GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ...ξεχασμένη "επανίδρυση"!

. Από τον Τηλέμαχο Μπούντζουκα . -------------------------------------- TO KYBEPNHTIKO MAΣ ΠPOΓPAMMA ΜΑΣ. ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ...

.
Από τον Τηλέμαχο Μπούντζουκα
.
--------------------------------------
TO KYBEPNHTIKO MAΣ ΠPOΓPAMMA ΜΑΣ.
ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Η βασική πολιτική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για την «επανίδρυση του Κράτους», τη ριζική αναδιοργάνωση και τον πραγματικό εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης, βασίζεται στη διαπίστωση και βαθιά επίγνωση ότι η σημερινή Δημόσια Διοίκηση αποτελεί τον κυριότερο περιοριστικό παράγοντα για την πρόοδο της Χώρας. (Διαβάστε το πλήρες
εδώ).
KΩΣTAΣ KAPAMANΛHΣ
Πρόεδρος Nέας Δημοκρατίας

-------------------------------
.
ΠΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΓΩΓΗ;; ΓΙΝΕΤΑΙ; ΟΧΙ ΕΕΕ.
ΑΣ ΠΩ: ΚΩΣΤΑΚΗΗΗΗΗΗ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΒΑΘΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
-------------------------------

9 σχόλια

  1. ΠΕΡΙ ΔΕΞΙΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ .
    ........................................................................................................


    Θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄
    ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    Τα τελευταία νέα σχετικά με την ναυτιλιακή εταιρία των Καραμανλήδων τα διαβάσαμε
    στο ΒΗΜΑ της Κυριακής 22.06.2008 . Σε άρθρο με τίτλο :
    ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Στη Wall Street τα πλοία της εξαδέλφης του Κ. Καραμανλή

    Ο κύριος Γ . Σ . Σκορδίλης μας πληροφορεί για τις δραστηριότητες της κόρης του θείου Αχιλλέα η οποία ηγείται της σεμνής και ταπεινής εταιρίας Hellenic Carriers που είναι εισηγμένη στην Wall street .

    Μετά από όλα αυτά τα δημοσιογραφικά σκατά της Δεξιάς είχαν λοiδωρήσει το ... διώροφο πατρικό σπίτι του Αλέξη Τσίπρα . Το βρήκαν ... καπιταλιστικό .

    CHIEF ENGINEER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί και εκλεκτοί μου φίλοι


    Πάντα πολύ σημαντικά νέα και πληροφορίες….


    Όλη η κοσμοθεωρία , η φρασεολογία και η παρουσίαση του κ. «καταλληλότερου» στηρίζετε σε μια κακοσκηνοθετημενη παράσταση που οι θεατές έχουν βαρεθεί ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο.
    Ο φανατισμός όμως και η μισαλλοδοξία των ακραιφνών δεξιών που ως γνωστόν ψηφίζουν απανταμ- παπανταμ δεξιά σε όλες τις εκφάνσεις της και διαχρονικά από εποχής Θρόνου και Εθνοσωτήριου , αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της αντίδρασης στη χώρα μας και παραμένουν ακόμη γοητευμένοι από την κακόγουστη παράσταση του. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ποσοστά του ΛΑΟΣ παραμένουν σταθερά συμπιεσμένα χαμηλά.
    Ο υπόλοιπος σκεπτόμενος λαός που δεν ανήκει στην παρέα που νέμετε την εξουσία και τρώει με χρυσά κουτάλια βρίσκεται σε απόγνωση, αδιέξοδο και διαρκή αναζήτηση.
    Γιατί στις δημοσκοπήσεις καταγράφετε ένα 30-40% αδιευκρίνιστη ψήφο.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου σταθερά και με δυναμισμό έχουν κηρύξει προ πολλού το δρόμο της κάθαρσης , της ηθικής και της ριζικής αντιμετώπισης των διαχρονικών σημαντικών προβλημάτων του μέσου Έλληνα, κάτι που έχει και τις γνώσεις και την εμπειρία και την ηθική δύναμη να πράξει. Δυστυχώς κάθε μέρα έχουν να αντιμετωπίσουν την πιο άθλια και καλοενορχηστρωμενη προπαγάνδα του Ρουσοπουλου που ομολογουμένως όπως έχει λεχτεί και στη Βουλή μόνο με τον μαιτρ είδους Γκεμπελς μπορεί να συγκριθεί.
    Αν και βρίσκονται ήδη 5 χρόνια στην εξουσία συνεχίζουν να λένε ότι φταίει το κακό ΠΑΣΟΚ για οτιδήποτε στραβό συμβαίνει. Λες και αυτοί παρέλαβαν χθες. Από την άλλη τα καλο πληρωμένα παπαγαλάκια του Αγιατολαχ της παραπληροφόρησης μέσα στο γενικό χαμό που επικρατεί ψάχνουν να μας πουν αν ο Τσουκατος όλα όσα πήρε τα έδωσε η όχι στο ΠΑΣΟΚ. Όταν λέει όμως το ίδιο το αφεντικό της SIEMENS ότι όσα έπαιρνε ο ένας δίναμε και στον άλλο για τα κόμματα εξουσίας , χωρίς να αποκλείετε κανείς, πάγια τακτική των μεγάλων επιχειρηματιών διαχρονικά , ουδείς ασχολιέται με αυτό.
    Τελικά η ελπίδα μας είναι ότι οι σκεπτόμενοι και προβληματισμένοι άνθρωποι θα διαπιστώσουν ότι η ψήφος η καθαρή κατά της κυβέρνησης είναι μια και είναι αυτή που θα πηγαίνει στο ΠΑΣΟΚ. Οποιαδήποτε άλλη λύση το μόνο που θα επιτυχαίνει είναι να παρατείνει τη θητεία της πιο άθλιας διακυβέρνησης που είχαμε ποτέ, κάτι που έγινε με τις τελευταίες εκλογές.


    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρωθυπουργός κ. Καραμανλής θα προλογήσει το Συνέδριο. Δεν είναι γνωστόν ακόμα αν θα συμμετάσχουν και υπουργοί του με άμεση και λεπτομερή γνώση του θέματος....

    --------------------------------

    To 13 Συνέδριο της IACC
    (International Anti corruption Conference)

    ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
    ------------------------------------------------
    13η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη κατά της Διαφθοράς
    Αθήνα, 30 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου 2008

    "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ".
    ------------------------------------------------
    30 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου 2008.
    Megaron Athens International Conference Centre
    Vas. Sofias & Kokkali,
    115 21 Athens, Greece
    Tel.: +30 210 72 82 333
    ------------------------------------------------
    "Αι δε πόλεις ενόσουν, των μεν εν των πολιτεύεσθαι και πράττειν δωροδοκούντων και διαφθειρομένων επί χρήμασι, των δ’ ιδιωτών και πολλών τα μεν ου προορωμένων, τα δε τη καθ’ ημέραν ραστώνη και σχολή δελεαζομένων."

    Δημοσθένης, περί του Στεφάνου 241.1
    ---------------------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όμως το κράτος επανιδρύθηκε!! Στις πρόσφατες κρίσεις επιλογής διευθυντών εκπαίδευσης, πας μη γαλάζιος πήγε σπίτι του και αναδείχθηκαν στη διοίκηση ότι πιο άχρηστοι υπήρχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ομορφα ΛΟΓΙΑ

    Μα τι ωραια που ειναι αυτα που γραφει ο πρωθυπουργος μας..Νομιζει κανεις πως πραγματι λυθηκαν ολα τα προβληματα διαβαζοντας το κειμενο.Ετσι μετα 5 χρονια σχεδον εξουσιας εχουμε τα εξης¨
    1)Λιγα υπουργεια δολαδη σε λιγους και εκλεκτους φιλους. Βουλγαρακης (παντελως ανικανος) Καιγοταν η αρχαια Ολυμπια και ελεγε πως καηκαν λιγα δεντρα μονο.
    2)Λιαπης μερικως ανικανος (βλεπε Ζαχοπουλειαδα)
    3)Ζαγοριτης (κοματοσκυλο ολκης ανικανος)
    4)Αλεξανδρος Κοντος και Κιλτιδης (καταστροφικοι για την φυση και την αγροτια. Ο δε Κιλτιδης επετρεψε το κυνηγι στις καμενες περιοχες τοσο πολυ αναλγητος)
    4) Αβραμοπουλος
    Εδω να δεις χαλια. Ο αρχιερεας της αρπαχτης ο κυριος τιποτα οπως τον χαραχτηρισε πολυ επιτυχημενα ο Παγκαλος.Τι να θυμηθει κανεις απο αυτον. Τα πανομοιοτυπα συντριβανια? Τους σκανδαλωδως κοντα τοποθετημενους φωτισμους για να κονομανε οι ημετεροι? Τα καγγελα παντου ακομα και σε παραδρομους? Τα λογια φουμαρα? Την βρωμα σε ολη την Αθηνα οσο ηταν Δημαρχος? Εξου και το προσωνυμιο "Βρομοπουλος"
    5)Σουφλιας (Υπουργος ΥΠΕΧΩΔΕ που δειχνει πρωτος το παραδειγμα στους Ελληνες πως να χτιζουν παρανομα)
    Με τετοια αξια στελεχη θα παει μπροστα η Ελλαδα?
    ΚΟματικοποιηση των παντων, ρουσφετι,αδιαφορια, ελειψη φαντασιας,πληρης αποτυχια σε ολα τα επιπεδα. Τι ωραια τα λογια και ποσο ευκολα γραφονται.
    Κυριε Καραμανλη εαν θελεις πραγματι να αλλαξεις την Ελλαδα, ξεφορτωσου τα τετριμενα στελεχη και δωσε τα ηνια σε αγνωστα καλα καταρτισμενα ατομα που δεν εχουν τυφλωθει απο κοματικες παρωπιδες, γιατι απλα επαναλαμβανεις τα λαθη του ΠΑΣΟΚ που τρωγαμε στην μαπα τα ιδια και τα ιδια ατομα λες και δεν υπηρχαν αλλα ατομα αξια. Οι συγεκριμενοι εχουν αποδειξει την ανικανοτητα τους.
    διλαδη εχεις την μιση κυβερνηση να αποτελειται απο ανικανους. Η αλλακσε η αρακσε ενα απο τα 2

    ΗΛΕΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://globalnewswire.blogspot.com/oe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΛΕΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ

    30 Ιούνιος 2008 5:25 μμ

    ............

    Δεν έχεις καταλάβει το πραγματικό πρόβλημα της δεξιάς .
    Όι άξιοι δεξιοί πολίτες σταδιοδρόμησαν από το 1993 μέχρι το 2004 στον ιδιωτικό τομέα .
    Έμειναν διαθέσιμα άτομα που ο ιδιωτικός τομέας δεν τα προσλαμβάνει ούτε για κλητήρες .
    Του έμειναν του Κ.Καραμανλή οι κουμπάροι του , μετακλητοί υπάλληλοι στην Ρηγίλλης , οι ίδιοι που έγραφαν υπερωρίες από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 06.00 το πρωί και αυτούς έκανε διοικητές τραπεζών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ.ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. babis καί chief engineer χτυπήσα-
    τε μισθωμένα πάλι.
    Ούτε η χήρα στό κρεββάτι δέν
    συμπεριφερόταν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *