GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρώνε ...ξύλο οι βουλευτές της ΝΔ!

Η Βουλή κλείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου,  αλλά θα κάνουν "μαύρες" διακοπές λόγω της οργής της κομματικής βάσης... . Του Γιάννη Δα...

Η Βουλή κλείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου,  αλλά θα κάνουν "μαύρες" διακοπές λόγω της οργής της κομματικής βάσης...

.

Του Γιάννη Δαίδαλου
.
Τερματίζει σήμερα το θερινό τμήμα της Βουλής τις εργασίες του και θα τις επαναλάβει στις 26 Αυγούστου. Στο διάστημα αυτό, οι βουλευτές θα πάνε -εκτός από διακοπές- και στις εκλογικές περιφέρειές τους.
Ομως για τους βουλευτές της ΝΔ αυτό δεν είναι και πολύ ευχάριστο. Ηδη οι επαφές που έχουν με την εκλογική τους βάση είναι αρκετά δυσάρεστη. Τρώνε ...πολύ εσωκομματικό "ξύλο". Τα προβλήματα ακρίβειας και ανεργίας κυριαρχούν - σε συνδυασμό με τη διαφθορά το κλίμα γίνεται πολύ άσχημο.
Ετσι ενώ για πρώτη φορά, καλοκαίρι η Βουλή κλείνει για σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα -προκειμένου να μην υπάρχει έδαφος ...εσωτερικών ζυμώσεων στη ΝΔ, στην Αθήνα- το προβλήμα μεταφέρεται στην περιφέρεια. Κι αυτό είναι μάλλον χειρότερο.

Η "επιστροφή" στις 26 Αυγούστου προβλέπεται, ως εκ τούτου, να κρύβει πολλές εκπλήξεις.

---------------------------------

16 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα το ξυλο που τρωνε ρε φυλε.Ο ελληνας ειναι δουλος και οι δουλοι ειναι παντα ικανοποιημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέν χρειάζεται να καταφύγουν σε βίαια μέσα οι αγρότες μας μπορούν να κάνουν κάτι απλούστερο και αποτελεσματικότερο.

    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    Αυτοί τους έβγαλαν ας πλακώσουν στο ξύλο πρώτα τον εαυτό τους (εξαιρούνται οι αγρότες Αρκαδίας, Αργολίδας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο θέατρο σκιών, όπως το γνωρίζουμε εμείς τουλάχιστον, ο πρωταγωνιστής είναι γνωστός. Αυτός λοιπόν, εν προκειμένω ο Γιάννης Μανώλης , έλεγε χθες το πρωί, σε κάποια συνέντευξή του, ότι δεν μπορούσε να ψηφίσει υπέρ της τροπολογίας που καταργεί τα μισθολογικά προνόμια των υπαλλήλων στις ΔΕΚΟ, επειδή δεν γινόταν να πάει αντίθετα στο συμφέρον «αυτών που υπηρέτησα όλα τα χρόνια».

    Ακούγοντας τον αναξιοπαθούντα κύριο Μανώλη σε αυτή την κυνικότατη ομολογία, κατάλαβα πόσο απαξιωμένο είναι στις ημέρες μας το αξίωμα του βουλευτή. Για να είμαι ακριβής, κατάλαβα αυτό που οι επαΐοντες ονομάζουν «κρίση της αντιπροσωπευτικότητας στη σύγχρονη δημοκρατία»: Είχαμε έναν βουλευτή Αργολίδας, που επεκαλείτο ως δικαιολογία για τη στάση του στη Βουλή τη συνδικαλιστική ιδιότητα που είχε στο παρελθόν και χάρη στην οποία είχε γίνει βουλευτής.

    Για τον κόσμο της Αργολίδας (περιοχή που δεν κατοικείται αμιγώς από υπαλλήλους των ΔΕΚΟ...) δεν είχε να πει τίποτε. Το ενδεχόμενο το γενικό συμφέρον να υπερτερεί- κατ΄ επέκτασιν και το συμφέρον της Αργολίδας- του συμφέροντος της συντεχνίας του ουδόλως απασχόλησε τον κύριο Μανώλη μας! Με άλλα λόγια, έπαιξε ένα παιγνίδι ως βουλευτής Αργολίδας, ενεργώντας όμως με την ιδιότητα του συνδικαλιστή. Να τον χαίρεται ο λαός της Αργολίδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΔΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η' ΝΑ ΠΟΥΛΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν ότι υπάρχουν στο Ελληνικό Κράτος ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΔΕΚΟ , εκ των οποίων οι περισσότερες είναι ουσιαστικά άχριστες και ζημιωγόνες,αλλά τις διατηρούν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις για να διορίζουν τα ''δικά'' τους παιδιά ;;

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10:01 poso dikio exeis......4 xronia tous brizoun kai meta pane kai tous pshfizoun 3ana....eleos pia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το αργό πέφτει, αλλά η βενζίνη στο...ΥΨΟΣ της. Πληροφορίες θέλουν τον Υπουργό Ανάπτυξης Χρήστο Φώλια να "τα έχει πάρει στο κρανίο" με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά των καυσίμων. Όταν η τιμή του αργού ανεβαίνει, η αύξηση είναι άμεσα ορατή στα βενζινάδικα. Όταν όμως πέφτει - όπως συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες - οι βενζινοπώλες ¨ξεχνάνε" να ρίξουν τις τιμές. Ο Φώλιας αντιλαμβάνεται πολύ καλά το πολιτικό κόστος που δημιουργείται για την κυβέρνηση απο αυτή την κατάσταση και θα επιχειρήσει να εφαρμόσει τακτική ¨μαστίγιου-καρότου". Πολύ φρέσκιες πληροφορίες λένε πως είτε σήμερα το μεσημέρι είτε στις αρχές της άλλης βδομάδας (το πιθανότερο όμως είναι σήμερα γιατί το θέμα "καίει") θα δει τους βενζινοπώλες και θα τους ζητήσει να ρίξουν τις τιμές. Αν ακούσει πάλι τα ίδια (περί αποθεμάτων που έχουν αγοραστεί ακριβότερα) συνεργάτες του λένε πως θα απειλήσει ευθέως τον κλάδο με απελευθέρωση ωραρίου, αυτόματους πωλητές, βενζινάδικα στα σούπερ - μάρκετ. Το τελευταίο βέλος στη φαρέτρα του Φώλια όμως δεν είναι δικό του. Είναι το Αλογοσκούφη. Αυτός είναι που μπορεί να επιβάλλει τις ταμειακές μηχανές στα βενζινάδικα. Το ερώτημα είναι αν θα το ζητήσει ο Φώλιας κι αν το ζητήσει τι απάντηση θα πάρει απο τον "τσάρο". Διότι όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες πως τα αιτήματα του Υπουργείου Αανάπτυξης για συνδρομή του Υπουργείου Οικονομίας στην πολιτική κατά της ακρίβειας πέφτουν συνήθως στο κενό. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το οικονομικων ΔΕΝ ενδιαφερεται να πεσουν οι τιμες. Αντιθετα το βολευει. εκτος του ειδικου φορου καταναλωσης, ΟΣΟ η κανουλα τρεχει παιρνει και το ΦΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός για να είναι αρεστός στο κόμμα και να ξαναμπεί στό επόμενο ψηφοδέλτιο εκανε την πέτρα λουκούμι και την κατάπιε παραιτηθείς απο την επιτροπή.
    Παραμένωντας και αναγκαστικά?? έτσι λέει, θα ψήφιζε υπέρ,το γιουχάισμα που θα έτρωγε θα ήταν αλλο πράγμα ενώ τώρα τα τραύματα είναι ελαφρά.
    Φυγοδικήσατε,αυτή η πράξη σας δηλώνη δειλεία κύριε Μανώλη, να δείς χαρά τώρα οι ψηφοφόροι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καψαμπέλη, πολλά όνειρα θερινής νυκτός βλέπεις.
    Εάν βρίσκεσαι σε πνευματικό οίστρο άλλαξε λίγο και τους πρωταγωνιστές των σεναρίων επιστημονικής φαντασίας που συνήθως γράφεις.
    Βάλε λιγάκι και Λούκυ Λούκ, Δημήτρη Αδαμόπουλο, Πελεγκρίνο, Σεραφίνο και Μπλέκ-Ζαγκόρ-Όμπραξ.
    Έτσι για να καταλάβεις και σύ λίγο καλοκαίρι, στερημένο παληκάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η πιο έντιμη εξήγηση που μπορούν να κάνουν οι βουλευτές, στους ψηφοφόρους τους είναι:

    "Μάγκες, η κοινοβουλευτική δημοκρατία έχει αποδημήσει εδώ και χρόνια. Ο βουλευτής δεν είναι εκπρόσωπος των ψηφοφόρων του αλλά έμβιος μπάστακας της έδρας που αντιπροσωπεύει. Τι βαράτε εμάς, τη στιγμή που οι υπουργοί αποφασίζουν ερήμην μας - και ίσως, και ερήμην τους, αφού άλλα είναι τα πραγματικά αφεντικά, πολύ πιο πάνω από αυτούς. Όσο για τη δική μας συμμετοχή στα κοινά, αυτή περιορίζεται στην πασαρέλα των των τηλεπαράθυρων και στην διατεταγμένη επικύρωση των ύπουργικών αποφάσεών, ανεξάρτητα με το αν συμφωνούμε με αυτές ή όχι. Να σας κάνουμε τώρα ένα ρουσφετάκι να τελειώνει η συζήτηση;"

    Εντεταλμένοι εκλέκτορες νομοσχεδίων, είναι οι άνθρωποι και όχι βουλευτές - με την έννοια του "βούλομαι"!

    Αν πάρετε, για παράδειγμα, διακόσια άτομα που πάσχουν από νοητική υστέρηση και αντικαταστείστε με αυτά ισάριθμους εθνοπατέρες, αναλογικά, σε όλα τα κόμματα θα αλλάξει τίποτε;

    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα μονα καλα πραγματα που εκανε στον τοπο η Ν.Δ. : Καθε μερα βλεπουμε στη ΝΕΤ απο 13:00-15:00 αυτην την εκπομπη που στελνει κοσμο για δωρεαν διακοπες,λεω για την εκπομπη που εχει παρουσιαστες εναν καραφλο και μια ξανθια,να'ναι καλα τα παιδια,καινουργια θα'ναι η εκπομπη.Εβαλαν την πανυψηλη Μαρια Χουκλη στο κεντρικο δελτιο ειδησεων στη ΝΕΤ,ν'ανοιγει λιγο το ματι μας βρε αδερφε!Εχουνε κι αυτην την κουκλα ρεπορτερ στο ιδιο δελτιο,την Ντορα πως τη λενε,εχει και δυσκολο επωνυμο.Ωραια κοπελιτσα!Οπου και να την στειλουν ομορφαινει το τοπιο με την παρουσια της.Επισης εβαλαν και τις γλαστρουλες στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και ανοιγει λιγο το ματι μας πρωινιατικα,μεχρι να φτιαξουμε τον καφε.Κατα τα αλλα,η Ν.Δ. τα εκανε ολα τα υπολοιπα μανταρα.ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λέτε και το ποδήλατο γιαυτό να κτύπησε την κ. Πιπιλή;;;;
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρακαλείται ο αρχιερεύς και μέγας μάγιστρος του γονυπετούς αέναου πεοθηλασμού 3.11
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    6:42

    Για σενα αγαπη μου

    Bloopers o πούτσοs μου μικρόφωνο
    τα αρχίδια μου ηχεία
    τα έβαλα στον κώλο σου
    να κάνειs συναυλία!
    7 Μάϊος 2008 7:34 μμ

    να ακολουθήσει τις υπερκείμενες οδηγίες για να τη βρεί γιά μία ακόμη φορά (as usual που λένε και στο Washington State)
    Ευχαριστούμε θερμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κουλούρια και γιαούρτια στους βουλευτές της νδ και του λαός που στηρίζει τη νδ και στους συνδικαλιστές της πασκε που αποφάσισαν εν μέσω απεργιών να μην κάνουν 10 λεπτά απεργία και υπέγραψαν αυξήσεις 90 σεντσ.Και στα συλλαλητ'ηρια του φθινοπόροθ οι προδότες συνδικαλιστές της πασκε γσεε αδεδυ πρέπει να τιμωρηθούνε.Τέρμα πια ο καναπές και η απάθεια.ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΑ ΟΡΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *