GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με αμοιβές 20.000 ευρώ το μήνα...

. 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταγγέλουν με Ερώτηση τον κ. Αλογοσκούφη -και- για την κουμπάρα του! . Του Κοινοβουλευτικού . Για το θέμα της κο...

.
16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταγγέλουν με Ερώτηση τον κ. Αλογοσκούφη -και- για την κουμπάρα του!
.
Του Κοινοβουλευτικού
.
Για το θέμα της κουμπάρας του κ. Αλογοσκούφη, της κ. Χριστίνας Γαλιατσάτου, που έγραψε ο Γ. Δαίδαλος (διαβάστε αναλυτικά εδώ) κατατέθηκε πριν από λίγο και Ερώτηση στη Βουλή από 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Σε αυτήν τονίζεται ότι "εκτός από την φυσική οικογένεια του Υπουργού Οικονομικών, την οποία βάσει του καταστατικού της εταιρείας της συζύγου του κ. Αλογοσκούφη, καλείται να χρηματοδοτήσει ο Έλληνας φορολογούμενος, το Ελληνικό Δημόσιο φροντίζει και για την οικονομική ευμάρεια της «πνευματικής» του οικογένειας, αφού η «εκλεκτή νονά» της οικογένειας του Υπουργού από το 2004 και μετά έχει ευνοηθεί με πολλαπλούς διορισμούς σε περίβλεπτες θέσεις του Δημοσίου και ευρύτερου Δημοσίου τομέα... αποκτώντας επάξια τον τίτλο της «βιονικής νονάς» που σε μία πενταετία διατέλεσε, κατά περιπτώσεις παράλληλα και με αμοιβές που φέρονται να αγγίζουν τα 20.000 ευρώ το μήνα, μεταφράστρια - Ειδική Σύμβουλος Υπουργού - Ειδική Συνεργάτιδα Υπουργού - Γενική Διευθύντρια της ΣΕΥΥΟ - Γενική Διευθύντρια Ανάπτυξης Προσωπικού της ΕΤΕ - Μέλος ΔΣ της Τράπεζας ΑΤΤΙΚΗΣ - Μέλος ΔΣ και αναπληρώτρια Πρόεδρος της ΣΕΥΥΟ - Μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης - Οικονομολόγος και Ειδική Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής!"
"Κατά τα άλλα, για τους απλούς πολίτες, αλλά και για τις «ανεπιθύμητες» Ανεξάρτητες αρχές, ο Υπουργός επικαλείται ... οικονομική αδυναμία!» αναφέρεται στην Ερώτηση, παραπέμποντας στην αποπομπή του Γ. Ζορμπά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το πλήρες κείμενο της Ερώτησης.
----------------------------------------------------

8 σχόλια

  1. Re alogogkoufi

    Na ay3iseis re to fpa na plhrw8ei h koumpara re. Ki h nona re alogogkoufi. An einai anagkh bale kai 100% sto foro sta kaysima na meinei kati kai gia thn ypoloiph oikogeneia sou...

    e re 3ylo poy 8elete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι καγγελάκι και δικαστήρια κρεμαλα με συνοπτικές διαδικασίες για να συνετισθουν οι μελλοντικοι σωτήρες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΗΣ? ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΡΕ!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 16 βουλευτες του πασοκ χαχαχαχαχαχαχ
    ρε εχω κατι χειροπεδες ευκαιρες δεν τις βαζουμε ολοι μαζι κατω να αρχισουμε αντε γυρω στις 500.000 ζευγαρια θελουμε και ξεμπερδεψαμε!!

    o ellhnaras!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το "όνομα" θέλεις; Δηλαδή εκεί κόλλησες;

    Ορίστε. Νάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΧΑΖΟΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΨΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΥΧΑΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΧΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ----ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ) ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΕΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΝΥΜΙΑ ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ.(ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ---- Π.Χ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 'ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ)

    ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ???) ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΡΙΚΟΙ???

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΥΧΑΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *