους οργανισμους.Αυτα μονο εδω στη μονη χωρα της Αφρικης με μαυρους κατοικους που βαφτηκαν ασπροι!!!!!!!!Να γιατι ολοι αυτοι οι δημοσιοι οργανισμοι πανε κατα διαολου.Και μετα,η κυβερνηση που η ιδια διορισε αυτα τα Δ.Σ.,κατηγορει τους εργαζομενους σε αυτους για το χαλι το μαυρο που επικρατει σε αυτους,και υπερθεματιζει τα κουμπαροΔ.Σ. τους.Αισχος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με το άρθρο. Παιδιά έγιναν μεγάλη ρόμπα. Το έβελεπα και δεν το πίστευα. Από τρείς θέσεις ο καθένας είχε. Τα ίδια με τους πράσινους και οι γαλάζιοι. ΒΡΕ ΟΥΣΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΙς ΑΡΠΑΧΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά κάνουν και τους δημοσιοποιούν τα ονόματα. Τους χρειάζεται κράξιμο, εκτός και αν παρέμβει καμιά ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ και... κουφαθούμε τελείως. Αυτές οι αρχές είναι "ειδικές" στην υπεράσπιση των αρπακτικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μηπως τελικα ειμαστε,γραφικοι? Ποιος μας ακουει,ποιος ελεγχει τα σκανδαλα ,τις κομπινες κτλ.Υπαρχει δικαιοσυνη η ισχυει αυτο που ελεγε ο Σολων"Η δικαιοσυνη ειναι σαν τον ιστο της αραχνης-πιανει τα αδυναμα ερπετα,ζωα,ιπταμενα".Ποιο ειναι το προφιλ του σημερινου "Ελληνα"?Να λει οτι προερχεται απο Τους Αρχαιους Ελληνες (...),να ψαχνει να βολευτει και οσον αφορα το συνολο και την Πατριδα...Ποσοι αργοσχολοι,βουλευτες,δημοσιοι υπαλληλοι κατασπαλουν το Δημοσιο χρημα.Πρεπει ομως να ανηκεις καπου,και δεν ειναι καθολου ευκολο αυτο,να εχεις σχεσεις με τους μεγαλο καρχαριες και κατ τα αλλα ,ολα ωραια ολα καλα!Ποιος μς ακουει και τι κανει?? Κανενας!Πρεπει να αντιδρασουμε,οχι με γκαζακια και παροπμοιες μ...ες,αλλα ενεργα!Πως? Δεν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα γιατι λετε οτι σκουζανε, πριν απο το 81;
    Γιατι βλεπανε το χρημα να ρεει απο την αλλη μερια και ειχανε λυσσαξει.
    Κατα τα αλλα, "σεμνα και ταπεινα".
    Δεν ντρεπεται λεω γω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακυρον. Πριν απο το 2004 εννοουσα στην προηγουμενη αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EXTRA, το αντικειμενικό κανάλι του μεγαλοαπατεώνα Φ. Βρυώνη. Που μαζί του συναγελάζονται Νεοδημοκράτες και Πασόκοι. Σε δόξα της ηθικής του μπουρδέλου που λέγεται Ελλάδα και της θεότυφλης δικαιοσύνης της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *