GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σούρλας: Θα φύγω από τη ΝΔ, αν....

. Από το tolimeri.blogspot.com . Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ δήλωσε πριν απο λίγο στον ALPHA 989 " δεν αποκλείεται να αποδειχ...

.
.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ δήλωσε πριν απο λίγο στον ALPHA 989 " δεν αποκλείεται να αποδειχθεί εμπλοκή στελέχους της ΝΔ στο σκάνδαλο SIEMENS. Εάν αποδειχθεί θα φύγω απο την Νέα Δημοκρατία, αλλά όχι μόνον εγώ ....."
----------------------------
Εμείς θυμίζουμε ότι ο Γ. Σούρλας ως βουλευτής το 1988 ήταν εκείνος που είχε βγει και είχε καταγγείλει το σκάνδαλο Κοσκωτά, την ώρα που η τότε ηγεσία της ΝΔ βρισκόταν -ακόμη- στη γραμμή της συγκάλυψης...
----------------------------------------------

10 σχόλια

  1. Αγαπητε Σουρλα η ηθικη δεν εχη μετρα και σταθμα ουτε χρειαζεται μεγαλοστομιες (ορα Τατουλης).Δεν χρεαιζεται να περιμενης φυγε και τωρα. Τα 1200000 ευρω ,για τα "σηματακια της Ερτ" δεν ειναι λεφτα του Ελληνα Πολιτη που κλεψανε οι εγκαθετοι σας;Αντι να περιμενης τα "μεγαλα" ξεκινα απο τα ψιλα εαν εχης κοτσια,
    αλλιως ασε "μας τα ειπαν και αλλοι" επωνυμος Πολιτης - Μακρης Κωνσταντινος - costia.mc@gmail.com (στην διαθεση του εισαγγελεα σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ρε αλήθεια? Υπήρξε σκάνδαλο Κοσκωτά? Ο Αρχιμιζαδόρος Ανδρέας ήταν ανακατεμένος σε αυτό άραγε??? Ο Κουτσόγιωργας? Ο Ζιάγκας? Ο Σημίτης?


    Κοίτα να δείς τι μαθαίνει κανείς διαβάζοντας press...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΥΡΛΑ

    ..σου είπανε ποτέ
    σε ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΑΝ οι δουλείες του Κοσκωτά....?

    ...και δε μιλώ για κάτι άσχετες τσόντες, που βάζανε δίπλα τους, για τα μάτια του κόσμου!

    ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΑΝ, τον προσέλαβαν
    και του δώσανε και τα λεφτά, για να κάνει μπάχαλο, την χώρα μας!

    Τα πολιτικάντικα στο χωριό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Σούρλας: Θα φύγω από τη ΝΔ, αν...."

    ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ!
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λεω να κανω μια .."αξιολογηση" των υπουργων της Ν.Δ ..
    Και καποιων βουλευτων της.

    Εξ αρχης ξακαθαριζω οτι δεν βρισκω κανενα πασοκοσκυλαια πρωην υπουργο βουλευτη κλπ με ελαχιστη αξια που να τον περιλαβω στη.."αξιολογηση μου"!!

    Αυτοι ουτε για φτυσιμο δεν κανουν.

    Η "αξιολογηση μου" θα αφορα ανθρωπους καποιας αξιας ..
    Αλλα βαριεμαι τωρα ..
    Ασε και μολις τωρα εβαλε το γκολ ο XAVI...
    Ολε!!

    Αντε καλα μου παιδια και να απαλλαγειτε γρηγορα απο τους σοσιαΛΗΣΤΕΣ!!

    Το κτυπημα στο μετρο της Μαδριτης σας .."πηρε στο λαιμο του"!!
    Το εκμεταλευτηκαν οι εκει (πασοκοσκυλαιοι same same ,lo mismo) σοσιαΛΗΣΤΕΣ και σας πηραν την ψηφο (και τα σωβρακα )..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάλι θα σκίσει κανένα καλσόν ο Σούρλας .

    Μας έχει συνηθίσει σε κούφιες δηλώσεις κάθε φορά που προκύπτει γαλάζιο σκάνδαλο και ΠΟΤΕ δεν κάνει τίποτα πραγματικά.


    Για να γράφουν οι εφημερίδες και να ασχολούνται μαζί του. Το εχει πιάσει καλά το νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας τρόμαξες, σε καλό σου,κύριε Σούρλα! Τι είναι αυτά που λές; Έτσι για διακόσιες -πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ; Εδώ φύγανε ογδόντα εκατομμύρια από τα Ταμεία και δεν έφυγε κανένας. Δε λύθηκε μύτη! Βέβαια εσύ αν το άκουγες θα είχες φύγει, το δηλώνεις εξάλλου. Έλα όμως που δεν άκουσες τίποτα, γιατί "διάβαζες" κι εσύ , όπως ο φίλος σου ο Χριστόδουλος!
    Γίνονται κι αυτά. Μην είμαστε και καρμήρηδες!


    ΥΓΙΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ κ.ΣΟΥΡΛΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ κ. ΣΟΥΡΛΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ.ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΕΥΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ,ΟΠΩΣ πχ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΟΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ. ΖΟΡΜΠΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ).ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ κ.ΣΟΥΡΛΑ ΘΑ ΦΕΥΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΟΥ Η ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ,Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ,ΞΕΥΤΕΛΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΟ, ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΜΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ,ΜΗ ΜΑΣΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΗΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ,ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ κ.ΣΟΥΡΛΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ κ. ΣΟΥΡΛΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ.ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΕΥΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ,ΟΠΩΣ πχ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΟΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ. ΖΟΡΜΠΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ).ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ κ.ΣΟΥΡΛΑ ΘΑ ΦΕΥΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΟΥ Η ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ,Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ,ΞΕΥΤΕΛΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΟ, ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΜΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ,ΜΗ ΜΑΣΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΗΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ,ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *