GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα κοροϊδία για το μετρό στο Γαλάτσι!

. Γράφει ο Βαγγέλης Νικολάο υ . Με αφορμή την δημοσίευση σε τοπική εφημερίδα του Γαλατσίου, για την συμφωνία έναρξης κατασκευής της γραμμή...

.
Γράφει ο Βαγγέλης Νικολάου
.
Με αφορμή την δημοσίευση σε τοπική εφημερίδα του Γαλατσίου, για την συμφωνία έναρξης κατασκευής της γραμμής του μετρό που θα διέρχεται από το Γαλάτσι, θα ήθελα να κάνω κάποιες σκέψεις και παρατηρήσεις.
Πριν από κάποια χρόνια επί θητείας του προηγούμενου Δημάρχου, πάλι είχε γραφτεί ανάλογο δημοσίευμα. Πανηγύριζε ο τότε δήμαρχος κ. Τούντας, πως μέχρι το τέλος του 2008 θα άρχιζαν οι εργασίες κατασκευής του μετρό στο Γαλάτσι. Όσο είδατε και εσείς, που δεν μένετε στο Γαλάτσι εργασίες για μετρό, άλλο τόσο είδαμε και εμείς.
Τώρα πάλι μια από τα ίδια, ο σημερινός Δήμαρχος κ. Τσίρος μας υπόσχεται πως μέχρι το τέλος του 2011 θα αρχίσει η κατασκευή του. Ελπίζω να μην είναι και αυτό μια νέα κοροϊδία για τους δημότες του Γαλατσίου.
Μπορεί και είναι πιθανόν, στο τέλος του 2011 να μην είναι Δήμαρχος Γαλατσίου, γιατί οι εκλογές θα προηγηθούν. Θα είναι όμως Δήμαρχος το 2009 , χρονικό διάστημα στο οποίο θα γίνει η δημοπράτηση του έργου.
Κύριε Τσίρο, εάν δεν γίνουν τα πράγματα όπως μας τα λέτε , στις επόμενες εκλογές θα πάτε σπίτι σας, γιατί οι Ψεύτες τον πρώτο χρόνο χαίρονται!!!!!!!!!.
-------------------------------------

8 σχόλια

  1. Είναι πασίγνωστο ότι τις προκηρύξεις διαγωνισμών και την έναρξη κατασκευής του μετρό αποφασίζει ο δήμαρχος Γαλατσίου... τι λέω, ο δήμαρχος Γαλατσίου έχει επινοήσει το μετρό και κατασκευάζει τα μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά τμήματά του, ρίχνει τα μπετά και εξοπλίζει τους σταθμούς. Οπότε δικαίως εξαρτάται η ψήφισή του από αυτά που γράφει ο συντάκτης της ανάρτησης.

    Των αναλογιών τηρουμένων, με ανάλογο σκεπτικό κάποτε δεν εξέλεξαν ούτε βουλευτή τον Χαρ. Τρικούπη και αργότερα τον Ελ. Βενιζέλο.

    Είμαστε πρώτοι στη μουρλαμάρα, αυτό έχω να πω εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε παιδιά, τι παρακαλάτε για νέες γραμμές κλπ..

    τους δίνετε ευκαιρία να μασάνε, να παίρνουν προμήθειες.

    όχι άλλες μάΣΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΕΙΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πασίγνωστο ότι τις προκηρύξεις διαγωνισμών και την έναρξη κατασκευής του μετρό αποφασίζει ο δήμαρχος Γαλατσίου.

    Απάντηση στον 29 Ιούνιος 2008 1:30 μμ



    ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ , ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ.
    ΑΠΟ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ?
    ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ?
    ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. a


    Ποιό μετρό βρε, εδώ μας κόψανε και το νερό για τους κήπους που είχαμε τόσα χρόνια. Πόσιμο καταναλώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η χάραξη της νεας γραμμής του Μετρό (Γραμμή 4) υπάρχει στο site της Αττικό Μετρό. Έχει ήδη αποφασιστεί και διενεργούνται προκαταρκτικές μελέτες.

    http://www.ametro.gr/page/default.asp?la=1&id=384

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η χάραξη της νεας γραμμής του Μετρό (Γραμμή 4) υπάρχει στο site της Αττικό Μετρό. Έχει ήδη αποφασιστεί και διενεργούνται προκαταρκτικές μελέτες.



    Χα Χα Χα Χα .........
    Ωραίο νέο ……………, εκεί υπάρχει εδώ και πολλούς μήνες, ίσως και χρόνια.
    Από ουσία όμως τίποτα.
    Έχουμε βαρεθεί τα λόγια.
    Έργα μας λείπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *