GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο όνομα για την Siemens...

. ...και ...φωτογραφίες. Διαβάστε σε λίγο από το Press-gr --------------------------------

.
...και ...φωτογραφίες.
Διαβάστε σε λίγο από το Press-gr
--------------------------------

10 σχόλια

  1. «Ποιο είναι το κόμμα που, ενώ διαγράφει την ελεύθερη σκέψη, ανέχεται (και ευνοεί) απόψεις που υποστηρίζουν ότι "κατέστρεψε τη χώρα"; Που αδυνατεί να ορθοποδήσει απέναντι στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης; Που αρνείται το παρελθόν και την ιστορία του; Που δεν διδάχτηκε από τις αλλεπάλληλες ήττες; Που ταυτίζεται με την ήττα, την προεξοφλεί αλλά ούτε κι αυτήν δεν μπορεί να διαχειριστεί; Είναι το κόμμα που νομίζει ότι είναι site και περιμένει η κοινωνία να κάνει login. Που νομίζει ότι με VAIO, e-mail και SMS συγκινεί και συσπειρώνει. Που ο ηγέτης του νομίζει ότι είναι Administrator, moderator, blogger και έχει την πλήρη νομή-κυριότητα του κόμματος-site, συμμετοχικά αλλά μοναχικά. Και υποκριτικά "φοβήθηκε" ότι η διάδοχη κατάσταση, που ίσως το έβγαζε από το αδιέξοδο, θα το πήγαινε "ντεμέκ" δεξιά! Που ευνοεί "αυλές" και "κάστες κολλητών". Και υποτιμά τη νοημοσύνη της κοινωνίας τόσο, ώστε στελέχη του υποστηρίζουν ότι θα είχε τον ίδιο ηγέτη, ακόμη κι αν τον έλεγαν διαφορετικά! Οσο, βέβαια, κατρακυλά, τόσο μεγαλώνει και η μυωπία του. Από τα μαθηματικά διδάχτηκε μόνον αφαίρεση και διαίρεση. Γι' αυτό και, δίχως αιδώ, διαγράφει ιστορικά στελέχη του. Και παζαρεύει την αξιοπιστία του ευαγγελιζόμενο συνεχώς κάτι αόριστα "νέο". Αιφνιδιάζεται και πανικοβάλλεται από την αλλαγή ηγεσίας σε άλλο κόμμα, δίνοντας τη φαιδρή εικόνα δον Κιχώτη που σκιαμαχεί. Κι ενώ ο αρχηγός του διατείνεται ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη χώρα σαν λάφυρο, ο ίδιος χρησιμοποιεί το κόμμα σαν λάφυρο.
    Λες και του έγινε γονική παροχή.
    Το μετέτρεψε, λοιπόν, σε "πριγκιπάτο".
    Δυστυχώς για εμάς, που ακόμη το στηρίζουμε, κατάντησε θλιβερή καρικατούρα του ένδοξου παρελθόντος. Αλήθεια, ποιος εμπιστεύεται ένα κόμμα που δεν σέβεται και απαξιώνει την ιστορία του, διχάζει τους υποστηρικτές του, τρώει τις σάρκες του; Που είναι διαρκώς σε κρίση;
    Ως πότε οι άλλοτε σφοδροί αμφισβητίες της προηγούμενης ηγεσίας θα "ποιούν την νήσσαν";
    Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ έχει όνομα: λέγεται Γιώργος Παπανδρέου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI TREXEI?? 30 ΩΡΕΣ ΧΑΜΕΝΟΙ??? ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΝΑΚΙ? http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1)Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι... ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8) Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν; Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο...
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

    10) Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!
    ( Γιωργάκης Παπανδρεου 16-5-2007 )
    και
    Εγώ τα χρήματα της SIEMENS τα έδωσα στο ΠΑΣΟΚ.
    Θόδωρος Τσουκάτος 19 Ιουνίου 2008

    babis, είσαι σπίτι? όταν στον σφίγγω σε πονάει? πες μου ο Σημίτης όταν σε βλέπει γιατί γελάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχετικα με τον "μετριασμο σχολιων" ,δεν ειναι ασχημα ,αν και καθυστερει αρκετα,αλλα γλυτωσαμε απο τον σακατη το ανωμαλο το "grsex",to πουστη τον αγαμητο..

    Ομως θαπρεπε να κοβονται και οι "ατελειωτες επαναληψεις" κατι ομοοειδων υποκειμενων του "γρσεξ",κατι ανωμαλων ,φανατισμενων παλιοσκυλων..
    Ο Chief engineer,o Pasok poisonous,o babis και κατι τετοια σιχαμενα πασοκοσκυλα πρεπει να εχουν την τυχη του "γρσεξ"...
    Να κοβονται ...

    Θα εχετε αντιληφθει φιλτατοι,οτι αυτα τα σκατοπραμματα,εχουν πεντ εξη "κειμενα" και τα πασσαρουν καθε τρεις και λιγο..
    Εννοειται οτι ειναι ζωα καθυστερημενα με παντελη αδυναμια εκφρασης,δεν μπορουν να γραψουν κατι δικο τους,ειναι ψωριαρικα παπαγαλακια ,και να μην τους βρισω και το σοι τωρα ολοκληρο τους φτωχομπινεδες,αυτοι πρεπει να κοβονται...

    Δεν πιστευω οτι τους διαβαζει κανεις,απλα προκαλουν σαν τους πουστηδες που κανεις δεν τους πηδαει ,απλα τους προσπερναμε και αυτο ειναι ενοχλητικο για τους φυσιολογικους ανθρωπους..
    Ας γραψουν κατι δικο τους οι βρωμοπουσταραιοι και θα το διαβασουμε ,και θα το αξιολογησουμε.

    Αλλα αχρηστα "κειμενα" δεν προσφερουν τιποτα και μαλιστα αν επαναλαμβανονται συνεχως, απλα βεβαιωνουν την πεποιθηση οτι :
    "ειναι πασοκοσκυλα χαμηλης σταθμης,με μηδενικο IQ,φανατισμενα μισαλλοδοξα σκυλια ,που οι Αρχαιοι μου προγονοι ,κακως ΚΑΚΙΣΤΑ,εστελναν τους προγονους τους δωρεαν διακοπες στην Μακρονησο και αλλα ονειρεμενα νησια τους Αιγαιου και τα βρωμιζανε..
    Θα μπορουσαν να τους βαλουν σε μια μαουνα και ..Ωχ! τι κριμα βουλιαξε και πνιγηκαμε τοσα "κεφαλια" ,ουτε ονομα ουτε τιποτα,απλα ενα νουμερο τοσων "πνιγμενων" ..
    Θα ειχαμε απαλλαγει μια για παντα απο τετοια σκουληκια...

    μετα τιμης

    μπαμπυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι "σε λίγο" γράφετε ρε παλικάρια, μας γκαστρώσατε! Σάββατο απόγευμα "σε λίγο" και Κυριακή πρωί, ακόμα "σε λίγο" γράφετε... Μήπως τώρα τη μαγειρεύετε την είδηση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξεταστικές, προανακριτικές, ξεχάστε τις, αφήστε την δικαιοσύνη να κάνει το έργο της. Στο δικό μας θέατρο του παραλόγου όλα πάνε καλά. Άντε τώρα για τα μπάνια του λαού, Myconos here I come.
    Στην Siemens όμως χτές έγινε φοβερό πογκρόμ. Δεκαεφτά χιλιάδες ασπροκόλλαροι έχασαν το κεφάλι τους. Παντού αίματα...
    Σίγουρα η εταιρεία προσαρμόζεται στο νέο διεθνές οικονομικό περιβάλλον, αλλά δύσκολο να πιστέψει κανείς πως δεν επιχειρείται κάποια κάθαρση από τις υπερβολές των τελευταίων χρόνων.
    Και σίγουρα αυτοί που τάϊζαν τα δικά μας λαμόγια, τώρα που είναι εκτός νυμφώνος, να είναι έτοιμοι να μιλήσουν και να βγάλουν στη φόρα ολες τις βρώμικες λεπτομέρειες.
    Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά κύριοι Υπουργοί με τα εξώδικα και τις αγωγές σας. Δεν θα ζούμε για πάντα μέσα σε οίκο μηδενικής ανοχής! Θα μας ξανακούσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί και εκλεκτοί μου φίλοι


    Πάντα πολύ σημαντικά νέα και πληροφορίες….


    Στην υπόθεση SIEMENS η κυβέρνηση της Ν.Δ. με τις γνωστές μεθοδεύσεις της επιχειρεί να εκθέτει συνεχώς και επιλεκτικά το ΠΑΣΟΚ, ταυτόχρονα αποφεύγει επιμελώς τις επιθέσεις και ευθείες βολές στο ΠΑΣΟΚ για να αποτρέψει τη συσπείρωση της βάσης του και τέλος ενδύεται η ίδια τον μανδύα της «αθώας περιστεράς».

    Όλες αυτές οι τακτικές και πρακτικές της κυβέρνησης Καραμανλή εξυπηρετούνται από τις γνωστές διόδους και πρόσωπα που ελέγχει και κατευθύνει στο χώρο της δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα:

    1. Ενώ η υπόθεση απέκτησε δημοσιότητα και ενδιαφέρον για την Ελλάδα από τα τέλη του 2006, ο κ. υπουργός της Δικαιοσύνης θυμήθηκε να ζητήσει την ... κατά προτεραιότητα διερεύνηση της υπόθεσης ένα έτος μετά! Προφανώς στο μεταξύ «κέρδισαν» τον αναγκαίο χρόνο για την μεθόδευση της υπόθεσης σε βάρος του ΠΑΣΟΚ.
    2. Ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι στη Γερμανία κατέθεσαν και καταθέτουν για χρηματοδοτήσεις των δύο μεγάλων κομμάτων στην Ελλάδα από την SIEMENS, μέχρι στιγμής η έρευνα κατευθύνεται μόνο στο ΠΑΣΟΚ.
    3. Ενώ τα πορίσματα Ζορμπά για τα ομόλογα αναφέρονται ευθέως σε μαύρο πολιτικό χρήμα που αφορά στελέχη συγκεκριμένου κόμματος, δηλαδή της Ν.Δ., τα πορίσματα αυτά μπαίνουν στο αρχείο από συγκεκριμένους δικαστικούς λειτουργούς. Δηλαδή όταν το μαύρο πολιτικό χρήμα αφορά τη Ν.Δ., εξαφανίζεται.
    4. Μια υπόθεση τέτοιου βάρους και πλάτους, που συγκλονίζει το πολιτικό σύστημα της χώρας, την χειρίζεται ένας (1) Εισαγγελέας, παρότι καταφανώς δεν επαρκεί. Φοβούνται μην χάσουν τον έλεγχο εάν εμπλακούν περισσότεροι Εισαγγελείς.
    5. Η ροή των πληροφοριών και ο τρόπος των διαρροών είναι επιλεκτικός, εξωθεσμικός και αρνητικός, πάντοτε για το ΠΑΣΟΚ. Ο έλεγχος αυτών γίνεται καθαρά από κέντρα και παράκεντρα της Ν.Δ.

    Συμπέρασμα: Η κυβέρνηση της Ν.Δ., κατ' εξακολούθηση υπότροπη στις δικαστικές παρεμβάσεις, χρησιμοποιεί ακόμη μια φορά τη δικαιοσύνη για να πλήξει το ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση Καραμανλή, αντί να λάβει θεσμικές πρωτοβουλίες για το ξεκαθάρισμα του πολιτικού τοπίου, περιορίζεται στα κομματικά της στενά όρια. κυβέρνηση περιορισμένης ευθύνης...






    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι έγινε μάγκες, χάλασαν στην εμφάνιση η φωτογραφίες; Ή τις πήρε το μελτέμι εκεί που στέγνωναν στην απλώστρα; Τέτοια καθυστέρηση μόνο στις παλιές τεχνολογίες παρουσιάζονταν - αν τις χρησιμοποιεί ακόμα κάποιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΡΓΗΣΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *